• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ayy kızlar ben sabah bir popo ağrısıyla uyandım. Sol kalcam fena ağrıyor. Bir sürü takviye de alıyorum . Belki de yaşa bağlı 🤷🏻‍♀️ Sis de var mı kemik kas ağrıları?
Hergün oluyor canım, özellikle yatıp kalkarken popomun yanak kısımları ağrıyor ve birkaç dakika yürürken orası çekiyor gibi zor yürüyorum

Kizlar karnimi carptim canim yandi cok 1 2 saat bebis hareketsiz kaldi ama suan nornal hareketler drvam.herhangi bi agrm sizim olmadi sadece carptigim.an oldu cok korktm 🫣

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel bir mucize 🥹🤲 mümkün oldukça dinlenin, işler kalsın hiç umursamayın önemli olan sizlerin sağlığı, azıcık zamanımız kaldı, üçüz okuyunca ben heyecanlandım valla 🥰🥰🥰♥️😍
Allah razı olsun sizler kaçıncı haftalardasiniz

Geçmiş olsun canım hareketlerini takip et, doktoruna da mesaj at istersen haberi olsun en azından.
Yazdim canim gel istersen geleyim klinige 10 dk bakalm ama panik olma suyu onu korur cok siddetli bir skisma darbe olmadigi surece sadece sarsilmistir sasrmistir dedi yavrumm oda korktu muhtemel kipir kipiriz smdi sukur tesekkurler 🌸🌸🌸

Ay Allahmmmm cok güzel degillermi prensesimin urunleri geliyor yavas yavas teyzeleri

Eklentiler

• IMG-20250209-WA0033.webp
    IMG-20250209-WA0033.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG-20250209-WA0035.webp
    IMG-20250209-WA0035.webp
    72,7 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar ben burdan bi gorm.doldurmustum anket gbi bisey bana ecowell urunleri gonderdiler bnde dandik bisey saniyordum cahilligimden tanimadigimdan bebek markalarini ama icerigi cok temiz urunlermis bu gormu dolduran oldumu hediyeleri alan

Kızlar göğüs ucu kremi 10 ml mi 40 ml mi aldınız? 10 ml yeter gibi geliyor zaten çok az bir miktar süreceğiz sizce?

Back
X