• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    142
Yok canım sadece süslü olsun istedim o kadar yoksa farkı yok. Birde gecelik sabahlık daha rahat oluyor hastanede dikişleri kontrole geliyorlar sürekli onunla daha rahat edersin diye düşünüyorum pijamaya oranla
Tamamdir tesekkur ederim, evet belki gecelik alabilirim. Emzirmek icin fermuari ya da citciti olanlardan bakayim.

Chatgbt bizi de gördü 😂 Yeriiim!

Eklentiler

• DCEEF2AA-4E78-4350-A796-B0B0E79A0238.png
    DCEEF2AA-4E78-4350-A796-B0B0E79A0238.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 26
Nerden aldın canim bende büyük eşyaları tamamladim ama daha kıyafet lohusa takimi falan almadim
Bende tacımı İnstagram lassoaccesorias sayfasından yaptırıyorum fiyatları da uygun. Daha önce kardeşim almıştı çok beğenmiştik. Terlik pentiden beyaz peluş çapraz aldım kendi numaramdan büyük

Böyle modelleri beğeniyorum. Belki fikir olur size de . Biraz kendime geldim Allaha şükürler olsun. Hamileler keşke hiç hasta olmasa

Eklentiler

• IMG_0726.png
    IMG_0726.png
    517,1 KB · Görüntüleme: 25
  • 8e94edea-a456-4d5c-ae27-c8dbcd4c9e3a.jpeg
    8e94edea-a456-4d5c-ae27-c8dbcd4c9e3a.jpeg
    101,9 KB · Görüntüleme: 24
Kasıkta değil vajina da batma hissediyorum canım kısalma en son ayın 2 sinde 35 di diye hatırlıyorum canım herkese dedikleri gibi 25 olmadığı sürece sıkıntı yok diyorlar bugün ölçerlerse yine ölçtürürüm geçen gittim acele muayene etti ölçtü mü hatırlamıyorum bile
Benim 32mm di dikiş atıldığında 2 hafta önce 24mm olmuştu en son, Çarşamba günü tekrar kontrolüm var inşallah düşmemiştir daha korkutuyor beni kisaldikca tedirgin oluyorum. Son 1 ayını 0.5mm ile geçirenler dahi var okuyorum inşallah benim de bebeğim dayanır 35 lere kadar. Canım o batma hissi benim her yerimde var kasıkta var vajinada var hatta vulvada bile oluyor, vajina ile makat arasında çok sık oluyor bazen makatta içerden batma hissediyorum yani o bölgede komple var benim doktora da sordum normal demişti ama işte serklaj olunca insan tedirgin oluyor yine de haklısın.

Kızlar sezeryan da karnına bastırma olayı uyuşukken mi yapılıyor? Herkes çok acıtıyor felan demişti

Böyle modelleri beğeniyorum. Belki fikir olur size de . Biraz kendime geldim Allaha şükürler olsun. Hamileler keşke hiç hasta olmasa
Çok geçmiş olsun canim keşke bende bir kere grip gecirdim cok zor oluyor 😥 sayfayi takip ettim inceleyeceğim teşekkürler 🙏😍

Benim 32mm di dikiş atıldığında 2 hafta önce 24mm olmuştu en son, Çarşamba günü tekrar kontrolüm var inşallah düşmemiştir daha korkutuyor beni kisaldikca tedirgin oluyorum. Son 1 ayını 0.5mm ile geçirenler dahi var okuyorum inşallah benim de bebeğim dayanır 35 lere kadar. Canım o batma hissi benim her yerimde var kasıkta var vajinada var hatta vulvada bile oluyor, vajina ile makat arasında çok sık oluyor bazen makatta içerden batma hissediyorum yani o bölgede komple var benim doktora da sordum normal demişti ama işte serklaj olunca insan tedirgin oluyor yine de haklısın.
Şimdi acildeyim 38 mm ölçtü alttan baktılar açıklık falan yok dediler vajende kanama yok dedi serklajlıyım diye alttan bakmak istemediler de doktor bakılmasını istedi yinede İnş bakıldı diye bişey olmaz idrar tahlili aldı enfeksiyona bakacak

Ben de yapmıştım :D ama çok standart bir şey yapıyor sanırım ya
Eki Görüntüle 3542232

Kızlar bende direk ultrason fotoğrafını atıp resmini çizer misin dedim 😭 çok güzel ağlayacağım 🥲🩵

Chatgbt bizi de gördü 😂 Yeriiim!
Ay hepsine maşAllah ben ayrıntıdan beridir leyla gibiyim. Sanki 3. Değil ilk okadar mi şirin gelir :)) bende yapayım şu chatgbt yi😁
Geçmiş olsun 2 gündür bende hastayım ama en zorlayan şey öksürük oldu. Bu arada modeller çok şık
Kızlar sezeryan da karnına bastırma olayı uyuşukken mi yapılıyor? Herkes çok acıtıyor felan demişti
Benim 1. Sezeryanda bastirdiklarini hatırlamıyorum spinal oluyor ya genellikle bence uyusukken yapılıyordur yoksa hatırlardım.

15 tatilinde boşluk buldum anca gelebildim kızlar. Ağırlıklı evde ben veriyorum eğitimini o yüzden pek vakit kalmıyor buralara girmeye hepiniz iyisinizdir umarım :anneadayı:

Merhaba benim Nisan sonu Mayıs bado gibi doğumum 2 uzun kollu zıbın 9 kısa kollu zıbın 2 tulum 2 adet alt 4 hastane çıkışı 5 li 3 adet normal kalınlıkta battaniye ne kadar daha alsam kıyafet müslim falan alicam

Ay hepsine maşAllah ben ayrıntıdan beridir leyla gibiyim. Sanki 3. Değil ilk okadar mi şirin gelir :)) bende yapayım şu chatgbt yi😁

Geçmiş olsun 2 gündür bende hastayım ama en zorlayan şey öksürük oldu. Bu arada modeller çok şık

Benim 1. Sezeryanda bastirdiklarini hatırlamıyorum spinal oluyor ya genellikle bence uyusukken yapılıyordur yoksa hatırlardım.
Anladım canım inşallah öyledir

Şimdi acildeyim 38 mm ölçtü alttan baktılar açıklık falan yok dediler vajende kanama yok dedi serklajlıyım diye alttan bakmak istemediler de doktor bakılmasını istedi yinede İnş bakıldı diye bişey olmaz idrar tahlili aldı enfeksiyona bakacak
Canım yeşil akıntı gelmişti ya en kötü ihtimalle enfeksiyondur zaten merak etme açıklık vs de yokmuş. Vajinal muayene konusunda benim perinatolog da kesinlikle nolursa olsun alttan muayene yok vajinal fitil kullanma yok açıklık oluşmasını tetikliyor diyor ama bir durum olunca acile gittiğim zaman illa spekulum muayenesi ve vajinal rahim ağzı ölçümü yapmak istiyorlar doktor izin vermiyor diyorum ama dinlemiyorlar. Çok şükür benim de bir şey olmadı şuana kadar ama yani bu doktorlar arasındaki görüş ayrılığı nedendir bilmiyorum insanı da huzursuz ediyorlar.

Canım yeşil akıntı gelmişti ya en kötü ihtimalle enfeksiyondur zaten merak etme açıklık vs de yokmuş. Vajinal muayene konusunda benim perinatolog da kesinlikle nolursa olsun alttan muayene yok vajinal fitil kullanma yok açıklık oluşmasını tetikliyor diyor ama bir durum olunca acile gittiğim zaman illa spekulum muayenesi ve vajinal rahim ağzı ölçümü yapmak istiyorlar doktor izin vermiyor diyorum ama dinlemiyorlar. Çok şükür benim de bir şey olmadı şuana kadar ama yani bu doktorlar arasındaki görüş ayrılığı nedendir bilmiyorum insanı da huzursuz ediyorlar.
İdrarda enfeksiyon çıkmadı canım yeşil akıntı var dedim hafta içi doktora gel o bakar başka şekilde dedi ama randevum cuma günü o zamana kadar bişey olmaz inşallah ya antibiyotik falan bişey vermedi ne kullansam acaba o zamana kadar bilmiyorum enfeksiyond başka bir şey çıkmaz zaten de artık eminim alttan muayene oldu diye kanama olmaz değil mi dedim yok dediler ama acıyor şuan dikiş çok ilerde dedi

Canım tahriş olmuş veya büyük tuvaleti yaparken zorlanmış olabılır bence senin endişe etme

Canım tahriş olmuş veya büyük tuvaleti yaparken zorlanmış olabılır bence senin endişe etme
Benim zaten basurum var da demir ve magnezyumu kullandıktan sonra hiç zorlanmadım işte kaynanam gilde normal tuvaleti kullandım fazla mı ayırdım diye de düşündüm ama enfeksiyondur yani başka ne olacak

İdrarda enfeksiyon çıkmadı canım yeşil akıntı var dedim hafta içi doktora gel o bakar başka şekilde dedi ama randevum cuma günü o zamana kadar bişey olmaz inşallah ya antibiyotik falan bişey vermedi ne kullansam acaba o zamana kadar bilmiyorum enfeksiyond başka bir şey çıkmaz zaten de artık eminim alttan muayene oldu diye kanama olmaz değil mi dedim yok dediler ama acıyor şuan dikiş çok ilerde dedi
Vajina içi çok hassas oluyor kanama yapabiliyor bazen alltan muayene benim bir kere olmuştu öyle kan falan gelirse korkma. Bir şey olmaz deseler de bazen kılcal damarlardan ufak kan olabiliyo ama vajina içinde oluyor rahimden gelmez. Yeşil akıntı genelde vajinal bakteriyel enfeksiyondan oluyor canım ama bir daha da gelmemiş öyle ciddi bir enfeksiyon olsa sürekli gelir belki başlangıcıdır ya da hiç enfeksiyon yoktur öyle denk gelmiştir o akıntı.

Back