Kızlar uyumadan size gıcık olduğum bir şeyi anlatayım. Kocam beyle durduk yerde gerilmeyeyim diye konuşmadım. Uyumadan içimde kalmasın
eşim cinsiyeti öğrenince ailesine de haber vermiş. Verebilir tabi sorun yok. Kv beni aradı hayırlı olsun, gözünüz aydın vs diye. Eşim 8 kardeş, 5 kızın arkasına olmuş. Ve gerçekten erkek istemişler yani. Bu arada doğulu filan değiller iç Anadolu insanı. Çok yansıtamasalarda böyle Bi ataerkil yapıları var zaten genel yaklaşımlarında. Ben de çok iyi anlaşamıyorum kültürel olarak farklıyız. Neyse işte kv, eşimin haber verisini anlatıyor. Babanı aradı acaba kız mı diyecek dedim, içimden oğlumun da muradı olsun inşallah oğlan olsun dedim diyor. Oğlunun hiç öyle Bi muradı filan da yok. Zaten çok şükür sağlıklı dünyalar kadar tatlı güzel Bi kızımız var. Bir kızımız daha olsun diye de gerçekten isteriz, evladın cinsiyeti mi olur. Çok şükür rabbime allah sağlıklı uzun ömür versin. Çok sinir oldum ben. Sizce ben hamilelikten mi böyle hissediyorum yoksa bilemedim. Hani ikisini de tadın filan gibi Bi tepki olsa ben de sevineceğim ama oglumunda muradı olsun lafına sinir oldum. Sanki oğlu erkek istiyormuş ya da herkesin Bi oğlu olmaliymis gibi. Çok uzattım ama gerçekten içim şişti