• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Kızlar 15+3deyim benim mide bulantısı zerre geçmedi ya, bı geçen pazar günü neyi doğru yaptım bilmiyorum gün boyu hiç midem bulanmadı, hatta simarip soğan sarımsak yedimm. Sonra yine başladı, mütemadiyen gün boyu alttan alttan bı mide bulantısı, sizde durumlar nedir?
Benim nadiren mide bulantısı oldu 13+4 teyim bende de başından beri sol kasığım belim ağrıyor ağrılar devam ediyor

Ben cybex eezy s twist+2 almayı düşünüyorum aton puseti ile birlikte, travel sistem istemiyorum açıkçası ben de. Çok araştırdım 5 yaşına kadar kullanıma uygun en dayanıklı modellerden biri olarak geçiyor
Ben de baktım Cybex ve beezy modelini begendim eezy s de kapatması iki adımlı daha zor geldi beezy tel seferde kapanıyor yoksa ikisini de beğenmiştim😀 arkadaşımda aton puseti var ondan almayı düşünüyorum şuan htta h.burada da cybexte indirim vardı

Merhaba ben de Hamilton R1 var arkadaşımdan az kullanılmış olarak ikinci el aldım ben de üstüne ana kucağı monte edebilir miyiz diye arayıştayım bebek arabası gerçekten çok hafif çok güzel tek elle açılıp kapanma özelliği var bir de kanguru verdi başka bir arkadaşım bana ana kucağı alıp almama konusunda da kararsızım Hamilton r1'e adapte edilen adaptör ve ana kucağı Bilginiz varsa benimle bilgilendirirseniz sevinirim.
Benim oğlumda kullandığım araba hamilton R1 valla cok uyguna almıstım baya kullandım hatta suan kardesim kullanıyor ama ben 8.ayda aldıgım için puset olayını bilmiyorum inşallah takılıyodur adaptörle fln

Kızlar uyumadan size gıcık olduğum bir şeyi anlatayım. Kocam beyle durduk yerde gerilmeyeyim diye konuşmadım. Uyumadan içimde kalmasın 😀 eşim cinsiyeti öğrenince ailesine de haber vermiş. Verebilir tabi sorun yok. Kv beni aradı hayırlı olsun, gözünüz aydın vs diye. Eşim 8 kardeş, 5 kızın arkasına olmuş. Ve gerçekten erkek istemişler yani. Bu arada doğulu filan değiller iç Anadolu insanı. Çok yansıtamasalarda böyle Bi ataerkil yapıları var zaten genel yaklaşımlarında. Ben de çok iyi anlaşamıyorum kültürel olarak farklıyız. Neyse işte kv, eşimin haber verisini anlatıyor. Babanı aradı acaba kız mı diyecek dedim, içimden oğlumun da muradı olsun inşallah oğlan olsun dedim diyor. Oğlunun hiç öyle Bi muradı filan da yok. Zaten çok şükür sağlıklı dünyalar kadar tatlı güzel Bi kızımız var. Bir kızımız daha olsun diye de gerçekten isteriz, evladın cinsiyeti mi olur. Çok şükür rabbime allah sağlıklı uzun ömür versin. Çok sinir oldum ben. Sizce ben hamilelikten mi böyle hissediyorum yoksa bilemedim. Hani ikisini de tadın filan gibi Bi tepki olsa ben de sevineceğim ama oglumunda muradı olsun lafına sinir oldum. Sanki oğlu erkek istiyormuş ya da herkesin Bi oğlu olmaliymis gibi. Çok uzattım ama gerçekten içim şişti
Bitmiyorlar tükenmiyorlar benim kaynanamın dört tane kız torunu var bizimki erkek olacak ama bu kafaya hiç girmedi Allah akıl fikir versin

Rica ederim canım benim. ❤️

Maşallah sağlıkla al kucagina inşallah evladını. Rabbim anne diye peşinde gezecegi günleri de göstersin inşallah. 😍❤️
Gözün aydın canım çok sevindim 🥰🤗Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🙏
Allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim ☺️🤲🏻🥹🥹🥹
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah benimde tüp seni çok iyi anlıyorum bana hala bebek yok gibi geliyor 🥺 ultrasonda görmesem inanmayacağım yani ☺ testi hangi firmaya yaptırdınız acaba kaçıncı günde geldi sonuç? Benim 9. Gün bugun hala çıkmadı
ben de o durumdayım henüz karnımız çok çıkmadığı için galiba 😍🤲🏻 benim gittiğim özel hastane genoks ile anlaşmalıydı hastanede kan verdim onlar gönderdiler canım tam 10.gün bugün ve 10. Günde çıkmış oldu 🤲🏻🤲🏻

Allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim ☺️🤲🏻🥹🥹🥹

ben de o durumdayım henüz karnımız çok çıkmadığı için galiba 😍🤲🏻 benim gittiğim özel hastane genoks ile anlaşmalıydı hastanede kan verdim onlar gönderdiler canım tam 10.gün bugün ve 10. Günde çıkmış oldu 🤲🏻🤲🏻
Benim intergen ankaraya gönderildi yarın 10. Gün ama cumartesi olduğu için sanmıyorum pazartesi salı çıkar herhalde 🥺 çok sabırsızım çıksada sonuc için gidince görsem minik kuşu 🥲 ben bebeği hissetmiyorum hiç mide bulantım hiç bir şeyim yok çok çok az memelerde hassasiyet var sadece arada ağrı giriyor işte haftada bir büyüme atakları sanırım ondan görünce rahatlıyorum 4 gün filan sonra yine hüzün çöküyor 🤣 16. Haftaya gelsek fetal doppler cihazı alacağım 🤭

Kızlar uyumadan size gıcık olduğum bir şeyi anlatayım. Kocam beyle durduk yerde gerilmeyeyim diye konuşmadım. Uyumadan içimde kalmasın 😀 eşim cinsiyeti öğrenince ailesine de haber vermiş. Verebilir tabi sorun yok. Kv beni aradı hayırlı olsun, gözünüz aydın vs diye. Eşim 8 kardeş, 5 kızın arkasına olmuş. Ve gerçekten erkek istemişler yani. Bu arada doğulu filan değiller iç Anadolu insanı. Çok yansıtamasalarda böyle Bi ataerkil yapıları var zaten genel yaklaşımlarında. Ben de çok iyi anlaşamıyorum kültürel olarak farklıyız. Neyse işte kv, eşimin haber verisini anlatıyor. Babanı aradı acaba kız mı diyecek dedim, içimden oğlumun da muradı olsun inşallah oğlan olsun dedim diyor. Oğlunun hiç öyle Bi muradı filan da yok. Zaten çok şükür sağlıklı dünyalar kadar tatlı güzel Bi kızımız var. Bir kızımız daha olsun diye de gerçekten isteriz, evladın cinsiyeti mi olur. Çok şükür rabbime allah sağlıklı uzun ömür versin. Çok sinir oldum ben. Sizce ben hamilelikten mi böyle hissediyorum yoksa bilemedim. Hani ikisini de tadın filan gibi Bi tepki olsa ben de sevineceğim ama oglumunda muradı olsun lafına sinir oldum. Sanki oğlu erkek istiyormuş ya da herkesin Bi oğlu olmaliymis gibi. Çok uzattım ama gerçekten içim şişti
Yani gerçekten eşiniz istese de oğlumun muradı olsun dese belki bir şekilde kabullenilir ama öyle bir durumda söz konusu değilmiş. Bi de gerçekten nedende herkesin bir fikrinin olması da sinirimi bozuyor benim. Hamileliktendir inşallah 😀 sen çok haklısın ama. Onların ne istediği değil allahın neyi uygun gördüğü önemli 😍😍

Benim intergen ankaraya gönderildi yarın 10. Gün ama cumartesi olduğu için sanmıyorum pazartesi salı çıkar herhalde 🥺 çok sabırsızım çıksada sonuc için gidince görsem minik kuşu 🥲 ben bebeği hissetmiyorum hiç mide bulantım hiç bir şeyim yok çok çok az memelerde hassasiyet var sadece arada ağrı giriyor işte haftada bir büyüme atakları sanırım ondan görünce rahatlıyorum 4 gün filan sonra yine hüzün çöküyor 🤣 16. Haftaya gelsek fetal doppler cihazı alacağım 🤭
Kuzum bugün cuma belki bugün çıkar. İntergen de 8. Günde çıktı sonucum. 7. Günde de son aşamadaydı ama doktor onayında bekliyordu. İnternetten intergenin numarasını bul ara sor bilgi veriyorlar :) bize son aradığımızda son aşamada en geç yarın çıkar demişlerdi. Gerçekten ertesi gün sabah erkenden çıktı sonuç. En azından hangi aşamada olduğunu bilirsin 😍

Bence belirti olmaması çok daha iyi benim de sürekli kasıklarımda ağrı vardı son zamanlar azaldı sürekli düştü düşecek korkusu vardı o yüzden 😞 senin de pazartesiye çıkmış olur kesin canım güzel haberler bekliyorum 🤲🏻😍

Kuzum bugün cuma belki bugün çıkar. İntergen de 8. Günde çıktı sonucum. 7. Günde de son aşamadaydı ama doktor onayında bekliyordu. İnternetten intergenin numarasını bul ara sor bilgi veriyorlar :) bize son aradığımızda son aşamada en geç yarın çıkar demişlerdi. Gerçekten ertesi gün sabah erkenden çıktı sonuç. En azından hangi aşamada olduğunu bilirsin 😍
İl dışından mı yollamıştın sende yoksa ankarada mıydın canm?

Kızlar bana da yüzde seksen erkek dedi cinsiyet için fakat plesantam aşağıdaymış biraz 24. Haftaya kadar yukarı çıkarmış güya. İçinizde plesanta sorunu yaşayan varmı bu şekilde

Aradım şimdi en geç pazartesi çıkarmış telefonda mı bilgi verdiler sana yoksa hastaneye çağırmışmıydı? Ona göre diğer doktorumdan randevu alayım bende benim şuanki tüp bebek doktorum 12 hafta bittiği için bana artık gelmene gerek yok dedi ama testi o istedi ona gidecek sonuç mecbur muayene eder mi bilemedm

Aradım şimdi en geç pazartesi çıkarmış telefonda mı bilgi verdiler sana yoksa hastaneye çağırmışmıydı? Ona göre diğer doktorumdan randevu alayım bende benim şuanki tüp bebek doktorum 12 hafta bittiği için bana artık gelmene gerek yok dedi ama testi o istedi ona gidecek sonuç mecbur muayene eder mi bilemedm
Kuzum telefonda sonuç söylemiyor laboratuvar. Hem hocanın hem benim mailime gönderdiler sonucu. Benim mailime gelen sonuçta sadece hastatalıklarla ilgili bilgi vardı cinsiyet yoktu. Hocaya giden sonuçta ekstra cinsiyeti de yazmışlar. Hoca bizi arayıp cinsiyeti söyledi, sonuçları da yorumladı ayrıca 😍ben Ankarada vermiştim ama başka şehirlerden verenler de 7-8 günde sonuç almışlar genelde. Ben o yüzden benimki daha erken çıkar gibi düşünmüştüm ama olsun. Sonuç güzel olunca hiç birinin önemi kalmıyor. En geç pazartesi dedilerse pazartesi kesin sonuç çıkar 😍

Kuzum telefonda sonuç söylemiyor laboratuvar. Hem hocanın hem benim mailime gönderdiler sonucu. Benim mailime gelen sonuçta sadece hastatalıklarla ilgili bilgi vardı cinsiyet yoktu. Hocaya giden sonuçta ekstra cinsiyeti de yazmışlar. Hoca bizi arayıp cinsiyeti söyledi, sonuçları da yorumladı ayrıca 😍ben Ankarada vermiştim ama başka şehirlerden verenler de 7-8 günde sonuç almışlar genelde. Ben o yüzden benimki daha erken çıkar gibi düşünmüştüm ama olsun. Sonuç güzel olunca hiç birinin önemi kalmıyor. En geç pazartesi dedilerse pazartesi kesin sonuç çıkar 😍
Aa ben diğer doktoruma randevu alayım o zaman salıya garanti olsun 🤭 onda muayene olurum hiç değilse mail yazdığımı hatırlamıyorum forma ben hatta eminm telefon adres filan istediler sadece haftamı sordular o kadar benim ikilide sorun çıkmadı ultrasonda ama doktorum garanti olsun diye yaptırdı zaten inşallah temiz çıkar 🤲

Kızlar bana da yüzde seksen erkek dedi cinsiyet için fakat plesantam aşağıdaymış biraz 24. Haftaya kadar yukarı çıkarmış güya. İçinizde plesanta sorunu yaşayan varmı bu şekilde
Canım benim hiç plesanta ile ilgili sorunum olmadı bilmiyorum ama bence yukarı çıkar Dr çıkar dediyse. Gönlünü ferah tutmaya çalış. Hadi hayırlısı bakalım annesi sağlıkla gelsin minik ❤️ 😍

Aa ben diğer doktoruma randevu alayım o zaman salıya garanti olsun 🤭 onda muayene olurum hiç değilse mail yazdığımı hatırlamıyorum forma ben hatta eminm telefon adres filan istediler sadece haftamı sordular o kadar benim ikilide sorun çıkmadı ultrasonda ama doktorum garanti olsun diye yaptırdı zaten inşallah temiz çıkar 🤲
Kuzum benim de burun kemiği ve ense kalınlığı normal gelmişti çok şükür dna da temiz geldi. İnşallah herkesin ki tertemiz gelsin de rahat hamilelik süreçleri geçirelim hep beraber 😍 sen randevunu al hiç vakit kaybetme 😍

Canım benim hiç plesanta ile ilgili sorunum olmadı bilmiyorum ama bence yukarı çıkar Dr çıkar dediyse. Gönlünü ferah tutmaya çalış. Hadi hayırlısı bakalım annesi sağlıkla gelsin minik ❤️ 😍
İçim rahat canım yüzde 95 sorunsuz gebelik geçirmiş herkes bu durumda inşallah benimde oyle olur .üstüne bu ara ağır grip oldum öksürük ateş o beni çok yordu

Ben hiç prilam kullanmadım doktor vermişti evde var, artık ben de kullanmayi düşünüyorum. Gündüz aç karnına mi iciyorsun canım. Sabah içsem mesela aç karnına olur mu ki?
Normalde kullanimi gece yatmadan 2 tane almak olarak soylenmisti bana yeterli gelmezse gunduzde 1 tane al demisti doktorum. Ben en son onu gece 1 e dustum sonra biraktim iyi hissedince. Simdi nasil denk gelirse ne zaman vurursa aliyorum cok cabukta etki ediyor ama gunduz alinca biraz sersemlik yaratiyor. Almayi dusunuyosan gece yatmadan almani oneririm. Ben evden calistigim icin sersemlesemde cok problem olmuyor sen durumuna gore bak artik☺️

Back