Kesin hissediyor. Annem abime gebeyken babaannemin kedisi annemin karnına çıkıp yatarmis her gece. Annem de sevmez kedi tüyü falan uyandığımda ustumde görünce indirirdim diyo. Hayvanları sever zarar gelsin istemez ama tüyünden falan haz etmiyor işte. Abim çocukluğundan beri kedileri çok sever annem diyor ki kedi benim karnıma yatıp dururdu abin ondan seviyor bu kadar kedileri diye

yalnız kızlar kedileri ve başka hayvanları olan arkadaşlar bebisler doğduğunda hayvana alerjisi var mı yok mu test yaptırın. Şu yüzden söylüyorum eşimin dayısınin kızında çıkmıs küçükken. Kız kedi istemiş almışlar. Sürekli hasta oluyormuş yok geniz eti yok bilmem ne. Dayısı anlattı bana İyilestiriyoruz hasta oluyordu dedi. 2 sene yaşadık o kediyle farkedemedik dedi. Kız git gide kosamamaya soluk soluğa kalmaya başlamış. Dayı farketmis götürmüş başka doktora anlatmış. Testler yapılıyor yapılıyor çocuğun kedi tuyune alerjisi çıkmış. Ta soluk borusu incelmiş. Kediyi hemen sahiplendirmisler çocuğu tedavi ettire ettire iyileştirmişler. Çok uğraştık dedi dayı. O yüzden testleri yaptırın içiniz rahat olsun

korkutmak için değil bu kadar ileri derecede etkileyebileceğini hiç dusunmemistim o yüzden bilginiz olsun diye anlattım belki biliyorsunuzdur da aklıma geldi