• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Hehehheheheh bende sürekli kedime diyorum sana kardeş geliyor karnıma çıkmak yok ama nerdeeeeee:) her fırsatta üstüme çıkmak istıyor benimki 9 kılo malesef bir patisini atsa karnıma hemen uyanırım :)kılolu değilse sorun olmaz inş
7 kilo da bizimki var 😅 uykum da çok hafif aslında hamilelikten ötürü ama bazen farkına varmıyorum. Bünyem çok alışmış kediyle uyumaya 🤣 bebiş doğduktan sonra ne yapacağız bilmiyorum. Bi de biz de 2 kedi var 2 si de gece bizle uyumayı çok seviyorlar. Umarım yenidoğan dönemini rahat geçiririz 😀

kızlar bu arada chatcpt ye benim, eşimin ve bebeğimizin ultrason fotoğrafını yükledim. Genel olarak göz rengi, ten rengi, bebeğim cinsiyeti, saç şekli gibi özelliklerimizi yazdım ve bebeğimizin neye benzeyeceği konusunda bi görsel oluşturmasını istedim 😀😀😀

Çok heyecanlı oluyor beklemesi 😀😀 siz de yapabilirsiniz. Bakalım çocuk doğunca görsele benzeyecek mi 😅

kızlar bu arada chatcpt ye benim, eşimin ve bebeğimizin ultrason fotoğrafını yükledim. Genel olarak göz rengi, ten rengi, bebeğim cinsiyeti, saç şekli gibi özelliklerimizi yazdım ve bebeğimizin neye benzeyeceği konusunda bi görsel oluşturmasını istedim 😀😀😀

Çok heyecanlı oluyor beklemesi 😀😀 siz de yapabilirsiniz. Bakalım çocuk doğunca görsele benzeyecek mi 😅

Hemen ben de yapayım valla hahay :) ben çok beyaz tenli kumral ela gözlüyüm. Çocukluğum daha sarıydı tabi. Benim ailem sarışın ama göçmeniz annem ablam renkli gözlü. Eşim esmer baya ailesi de öyle. Şuan güneydoğuda görev yapıyoruz. Burda da beyaz olunca ayri bi dikkat cekiyorsun :) İş arkadaşlarımdan beni gicik etmek isteyenler kapkara bir kızın olacak diye kızdırırlardı, ben de olsun derdim. Kızım bizden hiç beklenmeyecek bir fenotiple sapsarı yeşil gözlü oldu hala da devam ♡ eşimin de büyük dedesi gri gözlüymus ordan gen geldi heralde haha. Şimdi de babasına benzeyen Bi oglun olacak diyorlar. Ben de çok merak ediyorum gerçekten nasıl Bi bebek olacak😀

7 kilo da bizimki var 😅 uykum da çok hafif aslında hamilelikten ötürü ama bazen farkına varmıyorum. Bünyem çok alışmış kediyle uyumaya 🤣 bebiş doğduktan sonra ne yapacağız bilmiyorum. Bi de biz de 2 kedi var 2 si de gece bizle uyumayı çok seviyorlar. Umarım yenidoğan dönemini rahat geçiririz 😀
Hepsi evlatttt idare edeceğiz artık ne yapalımmm😂

Ne dedi doktor acaba çok geçmiş olsunn
Cok tesekkur ederim. Dikislerden geliyormus kanama.Hic endiselenecek birsey yok dedi. Dun gittigim doktorada kizdi 28 mm olcmustu nereyi olcmus acaba 40 mm rahim agzi cok cok iyi hic sorun yok dedi. Progestanida igneye cevirdi kanamanin durmasi icin. Cok korkutuyor bu cocuk fena fildir fildir her hafta bir olay cikartiyor basima 😂

Cok tesekkur ederim. Dikislerden geliyormus kanama.Hic endiselenecek birsey yok dedi. Dun gittigim doktorada kizdi 28 mm olcmustu nereyi olcmus acaba 40 mm rahim agzi cok cok iyi hic sorun yok dedi. Progestanida igneye cevirdi kanamanin durmasi icin. Cok korkutuyor bu cocuk fena fildir fildir her hafta bir olay cikartiyor basima 😂
İnanın artık doktorlar telaşe memuru oldular :) siz gönlünüzü ferah tutun herşey güzel olacak bebişiniz sağlıklı doğacak inş malesef bazı hamilelerde doguma kadar gidiyor kanamalar bebek iyi olsunda

Kızlar kedim karnımda bebek olduğunu anlamış olabilir mi 😀😀 aslaaaaa karnımdan inmiyor sürekli karnımda uyumak istiyor. İndiriyorum geri çıkıyor. Gündüzleri kontrol ediyorum da geceleri uyurken çıktığında bazen farkında varmıyorum 😀 bebiş içerde sıkışıyor mudur 🤣
Kesin hissediyor. Annem abime gebeyken babaannemin kedisi annemin karnına çıkıp yatarmis her gece. Annem de sevmez kedi tüyü falan uyandığımda ustumde görünce indirirdim diyo. Hayvanları sever zarar gelsin istemez ama tüyünden falan haz etmiyor işte. Abim çocukluğundan beri kedileri çok sever annem diyor ki kedi benim karnıma yatıp dururdu abin ondan seviyor bu kadar kedileri diye 🤣🥰 yalnız kızlar kedileri ve başka hayvanları olan arkadaşlar bebisler doğduğunda hayvana alerjisi var mı yok mu test yaptırın. Şu yüzden söylüyorum eşimin dayısınin kızında çıkmıs küçükken. Kız kedi istemiş almışlar. Sürekli hasta oluyormuş yok geniz eti yok bilmem ne. Dayısı anlattı bana İyilestiriyoruz hasta oluyordu dedi. 2 sene yaşadık o kediyle farkedemedik dedi. Kız git gide kosamamaya soluk soluğa kalmaya başlamış. Dayı farketmis götürmüş başka doktora anlatmış. Testler yapılıyor yapılıyor çocuğun kedi tuyune alerjisi çıkmış. Ta soluk borusu incelmiş. Kediyi hemen sahiplendirmisler çocuğu tedavi ettire ettire iyileştirmişler. Çok uğraştık dedi dayı. O yüzden testleri yaptırın içiniz rahat olsun ❤️ korkutmak için değil bu kadar ileri derecede etkileyebileceğini hiç dusunmemistim o yüzden bilginiz olsun diye anlattım belki biliyorsunuzdur da aklıma geldi ❤️

Hemen ben de yapayım valla hahay :) ben çok beyaz tenli kumral ela gözlüyüm. Çocukluğum daha sarıydı tabi. Benim ailem sarışın ama göçmeniz annem ablam renkli gözlü. Eşim esmer baya ailesi de öyle. Şuan güneydoğuda görev yapıyoruz. Burda da beyaz olunca ayri bi dikkat cekiyorsun :) İş arkadaşlarımdan beni gicik etmek isteyenler kapkara bir kızın olacak diye kızdırırlardı, ben de olsun derdim. Kızım bizden hiç beklenmeyecek bir fenotiple sapsarı yeşil gözlü oldu hala da devam ♡ eşimin de büyük dedesi gri gözlüymus ordan gen geldi heralde haha. Şimdi de babasına benzeyen Bi oglun olacak diyorlar. Ben de çok merak ediyorum gerçekten nasıl Bi bebek olacak😀
Ya bizde de ben çok aşırı beyaz tenliyim. Eşim de esmer sayılmaz. Benim gözüm ela eşimin ki kahverengi. Benim boyum çok kısa 153, eşiminki de uzun 186 🤣🤣 doktor çocuğunuzun bacak boyu uzun muhtemelen uzun boylu bi çocuk olacak dedi o an bendeki sevinci görmen lazım 😀 doktora diyorum ki çok doğru bi eş seçimi yapmışım dimi hahahah 🤣 göz rengi de chatcpt ela yapmış ama bakalım ne çıkacak gerçekte 😀

Gelemezmis ne demek ki. Torunu olacak sonuçta garip değil mi? Annenler de 1 hafta da olsa gelemezler mi düğünü ne zaman olacak kardeşinin? Yemek yapamam demesi de garip olmuş kuzum kardeşinin. Benim engelli dayım var kendi yemegini yiyor işini goruyor yine de çok şükür annem babam bakıyorlar. Ama annem gelmişti babam günlerce yemek yapmıştı bulaşık yikamisti dayımla ilgilenmisti. Rabbim kimseye muhtaç etmesin inşallah güzelce toparlanir bebeğinle ilgilenirsin inşallah canım benim ❤️
inşallah 🥰 ❤️
Kızımda gelmek istedi kaynanam bende ilk annem gelecek siz hastaneden çıkınca gelirsiniz dedim(iki taraf uzak oldugu için gelen yatılı geliyor iki ailede öyle rahat edemez diye düşündüm) şimdi kısas yapıyor galiba. Kız kardeşten yana çok doluyum malesef. Hep imrenirim güzel kız kardeş hikayelerine. Düğün tarihi de belli değil daha. Hayırlısı olsun ilk çocuk olsa paniklerdim çünkü çok kontrolcü bir insanim ve bilinmemezlik beni aşırı geren birşey. İkinci olduğu için daha rahatım az çok ne yaşayacağımı neler yapacağımı biliyorum. Güzel dua ve temennilerin için teşekkürler canım her şey gönlünce olsun seninde💐❤️

Kesin hissediyor. Annem abime gebeyken babaannemin kedisi annemin karnına çıkıp yatarmis her gece. Annem de sevmez kedi tüyü falan uyandığımda ustumde görünce indirirdim diyo. Hayvanları sever zarar gelsin istemez ama tüyünden falan haz etmiyor işte. Abim çocukluğundan beri kedileri çok sever annem diyor ki kedi benim karnıma yatıp dururdu abin ondan seviyor bu kadar kedileri diye 🤣🥰 yalnız kızlar kedileri ve başka hayvanları olan arkadaşlar bebisler doğduğunda hayvana alerjisi var mı yok mu test yaptırın. Şu yüzden söylüyorum eşimin dayısınin kızında çıkmıs küçükken. Kız kedi istemiş almışlar. Sürekli hasta oluyormuş yok geniz eti yok bilmem ne. Dayısı anlattı bana İyilestiriyoruz hasta oluyordu dedi. 2 sene yaşadık o kediyle farkedemedik dedi. Kız git gide kosamamaya soluk soluğa kalmaya başlamış. Dayı farketmis götürmüş başka doktora anlatmış. Testler yapılıyor yapılıyor çocuğun kedi tuyune alerjisi çıkmış. Ta soluk borusu incelmiş. Kediyi hemen sahiplendirmisler çocuğu tedavi ettire ettire iyileştirmişler. Çok uğraştık dedi dayı. O yüzden testleri yaptırın içiniz rahat olsun ❤️ korkutmak için değil bu kadar ileri derecede etkileyebileceğini hiç dusunmemistim o yüzden bilginiz olsun diye anlattım belki biliyorsunuzdur da aklıma geldi ❤️
Yaaa en büyük korkularımdan biri alerjisi olması 😔 benim kedim bekarken vardı, yol arkadaşım o resmen. Kendim doğurmuş gibi seviyorum. Eşimin kedisi de o bekarken ondaydı. Bebişimizin alerjisi olursa çok üzülürüz umarım olmaz. Tüm hazırladıkları yaptık ama. Evde her gün robot çalışıyor, kurutma makinesi sayesinde kıyafetlerde hiç tüy yok. Hava temizleyicisi de alacağız bebiş doğmadan. Gerisi takdiri ilahi 😀

Kızlar sizce de 16 haftaya göre bu göbüş biraz fazla değil mi ya 🤣 akşamları daha da fazla çıkıyor. Yarın arkadaşımın nişanı var. Geçen ay nişan için elbise almıştım şu an denedim ve resmen dar 🤣

Eklentiler

• IMG_5860.webp
    IMG_5860.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 83
Geçmiş olsun canım. Önce korktun, sonra sevindin. Takipli old Dr iyi ki var. Yani sürecini bilen, olaya da vakıf oluyor. Nasıl 1.2 cm kısa ölçmüşler acilde, o da hayret :olamaz:

Gebelikte böyle annesini yorup korkutuyorsa doğunca uslu bebek olacak. Öyle diyelim öyle olsun :anne: ikinizi de çok öperim 🥰😘

Tabiii doğum yaptık diye grubu kapatıp dağılmak yok ona göre 😅 daha gecelerce bebeğim uyumuyor, ağlıyor, çok uykum var, yoruldum kilo veremiyorum msjlaşmaları yapacağız 😀😀
Ayy inşallah hepimizin bebe uyur hiiiiç ağlamaz da kilılarda şııp diye gider de başka hoş sohbetler yaparız amin 😀

Canim kizlar merhaba,
Plasenta previa tanisi koydu doktorum bekleyelim duzelir belki dedi, sizlerde benzer durum yasayan var mi riskli gebelik mi oluyor bu durumda
Merhaba ,
Düzelebilir deniyor ilerleyen haftalarda. Kaçıncı haftada bu teşhis kondu? Bana da doktor plesenta ile rahim ağzı birbirine yakın dedi ama henüz detaylı ultrasona girmedim çok da üstüne durmadı. Bazen doktorlar erken tanı koyuyor.

Merhaba ,
Düzelebilir deniyor ilerleyen haftalarda. Kaçıncı haftada bu teşhis kondu? Bana da doktor plesenta ile rahim ağzı birbirine yakın dedi ama henüz detaylı ultrasona girmedim çok da üstüne durmadı. Bazen doktorlar erken tanı koyuyor.
17. Haftada dedi, bir önceki kontrolde plasenta normal demişti, niye aşağıya indiki acaba 🤷🏻‍♀️

Kız denedim de öyle bir yeteneğim yok diyo kdjffj çizmedi yani ama fiziksel özellikleri yazınca tahmib edebilirmiş sözel anlatıyo çizim yapmadı. Sen nasıl yaptın

Back
X