• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Bu kişiden kişiye değişir bence kendini başkasının durumu ile kıyaslama. Kimileri önlem amaçlı serklaj oluyor ama rahim ağzı 40 50mm olduğu için biraz daha aktivitede bulunmasına izin veriyor doktor. Ben de önlem amaçlı serklaj oldum ama şuan 28mm sınırda sayılır ve rahim ağzımın yapısı yumuşak olduğu için daha riskli o yüzden yemek ve WC dışında kalkmam yasak sürekli yatiyorum doğuma kadar da yaticam. Ama rahim ağzım 35 40 mm üstünde olsa ben de biraz daha esnek davranabilirdim ☺️ Doktorun ne diyorsa ona göre davran bence.
26 mm ile serklaj oldum ben de şuan 30-35 arası gidip geliyor. erken doğum riskim var üçüz olduğu için o yüzden de biraz tedirginim açıkçası. Siz şuan kaçıncı haftadasiniz?

26 mm ile serklaj oldum ben de şuan 30-35 arası gidip geliyor. erken doğum riskim var üçüz olduğu için o yüzden de biraz tedirginim açıkçası. Siz şuan kaçıncı haftadasiniz?
Allahım maşallah , üçüz ne güzel biz bir tanesinin heyecanlıyla duramazken sizi düşünemiyorum. İsimleri belli mi?

Ay olur inşallah ya🤭 yatak odasında bebişimle birlikteyken buralara gelirim diye düşünüyorum. Hepimiz sağlıklı olalım da🤲buarada kızlar doğumdan sonraki 1 saat altın saat diye geçiyormuş oyüzden o saat içinde ten tene temas ve emzirmek önemliymiş, sezeryandan sonra odaya geçince hemen emzirebiliyor muyuz acaba? 🙄
Aksi bir durum olmazsa spinal oluyor. Ozaman da dikiş bitir bitmez bebeğin yanına geçiyoruz toplamda girdi çıktı 35 40 dk gibi oda da oluyoruz. Belden aşağı uyuşuk olduğu için ağrı da olmuyor ilk saatler emzirme rahat rahat yapılıyor. Ablam üniversite de oldu oda spinal ama hicbir sorun olmamasına ragmen 2 buçuk saat sonra bebeğin yanına getirdiler perinotolojide takipliydi sanirim ondan.

Çoğul gebeliklerde erken doğum riski hep var sadece rahim ağzı gibi bakmayın suyun erken gelmesi sancıların erken başlaması gibi şeyler olabilir. Siz elinizden geldiğince dikkat edin inş sonra pişmanlık yaşamamak adına sağlıcakla alın kucağınıza inş .

Selam canım bana doktor, Osteocare woman ve premama +dha verdi. Premama içinde 2 şekil vitamin var biri kahvaltı sonrası diğeri akşam yemeği sonrası alıyorum.
Merhaba gebeliğe hazırlanıyorum premama +DHA bana da verdi sabah akşam kullanıyorum memnun kaldınız mı acaba kaç kutu kullandınız bilgi verir misiniz 🤗

Allahım maşallah , üçüz ne güzel biz bir tanesinin heyecanlıyla duramazken sizi düşünemiyorum. İsimleri belli mi?
sürecin başından beri heyecandan çok müthiş bir korku vardı ama artık tevekkül ediyorum, nasip diyorum. Alparslan, Aybüke ve Atakan rabbim nasip ederse inşallah

Çoğul gebeliklerde erken doğum riski hep var sadece rahim ağzı gibi bakmayın suyun erken gelmesi sancıların erken başlaması gibi şeyler olabilir. Siz elinizden geldiğince dikkat edin inş sonra pişmanlık yaşamamak adına sağlıcakla alın kucağınıza inş .
Amin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah 🥰

Güle güle alın kucağınıza bebisleri🙏🏻 Benim de ikizlerim var. Ama üçüz daha da zordur mutlaka. Ama Allah bir kolaylık verir

Ayy kızlar ben sabah bir popo ağrısıyla uyandım. Sol kalcam fena ağrıyor. Bir sürü takviye de alıyorum . Belki de yaşa bağlı 🤷🏻‍♀️ Sis de var mı kemik kas ağrıları?

Aksi bir durum olmazsa spinal oluyor. Ozaman da dikiş bitir bitmez bebeğin yanına geçiyoruz toplamda girdi çıktı 35 40 dk gibi oda da oluyoruz. Belden aşağı uyuşuk olduğu için ağrı da olmuyor ilk saatler emzirme rahat rahat yapılıyor. Ablam üniversite de oldu oda spinal ama hicbir sorun olmamasına ragmen 2 buçuk saat sonra bebeğin yanına getirdiler perinotolojide takipliydi sanirim ondan.
Hadi ya bende perinatologa gidiyorum riskden dolayı, benimki öyle olmaz umarım

Ayy kızlar ben sabah bir popo ağrısıyla uyandım. Sol kalcam fena ağrıyor. Bir sürü takviye de alıyorum . Belki de yaşa bağlı 🤷🏻‍♀️ Sis de var mı kemik kas ağrıları?
Benim her hamileliğimde oluyor özellik le 3. Trimester da yorulduğum zaman oturduğum yattigim yerden kalkamiyorum 🤭

sürecin başından beri heyecandan çok müthiş bir korku vardı ama artık tevekkül ediyorum, nasip diyorum. Alparslan, Aybüke ve Atakan rabbim nasip ederse inşallah
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel bir mucize 🥹🤲 mümkün oldukça dinlenin, işler kalsın hiç umursamayın önemli olan sizlerin sağlığı, azıcık zamanımız kaldı, üçüz okuyunca ben heyecanlandım valla 🥰🥰🥰♥️😍

Canım ben hamile yastığı almıştım koala gibi sarılıp uyuyorum sabaha kadar 😁 bazen aşağı itiyorum dönerken ve yastıksız uyandığımda çatı kemiğim ve kalçam ağrıyarak uyanıyorum 🥲 bel ve bacak pozisyonunu rahatlatmak için yastık dene bence uyku kalitesini arttırıyor

Selam kızlar iyi pazarlar
bi sorum var yenidogan uninbaby deterjan aldım ama yumuşatıcı almadım, dalinin var alsam mı ama yenidogan degiller.. yoksa kullanmayacak mıyız yumuşatıcı? Bende yavaştan yıkama utuleme yapacağım.. çantaları hazirlicam.. ne olur olmaz hazır kalsın diye..
Merhaba, ben yumuşatıcı almadım kullanmayacağım zararlı . Kendimize bile çok nadir kullanıyorum

Back
X