• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    23
Kızlaar çok şükür rabbime bugün kontrolümüz vardı 🥰 12+0 olarak herşey yolunda dedi doktorumuz burun kemiği var ense kalınlığı normal gelişimi güzel olumsuz bişey görmüyorum dedi kıpır kıpırdı minnoşum🥲 ikili test istemedik 1 ay sonra kontrolümüz var ekstra vitamin başladık. @anoniiim Y yulafff haber bekliyordunuz kızlar🥰
Ya cok sevindim. Ben de yarin gidecegim bakacak enseye burna. Fetal cikmadi henuz..cok uzun suren bir sey mi bu ensye bakmasi falan

Ya cok sevindim. Ben de yarin gidecegim bakacak enseye burna. Fetal cikmadi henuz..cok uzun suren bir sey mi bu ensye bakmasi falan
Yok canım normal muayene işte baya baktı kafasına beynine elleri ayakları filan hemen görünüyor ense kalınlıgı burnu uzun bakılcak bişey değil

Kızlaar çok şükür rabbime bugün kontrolümüz vardı 🥰 12+0 olarak herşey yolunda dedi doktorumuz burun kemiği var ense kalınlığı normal gelişimi güzel olumsuz bişey görmüyorum dedi kıpır kıpırdı minnoşum🥲 ikili test istemedik 1 ay sonra kontrolümüz var ekstra vitamin başladık. @anoniiim Y yulafff haber bekliyordunuz kızlar🥰
Çok sevindim canıım 😍 maşallah bebişine hep böyle kıpır kıpır olsun 🧿 seninle aynıyız canım inş benim de fetal sonucu temiz gelir 🤲

Geçen hafta perşembe vermiştim 16ıydı ayın. Bu hafta bitti artık gelmez mesaj haftaya nasip 🥰
Böyle hayırlı güzel haberler alınca çok seviniyor insan ya sanki kırk yıllık arkadaşmışız gibi 🤗
Merhaba hangi firma ile verdiniz bilmiyorum ama ben natera ile geçen hafta çarşamba yani 15 inde vermiştim. Sonuç bugün geldi. Fikir olması için yazayım istedim. 🥰

Geçen hafta perşembe vermiştim 16ıydı ayın. Bu hafta bitti artık gelmez mesaj haftaya nasip 🥰
Böyle hayırlı güzel haberler alınca çok seviniyor insan ya sanki kırk yıllık arkadaşmışız gibi 🤗
Ah canım benim🥰 önümüzdeki hafta cıkar sonucun hemen git doktora sende beklemek zor ben 1 ay nasıl bekleyeceğimi düşünüyorum 🥰🥰

Ay kizlar ben gunlerdir hastayim bebelerimde sirayla hasta oldular yüksek ates mahfetti cocuklari bende bugun gittim artik doktora gozler kizarmiati kulagima vuruyordu agri kemik agrisi filan infuluenza dedi ilaclarini verdi serum taktirdim bide tam iki ay olucak nerdeyse asla geçmeyen bir hastalik var cok dikkat edin sizde

Ay kizlar ben gunlerdir hastayim bebelerimde sirayla hasta oldular yüksek ates mahfetti cocuklari bende bugun gittim artik doktora gozler kizarmiati kulagima vuruyordu agri kemik agrisi filan infuluenza dedi ilaclarini verdi serum taktirdim bide tam iki ay olucak nerdeyse asla geçmeyen bir hastalik var cok dikkat edin sizde
Aynıyım ben de pazartesiden beri, kafam kalkmıyor artık. Dikkat etmek lazım kapalı alanlarda özellikle

Aynıyım ben de pazartesiden beri, kafam kalkmıyor artık. Dikkat etmek lazım kapalı alanlarda özellikle
Ben gunlerdir disari cikmadim canim evdeydim de cocuklar okuldan getirdi aman cok kotu bir iki gun cekip duzelmiyorsum gunlerce surunduyor insani ilac kullaniyorum diyede tedirginim kötü bir döngünün icindeyim .En guzeli hic yakalanmamak yoksa cok zor geciyor benden soylemesi kizlar

Kızlar size bir haberim var. Fetal dna sonucum az once geldi. Herhangi bir risk SAPTANMAMIŞTIR. Rabbim bekleyen herkese böyle sevincli haberler versin. 4 günde geldi sonuc. Biraz daha beklesem sanırım aklımı yitirecektim. Insallah herkeseten güzel sonuclar bekliyorum. Amin.
Hadi gözün aydın canım maşallah 🥰

Slm kızlar bizde bgn muayene gttik hersy yolunda şükür. 3hfta snra ikili tarama icn çağırdı.Cinsiyet için tahmin yapabilecek var mi🤭

Eklentiler

• 20250124_162839.jpg
    20250124_162839.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba 11+4'teyim uyku hali hala devam ediyor iş yerinde kafamı masaya koyup 15'er dk uyuyorum günde belki 3-4 kez. Arabayla işe erken gelirsem o 10 dakikayı bile uykuyla değerlendiriyorum çok fenaa 😅
Benim 10+4 olmam lazım bende sürekli uyuyorum gözümü açamıyorum. Kimsede bitti uyku hali demiyor demekki daha bür süre daha devam 🫠🫠

Kızlar size bir haberim var. Fetal dna sonucum az once geldi. Herhangi bir risk SAPTANMAMIŞTIR. Rabbim bekleyen herkese böyle sevincli haberler versin. 4 günde geldi sonuc. Biraz daha beklesem sanırım aklımı yitirecektim. Insallah herkeseten güzel sonuclar bekliyorum. Amin.
Çok şükür 😍 4 gün çok az sürmüş ne güzel hangi firmaya yaptırmıştın

Kızlar çok hastayım bugün doktora gittim Amoklavin1000mg ve zyretec yazmış gebelikte kullanılıyor dedi ama benim hiç elim gitmiyor ilaçlara. Kendi kadın doğum doktoruma ilaçları gönderdim ama henüz cevap alamadım bu ilaçları kullandınız mı hiç? Ya da bilginiz var mı?

Kızlar selam herkese,
Dün kontrolümüz vardı. Benimki içerde zıp zıp zıplıyor kurbağa gibi 😂😂 elleri kolları hiç durmadı ultrasonda 😂 daha 3,5 cm nasıl bu kadar hareket edebilir aklım almadı vallahi 🥹 bugün itibariyle 10+2 olduk, haftaya fetal dna için kan vereceğim. Bakalım bizi neler bekliyor 🥹👀 bu arada dün doktorum bence bu erkek dedi 🫠🫠

Back