- Konu Sahibi topraktonlari
- #2.281
Mrblar hanimlar bende 8 .haftamin icindeyim mide bulantisi tiksinme vs yasayan var mi acaba yada aserme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızımla arasında 5 yas oğlumla 2 yas olacak daha onlarda küçük 2025 bize ilk golünü attı eşim atmis ama vardır bi hayır napalimAy olsun ne güzel birlikte büyüyecekler benim oğlumda 6 yaşında şartları uygun hale getirene kadar büyüdü. Birlikte büyümeleri herzaman daha güzel hemde güzel bir gecenin ürünü olmuş
Benimde kahve rengi akıntım vardı böyle doluluk hissi kasığımda bugün gittim idrar testi aldı çıkmıştır heralde ama yarın bana whatsaptan atacak reçetemi varsa enfeksiyonBende bebek yerleşiyor sanıyordum meğer enfeksiyonmuş diyorum minnacık susam kadar şey nasıl böyle ağrı yapabilir düşünüyor muydunuz bebek?
MaşAllahKızlar kontrolden döndüm. Bebeği gördü ve kalp atışıda dinletti kısa bir süre açtı kalp atışını ve 8. Haftadan önce çok açma taraftarı değilim dedi. 6+1 dedi. Kese boyunu söylemedi. Bu sefer bebeğin boyutunu söyledi 0.51cm
Geçmiş olsun canim valla salgın var sanırım benim kızda hasta kac gündür şimdi oğlana geçirmiş o da limoni hep yapışık banaHiç bura giremiyorum bebeğim hasta onunla uğraşıyorum bu gün nihayet testlerin sonucunu aldım doktora göstermem gerekiyor ama d vitamini 8 çıkmış
Ay 3. Müydüüü orayı kaçırdımmm evet biraz sağlam gol olmuş o zaman bu seferKızımla arasında 5 yas oğlumla 2 yas olacak daha onlarda küçük 2025 bize ilk golünü attı eşim atmis ama vardır bi hayır napalim
Bende hafif bir bulantı var ama bugün başladı bu enfeksiyon nerden baksan dört bes gündür vardı. Annelik daha tohumken başlıyor :)Benimde kahve rengi akıntım vardı böyle doluluk hissi kasığımda bugün gittim idrar testi aldı çıkmıştır heralde ama yarın bana whatsaptan atacak reçetemi varsa enfeksiyon
Hatta bulantının sebebi idrar yolu enfeksiyonun bile olanilir dedi
Ya yerim maşallah kese şekline göre erkek oluyoKızlar kontrolden döndüm. Bebeği gördü ve kalp atışıda dinletti kısa bir süre açtı kalp atışını ve 8. Haftadan önce çok açma taraftarı değilim dedi. 6+1 dedi. Kese boyunu söylemedi. Bu sefer bebeğin boyutunu söyledi 0.51cm
Aynen kuzu yoksa bu kadar dertlenmezdim Allah eşimi bildiği gibi yapsinAy 3. Müydüüü orayı kaçırdımmm evet biraz sağlam gol olmuş o zaman bu sefer
Sağol canım..benimkide küçük bana yapışık burnu hem tıkalı hem fosur fosur akıyor ağlıyor durmadan çok zor yaGeçmiş olsun canim valla salgın var sanırım benim kızda hasta kac gündür şimdi oğlana geçirmiş o da limoni hep yapışık bana
Tek seferde olması da bir nasip işi canım Allah büyüktür ama sonrasında iyi korun benceAynen kuzu yoksa bu kadar dertlenmezdim Allah eşimi bildiği gibi yapsin
Aynen kuzum çok zor valla bi de bende 2 side öyle ac ac geziyorlar hiç bisi yemiyorlar daSağol canım..benimkide küçük bana yapışık burnu hem tıkalı hem fosur fosur akıyor ağlıyor durmadan çok zor ya
Bana da aynı şeyler söylendi hem miyom hem kist varmış şuan 6+2 yimBugün kontrole gittim beş haftalığım kese göründü. 3.3 mm ancak rahim dışında miyom gördü 6-7 cm büyüklüğünde erken doğuma ya da düşüğe sebep olabilir ilerleyen zamanda dedi dünyam başıma yıkıldı. Daha önce miyomla hamile kalıp doğum yapan var mı aranızda
Kist de gördü sol yumurtalıkta. Hiçbir belirtim yoktu yeni bıraktık korunmayı kontrole gidemeden ilk aydan gebe kaldım. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimizeBana da aynı şeyler söylendi hem miyom hem kist varmış şuan 6+2 yim
İnşallahKist de gördü sol yumurtalıkta. Hiçbir belirtim yoktu yeni bıraktık korunmayı kontrole gidemeden ilk aydan gebe kaldım. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize
Evet aynen asla bir şey yemiyor benimkide suyu bile içmek istemiyor kendimi unuttum bile bir iyileşse bende kendime bakarımAynen kuzum çok zor valla bi de bende 2 side öyle ac ac geziyorlar hiç bisi yemiyorlar da