• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Ay olsun ne güzel birlikte büyüyecekler 🥰 benim oğlumda 6 yaşında şartları uygun hale getirene kadar büyüdü. Birlikte büyümeleri herzaman daha güzel ☺️ hemde güzel bir gecenin ürünü olmuş 😂
Kızımla arasında 5 yas oğlumla 2 yas olacak daha onlarda küçük 🙄 2025 bize ilk golünü attı eşim atmis ama 😂 vardır bi hayır napalim🙄

Bende bebek yerleşiyor sanıyordum meğer enfeksiyonmuş diyorum minnacık susam kadar şey nasıl böyle ağrı yapabilir 😂 düşünüyor muydunuz bebek?
Benimde kahve rengi akıntım vardı böyle doluluk hissi kasığımda bugün gittim idrar testi aldı çıkmıştır heralde ama yarın bana whatsaptan atacak reçetemi varsa enfeksiyon
Hatta bulantının sebebi idrar yolu enfeksiyonun bile olanilir dedi

Kızlar kontrolden döndüm. Bebeği gördü ve kalp atışıda dinletti kısa bir süre açtı kalp atışını ve 8. Haftadan önce çok açma taraftarı değilim dedi. 6+1 dedi. Kese boyunu söylemedi. Bu sefer bebeğin boyutunu söyledi 0.51cm🥹

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    140,5 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar kontrolden döndüm. Bebeği gördü ve kalp atışıda dinletti kısa bir süre açtı kalp atışını ve 8. Haftadan önce çok açma taraftarı değilim dedi. 6+1 dedi. Kese boyunu söylemedi. Bu sefer bebeğin boyutunu söyledi 0.51cm
MaşAllah 🧿🤩

Hiç bura giremiyorum bebeğim hasta onunla uğraşıyorum bu gün nihayet testlerin sonucunu aldım doktora göstermem gerekiyor ama d vitamini 8 çıkmış🤦🏻‍♀️

Hiç bura giremiyorum bebeğim hasta onunla uğraşıyorum bu gün nihayet testlerin sonucunu aldım doktora göstermem gerekiyor ama d vitamini 8 çıkmış🤦🏻‍♀️
Geçmiş olsun canim valla salgın var sanırım benim kızda hasta kac gündür şimdi oğlana geçirmiş o da limoni hep yapışık bana 🙄

Benimde kahve rengi akıntım vardı böyle doluluk hissi kasığımda bugün gittim idrar testi aldı çıkmıştır heralde ama yarın bana whatsaptan atacak reçetemi varsa enfeksiyon
Hatta bulantının sebebi idrar yolu enfeksiyonun bile olanilir dedi
Bende hafif bir bulantı var ama bugün başladı bu enfeksiyon nerden baksan dört bes gündür vardı. Annelik daha tohumken başlıyor :)

Kızlar kontrolden döndüm. Bebeği gördü ve kalp atışıda dinletti kısa bir süre açtı kalp atışını ve 8. Haftadan önce çok açma taraftarı değilim dedi. 6+1 dedi. Kese boyunu söylemedi. Bu sefer bebeğin boyutunu söyledi 0.51cm🥹
Ya yerim maşallah kese şekline göre erkek oluyo 😂

Bugün kontrole gittim beş haftalığım kese göründü. 3.3 mm ancak rahim dışında miyom gördü 6-7 cm büyüklüğünde erken doğuma ya da düşüğe sebep olabilir ilerleyen zamanda dedi dünyam başıma yıkıldı. Daha önce miyomla hamile kalıp doğum yapan var mı aranızda😭

Geçmiş olsun canim valla salgın var sanırım benim kızda hasta kac gündür şimdi oğlana geçirmiş o da limoni hep yapışık bana 🙄
Sağol canım..benimkide küçük bana yapışık burnu hem tıkalı hem fosur fosur akıyor ağlıyor durmadan çok zor ya

Bugün kontrole gittim beş haftalığım kese göründü. 3.3 mm ancak rahim dışında miyom gördü 6-7 cm büyüklüğünde erken doğuma ya da düşüğe sebep olabilir ilerleyen zamanda dedi dünyam başıma yıkıldı. Daha önce miyomla hamile kalıp doğum yapan var mı aranızda😭
Bana da aynı şeyler söylendi hem miyom hem kist varmış şuan 6+2 yim

Back