• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
4+3ken keseyi görmüştük, geçen hafta 5+3 dü keseyi yine gördük ama bebek oluşmamıştı. Bugün 6+3 17.00de randevum var fakat aşırı mide bulantım ve kasık ağrım var ve bakıyorum okuyorum genelde bebeğin gözükmesi gerekiyordu geçen haftada hatta 6-7 haftalıkken kalp ataşı bile duyulmalı diyorlar ama içim sıkıldı saatin gelmesini bekleyemiyorum resmen
Değerlerin zamanında normal canım Bugün bebeği görürsün canım endişelenme haftaya kalp atışı için tekrar çagiracaktir Dr

Merhaba arkadaşlar. Ben bişey danışmak istiyorum. Pazartesi hamile olduğumu öğrendim betam 120 iydi çarşamba tekrar kan verdim 294 çıktı. Hemşireler haftaya perşembe ultrasona çağırdı. Bir daha kan istemediler. Şuan hiç belirtim falan yok endişeleniyorum sizce tekrar kan versem mi ? Perşembe günü 5+5 olacağım.

Kızlar beni de salı günü çağırdı doktor 5+2 oluyor görebilir miyiz karından? Fazla kilom yok. Hcg en son 1877 idi dün. Sizinkilere karından mı bakıldı her doktor vajinal bakıyor mu acaba? Biraz korkuyorum birşey olur diye

Merhaba arkadaşlar. Ben bişey danışmak istiyorum. Pazartesi hamile olduğumu öğrendim betam 120 iydi çarşamba tekrar kan verdim 294 çıktı. Hemşireler haftaya perşembe ultrasona çağırdı. Bir daha kan istemediler. Şuan hiç belirtim falan yok endişeleniyorum sizce tekrar kan versem mi ? Perşembe günü 5+5 olacağım.
Verebilirsin bence ama aynı yerde ver lab farkları çok oluyor yanıltmasın sonuç sonra

Peki mide bulantılarınız ne durumda ? 6+3 üm 1haftadır bulantım vardı ama bugün ne yesem çıkartıyorum resmen çok kötü oldum :( bi yudum su içemiyorum iyice midem gidiyor. Bu normal mi gerçekten ya
Ben 10 yıl önce oğlumda hiç bu şekilde olmamıştım bçyle olunca korkuyorum vallahi

Peki mide bulantılarınız ne durumda ? 6+3 üm 1haftadır bulantım vardı ama bugün ne yesem çıkartıyorum resmen çok kötü oldum :( bi yudum su içemiyorum iyice midem gidiyor. Bu normal mi gerçekten ya
Ben 10 yıl önce oğlumda hiç bu şekilde olmamıştım bçyle olunca korkuyorum vallahi
Cnm her gebelik farklı ilk gebeliginde yaşadığının aynısını yaşamayabilirsin. Evet gebelikte bulantı kusma çok zor seni anlıyorum. Dr una danış hafifletecek ilaçlar veriyorlar. Allah yardımcın olsun cnm. Bnm daha çok yeni nasıl olur hiç bilmiyorum ama ilk gebeliğim bol bulantı ve kusma ile geçmişti

Bugün tüm gün bulandı diyebilrim. hatta gece uyanıyorum yine bulanıyor. sabahları dişlermi fırçalayamıyorum öğürmekten, kızımda da böyle olmuştu ama sanki bu sefer erken ve şiddetli başladı

Kızlar beni de salı günü çağırdı doktor 5+2 oluyor görebilir miyiz karından? Fazla kilom yok. Hcg en son 1877 idi dün. Sizinkilere karından mı bakıldı her doktor vajinal bakıyor mu acaba? Biraz korkuyorum birşey olur diye
Canim büyük ihtimal görürsün keseyi salı günü zaten 5000 den sonra karından görülebiliyor

İnşallah sağ salim görürüm idrar yolu enfeksiyonu olmuş antibiyotik verdi ona canım baya sıkıldı
Ama sonuçta hamilelik olduğu için ona göre antibiyotik verilmiştir canim skma canini önlemini almak lazım sonuçta bebeği etkileyecek bisi verilmemiştir bende 1 hafta bas ağrım oldu parol içmiştim paso emzirdigim için meğer hamileymisim😅

Ama sonuçta hamilelik olduğu için ona göre antibiyotik verilmiştir canim skma canini önlemini almak lazım sonuçta bebeği etkileyecek bisi verilmemiştir bende 1 hafta bas ağrım oldu parol içmiştim paso emzirdigim için meğer hamileymisim😅
Bende bebek yerleşiyor sanıyordum meğer enfeksiyonmuş diyorum minnacık susam kadar şey nasıl böyle ağrı yapabilir 😂 düşünüyor muydunuz bebek?

Bende bebek yerleşiyor sanıyordum meğer enfeksiyonmuş diyorum minnacık susam kadar şey nasıl böyle ağrı yapabilir 😂 düşünüyor muydunuz bebek?
Hayir canim dusunmuyorduk bu aylarda spiral mi taktirsam diyordum yılbaşında oldu bi hata(bu arada evli olduğumuzdan beri ilk yalnız başımıza yilbasimizdi) eşim yok merak etme hamile kalamazsın dedi tam yumurtlama günümdü uyarmıştım ama olan olmuş meğer çok yedim eşimi bi damla bile yetiyormuş ikisinde de uğramıştık oğlumda anca 7 ay sonra kalmıştım hep yumurtlama günlerini degerlendirmistik Allahın bi bildiği varmis🙄

Kızlar çok ağır grip geçiriyorum salgın varmış bende ona yakalandım galiba ilaç kullanamıyorum serum iyi geliyor ama onu da sürekli yaptırmak istemiyorum bi zarar gelirse diye korkuyorum. Ay lütfen siz dikkatli olun dışarı maskesiz çıkmayın
Ben de çok ağır gribim, kendimi berbat hissediyorum, midem de hamilelikten aşırı bulanıyor herşey kokuyor bir de hastalık eklendi acayip kötü hissediyorum kendimi, çok salgın var. Serum taktırmadım ben de parol içiyorum onla idare etmeye çalışıyorum

Canlar ben devlet Hastanesi'ne randevu bulamıyorum sabah erken gidildiği zaman sıra veriyorlar mı acaba

Hayir canim dusunmuyorduk bu aylarda spiral mi taktirsam diyordum yılbaşında oldu bi hata(bu arada evli olduğumuzdan beri ilk yalnız başımıza yilbasimizdi) eşim yok merak etme hamile kalamazsın dedi tam yumurtlama günümdü uyarmıştım ama olan olmuş meğer çok yedim eşimi bi damla bile yetiyormuş ikisinde de uğramıştık oğlumda anca 7 ay sonra kalmıştım hep yumurtlama günlerini degerlendirmistik Allahın bi bildiği varmis🙄
Ay olsun ne güzel birlikte büyüyecekler 🥰 benim oğlumda 6 yaşında şartları uygun hale getirene kadar büyüdü. Birlikte büyümeleri herzaman daha güzel ☺️ hemde güzel bir gecenin ürünü olmuş 😂

Back