• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Tek seferde olması da bir nasip işi canım Allah büyüktür ama sonrasında iyi korun bence 😂
Aynen kuzum yaa diyorum yaa bi damla ile kaldım valla dogurduktan 8 hafta sonra direkt spiral taktircam ders oldu aldırmayın düşündük ama kıyamadık Allah bakma gücü versin 🙏

Canlar ben devlet Hastanesi'ne randevu bulamıyorum sabah erken gidildiği zaman sıra veriyorlar mı acaba
Bazı doktorlar asla randevusuz hastaya sıra vermeyin diyebiliyor. Denemen lazım. Sürekli kontrol etmek gerekiyor bazen pat diye saat boşalıyor ama sürekli bakmak lazım
Kızlar dün betam 4767cikmisti bu gün 10269 bir günde bu kadar artması sıkıntılı mı?
Bence normal değerler artık yüksek olduğu için öyle artıyor

Bazı doktorlar asla randevusuz hastaya sıra vermeyin diyebiliyor. Denemen lazım. Sürekli kontrol etmek gerekiyor bazen pat diye saat boşalıyor ama sürekli bakmak lazım

Allah'ım insallah öyledir bu gün keseyi gördüm diye çok mutluydum beta birden öyle artınca kötü şeyler geldi aklıma. Hamileliğin ilk haftalarinda öğrenmek çok sıkıntılıymıs oğlumda gittim kalp atışını duymuştum hemen ne kadar rahattı erken öğrenmek aşırı stresli birşey beta artıyor mu kese gözükmedi falan derken beni bu hafta mahvetti

Allah'ım insallah öyledir bu gün keseyi gördüm diye çok mutluydum beta birden öyle artınca kötü şeyler geldi aklıma. Hamileliğin ilk haftalarinda öğrenmek çok sıkıntılıymıs oğlumda gittim kalp atışını duymuştum hemen ne kadar rahattı erken öğrenmek aşırı stresli birşey beta artıyor mu kese gözükmedi falan derken beni bu hafta mahvetti
Valla öyle.bende 3 haftadır gidemedim, yarın artık kısmetse randevumuz var. 🙏

5+2 keseyi gördük ama bebeğimizi göremedik dr çok küçük demişti, dün gittik bebeğide gördük kalp atışınıda çok şükür. Kendinizi boşuna stresa sokup üzmeyin bu göreceksiniz eminim 😍💃
Hayırlı olsun, Allah sağlıcakla tamamına erdirsin ❤️
Normalde beni de çağırdılar ama İpek Hanım izinde olduğu ve başka bir hekime görünmek istemediğim için pazartesiye randevu aldım, inşaAllah bizim de kese kontrolümüz müjdeli sonuçlanır 🥹

Sürekli bakıyorum hep gebe hasta bakılmamaktadir yazıyor

Aynen kuzum yaa diyorum yaa bi damla ile kaldım valla dogurduktan 8 hafta sonra direkt spiral taktircam ders oldu aldırmayın düşündük ama kıyamadık Allah bakma gücü versin 🙏
Aynısı benim de başıma geldi doğurduğum gibi spiral taktım erkeklere güven olmaz😂 10 yıl geçti bile

Hayırlı olsun, Allah sağlıcakla tamamına erdirsin ❤️
Normalde beni de çağırdılar ama İpek Hanım izinde olduğu ve başka bir hekime görünmek istemediğim için pazartesiye randevu aldım, inşaAllah bizim de kese kontrolümüz müjdeli sonuçlanır 🥹
İnşallah canım benim tarifsiz bir duygu 🥹 tabi kendi dr olduğu için daha rahat edersiniz bizim Gönül hnm ordaydı. Güzel haberlerinizi bekliyorum 😍

Back