Benim sat 19 hazirandı keseyi gördüm 4+6 da sen doktora gidersen şuan kalp atışını bile duyabilirsin şuanMerhabalar, bir sorum olacak.. Sat 9 Haziran buna göre kaç haftalık olmuş oluyoruz? He birde hcg 4 temmuzda 193.63 ile öğrendim sonrasında 12 temmuzda 2931.84 bu değerler normal mi ? Çalıştığım için henüz doktora gidemedim hcg artışı kese vs ne durumda bilemiyorum
Çok teşekkür ederim canımAyşecim tesadüfen sana denk geldim hayırlı olsun çok sevindimbatmalar ağrılar normal, kanama olmadıkça endişe etme kuzum. İleri haftalarda da olacak
Gorursun canım karından olmasa bile vajinal görünebilirben 4+2 de gittim kontrole gittim sadece kese gördük perşembe bebek ve kalp atışı için gidicem inşallah sorun çıkmaz
Ben varım canım sürekli yorgunum, sürekli uykusuz..Ya birde yasayan var mi su durumu. Bn baya baya uykusuzum gece uyuyorum ama bi uzanayim hemen yatiyorum yada calisirken uyku basiyo ve tum vucudum yorgun halsiz dusuyo bi yarim saat uyusam kendime gelebiliyorum.
Ederim rabbim sana da sağlıkla nasip etsin inşallah sana ve burada uğraş vermiş anne olmak isteyen onca arkadaşlarıma inşalalh kimsenin kucağı boş kalmaz rabbim gönlünden geçenleri verir inşallahRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da dua eder misin
Valla oyle etkili ki vitamin mi eksik diyorum tum tahliller de yapıldı. Gebeligin ilk.zamanlari normaldir o zaman uykuya direne direne bas agrisi yasiyorum yaGorursun canım karından olmasa bile vajinal görünebilir
Ben varım canım sürekli yorgunum, sürekli uykusuz..
İkiz tedavisiz sadece kadın tarafında varsa oluyormuş çok arastrdm esiminde çok var ikiz sülalesinde diye. Ne güzel 1 hamilelikte 2 bebek olurduuu diyeama malesf
İşte bu yüzden doktora sormakta fayda var dedim canım. Büyük ihtimalle olmaz diye düşünüyorum ama doktora danışmadan tabiki de olmazCanım sen kullanıyorsun sana bir şey yapmayabilir ama herkesin bünyesi ilaç konusunda aynı olmuyor ki. Kan sulandırıciyi ihtiyacınız olduğu için kullanıyorsunuz, mesela benim ihtiyacim yokken kullansam kesin vücuduma,bebeğe zararı verebilir diye düşünüyorum, kanım suluyken daha da sulandirir bu da dengeyi bozar diye düşünüyorum
Canım benim doktorum 12 ağustosta çağırdı 2li Tarama için. 11 haftalık oluyorum o zaman. 8. Haftada yapıldığını ilk kez duydum. Sen en iyisi yarın kendi doktoruna bi danışKizlarim merhaba uzun suredir ( 1 hafta:)) yoktum buralarda. Bu surecte aile hekimimden randevu aldim. Kan tahlili verdim. şuan (8+0ım) kan vermeye gittigim gun 7+4tum. Bana dedi ki 8. Haftada 2li test 12. Haftada 3 lu test 16da 4 lu test yaptirman lazim?! 12 ve 16 duydum da 8 i ilk kez duyuyorum duyan bilen var mi? Sonuclarima gelince kizlar aclik sekerim normal tokluk sekerim yuksek cikmis.Bir de hemogram tam kan sayimlarim yuksek. Coraspin ve kiloma bagliyorum bu durumu. Boyum 1.70 kilom 80 doktor baya kilolusun kilo ver demisti sekerim o yuzden mi yuksek acaba bilemedjm bir de dedi kilodan bebege kan akisi iyi gitmez kalbi durabilir hemen diyet yap sakin kilo alma dedi. Kafam karisti bu degerler bebege zarar verir mi? Baktim kadin canimi sikiyo bende yarin kendi dr a randevu aldim kan sonuclarimi ona gosterecegim. Bunlar kan alinirken konusulanlardi. Kan sonucum bugun cikmis.
Ben de 12. Haftada gidicem ikili test ve cinsiyet içinCanım benim doktorum 12 ağustosta çağırdı 2li Tarama için. 11 haftalık oluyorum o zaman. 8. Haftada yapıldığını ilk kez duydum. Sen en iyisi yarın kendi doktoruna bi danış
Değeriniz güzel artmış bu şekilde devam ettiyse kalp atışını bile duyabilirsiniz şimdiMerhabalar, bir sorum olacak.. Sat 9 Haziran buna göre kaç haftalık olmuş oluyoruz? He birde hcg 4 temmuzda 193.63 ile öğrendim sonrasında 12 temmuzda 2931.84 bu değerler normal mi ? Çalıştığım için henüz doktora gidemedim hcg artışı kese vs ne durumda bilemiyorum
saçmalık ya. risklerden bahsedilir , olabilecek en kötü senaryo söylenir bunu anlıyorum da illa git işlem yapılsın demek nasıl bir saçmalık ? karar sizin diyip kenara çekilmesi lazım.Merhaba herkese
Bugün devlet hastanesine gittim ve moralim bozuldu. Yani devlet hastanesine gidip de mutlu çıktığım bir günüm olmadi ama yani özemdeki doktorum bile devletten de takip al diyor mecburen gidiyorum umarım Çapa'da da benzer durum yaşamam orada iyi insanlarla karşılaşırım.
Doktor bey amca içeri girdim daha şikayetin ne dedi bende hamileyim üçüz bebeklere dedim burada senin için yeterli imkan yok çapa veya cerrahpasaya git, zaten devlet üçüz bebek olayını desteklemiyorum bebeklerden birini iğneyle alsınlar senden sende rahatlarsın dedi. Ben dedim pardon? Devlet hastaneleri üçüz bebekleri desteklemiyor birinin hayatini sonlandırıp alacaklar diye cevap verdi. Dedim peki buna kim karar veriyor ben izin verdim mi ki kim alıyor çocuğu bana sormadan? Bunun üzerine de git konuş sana da mantıklı gelecek, sen bana neden geldin onu söyle dedi. Dedim kan testleri için çünkü Çapa 12 haftadan önce gebe kontrol etmiyoruz dedi telefonda. Bunun üzerine tamam testleri veriyorum git hepsini yaptır 12. Haftada geç kalma git 14e kadar aldırmanlazım tekini
Hayır aldırmayacağım yani soruyorum sorun var mı yok hepsi iyi elleri kolları hareketli diyor. Neden alınsın o zaman zaten
Iki tanesi 8+6 bir tanesi 8+4 gözüküyor hepsi 9 haftalık gelişimleri oldukça iyiymiş ama ne bir resim ne bir şey sadece mutsuzluk ve olumsuz konuşmalar ile uğurladılar beni Allah'ım sonraki devlet hastanesi serüvenim böyle olmaz inşallah
Çok morali bozuluyor insanin
Benim gittiğim her iki doktor da 12. Haftada dedi.Kizlarim merhaba uzun suredir ( 1 hafta:)) yoktum buralarda. Bu surecte aile hekimimden randevu aldim. Kan tahlili verdim. şuan (8+0ım) kan vermeye gittigim gun 7+4tum. Bana dedi ki 8. Haftada 2li test 12. Haftada 3 lu test 16da 4 lu test yaptirman lazim?! 12 ve 16 duydum da 8 i ilk kez duyuyorum duyan bilen var mi? Sonuclarima gelince kizlar aclik sekerim normal tokluk sekerim yuksek cikmis.Bir de hemogram tam kan sayimlarim yuksek. Coraspin ve kiloma bagliyorum bu durumu. Boyum 1.70 kilom 80 doktor baya kilolusun kilo ver demisti sekerim o yuzden mi yuksek acaba bilemedjm bir de dedi kilodan bebege kan akisi iyi gitmez kalbi durabilir hemen diyet yap sakin kilo alma dedi. Kafam karisti bu degerler bebege zarar verir mi? Baktim kadin canimi sikiyo bende yarin kendi dr a randevu aldim kan sonuclarimi ona gosterecegim. Bunlar kan alinirken konusulanlardi. Kan sonucum bugun cikmis.
Çift yumurta ikizi annenin gebe kaldığı ay 2 yumurta olgunlaşması sonucu iki ayrı yumurta döllenmesiyle oluşur her kadın senede bir iki kez çift yumurtlayabilir ve çift yumurta ikizi genetikle alakalı değildir ama tek yumurta ikizlerinde durum farklı tamamen anne veya babanın genetiğinde varsa olabilirİkiz tedavisiz sadece kadın tarafında varsa oluyormuş çok arastrdm esiminde çok var ikiz sülalesinde diye. Ne güzel 1 hamilelikte 2 bebek olurduuu diyeama malesf
Tavir çok kötü. Benim eşim de doktor böyle bir şey var mı diye sordum. Hayır önerebilir ama devlet desteklemiyor diye bir şey yok dedi. He söyle çok çok riskli. Ama ben olsam ben de kıyamam bir cana bile bile. Sonrasını daha iyi bilebilirler ama herkesin kendi kararı. Canınızı sıkmayın allah iyi insanlarla karşılaştırsin umarım pişman da olmaz keyifli bir süreç yaşarsınız.Merhaba herkese
Bugün devlet hastanesine gittim ve moralim bozuldu. Yani devlet hastanesine gidip de mutlu çıktığım bir günüm olmadi ama yani özemdeki doktorum bile devletten de takip al diyor mecburen gidiyorum umarım Çapa'da da benzer durum yaşamam orada iyi insanlarla karşılaşırım.
Doktor bey amca içeri girdim daha şikayetin ne dedi bende hamileyim üçüz bebeklere dedim burada senin için yeterli imkan yok çapa veya cerrahpasaya git, zaten devlet üçüz bebek olayını desteklemiyorum bebeklerden birini iğneyle alsınlar senden sende rahatlarsın dedi. Ben dedim pardon? Devlet hastaneleri üçüz bebekleri desteklemiyor birinin hayatini sonlandırıp alacaklar diye cevap verdi. Dedim peki buna kim karar veriyor ben izin verdim mi ki kim alıyor çocuğu bana sormadan? Bunun üzerine de git konuş sana da mantıklı gelecek, sen bana neden geldin onu söyle dedi. Dedim kan testleri için çünkü Çapa 12 haftadan önce gebe kontrol etmiyoruz dedi telefonda. Bunun üzerine tamam testleri veriyorum git hepsini yaptır 12. Haftada geç kalma git 14e kadar aldırmanlazım tekini
Hayır aldırmayacağım yani soruyorum sorun var mı yok hepsi iyi elleri kolları hareketli diyor. Neden alınsın o zaman zaten
Iki tanesi 8+6 bir tanesi 8+4 gözüküyor hepsi 9 haftalık gelişimleri oldukça iyiymiş ama ne bir resim ne bir şey sadece mutsuzluk ve olumsuz konuşmalar ile uğurladılar beni Allah'ım sonraki devlet hastanesi serüvenim böyle olmaz inşallah
Evet kuzum bende sasirdim 8. Haftayi ilk kez duydum dedim sen benden iyi bilmezsin kan vericeksin 12 de kan+ultrasyon olcak dedi sastim kaldim bende. Belki dedim daha once duyan vardir da bende ilk kez duydumCanım benim doktorum 12 ağustosta çağırdı 2li Tarama için. 11 haftalık oluyorum o zaman. 8. Haftada yapıldığını ilk kez duydum. Sen en iyisi yarın kendi doktoruna bi danış
Sizin doktorla işiniz olmuyor muayene felan etmiyor doktor. Saglik ocagi ebesi takibinizi yapıyor. Ona hep iletişimde oluyorsunuz gebeliktede doğum sonrası süreçte de. Ben bu sabah gittim randevu almadım bile. Gebelikte tetenoz aşılarınız vs var onları planlıyor ara dönemlerde kan idrar tahlilleri var onları planlıyorlar.Canim dr a muayene olmak gerekiyo mu saglik ocaginda yoksa direkt gebelik bildirimi yaptigimizda girişteki gorevli mi sisteme ekliyor bilgin var mi
Çok erken geldi tarih yarın sonuçlarını falanda doktoruna sor canımKizlarim merhaba uzun suredir ( 1 hafta:)) yoktum buralarda. Bu surecte aile hekimimden randevu aldim. Kan tahlili verdim. şuan (8+0ım) kan vermeye gittigim gun 7+4tum. Bana dedi ki 8. Haftada 2li test 12. Haftada 3 lu test 16da 4 lu test yaptirman lazim?! 12 ve 16 duydum da 8 i ilk kez duyuyorum duyan bilen var mi? Sonuclarima gelince kizlar aclik sekerim normal tokluk sekerim yuksek cikmis.Bir de hemogram tam kan sayimlarim yuksek. Coraspin ve kiloma bagliyorum bu durumu. Boyum 1.70 kilom 80 doktor baya kilolusun kilo ver demisti sekerim o yuzden mi yuksek acaba bilemedjm bir de dedi kilodan bebege kan akisi iyi gitmez kalbi durabilir hemen diyet yap sakin kilo alma dedi. Kafam karisti bu degerler bebege zarar verir mi? Baktim kadin canimi sikiyo bende yarin kendi dr a randevu aldim kan sonuclarimi ona gosterecegim. Bunlar kan alinirken konusulanlardi. Kan sonucum bugun cikmis.
Bir arkadas daha yazmis, doktorlara genel mal etmemek lazim bunu, malesef meslekten once insan olmak gerekiyor ve bunu beceremeyenler her meslek grubunda cikiyor. Size tavsiyem hemen İl Saglik Mudurlugu’nu arayarak sikayette bulunun, cunku bu tarz sorunlularin da ayiklanmasi lazim. Sanki Cin’de yasiyoruz tovbe tovbe ne sinir bozucu bir soylem olmus…Merhaba herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?