• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    22
Kızlar selammm 12+3 olduk ikili test verdim pazartesi sonuçları ne zaman çıkar bazısı hemen çıkıyor diyor ama daha bir gelişme yok :(

Bende bulantidan susuz kalmisim beslenmeni de duzenlemen lazim dedi doktorum. Gece yatmadan once iki prilam iciyorum bulanti ve kusma oluyor ama kafami kaldirabiliyorum en azindan. Tahinli muz, ayva, ekmek arasi patates kizartmasi(gariptir buna cok dustum) tost iyi geliyo bana sadece. Acikmadan yemem gerekiyo aciktigim an basliyo
doktorum bana da prilam yazmıştı, ilk aldığımda gerçekten etkili hissediyordum yine su içememiştim maalesef :(
yine pik yaşıyorum birkaç gündür, iyi gelen şeyler de sanki gelmemeye başladı. bu şekilde de çok tedirgin oluyorum bebeğim aç kalıyor beslenemiyor gibi düşünüyorum :( özellikle su içememek tedirgin ediyor beni

Mrblar c8nsiyeti belli olan anneler ozellikle 2.yi bekleyenler belirtileriniz nasil cinsiyey farkli olsada brlirti ayni oluyor diyorlar nasil gidiyor
Ben ilk kızıma hamile kaldığımda berbattım hep uykulu bulantı kusma iştahsızlık vardı ama son üç ayda acayip kilo aldım ikinci kızımda iki karın üst üste aynıysa ikinci daha rahat geçer derler öylede oldu bulantı kusma yoktu ama herşeyi yiyebiliyordum önce kilo almadım hamile olduğum belli değildi ama son üç ay davul gibi oldum kızlarda böyle bir durum var galiba sonra heryerden şişiyorsun gibi bunda hemen göbeğim çıktı bulantı acıktığım gibi oluyor aç kalmamam lazım kendimi tutamıyorum resmen aç geziyorum doymuyorum 😔 kiloda almak istemiyorum birde kızlarımda sol taraftan tutundular bunda sağdan tutundu iki kızımdada çok ağlardım duygusal bunda halen ağlamadım belki vaktim olmamıştır duygusallığa😂 bakalım rabbim gönlündekini bana güzel şekilde vermesini isterim🤲🏻

[/QUOTE]
Merhaba, ben bugün oğlumuz olacağını öğrendim. 3 yaşında da bir kızım var 😀 bnm belirtilerim biraz farklıydı. Mesela kızımda sadece acıkınca mide bulantim oluyordu bunda sürekli oldu ikisinde de kusmadim ama bunda çok rahatsizdim şimdi azaldı.(12+6) Kızımda daha çok uyku hali vardı eve gelip 8 de yatar sabaha kadar uyurdum bunda o ihtiyaç yok. Kızımda biraz agresif Bi ruh halim vardı bunda daha sakin gibiyim 😀 normalde tatlici Bi insanım kizda canım tatlı isterdi. Şuan hiç tatlı aramıyorum turşu filan istiyor canım. Bi de bu gebeligimde bel ağrım oluyor kızımda son haftalarda olmuştu. Benden böyle:)

Ayyy çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah😍
Bende bulantınsadece sabahları var yorulduğumda belim sırtım ağrıyo kasık ağrım hiç olmadı şimdiden 3 buçuk kilo almışım. Tatlı yemeyen sevmeyen ben tatlıya düştüm özellikle çikolatalı şeyler bisküviler falan. Bana başta herkes kız dedi şimdi gören herkes erkek diyor saf bi güzellik gelmiş öyle diyorlar😂 ikili tarama testinde doktor erkek diye tahmin etti ama bakalım hayırlısı olsun diyorum♥️

Merhabalar9+3 günlük hamileyim hafif pıhtılaşma var oksapar kullanıyorum 2 defa saatini 3-4 saat geçirdim bir sorun olur mu? Doktor demedi aynı saat diye buradan okudum onu da
Canım ben de vuruluyorum. Benim de 1-2 gün aynı saate denk gelmedi dışardaydım vs ama ertesi gün eski düzenine göre devam ettim.

doktorum bana da prilam yazmıştı, ilk aldığımda gerçekten etkili hissediyordum yine su içememiştim maalesef :(
yine pik yaşıyorum birkaç gündür, iyi gelen şeyler de sanki gelmemeye başladı. bu şekilde de çok tedirgin oluyorum bebeğim aç kalıyor beslenemiyor gibi düşünüyorum :( özellikle su içememek tedirgin ediyor beni
9-10. Haftalar pik yapiyor cidden prilam da bana yarim gun sonra etki ediyor o da 2 tane olursa. Biri prizin daha etkili yazmisti belki o etki eder size? Bebisler su an cok kucuk olduklarindan meraklanmayin yetiyoruzdur. Gunde bir bardak bile icemiyodum simdi 2/3 bardak iciyorum ama cooook az yani yetersiz hala. Bir kac haftaya gececek insallah diye teselli ediyorum

İyi geceler herkese bugün 10+5 de kahverengi sarımsı akıntıyla doktora gittim kasık ağrımda vardı doktora sorduğumda kanama alanı olmadığı için sorun olmayacağını böyle şeylerin normal olduğunu söyledi bu da benim bebiş

Eklentiler

• E24049E9-2ED2-4F4F-B58F-2124D62AC9A2.jpeg
    E24049E9-2ED2-4F4F-B58F-2124D62AC9A2.jpeg
    183,9 KB · Görüntüleme: 23
Mrblar c8nsiyeti belli olan anneler ozellikle 2.yi bekleyenler belirtileriniz nasil cinsiyey farkli olsada brlirti ayni oluyor diyorlar nasil gidiyor
Benim kizimda ayni sekilde geceli gunduzlu bulantim oldu. Bir tek onu hatirliyorum. Uykum vardi yine var. Duygusallik var miydi bilmiyorim normalde de balik burcu oldugumdan ayirt edemedim. Sivilce basmisti yuzumu bir de. Tuzlu seylet canim istiyordu. Ayni belirtiler bunda da var sadece extra olarak kasigimda cok agrim var. Genellikle solda ama hapsurdugumda bazen sagda agri da hissedip noluyor ya diyorum. Kizimda ruyamda kiz bebek gormustum gecen yine kiz bebek gordum ama bakalim herkes erkek diyor bebegin etkisi mi yoksa ben hamileliklerimi boyle mi geciriyorum gorucez🙃

Teşekkür ederim rahatladım biraz. Bir de siz kaç haftalıksınız. Mide bulantım ve göğüs hassasiyeti azaldı normal mi bu haftada
Ben yarın 12.haftama giriyorum canım çok şükür 🧿💜🥰 asprin kullanıyordum zaten keseyi görünce de oksapar başladık. Belirtilere gelince bak işte ona bi yorum yapıp yardımcı olamıcam bende ilk günden beri hiç bi şey yok çünkü o kadar az şişti göğsüm ya da arada kasık batması dışında hiç bi şey yok canım

Ben yarın 12.haftama giriyorum canım çok şükür 🧿💜🥰 asprin kullanıyordum zaten keseyi görünce de oksapar başladık. Belirtilere gelince bak işte ona bi yorum yapıp yardımcı olamıcam bende ilk günden beri hiç bi şey yok çünkü o kadar az şişti göğsüm ya da arada kasık batması dışında hiç bi şey yok canım
Bende de belirti yok. Bulantim anksiyeteden :) kramp sislik vs gecti. Hamile gibi degilim o derece. Allah anksiyete haric bizim gibi gebelik nasip etsin herkese :)))

Bende de belirti yok. Bulantim anksiyeteden :) kramp sislik vs gecti. Hamile gibi degilim o derece. Allah anksiyete haric bizim gibi gebelik nasip etsin herkese :)))
Amiin amiiin 🤭🥰 doktoruma dedim hiç belirti yok sağlıksız diyen insanlar da var o da dediki bi gün hamile kalırsam inşallah senin gibi bi hamilelik nasip etsin Allah bana dedi.
Bende de panik atak başladı Allah koruusn kalbi mi durdu bi şey mi oldu 9günde bi gitmek zorunda kalıyorum doktora 😔

9-10. Haftalar pik yapiyor cidden prilam da bana yarim gun sonra etki ediyor o da 2 tane olursa. Biri prizin daha etkili yazmisti belki o etki eder size? Bebisler su an cok kucuk olduklarindan meraklanmayin yetiyoruzdur. Gunde bir bardak bile icemiyodum simdi 2/3 bardak iciyorum ama cooook az yani yetersiz hala. Bir kac haftaya gececek insallah diye teselli ediyorum
Doktoruma sorayım bu ilacı da, prilamı akşamları 2 tane mi alıyorsunuz acaba ? doktorum akşamları 2 tane alabilirsin demişti eczacı sabah akşam biraz daha faydalı dedi ama bide öyle mi denesem diye düşündüm. Yemek yiyebilen, güzel beslenen gebelere inanılmaz imreniyorum bu sıra gerçekten. 14 15 de geçer diyorlar inşallah azalır 🌸

Merhaba, ben bugün oğlumuz olacağını öğrendim. 3 yaşında da bir kızım var 😀 bnm belirtilerim biraz farklıydı. Mesela kızımda sadece acıkınca mide bulantim oluyordu bunda sürekli oldu ikisinde de kusmadim ama bunda çok rahatsizdim şimdi azaldı.(12+6) Kızımda daha çok uyku hali vardı eve gelip 8 de yatar sabaha kadar uyurdum bunda o ihtiyaç yok. Kızımda biraz agresif Bi ruh halim vardı bunda daha sakin gibiyim 😀 normalde tatlici Bi insanım kizda canım tatlı isterdi. Şuan hiç tatlı aramıyorum turşu filan istiyor canım. Bi de bu gebeligimde bel ağrım oluyor kızımda son haftalarda olmuştu. Benden böyle:)
Ay canım gozun aydın ne güzel bir haber sağlıkla gelsin. Doktordan öğrendin sanırım değil mi 🙈 fetal DNA sonucu daha çıkmamıştır çünkü 😂
Eldorin Eldorin 8+2 de kalp atışını duyduk
Canim hizuj aydin ben grup yoneticiligini bıraktım ama sevindim senin adına ❤️

Ayyy çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah😍
Bende bulantınsadece sabahları var yorulduğumda belim sırtım ağrıyo kasık ağrım hiç olmadı şimdiden 3 buçuk kilo almışım. Tatlı yemeyen sevmeyen ben tatlıya düştüm özellikle çikolatalı şeyler bisküviler falan. Bana başta herkes kız dedi şimdi gören herkes erkek diyor saf bi güzellik gelmiş öyle diyorlar😂 ikili tarama testinde doktor erkek diye tahmin etti ama bakalım hayırlısı olsun diyorum♥️
[/QUOTE]
Erken haftalarda da olsa erkek tahminleri tutuyor sanki. Tatlı zaten daha çok erkeğe yorulur. Ben de terslik var 😀 maalesef ben de kilo aldım 😞 hayırlısı olsun kızı da erkeği de paha biçilmez. Sağlıkla dünyaya gelip büyüsünler inşallah♡ şimdiden nasıl seviyoruz

Ay canım gozun aydın ne güzel bir haber sağlıkla gelsin. Doktordan öğrendin sanırım değil mi 🙈 fetal DNA sonucu daha çıkmamıştır çünkü 😂

Canim hizuj aydin ben grup yoneticiligini bıraktım ama sevindim senin adına ❤️
Evet canım, 2 gün önce de erkeğe benzetmisti ama bi türlü net görüntü alamadı. Merak ediyorum diye yine çağırdı:) bugün de pozisyonu degisikti hatta ne gıcık bebek filan dedi 😀 ama erkek oluyor dedi. Kızımda da 11+6 da kız demişti doktorum. Bakalım fetal dna ile şok olmazsak 😀

Doktoruma sorayım bu ilacı da, prilamı akşamları 2 tane mi alıyorsunuz acaba ? doktorum akşamları 2 tane alabilirsin demişti eczacı sabah akşam biraz daha faydalı dedi ama bide öyle mi denesem diye düşündüm. Yemek yiyebilen, güzel beslenen gebelere inanılmaz imreniyorum bu sıra gerçekten. 14 15 de geçer diyorlar inşallah azalır 🌸
Prilamın doğru kullanımı şu şekildedir
İlk etapta uyumadan önce 2 tablet alınır semptomlar bu şekilde geçiyorsa bu rutine devam edilir
Eğer bulantı kusma devam ediyorsa gece 2 sabah 1 alınır
Hala geçmiyorsa gece 2 sabah 1 ve öğleden sonra 1 içilir maks alınması gereken doz 10 mg Prilam için 4 tane alınmasıdır fazlasını almayın. (Hemşireyim.)🥹🥹🥹

Amin sağlıklı olsunlar da 🥰🤲 20kişi biliyorsa siz de dahil herkes erkek diyor 1kişi bile kız demedi.🤭😂 Eğer kızım olursa çok alınıyordur şimdiden 😂😂
Bizde de eşim hariç herkes kız diyor, en az 20 kişi. Ben de başından beri bayağı kız hissettim hep. Dün 12. hafta kontrolümüze gittiğimizde doktorumuz ne görsün, minik bir pipi 😂 Kesin diyemedi minik olduğu için ama erkeğe benzetti valla, ben şok 😂 İşin gırgırı bir yana tabi, sağlıkla gelsinler de inşallah, kız olsun erkek olsun hiç fark etmiyor 🥹

Back