Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktorum bana da prilam yazmıştı, ilk aldığımda gerçekten etkili hissediyordum yine su içememiştim maalesefBende bulantidan susuz kalmisim beslenmeni de duzenlemen lazim dedi doktorum. Gece yatmadan once iki prilam iciyorum bulanti ve kusma oluyor ama kafami kaldirabiliyorum en azindan. Tahinli muz, ayva, ekmek arasi patates kizartmasi(gariptir buna cok dustum) tost iyi geliyo bana sadece. Acikmadan yemem gerekiyo aciktigim an basliyo
Ben ilk kızıma hamile kaldığımda berbattım hep uykulu bulantı kusma iştahsızlık vardı ama son üç ayda acayip kilo aldım ikinci kızımda iki karın üst üste aynıysa ikinci daha rahat geçer derler öylede oldu bulantı kusma yoktu ama herşeyi yiyebiliyordum önce kilo almadım hamile olduğum belli değildi ama son üç ay davul gibi oldum kızlarda böyle bir durum var galiba sonra heryerden şişiyorsun gibi bunda hemen göbeğim çıktı bulantı acıktığım gibi oluyor aç kalmamam lazım kendimi tutamıyorum resmen aç geziyorum doymuyorum kiloda almak istemiyorum birde kızlarımda sol taraftan tutundular bunda sağdan tutundu iki kızımdada çok ağlardım duygusal bunda halen ağlamadım belki vaktim olmamıştır duygusallığa bakalım rabbim gönlündekini bana güzel şekilde vermesini isterimMrblar c8nsiyeti belli olan anneler ozellikle 2.yi bekleyenler belirtileriniz nasil cinsiyey farkli olsada brlirti ayni oluyor diyorlar nasil gidiyor
Senin bebişinin cinsiyetini de merak ettim bak öğrenince hatırlat bana emiiBende de ayni durum. Kim duysa erkek diyo
Merhaba, ben bugün oğlumuz olacağını öğrendim. 3 yaşında da bir kızım var bnm belirtilerim biraz farklıydı. Mesela kızımda sadece acıkınca mide bulantim oluyordu bunda sürekli oldu ikisinde de kusmadim ama bunda çok rahatsizdim şimdi azaldı.(12+6) Kızımda daha çok uyku hali vardı eve gelip 8 de yatar sabaha kadar uyurdum bunda o ihtiyaç yok. Kızımda biraz agresif Bi ruh halim vardı bunda daha sakin gibiyim normalde tatlici Bi insanım kizda canım tatlı isterdi. Şuan hiç tatlı aramıyorum turşu filan istiyor canım. Bi de bu gebeligimde bel ağrım oluyor kızımda son haftalarda olmuştu. Benden böyle:)
Canım ben de vuruluyorum. Benim de 1-2 gün aynı saate denk gelmedi dışardaydım vs ama ertesi gün eski düzenine göre devam ettim.Merhabalar9+3 günlük hamileyim hafif pıhtılaşma var oksapar kullanıyorum 2 defa saatini 3-4 saat geçirdim bir sorun olur mu? Doktor demedi aynı saat diye buradan okudum onu da
9-10. Haftalar pik yapiyor cidden prilam da bana yarim gun sonra etki ediyor o da 2 tane olursa. Biri prizin daha etkili yazmisti belki o etki eder size? Bebisler su an cok kucuk olduklarindan meraklanmayin yetiyoruzdur. Gunde bir bardak bile icemiyodum simdi 2/3 bardak iciyorum ama cooook az yani yetersiz hala. Bir kac haftaya gececek insallah diye teselli ediyorumdoktorum bana da prilam yazmıştı, ilk aldığımda gerçekten etkili hissediyordum yine su içememiştim maalesef
yine pik yaşıyorum birkaç gündür, iyi gelen şeyler de sanki gelmemeye başladı. bu şekilde de çok tedirgin oluyorum bebeğim aç kalıyor beslenemiyor gibi düşünüyorum özellikle su içememek tedirgin ediyor beni
Teşekkür ederim rahatladım biraz. Bir de siz kaç haftalıksınız. Mide bulantım ve göğüs hassasiyeti azaldı normal mi bu haftadaCanım ben de vuruluyorum. Benim de 1-2 gün aynı saate denk gelmedi dışardaydım vs ama ertesi gün eski düzenine göre devam ettim.
Benim kizimda ayni sekilde geceli gunduzlu bulantim oldu. Bir tek onu hatirliyorum. Uykum vardi yine var. Duygusallik var miydi bilmiyorim normalde de balik burcu oldugumdan ayirt edemedim. Sivilce basmisti yuzumu bir de. Tuzlu seylet canim istiyordu. Ayni belirtiler bunda da var sadece extra olarak kasigimda cok agrim var. Genellikle solda ama hapsurdugumda bazen sagda agri da hissedip noluyor ya diyorum. Kizimda ruyamda kiz bebek gormustum gecen yine kiz bebek gordum ama bakalim herkes erkek diyor bebegin etkisi mi yoksa ben hamileliklerimi boyle mi geciriyorum gorucezMrblar c8nsiyeti belli olan anneler ozellikle 2.yi bekleyenler belirtileriniz nasil cinsiyey farkli olsada brlirti ayni oluyor diyorlar nasil gidiyor
Ederim tabiiiSenin bebişinin cinsiyetini de merak ettim bak öğrenince hatırlat bana emii
Ben yarın 12.haftama giriyorum canım çok şükür asprin kullanıyordum zaten keseyi görünce de oksapar başladık. Belirtilere gelince bak işte ona bi yorum yapıp yardımcı olamıcam bende ilk günden beri hiç bi şey yok çünkü o kadar az şişti göğsüm ya da arada kasık batması dışında hiç bi şey yok canımTeşekkür ederim rahatladım biraz. Bir de siz kaç haftalıksınız. Mide bulantım ve göğüs hassasiyeti azaldı normal mi bu haftada
Bende de belirti yok. Bulantim anksiyeteden :) kramp sislik vs gecti. Hamile gibi degilim o derece. Allah anksiyete haric bizim gibi gebelik nasip etsin herkese :)))Ben yarın 12.haftama giriyorum canım çok şükür asprin kullanıyordum zaten keseyi görünce de oksapar başladık. Belirtilere gelince bak işte ona bi yorum yapıp yardımcı olamıcam bende ilk günden beri hiç bi şey yok çünkü o kadar az şişti göğsüm ya da arada kasık batması dışında hiç bi şey yok canım
Amiin amiiin doktoruma dedim hiç belirti yok sağlıksız diyen insanlar da var o da dediki bi gün hamile kalırsam inşallah senin gibi bi hamilelik nasip etsin Allah bana dedi.Bende de belirti yok. Bulantim anksiyeteden :) kramp sislik vs gecti. Hamile gibi degilim o derece. Allah anksiyete haric bizim gibi gebelik nasip etsin herkese :)))
Doktoruma sorayım bu ilacı da, prilamı akşamları 2 tane mi alıyorsunuz acaba ? doktorum akşamları 2 tane alabilirsin demişti eczacı sabah akşam biraz daha faydalı dedi ama bide öyle mi denesem diye düşündüm. Yemek yiyebilen, güzel beslenen gebelere inanılmaz imreniyorum bu sıra gerçekten. 14 15 de geçer diyorlar inşallah azalır9-10. Haftalar pik yapiyor cidden prilam da bana yarim gun sonra etki ediyor o da 2 tane olursa. Biri prizin daha etkili yazmisti belki o etki eder size? Bebisler su an cok kucuk olduklarindan meraklanmayin yetiyoruzdur. Gunde bir bardak bile icemiyodum simdi 2/3 bardak iciyorum ama cooook az yani yetersiz hala. Bir kac haftaya gececek insallah diye teselli ediyorum
Ay canım gozun aydın ne güzel bir haber sağlıkla gelsin. Doktordan öğrendin sanırım değil mi fetal DNA sonucu daha çıkmamıştır çünküMerhaba, ben bugün oğlumuz olacağını öğrendim. 3 yaşında da bir kızım var bnm belirtilerim biraz farklıydı. Mesela kızımda sadece acıkınca mide bulantim oluyordu bunda sürekli oldu ikisinde de kusmadim ama bunda çok rahatsizdim şimdi azaldı.(12+6) Kızımda daha çok uyku hali vardı eve gelip 8 de yatar sabaha kadar uyurdum bunda o ihtiyaç yok. Kızımda biraz agresif Bi ruh halim vardı bunda daha sakin gibiyim normalde tatlici Bi insanım kizda canım tatlı isterdi. Şuan hiç tatlı aramıyorum turşu filan istiyor canım. Bi de bu gebeligimde bel ağrım oluyor kızımda son haftalarda olmuştu. Benden böyle:)
Canim hizuj aydin ben grup yoneticiligini bıraktım ama sevindim senin adınaEldorin 8+2 de kalp atışını duyduk
Evet canım, 2 gün önce de erkeğe benzetmisti ama bi türlü net görüntü alamadı. Merak ediyorum diye yine çağırdı:) bugün de pozisyonu degisikti hatta ne gıcık bebek filan dedi ama erkek oluyor dedi. Kızımda da 11+6 da kız demişti doktorum. Bakalım fetal dna ile şok olmazsakAy canım gozun aydın ne güzel bir haber sağlıkla gelsin. Doktordan öğrendin sanırım değil mi fetal DNA sonucu daha çıkmamıştır çünkü
Canim hizuj aydin ben grup yoneticiligini bıraktım ama sevindim senin adına
Prilamın doğru kullanımı şu şekildedirDoktoruma sorayım bu ilacı da, prilamı akşamları 2 tane mi alıyorsunuz acaba ? doktorum akşamları 2 tane alabilirsin demişti eczacı sabah akşam biraz daha faydalı dedi ama bide öyle mi denesem diye düşündüm. Yemek yiyebilen, güzel beslenen gebelere inanılmaz imreniyorum bu sıra gerçekten. 14 15 de geçer diyorlar inşallah azalır
Bizde de eşim hariç herkes kız diyor, en az 20 kişi. Ben de başından beri bayağı kız hissettim hep. Dün 12. hafta kontrolümüze gittiğimizde doktorumuz ne görsün, minik bir pipi Kesin diyemedi minik olduğu için ama erkeğe benzetti valla, ben şok İşin gırgırı bir yana tabi, sağlıkla gelsinler de inşallah, kız olsun erkek olsun hiç fark etmiyorAmin sağlıklı olsunlar da 20kişi biliyorsa siz de dahil herkes erkek diyor 1kişi bile kız demedi. Eğer kızım olursa çok alınıyordur şimdiden