- 18 Temmuz 2022
- 3.924
- 6.664
- 88
Kızlar ben doktorlarımızın hakkını yemeyelim derim. Kişilik bozukluğu her meslekten insanda olabilir. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. Doktor konusunda da öyle. Ama bu genelleme yapmayı gerektirmez. Hamile olduğumuz için hassas olabiliyoruz. Sen de kızmakta haklısın ama doktorlarımız çok kıymetli. Yıllarca devlet hastanelerine gittim pek fazla özele gitmiyorum. Hastanın müşteri olarak görülmesi bana daha kötü geliyor. Tabiki özeldeki doktorlara da çok saygım var. Herkesin tercihi farklı olabilir. Ben devlet hastanelerini daha iyi buluyorum. Genelde de memnun kaldım şimdiye kadar. Dediğim gibi şans meselesi biraz da. Hepimizin karşısına iyi doktorlar çıkar umarım. Üçüz konusunda da sonuna kadar arkandayım. Kafana takma hiç modun düşmesin. Tanıdığım var üçüzü olan. İki oğlu bi kızı var çocuklar 12 yaşında şu an ve çok sağlıklılar. Sen de başaracaksın merak etme. Bebeklerin büyüdüğünde ne kadar şanslıymışım diyeceksin. Olumsuz şeyler duyduğunda takılma sakınMerhaba herkese
Bugün devlet hastanesine gittim ve moralim bozuldu. Yani devlet hastanesine gidip de mutlu çıktığım bir günüm olmadi ama yani özemdeki doktorum bile devletten de takip al diyor mecburen gidiyorum umarım Çapa'da da benzer durum yaşamam orada iyi insanlarla karşılaşırım.
Doktor bey amca içeri girdim daha şikayetin ne dedi bende hamileyim üçüz bebeklere dedim burada senin için yeterli imkan yok çapa veya cerrahpasaya git, zaten devlet üçüz bebek olayını desteklemiyorum bebeklerden birini iğneyle alsınlar senden sende rahatlarsın dedi. Ben dedim pardon? Devlet hastaneleri üçüz bebekleri desteklemiyor birinin hayatini sonlandırıp alacaklar diye cevap verdi. Dedim peki buna kim karar veriyor ben izin verdim mi ki kim alıyor çocuğu bana sormadan? Bunun üzerine de git konuş sana da mantıklı gelecek, sen bana neden geldin onu söyle dedi. Dedim kan testleri için çünkü Çapa 12 haftadan önce gebe kontrol etmiyoruz dedi telefonda. Bunun üzerine tamam testleri veriyorum git hepsini yaptır 12. Haftada geç kalma git 14e kadar aldırmanlazım tekini
Hayır aldırmayacağım yani soruyorum sorun var mı yok hepsi iyi elleri kolları hareketli diyor. Neden alınsın o zaman zaten
Iki tanesi 8+6 bir tanesi 8+4 gözüküyor hepsi 9 haftalık gelişimleri oldukça iyiymiş ama ne bir resim ne bir şey sadece mutsuzluk ve olumsuz konuşmalar ile uğurladılar beni Allah'ım sonraki devlet hastanesi serüvenim böyle olmaz inşallah
Çok morali bozuluyor insanin