- 18 Ağustos 2024
- 325
- 171
- 18
- 23
- Konu Sahibi mutlutablo
- #8.541
Benim gibi bu ninniyi dinleyip ağlayan var mı yoksa ben mi anormalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyumlu oluyorlar mı ki? Yani birbirlerine adaptörle bağlanabilir olmaları gerekiyor. Eğreti bir şekilde direkt puseti oturtarak güvenli olmaz.Kızlar bebek arabası konusunda da danışmak istiyorum. Travel sistem bebek arabaları çok ağır meşakatli oluyor dolayısıula genelde 6-7 aydan sonra herkes baston tipi araba alıp ona geçiyor. 6-7 ay için ilk etap arabası almak zorunda moyoz? Yani baston araba olup içerisine puset koyarak ilk aylar kullansmaz mıyız? Ben baston olarak cybex almışyım. Hem çok hafif hem kullanışlı ve kapanınca baya küçük kalıyor. Şimdi ilk zamanlar için de travel sistem araba mı alayım? Maddiyatını geçtim de sonrasında nereye koycağımı bilmiyorum evim küçük maslesef alcağım ieyleri çok ölçerek tartarak alıyotım şuan maddi boyutunu geçmiş durumdayım da nerde hafif küçülen kullanışlı ürün var ise az öz onları almaya çabalıyorum
Hiç bilmiyoeum ki . 2 araba mevzusunu bile hamile kaldığımda öğrendim. Ben sanıyordum ki bir araba alınır ve uzun yıllar kullanılırUyumlu oluyorlar mı ki? Yani birbirlerine adaptörle bağlanabilir olmaları gerekiyor. Eğreti bir şekilde direkt puseti oturtarak güvenli olmaz.
Bastonlar evet çok pratik, hafif, hemen katla koy kenara ama korumalı olmuyor, yanları filan epey açık oluyor, o yüzden anca bebek büyüyünce kullanılabilir. Bence illa baston şart değil, şimdiden almanız gerekmiyor bence, sadece travel sistemle büyütenler de oluyor. Çünkü bazı çocuk ayaklanmaya başladığında zaten baston olsun olmasın hiçbir arabaya binmek istemiyor. Siz ihtiyacınıza göre ilerde baston alabilirsiniz. Ayrıca dediğim gibi bastonun içine puset oturtulmaz benim bildiğim. Baston olarak değil de yine travel sistemlerin çok katlanan hafif modellerinden seçebilirsiniz belki, öyle yeni modeller de var.Hiç bilmiyoeum ki . 2 araba mevzusunu bile hamile kaldığımda öğrendim. Ben sanıyordum ki bir araba alınır ve uzun yıllar kullanılır
Minoris kullanıyorum. Farklı etki yapar diye başka denemedim bile.. Siveno övenler var baya instagramda..Kızlar bebek deterjanı önerisi de alabilir miyim
250mg magnezyum sitrat var bende, uzun suredir kullaniyorum hamile olmadan once duzenli kullanirdim, doktora sordugumda uygun dedi.İki gündür acayip bi ağrım var. Zonkluyor resmen. Halsizlik de var. Dinlenmeyle geçmeyen bi yorgunluk var. Magnezyum kullanıp ağrıları geçen var mı? Günlük doz kaç mg alıyorsunuz?
Teşekkürler hemen bakayımMinoris kullanıyorum. Farklı etki yapar diye başka denemedim bile.. Siveno övenler var baya instagramda..
Geçmiş olsun canım. Teşekkür ederiz. Ben de haftaya yaptirıcam kısmetse.Merhaba kızlar. Dün Tetanoz aşısını yaptırdım. İlk zamanlar az ağrı oldu ama zaman geçtikçe ağrı artıyo bide hafif halsizlik yapıyo. 1 ay sonra ikinci için çağırdı. Sizede aynı belirtiler olursa endişelenmeyin.
Şu aralar rahim hızlı büyüdüğü için benim çok ağrım oluyor normalmiş doktor magnezyum iyi gelecek dedi bir haftadır düzenli kullanıyorum ama pek etkisi olduğunu söyleyemicem magosit 365 benim kullandığımİki gündür acayip bi ağrım var. Zonkluyor resmen. Halsizlik de var. Dinlenmeyle geçmeyen bi yorgunluk var. Magnezyum kullanıp ağrıları geçen var mı? Günlük doz kaç mg alıyorsunuz?
Siveno aldım. İnstgramda guncel_anne kullanıcı ismiyle Çocuk doktoru Elif Pınar Çakır’ı takip ediyorum onun önerisiyle stokladım indirimdeyken. Zaten deodorant olarak da bu markayı kullanıyorum çok memnunum.Kızlar bebek deterjanı önerisi de alabilir miyim
Canım kabin boy tavsiye ederim ben çünkü yenidogandan 25 kilo oluncaya kadar taşıyor katlaninca ufacık oluyor Tommy baby nin begendim ben ay sonuna kadar bakacam modellere yine de ama hep kabin bakiyorum traveller boş bel ağrısı çok hantallarKızlar bebek arabası konusunda da danışmak istiyorum. Travel sistem bebek arabaları çok ağır meşakatli oluyor dolayısıula genelde 6-7 aydan sonra herkes baston tipi araba alıp ona geçiyor. 6-7 ay için ilk etap arabası almak zorunda moyoz? Yani baston araba olup içerisine puset koyarak ilk aylar kullansmaz mıyız? Ben baston olarak cybex almışyım. Hem çok hafif hem kullanışlı ve kapanınca baya küçük kalıyor. Şimdi ilk zamanlar için de travel sistem araba mı alayım? Maddiyatını geçtim de sonrasında nereye koycağımı bilmiyorum evim küçük maslesef alcağım ieyleri çok ölçerek tartarak alıyotım şuan maddi boyutunu geçmiş durumdayım da nerde hafif küçülen kullanışlı ürün var ise az öz onları almaya çabalıyorum
Yenidoğandan itibaren kullanılıyor mu ?Canım kabin boy tavsiye ederim ben çünkü yenidogandan 25 kilo oluncaya kadar taşıyor katlaninca ufacık oluyor Tommy baby nin begendim ben ay sonuna kadar bakacam modellere yine de ama hep kabin bakiyorum traveller boş bel ağrısı çok hantallar
Evet kullanılıyor ablamda kullanıyor kızı 2 buçuk yasinda hala taş gibi arabasi ben biraz rahatima düşkün olduğum için bebişte öyle olur diye düşünüyorum içine puset minderi atarım ilk 6 ay daha konforlu olsunYenidoğandan itibaren kullanılıyor mu ?
kabin boy bebek arabası ne oluyor? Traveldan farkı ne? Sadece katlanma mı?Canım kabin boy tavsiye ederim ben çünkü yenidogandan 25 kilo oluncaya kadar taşıyor katlaninca ufacık oluyor Tommy baby nin begendim ben ay sonuna kadar bakacam modellere yine de ama hep kabin bakiyorum traveller boş bel ağrısı çok hantallar
Hem katlanma hemde agirlik, kabinler 6-7kg olur hantal olmaz. Pusetli travel kabin bebek arabalarida var ben ondan aldim mesela, bebek arabasi 6.8 kg.kabin boy bebek arabası ne oluyor? Traveldan farkı ne? Sadece katlanma mı?