- 4 Ocak 2022
- 3.157
- 6.815
Canım gece iki saatte bir kalkıyor musun yanında annen mi varTutuyorum kuzum hep veriyorum ağzına o da vakumluyor bazen uzun bazen kısa sürüyor ama veriyorum. Makina çok acıttı göğüs ucumu şimdilik makinayla cekmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gece iki saatte bir kalkıyor musun yanında annen mi varTutuyorum kuzum hep veriyorum ağzına o da vakumluyor bazen uzun bazen kısa sürüyor ama veriyorum. Makina çok acıttı göğüs ucumu şimdilik makinayla cekmiyorum
Makina benimkini hep acitiyordu ama genede sagiyordum iste. Kaka yapiyor mu? Bebegin sagliginin klavuzu kaka yapmasi rengi falan pesine dusecegiz kakalarin artikTutuyorum kuzum hep veriyorum ağzına o da vakumluyor bazen uzun bazen kısa sürüyor ama veriyorum. Makina çok acıttı göğüs ucumu şimdilik makinayla cekmiyorum
hayırlı olsun, Allah analı babalı büyüymeyi nasip etsin hoş gelmiş üçüzler inşallah çabucak toparlanırlarKızlar ben Perşembe 31+1 de doğum yaptım. Bebeklerin durumunun iyi olduğu söylendi. Bende sezeryanın etkisiyle iyileşmeye çalışıyorum
ben ev tipi spectra 9s makine aldım ikili, kullanmadım henüz tabii. lansinoh ve mamajoo da iyi yorumlara sahipti. krem olarak mumsy natural aldım ama biraz kıvamı koyu. istersen senin şu an süt sağma işi başlamış lansinohun kremini dene . rahatlatması için ayva çekirdeği jeli deneyebilirsin ek olarak. bir de ılık/ sıcak kompres ve masajla da destekle.Süt sağmayı elle yapıyorum acıtmaya başladı. Önerebiliceğiniz bir makina var mı? Ve de krem?
Evet kuzum 2 saatte bi uyandir emdir dediler mama yiyince de 3 saat annem ve kayinvalide bendelerCanım gece iki saatte bir kalkıyor musun yanında annen mi var
Ben de akşam bi denicem tekrar sağmayı yapıyor siyah yapıyor ama kuzu çişte yapıyorMakina benimkini hep acitiyordu ama genede sagiyordum iste. Kaka yapiyor mu? Bebegin sagliginin klavuzu kaka yapmasi rengi falan pesine dusecegiz kakalarin artik
Allahtan yardımcı olanlar var canım güzelce geçer insallah bu süreç zaten sütün de gelirse bi tamamEvet kuzum 2 saatte bi uyandir emdir dediler mama yiyince de 3 saat annem ve kayinvalide bendeler
Ben de akşam bi denicem tekrar sağmayı yapıyor siyah yapıyor ama kuzu çişte yapıyor
Sağol canım. Ben yaklaşık 4-5 gündür baya ağır bi hastalık geçiriyorum. Covid testi verdim, domuz gribi, normal grip, rsv antijeni testi hepsi negatif çıktı. Ne olduğunu anlamadık. Enfeksiyon vücudumu sardı birden. Daha 25 ocakta kan testi vermiştim crp 5,3 çıkmıştı. Şuan 51,0 çıktı. O da düşmüş hali. Doktor da çıkarmayı planlıyordu yani dün 1 gün kalırsın diye konuşmuştuk değer yeterli düşmeyince doğuma kadar burdasın dedi. Pazartesi sabahı doğum inşallah. Toparlarsam tabi. Bir yandan doğumu erteleyemem diyor çünkü nstde sancılarım çıktı. Biz ertelesek kendisi gelecek yani. Hayırlısı artık sürekli serum falan veriliyor umarım işe yararlar doğuma kadar toparlarımÇok geçmiş olsun canım nasıl oldun şimdi neden bu kadar yüksek crpn doktor ne diyor merak ettim stres yapma sakın canımm
Ay inşallah 4 gözle bekliyorumAllahtan yardımcı olanlar var canım güzelce geçer insallah bu süreç zaten sütün de gelirse bi tamam
Çok teşekkür ederim lansinohun kremini aldım ayva çikirdeğini de yapıyorum teşekkür ederim. Süt sağma makinası kiwinin aldım inşallah güzel çıkarhayırlı olsun, Allah analı babalı büyüymeyi nasip etsin hoş gelmiş üçüzler inşallah çabucak toparlanırlar
ben ev tipi spectra 9s makine aldım ikili, kullanmadım henüz tabii. lansinoh ve mamajoo da iyi yorumlara sahipti. krem olarak mumsy natural aldım ama biraz kıvamı koyu. istersen senin şu an süt sağma işi başlamış lansinohun kremini dene . rahatlatması için ayva çekirdeği jeli deneyebilirsin ek olarak. bir de ılık/ sıcak kompres ve masajla da destekle.
booll bol sütün olsun inşallah
Siyah mi? Aslinda turumcumsu sari olmasi lazimdi oyle hatirliyorum. Sordun mu Doktora rengini? Bezinin fotosunu atar misin? Suphelendigin bir sey olursa bebegin kakali bezinin de doktora goturuyoruz bilgin olsun. En azindan fotografini cek :)Evet kuzum 2 saatte bi uyandir emdir dediler mama yiyince de 3 saat annem ve kayinvalide bendeler
Ben de akşam bi denicem tekrar sağmayı yapıyor siyah yapıyor ama kuzu çişte yapıyor
Kızımız 1100, oğluş1 1340, oğluş3 1430 GrBende aynı durumdayım 35+2 yim bugün bakalım ne olacak. Çocukların kilosu nasıl?
Evet ya yemin ediyorum hamile değilken hiç bu tarz şeyler olmadı özellikle oluyor galiba çok kafaya takan birisiyim kanser oldum bu halde de inşaat pisliğiyle uğraşılmaz ki neyse pozitif düşünmeye çalışıyorum başka çare yok. Sen de düşünmemeye çalış tabi mümkünseZaten böyle şeyler hep gebelikte oluyo heralde rutin hayatı yaşarken monoton geçiriyorsun hamile oldun mu hemen ekstrem şeyler peş peşe geliyo
hangi biberonla mama veriyorsun acabaGörsen nasıl çıldırıyor gel de mama verme
Evet canım valla oturuyorum öyle hava aldırmak rahatlatıyor
Tamam canım sağol eşimi yollayım
Ben koymuştum canım ama yanında mama yoksa hastanede oluyor ordan veriyorlar ben kendi mamamı kullandım ebe de bu markayı alarak iyi yapmışsın dedi hatta
Canım ben her ağlama girişiminde memeye koyuyorum iyi kötü emsin vakumlasin diye onun dışında şuan 6 saatte bir 30 cc veriyorum mamadan önce bi memeye tutuyorum sonra da tutuyorum emiyor uyuyor o şekilde gazını çıkarıp yatırıyorum
Masallah bebislerin ismi neKızımız 1100, oğluş1 1340, oğluş3 1430 Gr
Siyah mi? Aslinda turumcumsu sari olmasi lazimdi oyle hatirliyorum. Sordun mu Doktora rengini? Bezinin fotosunu atar misin? Suphelendigin bir sey olursa bebegin kakali bezinin de doktora goturuyoruz bilgin olsun. En azindan fotografini cek :)
Kizlar ilk basta siyah mi oluyordu? Ben unutmusum...
Kızımız 1100, oğluş1 1340, oğluş3 1430 Gr
Evet kuzum 2 saatte bi uyandir emdir dediler mama yiyince de 3 saat annem ve kayinvalide bendeler
Sagol cnm unutmusum. Yesil yapiyor bir defa diye aklimda kalmis. Iyi oldu konustugumuz...Canım yenidoğanın ilk kakaları bir kaç gün boyunca siyahtir, bu da bağırsaklarında biriken mekonyumdur. Aslında yeşildir ama çok koyu olduğu için siyah gibidir. 3-4 gün olması normal diye biliyorum. İlk beslenmeyle bunları atar bebekler. Sarı renk daha sonraki günlerde
minseo eve çıktınız mı canım
Bende almadım alsam mı diye düşünüyorum bu araKızlar sizce ben doğum çantasına mama alıp koyayım mı küçük bir şey? Almamıştım ama çoğu arkadaş almış galiba.
37 deyim ben sürmeye başladım canımKızlar bu göğüs kremlerini falan ne zaman kullanmaya başlamalıyız carsamba 35 olcam. Herkes bir bir doğurmaya basladı panik oldum
Ben de bu hafta baslıcam canım bir zararı olmaz zaten herhalde37 deyim ben sürmeye başladım canım