2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bende de kordon gördü doktor ama bu doğuma engel ya da erkene çekmemizi gerektirecek bir durum değil dedi🙄
Kahve dediğiniz Nescafe mi? Hastanede vermiyorlar mı zaten unutmuşum hep🤦
evet canim tek olunca bir engel teşkil etmiyor haklısınız. Benim 3 tur vardı, doktorum hatırlatınca bakmıştı da öyle farketmisti bahsettiğim durum oydu yani.
Evet cnm nescafe sade. Valla kızımda hastanede bize kimse vermedi eşim açık cafesinden aldı geldi ama orası da gece 11 de kapandı. Eşimde çıkıp evden elektrikli kahve makinesini ve büfeden nescafe sade aldı geldi. Oda da hep kendimiz hallettik.

Siyah mi? Aslinda turumcumsu sari olmasi lazimdi oyle hatirliyorum. Sordun mu Doktora rengini? Bezinin fotosunu atar misin? Suphelendigin bir sey olursa bebegin kakali bezinin de doktora goturuyoruz bilgin olsun. En azindan fotografini cek :)

Kizlar ilk basta siyah mi oluyordu? Ben unutmusum...
Siyah canım yapışık bi kivami var ebe böyle olmasi gerekiyor dedi mekonyummus
İlk günler memelere çok zarar vermemek için elle sağmayı tavsiye ediyorlar bilgin olsun canım. Hem masaj yap hem sağ elinle.
Tamam canım onu da deneyim bi şimdi sıcak su torbası yaptım onu koyuyorum
hangi biberonla mama veriyorsun acaba
Kaşık biberon canım

Günaydın kızlar biraz canım sıkkın. Dün bana yatış verilmeden önce crp değerim 55,9 mg/L idi. Öğlen yatışım verildi tedaviler başladı baya serum verdiler geceye kadar. Sabah saat 5 gibi tekrar kan alındı değerlere tekrar bakmak için. Crp 51,0 mg/L olmuş. Düşüş çok yavaş ilerliyor o kadar antibiyotiğe rağmen.. Normalde öğlen çıkartırlar diyordum ama bu değerle doktor ne diyecek bilmiyorum. Bu arada crp olması gereken sınır 0,5 mg/L. Bu da yetmez gibi açlık kan şekerim de 143 çıktı. Durumlar böyle 😔
Canım şimdi nasılsın? Düşüş var mı tekrar baktılar mı ben görememiş olabilirim yazdıysan

Ahahahah pozitif lohusa candır ❤️❤️ sezeryan sonrası ağrıların ne durumda kuzu ? Çok sancım olursa beni direk sezaryene al hoca diyecem 🙈korkuyorum 🤦‍♀️ya da gidip bi douladan eğitim alıcam bilemedim🧐
Sezeryan ağrım yani dikiş ağrım yok canım ama emzirirken ara ara rahmime çok şiddetli regl ağrısı giriyor normal doğumdan sonra olan bir şey mi bilmiyorum ama rahim toparlandigi için oluyormuş ağrı kesici iğne yapıyor eşim o iyi geliyor

Sezeryan ağrım yani dikiş ağrım yok canım ama emzirirken ara ara rahmime çok şiddetli regl ağrısı giriyor normal doğumdan sonra olan bir şey mi bilmiyorum ama rahim toparlandigi için oluyormuş ağrı kesici iğne yapıyor eşim o iyi geliyor
Yaaa çok iyi ben en çok dikiş ağrısını duyuyordum sezeryan olan arkadaşlarımdan 😞 rahim ağrısı oluyor evet normal doğumda da,emzirirken olması oksitosin hormonundan,hem sütü indiriyor hem rahmi toparlıyor diye biliyorum

Canım şimdi nasılsın? Düşüş var mı tekrar baktılar mı ben görememiş olabilirim yazdıysan
İyiyim canım sağol boğazım çok ağrıyor sadece :/ Yaklaşık 1 saat önce tekrar antibiyotik verdiler. Sanırım sabah alacaklar kan, antibiyotikler etkisini göstersin iyice diye bekliyorlar galiba

B beyzosh çok geçmiş olsun yeni gördüm şimdi nasıl oldun kendini nasıl hissediyorsun
Sağol canım daha iyiyim vücudumdaki ağrılar geçti çok şükür. Boğazım çok ağrıyor yanıyor yutkunurken bi şey yerken çok zorlanıyorum sadece. En son crp 51,0 mg çıktı normalde bugün çıkacaktım ama yeterli düşüş görmediği için doktorum çıkmama müsade etmedi doğuma kadar gözetim altında olacağım. Bir yandan iyi oldu aslında çünkü baya kötüydüm o halde doğum yapsam ne kendimi görebilirdim ne bebeğimi napardım bilmiyorum. Hastanede olmak daha iyi oldu o yüzden daha hızlı toparlanıyorum 🙏

Yaaa çok iyi ben en çok dikiş ağrısını duyuyordum sezeryan olan arkadaşlarımdan 😞 rahim ağrısı oluyor evet normal doğumda da,emzirirken olması oksitosin hormonundan,hem sütü indiriyor hem rahmi toparlıyor diye biliyorum
Benim dikiş yerimde ağrı yok canım şükür epiduralden iğne bile yapılmadı hiç ağrı eşiğin baya yüksek dedi hemşire ama o rahim ağrısı çok daha fena bence 🥴

X