bu katlanabiliyor mu canım
ben kızımda önce travel set almıştım. çok ağırdı ve sezeryanlı göbeğim ile sağlık ocağına, yürüyüşe gidip gelirken canım çıkıyordu. ter içinde kalıyordum. 2-3 aylıkken dayanamadım sattım yoyko katlanabilir bagaj tipi aldım.
he eviniz bahçelidir, koyacak yeriniz vardır. o zaman travel set al koy. bizim apartman olunca katla ,çıkart, arabaya koy çok zor olmuştu.
onu görmedim bi bakayım bende. sadece elektrkli olsun kendi kendini sallasın istiyorum. ben yemek yaparken filan üstünde kendi dursun en azından
evet oyun matı bencede çok işe yarıyor. bizimkini dolaptan almıştım, duruyor tertemiz satmadım.kullanıcam yine
ekledim :)
ben hepsini mustela almıştım. herhangi bir sorun yaşamadığım içinde hiç başka marka denemedim. pişik kremi, şampuan, özellikle bebe yağı çok güzeldi.
gümüş kapak denedim memnun kaldım.
göğüs ucu yarası içinde arkadaşım yine mustela Bio kremini vermişti. çok işe yaramıştı.
mustela reklamı gibi oldu ama başka denemediğim için bilmiyorum :)
tek kullanımlık alt açma bezi mutlaka alınmalı bence. molfix izotonik sulu ıslak mendili bize hastaneden önermişlerdi. bebek bezi de herkese her marka yaramıyor. biz sleepy ile başlayıp molfixle bitirmiştik. sadece çok stok yapma çünkü numaraları çok çabuk değişiyor
zıbın da yedekli alınmalı çünkü yetişmiyor.
bide şey katlanır küvetler var. ama set olarak almayın bnce. özellikle kovası ev kazalarına çok müsait. sadece kovası ve sepeti bence alınmalı. yazın olsa leğende bile yıkarsın bebeği ama kışın bu katlanır küvetler çok işe yarıyor.