• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    27
Hamileliğini de doya doya yaşa derim 😂 2.cocukta çocuğun oldugu icin hicbisi anlamiyorsun gibi 3. Olursa aa ben hamileydim demi diye kendine hatirlatabilirsin şekil a ben mesela hala unutuyorum eşim hatırlatıyor bazen 😂😂
Tüm nazimi niyazimi bunda yapayım bari rahat rahat 🙂 sonrakiler olursa eğer onlarda çok umursanmam gibi 😅

ben minyonum çabuk karnım çıkar ve şimdiden çıktı hamilelik bakıyorum fikri olan varmı

Sudocrem pişik kremi olarak bence en iyisi ıslak mendil olarak ilk ay pamuk ve ılık su ile temizlene bilirse daha iyi olur bence çünkü çok hassas oluyor bebekler ve altı temizlendiği zaman bebeğin ıslak kalmamasına özen gösterilmeli kurulanmali öyle sürülmeli pişik kremi ıslak kaldığı zamanda pisik oluyor.Sampuan en çok önerilen mustela.emzik Philips aventte red pek olmuyor ve biberonda Philips avent anne göğüs akışı gibi olduğu için yani bebeğin göğüsteki gibi çekmesi lazım gazda yapmadığı söyleniyor. Bunları markalari Araştırmanı öneririm

Kizlar Günaydın. Aramızda daha önceden deneyimli olan anneler olduğu için sormak istedim , pişik kremi , şampuan , bebe yağı vs hangi ürünleri tavsiye edersiniz ? İlk gebeligim ve çok fazla seçenek var karar veremiyorum. Bir de bu göğüs ucu yarası olayından aşırı korkuyorum çevremde çok şahit oldum ayva çekirdeği mı kesin çözüm yoksa krem mı almalıyım ?
Bende krem ise yaramamisti ama belli mi olur sendede belki ayva çekirdeği ise yaramaz genede istersen bulundur.

kızlarr ,listede olmayan, eklenmek isteyen , güncellenmek isteyen varsa yazsın :KK36:

Bugün ilk muayeneye gittim kızlar. Aslında 8 haftayı geçtik ama 7+5 gösteriyordu. Birde kese şekline göre cinsiyet tahmini varmış doğru mu sizce. Tahmini olan varsa çok sevinirim 🥰💋
IMG_8343.webp

bu katlanabiliyor mu canım
ben kızımda önce travel set almıştım. çok ağırdı ve sezeryanlı göbeğim ile sağlık ocağına, yürüyüşe gidip gelirken canım çıkıyordu. ter içinde kalıyordum. 2-3 aylıkken dayanamadım sattım yoyko katlanabilir bagaj tipi aldım.
he eviniz bahçelidir, koyacak yeriniz vardır. o zaman travel set al koy. bizim apartman olunca katla ,çıkart, arabaya koy çok zor olmuştu.

onu görmedim bi bakayım bende. sadece elektrkli olsun kendi kendini sallasın istiyorum. ben yemek yaparken filan üstünde kendi dursun en azından
evet oyun matı bencede çok işe yarıyor. bizimkini dolaptan almıştım, duruyor tertemiz satmadım.kullanıcam yine

ekledim :)

ben hepsini mustela almıştım. herhangi bir sorun yaşamadığım içinde hiç başka marka denemedim. pişik kremi, şampuan, özellikle bebe yağı çok güzeldi.
gümüş kapak denedim memnun kaldım.
göğüs ucu yarası içinde arkadaşım yine mustela Bio kremini vermişti. çok işe yaramıştı.
mustela reklamı gibi oldu ama başka denemediğim için bilmiyorum :)

tek kullanımlık alt açma bezi mutlaka alınmalı bence. molfix izotonik sulu ıslak mendili bize hastaneden önermişlerdi. bebek bezi de herkese her marka yaramıyor. biz sleepy ile başlayıp molfixle bitirmiştik. sadece çok stok yapma çünkü numaraları çok çabuk değişiyor
zıbın da yedekli alınmalı çünkü yetişmiyor.
bide şey katlanır küvetler var. ama set olarak almayın bnce. özellikle kovası ev kazalarına çok müsait. sadece kovası ve sepeti bence alınmalı. yazın olsa leğende bile yıkarsın bebeği ama kışın bu katlanır küvetler çok işe yarıyor.
Katlanıyor canım benim evin balkonuna bırakıyorum ben evim dükkan üstü

Kızlar özel hastanede bir doktora gidiyorum. İkili tarama için kan verdim. Sonucu nerede çıkıyor? Ben enabızdan görebilir miyim? Kaç günde çıkar?

Kızlar özel hastanede bir doktora gidiyorum. İkili tarama için kan verdim. Sonucu nerede çıkıyor? Ben enabızdan görebilir miyim? Kaç günde çıkar?
Bende verdim 1 hafta içinde çıkar dediler ararsınız bizi söylediler

Bugün ilk muayeneye gittim kızlar. Aslında 8 haftayı geçtik ama 7+5 gösteriyordu. Birde kese şekline göre cinsiyet tahmini varmış doğru mu sizce. Tahmini olan varsa çok sevinirim 🥰💋Eki Görüntüle 3548048
Merhaba canim maşallah 🧿Bebişini sağlikli bir sekilde kucağina alirsin inşallah senin tabloda 29 aralik değil miydi son adet tarihi 7+5 günlük olmasi gerekiyor zaten doğru çikmiş benim sat tarihim de 30aralik 7+4 ordan biliyorum♥️ aramizda bir gun var bende yarin gidicem inşallah kalp atişinida duydunmu kuzum🧿♥️

Bugün ilk muayeneye gittim kızlar. Aslında 8 haftayı geçtik ama 7+5 gösteriyordu. Birde kese şekline göre cinsiyet tahmini varmış doğru mu sizce. Tahmini olan varsa çok sevinirim 🥰💋Eki Görüntüle 3548048
Maşallah canım cam gibi çıkmış devlet olmasına rağmen ben acil değiştirmem lazım hastaneyi makineleri kötü sanırım bide özel nere bebek nere kese belli değil

Back
X