• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Masala çok istedim bi kiz kardesi olsun ama rabbim erkek verdi ama çok memnun o erkek kardeşinden kiz istemiyorum diyor herseyimi alacakti oh oyuncakların elbiselerin bana kaldı diyordu hep ben daha bi tane daha kardeşin olacak diyemedim baya sonra söylemeyi dusunuyorum çünkü asla istemiyor🙄
Şimdi öyle diyor emin ol büyüsün çok isticek kız kardeş..benim kardeşimin iki kızı var onlara bakınca kendi çocukluğumuzu hatırlıyoruz asla erkek kardeş istemiyorlar😅

Şimdi öyle diyor emin ol büyüsün çok isticek kız kardeş..benim kardeşimin iki kızı var onlara bakınca kendi çocukluğumuzu hatırlıyoruz asla erkek kardeş istemiyorlar😅
Bakalim ne tepki verecek sarp suan hiçbir anlamiyor ama kızımın tepkisi bnm için çok önemli 😅

Kaç yaşında kızınız, bence çok sevincek sonuçta bir kardeşi var ilk olmayacak, bir tane oyun arkadaşı daha geliyor 😍😍
Suan 4 yasinda canim kardeşi doğduğunda 5 yasinda olacak inşallah canim valla erkek kardeşini çok seviyor bakalim bunu da sevecek mi😍

Kızlar rüyanızda bebeğinizin erkek ve ya kız olduğunu gören varmı ben gördüm😍ilkte gördüm gerçek oldu hatta doktor cinsiyetini söylerken ne hiss ediyorsun bana dedi ben dedim rüyamda erkek gördüm ondan erkek diyorum öylede oldu☺️
Bende gördüm ablamda benimkini gördü oğlumda da rüyası çıkmıştı bu kez kız görmüş

Çok fena canim yaa valla sok oluyorum konuşmalarına bazen buraya yazarım söylediğimde nasipse😊
Ayyy ne güzel benimki konuşsun diye kendimi yıprattım her kes zamanı var diyorlar bol bol konuşmam lazım etrafta bebek yokki ilk torun

Canim miden illa bulunacak diye bisi yok benimde bulammiyor mesela ama ben 2 gebeligimde de öyle bulunmamıştı oğlumda çok mide yanmam olmuştu sadece o kadar
Benim de mide rahatsızlığım olduğu için bazı besinler yasak. Dün mesela bir paket cikolata yedim çikolata bana yasak gece midem yandı. Tabii tahin içip hemen kesiyorum ama bulantı yok gibi. İnşallah içerde sağlıklıdır en önemlisi o 🥲😍

Merhaba arkadaşlar. Bu ay dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım. Asıl test günüm pazartesi ama bugün dayanamadım verdim kan. Sağ Salim olursa sezaryen olacağı için eylülde de olabilir doğum. Allah herkesin bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşmasını nasip etsin inşallah. Sevgili topraktonlari topraktonlari 38 yaşındayım ve sat 26 Aralık 🥳

Back