- 6 Mart 2018
- 3.679
- 5.309
Son 3 gitmemde baş aşağıBelkide girdi canım ondan olabilir. En son gittiğinde baş aşağı konumdaysa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son 3 gitmemde baş aşağıBelkide girdi canım ondan olabilir. En son gittiğinde baş aşağı konumdaysa
Tam ben dicektim canım sende tansiyon varya acaba tansiyondanmı baş ağrın dicektimHafifledi canım ama geçmedi tansiyonum yükselmis dün 14/9 oldu şimdi 13/8 sanırım bünye kaldırmıyor
Valilik acik kapi nasil oluyor dun sabah gelebildim buraya orada internet sebeke hicbir sey yok telefonumda enkazda esimin telefonundan yazabiliyorum disari cikacak bir sey yapacak halimde yok yarin ilk doktora gidecegim cok kotu hissediyorum surekli agliyorum agir sekilde soguk alginligi atlatiyorum bi yandan ne gerekiyorsa yonlendirirler diye dusunuyorum yarin
Muhtemelen girmiştir o zaman canım. Çünkü doktora altta çok ağrım oluyor iğne gibi batıyor bazen demiştim normal o doğuma az kaldı bebekte aşağıda demişti. Azıcık daha sabredicez canımSon 3 gitmemde baş aşağı
Havlu yazmıyor sanırımGüncel Liste..
Ben adres de rica edeceğim, yarın kargo yapabilirim.Kızlar laptop yanımda değil annemdeyim o yüzden kağıda aklıma gelenleri yazıp listeledim. Eksiklerim varsa siz de söylersiniz şimdilik bu listeden ilerleyelim.
Ellerine Sağlık teşekkür ederizGüncel Liste..
Canim benim de çok yoğun bir haftam, eksik kalanlar için beni de haberdar eder misin ben de destek olmak istiyorum. Maddi olarak da destek olmak isterdim ama sıkıntılıymis. Tamamlayacağız inşallah hep beraber
Kızlar bende yardımcı olmak istiyorum nasıl olabilirim
Havlu yazmıyor sanırım
Benim 24 den baş aşağı ama sadece baş aşağı pek kanala girer gibi değil henüz zaten benim için erken ama yukarıda gibime geliyor..Muhtemelen girmiştir o zaman canım. Çünkü doktora altta çok ağrım oluyor iğne gibi batıyor bazen demiştim normal o doğuma az kaldı bebekte aşağıda demişti. Azıcık daha sabredicez canım
Bu listeye göre hareket edebilirsiniz kızlar.
SON GÜNCEL LİSTE
Sunrseee havluyuda ekledim canım yarın listeyi daha düzgün bi şekilde hazırlıcam inşaAllah
Haberler görüntüler etkiledi canım muhtemelen doktoruma söyledim takip edelim dedi 14-8 i geçmezse döküntü görmüyor umarım da görmeyiz birdahaTam ben dicektim canım sende tansiyon varya acaba tansiyondanmı baş ağrın dicektim