Böyle insanlara aklım ermiyor. İzne çıktım diyemiyorum hala takip ettiğim işler var bütün gün interaktif vergi dairesini kontrol edip müşavir ile yazisiyorum. Gerçekten kimsede görev bilinci kalmamış ki aradığın halde yapmıyor bu daha da sinir bozucuKızlar şuan o kadar kızgınım ki.. yeni gitmeye başladığım doktorun asistani inanilmaz ihmalkâr. Geçtiğimiz dönemde bu haftalarda yapılacaklar listesi atacak dedi doktor hanım, kendisine de çıkarken hatırlattım ben msj atacağım merak etmeyin dedi ama bir dahaki randevuya kadar ne gelen var ne giden. Özellikle hani şunlar vardı diye de yazmıyorum ki kendisi sorumluluklarını bilsin.
Neyse bugün 37+0 oldum ve analık izni için huyunu bildiğimden 10 buçukta arayarak hatırlattım. Müsait olunca halledeceğim dedi. Saat 13 de tekrar hatırlatma mesaji attım. Yine ses yok. 15.30 da aradım, bu kez şuan köşkte değilim geçince halledeceğim dedi. Dedim ki 17.00’den önce halletmeniz lazım. Tabi lafı ağzına tıkar edayla yapacağım edeceğim… 16.30 da başka doktoru aradım ama onlarda bizzat benim gelmem gerektiğini söylediler. E devletten kontrol ettim, göremiyorum bir şey. En son doktor hanımın kendisine instagramdan yazdım ( özel numara vermiyor) geriye dönük olarak işlerimi halletseler bile bu mudur ya iş ahlakı?!
İşte biz hep bundan kaybediyoruz, görev ve sorumluluk bilinci yok yok yok.. insanımız iş ahlakından yoksun! Depremde de sağlıkta da Allah’a emanet bir haldeyiz maalesef ( raporu daha alamadım buarada)
Önlem alması gereken halk değil devlet kurumları. Sen sağlam olmayan zemine kaldirabileceginden fazla katlı bina izni verirsen dere yatağını rant için imara açarsan, müteahhit şirket betonun kalitesinden demirin kalınlığından çalarsa halk ne yapabilir? Denetim firmaları tarafsız değil ki ,her inşaat şirketi kendi bünyesinde denetim firması acti kendi onayını kendi veriyor, ne kadar tarafsız olabilir? Yada denetim yapan kişilere yapılan peskesler var işlerini yapmalarına izin vermiyorlar. Adam bina giriş katına dükkan yapıyor kolon gözüne hoş gelmiyormuş diye kolon kesiyor, apartman sakinleri (komsu) kafasına göre kendi keyfince duvar yıkıyor iki oda birleştiriyor arada kolon hoş gelmiyor diye kesiveriyor, havalandırma vs kaldırıyor. Japonya adamlar beşik gibi sallanıyor ama ne bina yıkılıyor ne bir şey. Adamlar raylı sistem kullanıyor. Biz akıllanmadik bir türlü. Adam ilana yazıyor bina deprem yönetmeliğine göre yapılmış, bilmem kaç milyon istiyor bir bakıyorsun depremde ilk o bina çökmüş. Ben bunun teyidini nasıl yapabilirim firma kendi yapıp kendi onaylıyor denetimi.Valla böyle paylaşımlar iyi mi kötü mü bilmiyorum. "önlem alın" diyorlar da ne yapabiliriz? En fazla deprem çantası hazırlamak. Devletin, ilgili kurumların önlem alması gerekiyor kim ister enkaz altında kalmak yayemin ederim anksiyetem tavan yapıyor.
Bursadaydin degil mi? Kimdi doktorun?Kızlar şuan o kadar kızgınım ki.. yeni gitmeye başladığım doktorun asistani inanilmaz ihmalkâr. Geçtiğimiz dönemde bu haftalarda yapılacaklar listesi atacak dedi doktor hanım, kendisine de çıkarken hatırlattım ben msj atacağım merak etmeyin dedi ama bir dahaki randevuya kadar ne gelen var ne giden. Özellikle hani şunlar vardı diye de yazmıyorum ki kendisi sorumluluklarını bilsin.
Neyse bugün 37+0 oldum ve analık izni için huyunu bildiğimden 10 buçukta arayarak hatırlattım. Müsait olunca halledeceğim dedi. Saat 13 de tekrar hatırlatma mesaji attım. Yine ses yok. 15.30 da aradım, bu kez şuan köşkte değilim geçince halledeceğim dedi. Dedim ki 17.00’den önce halletmeniz lazım. Tabi lafı ağzına tıkar edayla yapacağım edeceğim… 16.30 da başka doktoru aradım ama onlarda bizzat benim gelmem gerektiğini söylediler. E devletten kontrol ettim, göremiyorum bir şey. En son doktor hanımın kendisine instagramdan yazdım ( özel numara vermiyor) geriye dönük olarak işlerimi halletseler bile bu mudur ya iş ahlakı?!
İşte biz hep bundan kaybediyoruz, görev ve sorumluluk bilinci yok yok yok.. insanımız iş ahlakından yoksun! Depremde de sağlıkta da Allah’a emanet bir haldeyiz maalesef ( raporu daha alamadım buarada)
Ben yeni girebildim canım çok şükür biz iyiyiz Adana'da diğer iller kadar büyük hasar yok ama yakınlarımız da yıkılan sallanan hasar alan çok bina var. Kaynanamlarda kalıyoruz müstakil en azından diye bir nebze daha rahatız. Diğer illerden arkadaşlarımız, yakınlarımız için endişeleniyorum
İnşallah yazar canım ya inşallahDr hikaye atmış bende mesaj attım umarım yardımcı olabilir. Haftasını ve adını yazdım 1 den fazla aynı bilgilerle hastası yoktur heralde
Bir de bunlarla uğraşmak zorunda mısın şimdi sen ?Kızlar şuan o kadar kızgınım ki.. yeni gitmeye başladığım doktorun asistani inanilmaz ihmalkâr. Geçtiğimiz dönemde bu haftalarda yapılacaklar listesi atacak dedi doktor hanım, kendisine de çıkarken hatırlattım ben msj atacağım merak etmeyin dedi ama bir dahaki randevuya kadar ne gelen var ne giden. Özellikle hani şunlar vardı diye de yazmıyorum ki kendisi sorumluluklarını bilsin.
Çok çok haklısın. O siteyi çok iyi biliyorum. Hatta oradan ev almayı düşünüyorduk. Fiyatı çok yüksek diye yanına yaklaşamadık. İyi ki Allah nasip etmemiş diyorum şimdi. Malatya da sağlam ev kalmadı malesefMalatya da bostanbasi diye bir yer var,yeni yerlesim yeri ve luks sayilabilecek bir bolge,iki milyon sekiz yuz bine ilana konan bir veya iki yillik bina yerle bir.Annemlerin 30 yillik binasi bile ikinci depremde cöktü ilk depremde saglamdi.Yaziklar olsun o binalari dikenlere,onlara saglam raporu verenlere.Deprem Allah tarafindan gelen dogal bir afet o kabulumuz ama onlem alinsa bu kadar magduriyet olmayabilirdi.
Tam olarak öyle. Annemlerin evi yapılırken yapı denetim her şeyi denetledi mesela topraktan örnek aldılar temeli şu kadar kazacaksiniz bu kadar demir döşenecek dediler. Annemlerin evi 3 kat en az 3 kat kadar temel kazıldı her şeyi fotografladilar vs. Keşke tüm binalarda bu denetim yapılsa. Ben aldığım evi yeni yapı diye aldım sözde çok sağlam ama nerden bileceksin işte. En güzeli prefabrike taşınmakÖnlem alması gereken halk değil devlet kurumları. Sen sağlam olmayan zemine kaldirabileceginden fazla katlı bina izni verirsen dere yatağını rant için imara açarsan, müteahhit şirket betonun kalitesinden demirin kalınlığından çalarsa halk ne yapabilir? Denetim firmaları tarafsız değil ki ,her inşaat şirketi kendi bünyesinde denetim firması acti kendi onayını kendi veriyor, ne kadar tarafsız olabilir? Yada denetim yapan kişilere yapılan peskesler var işlerini yapmalarına izin vermiyorlar. Adam bina giriş katına dükkan yapıyor kolon gözüne hoş gelmiyormuş diye kolon kesiyor, apartman sakinleri (komsu) kafasına göre kendi keyfince duvar yıkıyor iki oda birleştiriyor arada kolon hoş gelmiyor diye kesiveriyor, havalandırma vs kaldırıyor. Japonya adamlar beşik gibi sallanıyor ama ne bina yıkılıyor ne bir şey. Adamlar raylı sistem kullanıyor. Biz akıllanmadik bir türlü. Adam ilana yazıyor bina deprem yönetmeliğine göre yapılmış, bilmem kaç milyon istiyor bir bakıyorsun depremde ilk o bina çökmüş. Ben bunun teyidini nasıl yapabilirim firma kendi yapıp kendi onaylıyor denetimi.
Aksiyetem tavan, alıp bir arsa 2 kat ev yapıp inşaatın başında durasjm var o dereceyim artik
Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasin bu ülkeyeBen yeni girebildim canım çok şükür biz iyiyiz Adana'da diğer iller kadar büyük hasar yok ama yakınlarımız da yıkılan sallanan hasar alan çok bina var. Kaynanamlarda kalıyoruz müstakil en azından diye bir nebze daha rahatız. Diğer illerden arkadaşlarımız, yakınlarımız için endişeleniyorumRabbim yardımcısı olsun hepimizin
Böyle insanlara aklım ermiyor. İzne çıktım diyemiyorum hala takip ettiğim işler var bütün gün interaktif vergi dairesini kontrol edip müşavir ile yazisiyorum. Gerçekten kimsede görev bilinci kalmamış ki aradığın halde yapmıyor bu daha da sinir bozucu
İnşallah yazar canım ya inşallah
Bir de bunlarla uğraşmak zorunda mısın şimdi sen ?
Dediğin gibi insanlarda iş ahlakı, görev bilinci kalmamış
Ya şuan insanlar ne durumlarda çalışıyor herkesin kafası bi yerlerde o zaman herkes bıraksın işi gücü böyle bir savunma mı olabilir.Eşim işten gelince numarayı alıp kendi telefonundan aradı. Gene ben yapma etme muhatap olma modundayım. Telefon akşamları doktor hanımın kendisine yönleniyorum. Bizzat kendisine derdimizi anlattı, biraz da üst perdeden. Güya hanımefendinin isteme işleri varmış kafası meşgulmüş müş müş müş… eşim telefonu kapattıktan 10 dk sonra raporum geldiarkadaş bizim işlerimiz böyle mi yürümeli, illa hır gür mü hakediyor insanlar ben anlamıyorum ki..
Mesele raporu almak değil, ama gel gör ki kime anlatacaksın.
Üreme olmaması iyi diye biliyorum canımKızlar iyi akşamlar idrar testi verdim tekrar sonuç böyle çıktı anlıyosanız nedir acabaEki Görüntüle 3204372
Siz nerdesiniz şu an,guvenli bir yer bulabildiniz mi?Çok çok haklısın. O siteyi çok iyi biliyorum. Hatta oradan ev almayı düşünüyorduk. Fiyatı çok yüksek diye yanına yaklaşamadık. İyi ki Allah nasip etmemiş diyorum şimdi. Malatya da sağlam ev kalmadı malesef
Ay evet sabahtan bu Yana
Benim doktorumun asistanı doğum izninde. Geçici birini almışlar yerine , daha ilk kontrolde benim randevumu silmişti daha önce de anlattım. Neyse geçen hafta cuma günü doktorum fakültede hem ultrason hem de nst yaptı. Sonra acil ameliyatı olunca hocayı göremedim. Fakultedeki asistanina sordum muayenehanedeki çalışan arkadaş daha iyi bilir ne zaman tekrar kontrole çağıracağını ona sorun dedi. Çıkar çıkmaz aradım kızı anlattım durumu böyle böyle diye msj atın dedi unutmayayım hoca gelince soracağım, mesaj attım cuma akşamı ses yok, cumartesi ses yok cumartesi öğlenden sonra sizden haber bekliyorum diye yazdım cevap bende hocadan haber bekliyorum olduEşim işten gelince numarayı alıp kendi telefonundan aradı. Gene ben yapma etme muhatap olma modundayım. Telefon akşamları doktor hanımın kendisine yönleniyorum. Bizzat kendisine derdimizi anlattı, biraz da üst perdeden. Güya hanımefendinin isteme işleri varmış kafası meşgulmüş müş müş müş… eşim telefonu kapattıktan 10 dk sonra raporum geldiarkadaş bizim işlerimiz böyle mi yürümeli, illa hır gür mü hakediyor insanlar ben anlamıyorum ki..
Mesele raporu almak değil, ama gel gör ki kime anlatacaksın.
Hastane aranarak yaşını ve şehrini sorsak belki bilgi verirler. Hastalar yaralılar hep başka şehire gönderildikleri için Adana kadın doğum servisinde olan arkadaşArkadaslar merhaba,
Boyle bir site yapilmis. Burdan kisinin adi ve soyadini yaziyorsunuz ve hastanelerdin bildirdigi listede ismi varsa, hangi hastanede ne durumda bilgisi çıkıyor.
Ben direkt serap ismine baktim.oyle yazinca iki kişi çıkıyor ve birisi adana kadin dogum servisi yazıyor. Belki burdaki arkadasimizdir
Ben de çok meraktayimAy evet sabahtan bu YanaLeedong icin giriyorum buraya ... Ses yok, bebegi dunyaya geldi anlasilan da merak ediyoruz
Arkadaslar merhaba,
Boyle bir site yapilmis. Burdan kisinin adi ve soyadini yaziyorsunuz ve hastanelerdin bildirdigi listede ismi varsa, hangi hastanede ne durumda bilgisi çıkıyor.
Ben direkt serap ismine baktim.oyle yazinca iki kişi çıkıyor ve birisi adana kadin dogum servisi yazıyor. Belki burdaki arkadasimizdir
Ya o mudur acaba kızlar inşallah odurHastane aranarak yaşını ve şehrini sorsak belki bilgi verirler. Hastalar yaralılar hep başka şehire gönderildikleri için Adana kadın doğum servisinde olan arkadaşCRASRP Olma olasılığı yüksek gibi.
Ah insallah odur. Depremi görür görmez burdaki arkadaslardan var mi acaba demiştim... Hastanelerin aranması bu yogunlukta onlari mesgul eder diye düşünüyorum.Hastane aranarak yaşını ve şehrini sorsak belki bilgi verirler. Hastalar yaralılar hep başka şehire gönderildikleri için Adana kadın doğum servisinde olan arkadaşCRASRP Olma olasılığı yüksek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?