2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Böyle insanlara aklım ermiyor. İzne çıktım diyemiyorum hala takip ettiğim işler var bütün gün interaktif vergi dairesini kontrol edip müşavir ile yazisiyorum. Gerçekten kimsede görev bilinci kalmamış ki aradığın halde yapmıyor bu daha da sinir bozucu

Önlem alması gereken halk değil devlet kurumları. Sen sağlam olmayan zemine kaldirabileceginden fazla katlı bina izni verirsen dere yatağını rant için imara açarsan, müteahhit şirket betonun kalitesinden demirin kalınlığından çalarsa halk ne yapabilir? Denetim firmaları tarafsız değil ki ,her inşaat şirketi kendi bünyesinde denetim firması acti kendi onayını kendi veriyor, ne kadar tarafsız olabilir? Yada denetim yapan kişilere yapılan peskesler var işlerini yapmalarına izin vermiyorlar. Adam bina giriş katına dükkan yapıyor kolon gözüne hoş gelmiyormuş diye kolon kesiyor, apartman sakinleri (komsu) kafasına göre kendi keyfince duvar yıkıyor iki oda birleştiriyor arada kolon hoş gelmiyor diye kesiveriyor, havalandırma vs kaldırıyor. Japonya adamlar beşik gibi sallanıyor ama ne bina yıkılıyor ne bir şey. Adamlar raylı sistem kullanıyor. Biz akıllanmadik bir türlü. Adam ilana yazıyor bina deprem yönetmeliğine göre yapılmış, bilmem kaç milyon istiyor bir bakıyorsun depremde ilk o bina çökmüş. Ben bunun teyidini nasıl yapabilirim firma kendi yapıp kendi onaylıyor denetimi.
Aksiyetem tavan, alıp bir arsa 2 kat ev yapıp inşaatın başında durasjm var o dereceyim artik

Bursadaydin degil mi? Kimdi doktorun?

Ben yeni girebildim canım çok şükür biz iyiyiz Adana'da diğer iller kadar büyük hasar yok ama yakınlarımız da yıkılan sallanan hasar alan çok bina var. Kaynanamlarda kalıyoruz müstakil en azından diye bir nebze daha rahatız. Diğer illerden arkadaşlarımız, yakınlarımız için endişeleniyorumRabbim yardımcısı olsun hepimizin

Dr hikaye atmış bende mesaj attım umarım yardımcı olabilir. Haftasını ve adını yazdım 1 den fazla aynı bilgilerle hastası yoktur heralde
İnşallah yazar canım ya inşallah
Bir de bunlarla uğraşmak zorunda mısın şimdi sen ?
Dediğin gibi insanlarda iş ahlakı, görev bilinci kalmamış

Çok çok haklısın. O siteyi çok iyi biliyorum. Hatta oradan ev almayı düşünüyorduk. Fiyatı çok yüksek diye yanına yaklaşamadık. İyi ki Allah nasip etmemiş diyorum şimdi. Malatya da sağlam ev kalmadı malesef

Tam olarak öyle. Annemlerin evi yapılırken yapı denetim her şeyi denetledi mesela topraktan örnek aldılar temeli şu kadar kazacaksiniz bu kadar demir döşenecek dediler. Annemlerin evi 3 kat en az 3 kat kadar temel kazıldı her şeyi fotografladilar vs. Keşke tüm binalarda bu denetim yapılsa. Ben aldığım evi yeni yapı diye aldım sözde çok sağlam ama nerden bileceksin işte. En güzeli prefabrike taşınmak

Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasin bu ülkeye

İnşallah yazar canım ya inşallah

Bir de bunlarla uğraşmak zorunda mısın şimdi sen ?
Dediğin gibi insanlarda iş ahlakı, görev bilinci kalmamış

Eşim işten gelince numarayı alıp kendi telefonundan aradı. Gene ben yapma etme muhatap olma modundayım. Telefon akşamları doktor hanımın kendisine yönleniyorum. Bizzat kendisine derdimizi anlattı, biraz da üst perdeden. Güya hanımefendinin isteme işleri varmış kafası meşgulmüş müş müş müş… eşim telefonu kapattıktan 10 dk sonra raporum geldi arkadaş bizim işlerimiz böyle mi yürümeli, illa hır gür mü hakediyor insanlar ben anlamıyorum ki..

Mesele raporu almak değil, ama gel gör ki kime anlatacaksın.

Ya şuan insanlar ne durumlarda çalışıyor herkesin kafası bi yerlerde o zaman herkes bıraksın işi gücü böyle bir savunma mı olabilir.

Siz nerdesiniz şu an,guvenli bir yer bulabildiniz mi?

Arkadaslar merhaba,
Boyle bir site yapilmis. Burdan kisinin adi ve soyadini yaziyorsunuz ve hastanelerdin bildirdigi listede ismi varsa, hangi hastanede ne durumda bilgisi çıkıyor.
Ben direkt serap ismine baktim.oyle yazinca iki kişi çıkıyor ve birisi adana kadin dogum servisi yazıyor. Belki burdaki arkadasimizdir

Benim doktorumun asistanı doğum izninde. Geçici birini almışlar yerine , daha ilk kontrolde benim randevumu silmişti daha önce de anlattım. Neyse geçen hafta cuma günü doktorum fakültede hem ultrason hem de nst yaptı. Sonra acil ameliyatı olunca hocayı göremedim. Fakultedeki asistanina sordum muayenehanedeki çalışan arkadaş daha iyi bilir ne zaman tekrar kontrole çağıracağını ona sorun dedi. Çıkar çıkmaz aradım kızı anlattım durumu böyle böyle diye msj atın dedi unutmayayım hoca gelince soracağım, mesaj attım cuma akşamı ses yok, cumartesi ses yok cumartesi öğlenden sonra sizden haber bekliyorum diye yazdım cevap bende hocadan haber bekliyorum oldu cevap vermedim, pazartesi mesaj atmış hoca cuma günü kontrole çağırdı diye dedim netde kontrol edecek fakültede mi muayenehanesinde mi ? Cevabı bende bilmiyorum. Cevap vermedim perşembe günü saat 4 e kadar bekleyeceğim yoksa arayıp baya tartışacağız belli oldu şimdiden.

Hastane aranarak yaşını ve şehrini sorsak belki bilgi verirler. Hastalar yaralılar hep başka şehire gönderildikleri için Adana kadın doğum servisinde olan arkadaş CRASRP Olma olasılığı yüksek gibi.

Ay evet sabahtan bu Yana Leedong icin giriyorum buraya ... Ses yok, bebegi dunyaya geldi anlasilan da merak ediyoruz
Ben de çok meraktayim

Ya o mudur acaba kızlar inşallah odur keşke geldiği yer de yazsaydi. Hatayda zaten hastane kalmadı başka illere yolluyorlar hataya en yakın adana

Ah insallah odur. Depremi görür görmez burdaki arkadaslardan var mi acaba demiştim... Hastanelerin aranması bu yogunlukta onlari mesgul eder diye düşünüyorum.
Hatayli arkadaşım var durumun vehametini bizzat ondan da biliyorum. Okadar çaresiz bir durum ki bebegimi bekleme heyecani duymaya dahi utaniyorum. Kim bilir kac hamile kadin, kac bebek var enkaz altinda. Allah yardımcımiz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…