2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Muhtemelen o degil instagramda arattığımda Serap Yıldızer isimli bir kişi çıkıyor esinin adı mehmetmiş ve Hatay’da yasıyorlar CRASRP nin esinin adı Süleymandı galiba.

Kızlar merhaba. Beni merak etmişsiniz. Ben iyiyim ama çok kötü 3 deprem yaşadım hala etkisindeyim ve halada sallanıyoruz. Evin eşyaları hep gitti evimde iyi durumda çok şükür ama içeri giremiyoruz. Hava da çok soğuk. Allah enkaz altında olanlara yardım etsin. Dua edin lütfen. Evler hep yıkıldı

Siz nerdesiniz şu an,guvenli bir yer bulabildiniz mi?
Diyarbakır da eşimin ailesinin yanındayız. Burda da deprem oluyor artçıları hissediyoruz ama en azından fırın market açık. Aç kalmıyoruz. Allah’a emanet canımız. Hastaneler de Malatya kadar kalabalık değil. Malatya’da içecek su bulamıyorduk. Fırınlar marketler kapalı yakıt yok. Benim durumum da riskliydi mecbur geldik.

Ben de geldiği yeri yazsalarmis keske dedim..

Muhtemelen o degil instagramda arattığımda Serap Yıldızer isimli bir kişi çıkıyor esinin adı mehmetmiş ve Hatay’da yasıyorlar CRASRP nin esinin adı Süleymandı galiba.
Ben de ekşi sözlükte buldum bunu ama o mu değil mi bilemiyorum google a isim soyisim yazınca da görsel vs. Bulamadim bu arada CRASRP 32 yaşındaydı

Eklentiler

• IMG_20230208_200558.jpg
    125,6 KB · Görüntüleme: 83
Ah canım nasıl merak ettik çok şükür hayattasiniz Hastaneden çıktın mı? Ailen nasıllar?

Canim cok gecmis olsun. Sukur iyisiniz. Bebeginiz de iyi, insallah uzman ekip uygun zamanda evinizi kontrol eder... Allah ordaki herkese yardim etsin... Bizler de cok uzgunuz... Dua ediyorum hep ama baska da bi sey yapamiyoruz yapmiyorum... Allah hepimize sabir guc versin...

Çok geçmiş olsun canım, simdi çadırda mı kalıyorsunuz?

Ah canım nasıl merak ettik çok şükür hayattasiniz Hastaneden çıktın mı? Ailen nasıllar?
Evet hastaneden kaçtık resmen. Ailem de çok şükür iyi. Ama çok büyük stres, korku yaşadık. Hastanede Dr hastayı ameliyat masasında bırakıp kaçtı öğleden sonra olan depremde. çok çok kötüydü

Hala Malatyada misin? Adiyaman da kotu durumdaymis ulasim sıkıntisi da varmis Cok sukur ki iyisiniz.

Çok şükür canım iyisiniz ya zamanla düzelecek canım zamanla..

Hala Malatyada misin? Adiyaman da kotu durumdaymis ulasim sıkıntisi da varmis Cok sukur ki iyisiniz.
Yok değilim hastaneden kaçtık gidecek yer yok kar altında ince pijamalarla 1-2 saat bekledim hastanedeki bi arkadaşla bir köye gittim 2 gün orada kaldım yollar kapalı ve tüneller patlamış. Dün akşam eşim geldi Diyarbakır Elazığ üzerinden. Sarılıp ağladım onu görünce hiç tanımadığım bir köy ve insanlar çadırda kaldık ilaçlarım yanımda değildi ve durmaksızın kar yağıyor yemek ekmek gaz yok. Çok çok çok kötü bir tecrübeydi Allah bir daha hiç bir kuluna yaşatmasın inş

Ay Allah'ım film sahnesi gibi çok geçmiş olsun tekrar bir şeye ihtiyaciniz olursa mutlaka söyle olur mu elimizden geleni yapariz

Ah canım seni çok merak ettik.. senden ve yakınlarından sağlık haberlerinizi almak ne mutlu etti bizi. Mal yerine konur, Allah canınızı korusun. Adıyaman’da çok kötü duyuyoruz, buna rağmen çok şükür eviniz sağlammış. Gelmiş geçmiş olsun inşallah

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bu günler de geçecek. Allah bütün depremzedelerin yardımcısı olsun inşallah.

Ay ne güzel sen kilo almıyorsun bebiş alıyor bende gebelik şekeri belasına hiç bişi yiyemiyorum ve bebek kilo almıyor 39a ne kalmış şunun şurasında sağ Salim hadi

Çok şükürrrr, bende çok sevindim iyi olmanızaa dualarımız sizinle

Amin canim,durum gercekten gorunenden daha fena halde Cok buyuk bir cografya etkilendi,sukur caniniz sag,hep beraber yaralarimizi saracagiz insallah.Biz de uzakta caresizlik yasiyoruz yakinlarimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…