• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kizlar merhaba 33+5 haftalik hamileyim. bugün bacağımın kökü nasil agridi anlatamam kramp girdii. Çatı ağrılarına alıştım birde bu ağrı çıktı. ☹️ Sizde de var mı böyle bir ağrı.? İlk gebeligimde bu kadar ağrım sızım yoktu.

Yok değilim hastaneden kaçtık gidecek yer yok kar altında ince pijamalarla 1-2 saat bekledim hastanedeki bi arkadaşla bir köye gittim 2 gün orada kaldım yollar kapalı ve tüneller patlamış. Dün akşam eşim geldi Diyarbakır Elazığ üzerinden. Sarılıp ağladım onu görünce 😢 hiç tanımadığım bir köy ve insanlar çadırda kaldık ilaçlarım yanımda değildi ve durmaksızın kar yağıyor yemek ekmek gaz yok. Çok çok çok kötü bir tecrübeydi Allah bir daha hiç bir kuluna yaşatmasın inş
Çok çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın 🙏

Yok değilim hastaneden kaçtık gidecek yer yok kar altında ince pijamalarla 1-2 saat bekledim hastanedeki bi arkadaşla bir köye gittim 2 gün orada kaldım yollar kapalı ve tüneller patlamış. Dün akşam eşim geldi Diyarbakır Elazığ üzerinden. Sarılıp ağladım onu görünce 😢 hiç tanımadığım bir köy ve insanlar çadırda kaldık ilaçlarım yanımda değildi ve durmaksızın kar yağıyor yemek ekmek gaz yok. Çok çok çok kötü bir tecrübeydi Allah bir daha hiç bir kuluna yaşatmasın inş
Oyy kıyamam ya 🥺 ne zor şeyler şu halinle Allah yar ve yardımcınız olsun.

Hiç tanımadan sizden gelecek bı haber bekledik cnm çok şükür iyisiniz darısı diğer arkadaşlara Allah yakınlarını umutla bekleyenlere sabır metanet mutlu haber versin 10 il ve bı ülke herkesin eşi dostu arkadaşı akrabası var arada çıkan art niyetli insanlarda var Allah kahretsin onlarida kalbemiz zihniliz ,fiziken yanında olamadığımız o yerlerdeyiz elimizde bol dua var yardimlar toplanıyor çokça inşallah ulaşır bı an evvel...

Kızlar merhaba. Beni merak etmişsiniz. Ben iyiyim ama çok kötü 3 deprem yaşadım hala etkisindeyim ve halada sallanıyoruz. Evin eşyaları hep gitti evimde iyi durumda çok şükür ama içeri giremiyoruz. Hava da çok soğuk. Allah enkaz altında olanlara yardım etsin. Dua edin lütfen. Evler hep yıkıldı 🥺
Canım çok şükür siz iyisiniz 🙏🏻 Bu günler de gececek yaralar sarılacak,dualarımız sizinle🙏🏻🙏🏻

Ay ne güzel sen kilo almıyorsun bebiş alıyor 🙏 bende gebelik şekeri belasına hiç bişi yiyemiyorum ve bebek kilo almıyor 😭 39a ne kalmış şunun şurasında sağ Salim hadi 🙏
Canım aldım bende merak etme sadece bu son ayda durdu benim kilo alımı 😌 45 le hamile kaldım 61 oldum 🤦‍♀️ yani bende 16 kilo aldım hamilelikte 😑 evet az kaldı ya Allahın izniyle inşallah 🙏🌸

Kızlar merhaba. Beni merak etmişsiniz. Ben iyiyim ama çok kötü 3 deprem yaşadım hala etkisindeyim ve halada sallanıyoruz. Evin eşyaları hep gitti evimde iyi durumda çok şükür ama içeri giremiyoruz. Hava da çok soğuk. Allah enkaz altında olanlara yardım etsin. Dua edin lütfen. Evler hep yıkıldı 🥺
Ay canım benim ya sağlıklı olmanıza çok sevindim şükürler olsun.. Allah tekrarını yaşatmasın yardımcınız olsun inşallah. Bir ihtiyacınız olursa biz burdayız 🙏

Kızlar gebelik şekeri olanlar bebeğin kilo alması için nasıl besleniyorsunuz ben beslenemiyorum ve pek kilo almıyor 😭😭
Porsiyonlarimi arttirdim ben canım. Ekmek yiyemiyorum o yüzden tikaniyorum. Kahvaltida haşlanmış yumurta,yarim avokado,3-4 dilim tam yağlı kaşar peyniri,6 zeytin,domates,salatalik,4 ceviz ara öğün 3 yk kaşığı yulaf,1 bardak süt,1 muz ile smoothie, akşam da protein ağırlıklı genelde köfte,et,tavuk, balık, yeşil mercimek,ispanak,bakliyat şeklinde. Akşam yemeğinden sonra da 1 avuç çiğ badem+fındık yiyorum. Geçen Perşembeden beri böyle besleniyorum 5 günde 200 gr almisti bebiş ve karın geriliği vardi o da üst persentile doğru ilerlemeye başlamış geriye düşmemiş

Kızlar iyi akşamlar idrar testi verdim tekrar sonuç böyle çıktı anlıyosanız nedir acabaEki Görüntüle 3204372

Arkadaslar merhaba,
Boyle bir site yapilmis. Burdan kisinin adi ve soyadini yaziyorsunuz ve hastanelerdin bildirdigi listede ismi varsa, hangi hastanede ne durumda bilgisi çıkıyor.
Ben direkt serap ismine baktim.oyle yazinca iki kişi çıkıyor ve birisi adana kadin dogum servisi yazıyor. Belki burdaki arkadasimizdir🤲

Ben de çok meraktayim🙏

Ya o mudur acaba kızlar inşallah odur 🙏🙏🙏 keşke geldiği yer de yazsaydi. Hatayda zaten hastane kalmadı başka illere yolluyorlar hataya en yakın adana
Serap yaman çıkıyor Bir tane, geldiği yer hatay, ankara şehir hastanesine götürülmüş o mu acaba

Kizlar merhaba 33+5 haftalik hamileyim. bugün bacağımın kökü nasil agridi anlatamam kramp girdii. Çatı ağrılarına alıştım birde bu ağrı çıktı. ☹️ Sizde de var mı böyle bir ağrı.? İlk gebeligimde bu kadar ağrım sızım yoktu.
Benim de ilk gebelik çok rahattım.
O bacak ağrısı ben de özellikle gece uyurken çok var, oturup ağlamak geliyor içimden resmen. Hangi tarafıma yatsam altta kalan bacağım kalçadan dize kadar ağrıyor ama nasıl bir ağrı, kalkıp bi tur yürüyüş yapıyorum uyanıp topallayarak

Ben de ekşi sözlükte buldum bunu ama o mu değil mi bilemiyorum google a isim soyisim yazınca da görsel vs. Bulamadim bu arada CRASRP CRASRP 32 yaşındaydı
Yaralıların isim soy isimden yola çıkarak doktorun takipçilerine baksak. Cok serap vardır. Doktorun adı neydi unuttum gene

Porsiyonlarimi arttirdim ben canım. Ekmek yiyemiyorum o yüzden tikaniyorum. Kahvaltida haşlanmış yumurta,yarim avokado,3-4 dilim tam yağlı kaşar peyniri,6 zeytin,domates,salatalik,4 ceviz ara öğün 3 yk kaşığı yulaf,1 bardak süt,1 muz ile smoothie, akşam da protein ağırlıklı genelde köfte,et,tavuk, balık, yeşil mercimek,ispanak,bakliyat şeklinde. Akşam yemeğinden sonra da 1 avuç çiğ badem+fındık yiyorum. Geçen Perşembeden beri böyle besleniyorum 5 günde 200 gr almisti bebiş ve karın geriliği vardi o da üst persentile doğru ilerlemeye başlamış geriye düşmemiş
Çok sevindim çok iyi almış maşallah 🧿 ya ben sabahları yumurta yemekten tiksinmeye başladım artık benden domatesi falan çıkardı diyetisyenim hele menemen falan yersem baya çıkıyor şekerim 😭smothie yaptıktan sonra şekerine baktınmı hiç muz bana hiç vermedi de şekerli diye eğer öyleyse bi deneyim.benimde akşamları protein ağırlıklı ama hergün et tavuk balık falan da sıkıldım baya bide ayva yiyebiliyorum meyvelerden sadece.haftaya 34 haftalık olacak kontrolüm var bakalım kilo almışım dediğin gibi avakado yükleneyim biraz bende

Çok sevindim çok iyi almış maşallah 🧿 ya ben sabahları yumurta yemekten tiksinmeye başladım artık benden domatesi falan çıkardı diyetisyenim hele menemen falan yersem baya çıkıyor şekerim 😭smothie yaptıktan sonra şekerine baktınmı hiç muz bana hiç vermedi de şekerli diye eğer öyleyse bi deneyim.benimde akşamları protein ağırlıklı ama hergün et tavuk balık falan da sıkıldım baya bide ayva yiyebiliyorum meyvelerden sadece.haftaya 34 haftalık olacak kontrolüm var bakalım kilo almışım dediğin gibi avakado yükleneyim biraz bende
Benim çok yukseltmiyor canım bi de artik fayda-zarar yani çocuk kilo alsin diyorum biraz yükselmise takılmıyorum. Suyum iyi çünkü fazla değil riskli olsa daha çok dikkat ederdim zaten yemeye yemeye yavaş kilo aldi bebek 😐

Yaralıların isim soy isimden yola çıkarak doktorun takipçilerine baksak. Cok serap vardır. Doktorun adı neydi unuttum gene
Serap Uçman var hem doktor listesinde hem enkazda olanlardan. Ama eşinin ismi uymuyor. Ve 1 oğlu var. CRASRP CRASRP ın ilk çocuğu benim bildiğim

Back