Hamilelikte hormonlara bağlı olarak ben ve et benler çok çıkıyor hatta önceden olan benlerde de büyüme oluyor. Benim boynundaki ben aşırı büyümüştü mesela ciddiyeye gosterdim aşırı büyüme olunca kansere mi çevirdi felaj diye rengi farklilasti çünkü gebelikte normal ama istersen aldirabilirsin dedi.Kızlar konudan bağımsız ama bir şey sormak istiyorum gebelikte boyun çevremde birsürü küçük küçük et benleri çıkmış neden olabilir hormonlardan mi acaba bu durumu yaşayan var mi? Fotoğraf ekliyorum hatta.
Bende de çıkmış geçen hafta farkettim, tam boynumda solda birkaç tane, fotoda çıkmıyor ilerleyen günlerde büyürmü bilmiyorum ama elleyince hissediyorum. Geçmişte hiç bir bölgemde et beni çıkmamıştı ilk defa karşılaştım. İnşallah kötü birşey değildir.Kızlar konudan bağımsız ama bir şey sormak istiyorum gebelikte boyun çevremde birsürü küçük küçük et benleri çıkmış neden olabilir hormonlardan mi acaba bu durumu yaşayan var mi? Fotoğraf ekliyorum hatta.
Valla böyle paylaşımlar iyi mi kötü mü bilmiyorum. "önlem alın" diyorlar da ne yapabiliriz? En fazla deprem çantası hazırlamak. Devletin, ilgili kurumların önlem alması gerekiyor kim ister enkaz altında kalmak yaSaroz da bizim yazligimiz. Sürekli oradayız nerdeyse. Saroz için yaz aylarini biri söylemişti.
İzmir içinde tehlikeli dendi ama zamanıyla ilgili aklımda bir bilgi kalmadı malesef. Gerçi ne zaman geleceği hiç belli olmuyor ki...
Hepimizin çok iyi bildiği bir inşaat firması öncüsü ve birçok yerde projeleri var "İstanbul’da yapılan binalara hurda metaller ve deniz kumu sattık. Deprem olursa İstanbul’a ordu bile giremez ölen şanslıdır" diyor ve bu firmanın farklı illerde de projeleri var. Söyleyecek o kadar çok sözüm var ki
Malatya da bostanbasi diye bir yer var,yeni yerlesim yeri ve luks sayilabilecek bir bolge,iki milyon sekiz yuz bine ilana konan bir veya iki yillik bina yerle bir.Annemlerin 30 yillik binasi bile ikinci depremde cöktü ilk depremde saglamdi.Yaziklar olsun o binalari dikenlere,onlara saglam raporu verenlere.Deprem Allah tarafindan gelen dogal bir afet o kabulumuz ama onlem alinsa bu kadar magduriyet olmayabilirdi.Valla böyle paylaşımlar iyi mi kötü mü bilmiyorum. "önlem alın" diyorlar da ne yapabiliriz? En fazla deprem çantası hazırlamak. Devletin, ilgili kurumların önlem alması gerekiyor kim ister enkaz altında kalmak yayemin ederim anksiyetem tavan yapıyor.
Benimde çoğaldı yeni çıkanlar oldu büyüyen ve genişleyenler oldu merak ediyordum ama normalmiş diye okudumKızlar konudan bağımsız ama bir şey sormak istiyorum gebelikte boyun çevremde birsürü küçük küçük et benleri çıkmış neden olabilir hormonlardan mi acaba bu durumu yaşayan var mi? Fotoğraf ekliyorum hatta.
O zaman sıkıntı yok tahmin ettim aslında hormonlardan mi diye ama aynı yerde birsürü küçük küçük olunca sorayım dedimHamilelikte hormonlara bağlı olarak ben ve et benler çok çıkıyor hatta önceden olan benlerde de büyüme oluyor. Benim boynundaki ben aşırı büyümüştü mesela ciddiyeye gosterdim aşırı büyüme olunca kansere mi çevirdi felaj diye rengi farklilasti çünkü gebelikte normal ama istersen aldirabilirsin dedi.
Haftaya kontrolüm var canım sorup bi güncellerim burayıBende de çıkmış geçen hafta farkettim, tam boynumda solda birkaç tane, fotoda çıkmıyor ilerleyen günlerde büyürmü bilmiyorum ama elleyince hissediyorum. Geçmişte hiç bir bölgemde et beni çıkmamıştı ilk defa karşılaştım. İnşallah kötü birşey değildir.
Google da normal diyor ama yine ben bir doktora sorup buraya yazarım canımBenimde çoğaldı yeni çıkanlar oldu büyüyen ve genişleyenler oldu merak ediyordum ama normalmiş diye okudum
Sipariş verdi mi hiç bi bilgim yok canım ya
Onu diyorum ya bizim elimizden ne gelir ki ne önlem alabilirizMalatya da bostanbasi diye bir yer var,yeni yerlesim yeri ve luks sayilabilecek bir bolge,iki milyon sekiz yuz bine ilana konan bir veya iki yillik bina yerle bir.Annemlerin 30 yillik binasi bile ikinci depremde cöktü ilk depremde saglamdi.Yaziklar olsun o binalari dikenlere,onlara saglam raporu verenlere.Deprem Allah tarafindan gelen dogal bir afet o kabulumuz ama onlem alinsa bu kadar magduriyet olmayabilirdi.
En son bunu yazmışGünaydınnn nerden söylediniz çikolatayı sayfa paylaşabilir misiniz? ben henüz karar veremedim
Hemen bakıyorum pcostu o daDoktorun sayfasında bu paylaşımı beğenenlerde srp diye biri var canım sen de bi baksana benziyo mu sence?
Hiç belli olmuyor fotoda ya emin olamadımDoktorun sayfasında bu paylaşımı beğenenlerde srp diye biri var canım sen de bi baksana benziyo mu sence?
Bende emin olamadım kuzum inşaAllah telefonlarda sıkıntı olduğu için giremiyodur buralaraHiç belli olmuyor fotoda ya emin olamadım
Twitter'a ve tiktok a gelmiş sanırım cenaze görüntüleri paylaşılıyormus instagramda bi sorun yok şimdilikBende emin olamadım kuzum inşaAllah telefonlarda sıkıntı olduğu için giremiyodur buralaratez zamanda hayırlı haberler alırız inşaAllah
Sosyal medyaya da sınırlama geldi galiba ben de çok yavaşlama var bu gidişle oralardanda haberleşemicez kimseyle
Dr hikaye atmış bende mesaj attım umarım yardımcı olabilir. Haftasını ve adını yazdım 1 den fazla aynı bilgilerle hastası yoktur heraldeHiç belli olmuyor fotoda ya emin olamadım
İnşallah dönüş yapar kuzumDr hikaye atmış bende mesaj attım umarım yardımcı olabilir. Haftasını ve adını yazdım 1 den fazla aynı bilgilerle hastası yoktur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?