- 5 Mart 2013
- 23.553
- 44.682
- 798
Böyle insanlara aklım ermiyor. İzne çıktım diyemiyorum hala takip ettiğim işler var bütün gün interaktif vergi dairesini kontrol edip müşavir ile yazisiyorum. Gerçekten kimsede görev bilinci kalmamış ki aradığın halde yapmıyor bu daha da sinir bozucuKızlar şuan o kadar kızgınım ki.. yeni gitmeye başladığım doktorun asistani inanilmaz ihmalkâr. Geçtiğimiz dönemde bu haftalarda yapılacaklar listesi atacak dedi doktor hanım, kendisine de çıkarken hatırlattım ben msj atacağım merak etmeyin dedi ama bir dahaki randevuya kadar ne gelen var ne giden. Özellikle hani şunlar vardı diye de yazmıyorum ki kendisi sorumluluklarını bilsin.
Neyse bugün 37+0 oldum ve analık izni için huyunu bildiğimden 10 buçukta arayarak hatırlattım. Müsait olunca halledeceğim dedi. Saat 13 de tekrar hatırlatma mesaji attım. Yine ses yok. 15.30 da aradım, bu kez şuan köşkte değilim geçince halledeceğim dedi. Dedim ki 17.00’den önce halletmeniz lazım. Tabi lafı ağzına tıkar edayla yapacağım edeceğim… 16.30 da başka doktoru aradım ama onlarda bizzat benim gelmem gerektiğini söylediler. E devletten kontrol ettim, göremiyorum bir şey. En son doktor hanımın kendisine instagramdan yazdım ( özel numara vermiyor) geriye dönük olarak işlerimi halletseler bile bu mudur ya iş ahlakı?!
İşte biz hep bundan kaybediyoruz, görev ve sorumluluk bilinci yok yok yok.. insanımız iş ahlakından yoksun! Depremde de sağlıkta da Allah’a emanet bir haldeyiz maalesef ( raporu daha alamadım buarada)