- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
Bana da öyle grliyor canım hiçte kolay değil zaten bebeğide direk alıyorlar suyla bir teması olmuyor. Arkadaşım yaptı suda doğum saatler sürdü herkeste elini falan sokuyorAllah affetsin de şu doğum şekli bi bana mi tiksinc geliyor yaPlastik bir kabın içinde durağan suda doğum yapmak hiç steril gelmiyor
Ay yok hiç benlik değilBana da öyle grliyor canım hiçte kolay değil zaten bebeğide direk alıyorlar suyla bir teması olmuyor. Arkadaşım yaptı suda doğum saatler sürdü herkeste elini falan sokuyor
Aslında en güzel doğum pozisyonu çömelerekmiş yatiriyorlar ya aslında kolay olan yöntem oymuş yerçekimi bence de önemli
Zaten mantıken düşününce de öyle ıkınma pozisyonu en rahat öyle aslında bu damyskitchen var instada o kız da öyle doğurmuş çömelerek en son yerde başında ebe ve dr u ben de onun yazısında görmüştüm çok ilginç gelmiştiAnnem beni doğumda yatakta tuttuklarını gördüğümde demişti biz böyle doğurmazdık bu nerden çıktı.. hatta yaşı ileri bir ebe evet biz de eskiden böyle doğurtmazdık demişti. Çömelme pozisyonu en ideali ama kime anlatacaksın işte
Yok kız inşallah 39. Haftayı buluruzYa ben nedense 37-38 de doguracak gibi hissediyorum1882 gr canım boyu da 44 cm. Geçen hafta doktor kilosunu az bulduğu için beslenmene dikkat et haftaya gel dedi 1 hafta içinde 100 gr aldığı için galiba daha çok alması lazım haftaya tekrar görecegim dedi.
Bende tiroit hastasıyım genelde ilaç dozum yükseltilip fazla geldiğinde çarpıntı sorunu yaşıyorum. Sizin de probleminiz dozun fazla gelmesi olabilir. İlaç dozunuz ne zamandan beri yükseltildi? üç dört hafta olduysa tekrar kontrole gidin.Ya kızlar benim de o kadar cok carpıntım var ki bayılcak gibi oluyorum göğsüm çok ağrıyor elim ayağım titriyor nefesim kesiliyor ve bunu durduramıyorummmmm dr en son tiroit ilacını mg yükseltti ama yine de faydası yok böyle olan var mı hic?
Doğum paketinin çıktısını aldım. Bebeğe hastane çıkışı var ama bez vermiyorlar. Anne ve babaya bir kere özel yemek varmış. Lohusa şerbeti hediye ediyorlar.Teşekkürler bilgi için. Hizmet hakkında başka bilgi aldınız mı acaba
Bide benim hamileliğim resmen ağlayarak geçti ya az kaldı inşallah sonrası güler yüzümuzAy ben bile sinir oldum gerçekten. İnsanların halden anlamaz tavırları beni benden alıyor resmen
Keşke en batı olsa ağzından bal damliyor hahahs suan doğudayiz 1 seneye tayini çıkaçakBatı deyince en batı mı yoksa
Şimdi evde 2 tane karyola olması mantıksız e ben yazın yazlik kışın ev taşıyacağım aldığımda en azından yazlikta da katlar götürür kullanırım. Kızın zaten karyolasi büyük 80×130 6 yaşa kadar kullanılabilinir. E ikinciye büyük almaya gerek yok o yüzden diye düşündümsiz nerden ne kadara
Yok canım ben hiç öne gecmedimYok kız inşallah 39. Haftayı buluruzBence kilosu boyu gayet ideal canım ya az değilki. 32+5 de benimkide 1881 gr / 43 cm di. Senin bir önceki haftalarda kilosu önde mi gidiyordu acaba yavaşladı diye mi haftada 1 çağırıyor, çünkü diğer türlü haftasıyla uyumlu boyu/kilosu.
Emme refleksini baya bir gelistiriyorTeyzeler size sürekli elleri ağzında , parmaklarini afiyetle emen bir yakışıklı bırakıyorum.
Eki Görüntüle 3202143
Çok tatlılar daha anne karnındaOooyyyyy ağlıcammmm maşallah bu ne güzellik bu minnakların fotolarını gördükçe ağlayasım geliyooo
Ne kadar kaldıysak ultrasonda o kadar elleri parmakları ağzına tıkıştırdı , inşallah çıkınca da aynı iştahla emerMaşallah doğduğunda zorluk çekmezsin şak diye memeye oturt emer o baksana başlamış şimdiden emmeye :))))
maşallah çok tatlı kaç haftalık. benim ki ne zaman gitsem elleriyle yüzünü kapatıyor doğru düzgün hiç göremedimTeyzeler size sürekli elleri ağzında , parmaklarini afiyetle emen bir yakışıklı bırakıyorum.
Eki Görüntüle 3202143
Bence alma baska marka yani bazi bebekler farkli farkli bez kullaninca pisik oluyorlar. Ben.oglumda slepyy aldim da o zaman kaka cok daha.sivik diye mi bilmiyorum da tasiyordu yoksa genel.anlamda sleepy seviyordumkızlar sleepy ve baby turcoda indirim var alan var mı veya kullanan. ben prima ve molfix pure soft aldım hep ama iyiyse indirimde sleepy alsam mı
Kizlar bugun bebek taa vajinamda atiyor. Atinca da ara ara sizi gibi agri da giriyor. ayaga kalktigimda karnim taş kesiliyor. Annemler bugun tasindilar bana geldiler sabah erken kalktim. Aksama kadar ayaktaydim yemek yap hazirla vs hic durmadim. Baya tedirgin oldum ya şuan uzandim da ayaga kalkmaya korkuyorum.Soluma yattim ama sirt ustu mu yatsam bilemedim sirt ustu bu aylarda normalde zararli ya
aynısı bana da oluyordu tüm gün ayakta kalınca. doktora sorduğumda hiç yürüyüş yapmıyorsun galiba günde 15-20 dk normal tempoda yürüyüş yapmaya başla dediKizlar bugun bebek taa vajinamda atiyor. Atinca da ara ara sizi gibi agri da giriyor. ayaga kalktigimda karnim taş kesiliyor. Annemler bugun tasindilar bana geldiler sabah erken kalktim. Aksama kadar ayaktaydim yemek yap hazirla vs hic durmadim. Baya tedirgin oldum ya şuan uzandim da ayaga kalkmaya korkuyorum.Soluma yattim ama sirt ustu mu yatsam bilemedim sirt ustu bu aylarda normalde zararli ya
35 haftalık canım, hep yan durduğu için yüzünübir şekilde görebiliyoruzmaşallah çok tatlı kaç haftalık. benim ki ne zaman gitsem elleriyle yüzünü kapatıyor doğru düzgün hiç göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?