• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bence alma baska marka yani bazi bebekler farkli farkli bez kullaninca pisik oluyorlar. Ben.oglumda slepyy aldim da o zaman kaka cok daha.sivik diye mi bilmiyorum da tasiyordu yoksa genel.anlamda sleepy seviyordum
sleepyde iyi yorum kadar kötü yorumlar da vardı hiç almadım riske girip ama bayağı inmiş ondan acaba alsam mı diye düşündüm

35 haftalık canım, hep yan durduğu için yüzünübir şekilde görebiliyoruz 😊 yalnız bizimki de hic yer değiştirmiyor. Haftalardır sağda stabil 😀
demek ki öyle rahat keyfi yerinde :KK70: benim ki en son sırtını dönmüştü doktor namaz kılıyo herhalde demişti :KK70: :KK70:

Annem beni doğumda yatakta tuttuklarını gördüğümde demişti biz böyle doğurmazdık bu nerden çıktı.. hatta yaşı ileri bir ebe evet biz de eskiden böyle doğurtmazdık demişti. Çömelme pozisyonu en ideali ama kime anlatacaksın işte
Canim catal gibi bir yerdi beni doguma aldiklari yer, yatak degildi. 8cm olunca gectim. Oncesinde comelmeler skuarlar fakan yaptim, doktor da ebelerde desteklemisti... Bu biraz bence dogum yapacak kisinin talebi ve tutumu ile ilgili ...

aynısı bana da oluyordu tüm gün ayakta kalınca. doktora sorduğumda hiç yürüyüş yapmıyorsun galiba günde 15-20 dk normal tempoda yürüyüş yapmaya başla dedi
Benim dusuk tehlikem vardi. Halen de progestan kullaniyorum oyle agir is vs yapamadim bir sure yatmistim. Pek yuruyus yapamadim yoksa cok severim yuruyus.

Çok teşekkür ederim. Çok konuya baktım ama yalancı sancıyı hiç araştırmamışım onu fark ettim. Dikkat ederim ben de artık. Bir dahaki randevuda ebeye sorarım. Buradaki kontrolleri de ebeler yapıyor. Doğumda sorun olmazsa hiç jinekolog görmeden doğum yapıcam. Çok garip geliyor. 😅
Rica ederim ne demek ♥️ sizin oralar çok relax gerçekten eski usul. Sağlıkta herşey ilerlemisken nasıl böyle eski usul ilerliyolar anlamadım bı yandan da güzel ama biraz tedirgin edici yani 🥴
Kizlar aksam yatmadan monurol ictim enfeksiyon icin,sabah kalktigimdan beri alt kasigim agriyor,sanki enfeksiyon olmusum gibi bir his var.Basina boyle bir sey gelen var mi?
Ya onun sanırım özelliği o bn bı kaç sene önce içtim ertesi gün idrara çıkamadım resmen yaniyodu geçen ictigimde de idrar yaparken acı çektim ama 2.gunu bişey kalmiyo hatta bil su içersen akşama bişey kalmiyo.
Kızlar önce ultrasona girdim , sonra nst ye . Nst de 2 tane sancı çıktı hafif. Ama normalde olan o regl ağrısıyla kasılma nst sürecinde olmadı. Doktor bebeğin önden ilerlediği için bu şekilde ağrı olması vajinal baskı olması normal dedi. Çünkü haftası 38.5 -39 ile uyumlu.
Doktorun toplantısı vardi 1 saat bekledim o 1 saat içinde 2 defa yaşadım kasılmayı ama nst sürecinde hiç yok. Şakacı çocuk. Bu arada nasıl oldu anlamadım ama geçen hafta kontrolde 2.5 kilo çıkmıştı bugün 3.100 grm olctu doktor. 300 grm sapma olsa 2.800 dedi 🫣 her an bekle dedi resmen . Sancı sıklaşırsa hemen gel kanama su gelirse hemen alacağız beklemem dedi 😒 gecen hafta bekleriz durdurup 39 u bekleyeceğim demisti.
Ohh maşallah bı sıkıntı olmasın da hayırlı zamanda alınsın 🤲 kilosu iyi olduğu için erken almak istemiştir . Zaten bu bebeler heraketlerini kameraya alırken de duruyor inatlar inat 🤤

Çagan Ata sanki daha uyumlu gibi ama uymayacak diye birşey yok sizin içinizde Ömür Ata varsa onu koyun hepsi güzel adların
Oyy sağol canım benim 🥰
Kızlar dün nst de ebeye sola dönüp yatsam olur mu dedim hiç farketmez dedi sola döndüm ona göre ayarladı sırt üstü yatmak zorunda değilmişiz yani haberiniz olsun😅
Benim ki direkt sola yat demisti zaten bn 10 dj dan fazla sırt üstü yatsam hemen bı rahatsizlik geliyo nefesim daralıyor falan 🥴

Benim dusuk tehlikem vardi. Halen de progestan kullaniyorum oyle agir is vs yapamadim bir sure yatmistim. Pek yuruyus yapamadim yoksa cok severim yuruyus.
hafif tempoda kendini zorlamadan yürüsen riskli mi olur acaba bi dene istersen

Havalar şuan baya kotu her yer kar buz duzelsin biraz baslayacagim az az. Ama gun icinde de baya hareketliyim de tabi yuruyus gibi olmaz.
evde de yapabilirsin youtubeda hamileler için yürüyüş videoları var ben arada yapıyorum güzel oluyor

Bide benim hamileliğim resmen ağlayarak geçti ya az kaldı inşallah sonrası güler yüzümuz
Yaaa 😔 keşke böyle olmasa. Atlatilacak bir şeyse hiç takmayabilsen keşke. Bebeği de etkiliyor bunlar
kızlar sleepy ve baby turcoda indirim var alan var mı veya kullanan. ben prima ve molfix pure soft aldım hep ama iyiyse indirimde sleepy alsam mı
Sleepy almadım taşınıyor diye çok yorum vardı, baby turco aldım
Kızlar iyi akşamlar benim bacaklarım çok ağrıyor ya🥺 sizde de var mo böyle şeyler
Benim geceleri çok oluyor, sağa yatarsam sağ bacağım, sola yatarsam sol bacağım kalçadan dizime kadar ve çok ciddi can yakıyor

Diyorum hayır hazırlıklı olmam lazım daha ipek kirpik randevum var pazartesiye. Kaş bıyık almadım doğuma 10 gün kala aldırayım diye😁😁 kızım az daha sabret annen süslensin😬 kardeşim diyor kş geceleri makyaj yapıp öyle yat şunu gelirse uğraşma diyor 🤣🤣
Kardeşin çok haklı bence 😂 snn kaş bıyık 10 ggun dayaniyo mu ya bnimki 3-5 güne cikiyo her gün temizlemek lazım hazır olmak için 🤤

Rica ederim ne demek ♥️ sizin oralar çok relax gerçekten eski usul. Sağlıkta herşey ilerlemisken nasıl böyle eski usul ilerliyolar anlamadım bı yandan da güzel ama biraz tedirgin edici yani 🥴

Ya onun sanırım özelliği o bn bı kaç sene önce içtim ertesi gün idrara çıkamadım resmen yaniyodu geçen ictigimde de idrar yaparken acı çektim ama 2.gunu bişey kalmiyo hatta bil su içersen akşama bişey kalmiyo.

Ohh maşallah bı sıkıntı olmasın da hayırlı zamanda alınsın 🤲 kilosu iyi olduğu için erken almak istemiştir . Zaten bu bebeler heraketlerini kameraya alırken de duruyor inatlar inat 🤤
Bol su iciyorum canim sanki biraz daha iyi gibi.Prospektusune baktim karin agrisi yaygin yan etkilerindenmis.Ben de idrara cikamamaktan cok sanki enfeksiyon olmusum gibi agri ve sık idrara cikma vardi bugun,insallah yarina bir sey kalmaz.

Bende tiroit hastasıyım genelde ilaç dozum yükseltilip fazla geldiğinde çarpıntı sorunu yaşıyorum. Sizin de probleminiz dozun fazla gelmesi olabilir. İlaç dozunuz ne zamandan beri yükseltildi? üç dört hafta olduysa tekrar kontrole gidin.
İlacın dozu yükselmeden oldu 1-2 hafta sürdü sonra dozajı artırdı dr ama değişen bir sey yok yine

Bol su iciyorum canim sanki biraz daha iyi gibi.Prospektusune baktim karin agrisi yaygin yan etkilerindenmis.Ben de idrara cikamamaktan cok sanki enfeksiyon olmusum gibi agri ve sık idrara cikma vardi bugun,insallah yarina bir sey kalmaz.
Bol su sık idrar şeklinde olduysa yavaş yavaş yarına düzelir canım gece yatmadan da bı bardak da olsa yine suyunu iç efsane boş kalması uyaniyorum diye rahatsız oluyoruz ama yapacak bişey yok.

Kızlar ya doktor bana monurol saşe vermişti. Eczacı eşime muadili üromisin saşe vermiş baktım içeriği aynı ama yinede size danışıyım bi dedim 🤔

Bol su sık idrar şeklinde olduysa yavaş yavaş yarına düzelir canım gece yatmadan da bı bardak da olsa yine suyunu iç efsane boş kalması uyaniyorum diye rahatsız oluyoruz ama yapacak bişey yok.
Sagol canim,su an gunduze gore daha iyi,bu vesileyle bol bol su iciyorum☺️
Kızlar ya doktor bana monurol saşe vermişti. Eczacı eşime muadili üromisin saşe vermiş baktım içeriği aynı ama yinede size danışıyım bi dedim 🤔
Nedense ben muadil ilaclari bir turlu kullanamiyorum ama icerik ayniysa icine sindiyse,eczaci vermis sonucta kullanabilirsin sanki.

Canim catal gibi bir yerdi beni doguma aldiklari yer, yatak degildi. 8cm olunca gectim. Oncesinde comelmeler skuarlar fakan yaptim, doktor da ebelerde desteklemisti... Bu biraz bence dogum yapacak kisinin talebi ve tutumu ile ilgili ...

Doğrudur canım, bu olay da zaten çatal’da olurken konuşulmuştu. Bazen de normal yataklar çatal’a dönüştürülüyor. Ama asıl kastedilen kadının yere çömelip doğumun gerçekleşmesi

Back