- 5 Mart 2013
- 23.550
- 44.676
- 798
Allah affetsin de şu doğum şekli bi bana mi tiksinc geliyor ya Plastik bir kabın içinde durağan suda doğum yapmak hiç steril gelmiyorSuya doğum seçeneği 32 bin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah affetsin de şu doğum şekli bi bana mi tiksinc geliyor ya Plastik bir kabın içinde durağan suda doğum yapmak hiç steril gelmiyorSuya doğum seçeneği 32 bin
Doktor kontorlüm vardi Nst de dediginiz gibi sancı çıkmadı. Sanci her türlü belden baslar dedi. Çok su içmedikçe karın bölgesinde o adet sancısı gibi, karin ağrısı gibi ağrılar olur dedi. Bilmeyince acaba mi diyorsun ama neyseki değilmişYalancı sancı düzensiz olur canım, gerçek belli bir algoritma gibi azala azala gider süresi, gerçek sancı siddetide gittikce artar, yalancı sancı aynı kalıyor genelde. Birde gerçek sancı belden başlıyor
Kuzum adet sancısı gibiydi meğer o kasılma sancı değilmiş. Doktor belden giren ağrılar sancı olur bol su tüket dedi. Burdan da merak eden arkadaşları bilgilendirmiş olayım. Ilk olunca kendimi sancilaniyorum sandim2 sancı arasını not al cnm. Sabit aralıklı ise doğuma işaret. Ve aralık düşüp şiddet artıyorsa hemen doktoruna haber ver
Sağlık ocağı kontrollerinde rutin olarak yapılıyor canım? Sağlık ocağına hamile kalınca haber verdin mi? Gebelik rutin kontrollerinde var kan tahlili vs çünkü.
Yanaklara bak masallahTeyzeler size sürekli elleri ağzında , parmaklarini afiyetle emen bir yakışıklı bırakıyorum.
Eki Görüntüle 3202143
Kullanınca geçti mi canım? Bi de bu tek seferlik bi ilaç mıKac cikti bakteri,benim 50 cikmisti bana da monurol vermisti doktorum.
Oooyyyyy ağlıcammmm maşallah bu ne güzellik bu minnakların fotolarını gördükçe ağlayasım geliyoooTeyzeler size sürekli elleri ağzında , parmaklarini afiyetle emen bir yakışıklı bırakıyorum.
Eki Görüntüle 3202143
Bizim doğum tarihlerimiz seninle çok yakın, peşpeşe doğururuz belkide neden kontrole haftada 1 gidiyorsun canım? Kaç kg-kaç cm miş senin oğlan.Kızlar ben de bugün kontrole gittim 1 haftada 100 gr almış benim oğlan. Doktor fena değil ama az biraz zayıf dedi. Havuç kaşar kırmızı et badem devam et haftaya tekrar görecegim dedi. Kan akışı suyu herşey iyi çok şükür sıkıntı yok. Birde geçen hafta baş aşağı doğum pozisyonunda olan bebisim bu hafta tam tersi döner mi tekrar dedim döner daha dedi. Inşallah öyle olur. Yüzünü en son 20. Haftada detaylıda gördük hiç göstermedi ama bugün pipisini gösterdi sonra hemen kapattı eliyle
Bizim hastanede doğum yapanlar evrakları istiyordu doğum orası almak için öyle hatırlıyorum. Neyse inşallah başvuru yapmadan ödeme sistemine geçmişlerdir bakalım belli olur devlet otomatik veriyor mu biz istemeden benim halk bankası hesabım var iş görmezliklerim ve hep oradan yattı e devlete de o tanımlı. Yatırırlarsa haber veririm size :)))))yok işte zaten bir yere gitmiyorsun canım. ben 5 yıl once dogum yaptım dogum parası emzirme parası ve sonrasındaki iş göremezlik ödeneği dedigim gibi tanımladıgım bankaya ödendi. sadece nufus mudurlugune kimlik cıkartmaya basvuracak eşin okadar, o da hemen cıkıyormus artık
İnşallah canım bana yaradı sanırım bugün yanmam olmadı hiç :))Banada verdi sağlık ocağı dün tahlil yapmıştı az bakteri çıktı önlem amaçlı monurol verdi gece içeceğim canım temizlensin inşallah
Ne güzel canım iyi gelmiş. Benim bi şikayetim yok ama yinede kalmasın bieşy temizlesin içimiziİnşallah canım bana yaradı sanırım bugün yanmam olmadı hiç :))
ahahah hadi inşallah sıkarlar biraz kendilerini biliyorum yerleri çok daraldı çıkmak istiyorlar ama bizimki de canGel hamiştaşım el ele tutuşup 1-2 hafta sıkalım dişimizi
Aynen bi bakımdan geçeyim canım acele etmesin hazırlıksız yakalanmak istemiyorum :)))Oy oy senin eli kulağında. İnşallah istediğin tarihte gelir, annesi bi bakıma girsin, kendini daha rahat hissetsin öyle gelsin bakalım
+1Allah affetsin de şu doğum şekli bi bana mi tiksinc geliyor ya Plastik bir kabın içinde durağan suda doğum yapmak hiç steril gelmiyor
Maşallah doğduğunda zorluk çekmezsin şak diye memeye oturt emer o baksana başlamış şimdiden emmeye :))))Teyzeler size sürekli elleri ağzında , parmaklarini afiyetle emen bir yakışıklı bırakıyorum.
Eki Görüntüle 3202143
Bende de enfeksiyon çıkmadı ama yanmam oluyordu belkş de sancılardan dolayı olmuştur. Çünkü ondan önce yoktu hiç ne zaman sancım arttı yanmam oldu. Yoğun bşr yanma yoktu günde 2 defa oluyordu canım.Ne güzel canım iyi gelmiş. Benim bi şikayetim yok ama yinede kalmasın bieşy temizlesin içimizi
Dut evde var ama sekerden dolayi icebilir miyim bilemedim benim de hic sikayetim yoktu aslinda nedense monurolu kullandiktan sonra basladi.İdrar yolu enfeksiyonu için beyaz kuru dut suyu iyi geliyor diye okumuştum ama biz içebilir miyiz bilmiyorum. Benim de asla geçmeyen sorunum bu ama şikayet yok ben de
Ya cok tatli,masallah barekallahTeyzeler size sürekli elleri ağzında , parmaklarini afiyetle emen bir yakışıklı bırakıyorum.
Eki Görüntüle 3202143
Tek seferlik kullaniliyor,umarim gecer gezmezse doktora gidecegim.Kullanınca geçti mi canım? Bi de bu tek seferlik bi ilaç mı