• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Allah affetsin de şu doğum şekli bi bana mi tiksinc geliyor ya 😵‍💫 Plastik bir kabın içinde durağan suda doğum yapmak hiç steril gelmiyor😪
Bana da öyle grliyor canım hiçte kolay değil zaten bebeğide direk alıyorlar suyla bir teması olmuyor. Arkadaşım yaptı suda doğum saatler sürdü herkeste elini falan sokuyor 🤢🤢

Aslında en güzel doğum pozisyonu çömelerekmiş yatiriyorlar ya aslında kolay olan yöntem oymuş yerçekimi bence de önemli 😅

Annem beni doğumda yatakta tuttuklarını gördüğümde demişti biz böyle doğurmazdık bu nerden çıktı.. hatta yaşı ileri bir ebe evet biz de eskiden böyle doğurtmazdık demişti. Çömelme pozisyonu en ideali ama kime anlatacaksın işte

Annem beni doğumda yatakta tuttuklarını gördüğümde demişti biz böyle doğurmazdık bu nerden çıktı.. hatta yaşı ileri bir ebe evet biz de eskiden böyle doğurtmazdık demişti. Çömelme pozisyonu en ideali ama kime anlatacaksın işte
Zaten mantıken düşününce de öyle ıkınma pozisyonu en rahat öyle aslında bu damyskitchen var instada o kız da öyle doğurmuş çömelerek en son yerde başında ebe ve dr u ben de onun yazısında görmüştüm çok ilginç gelmişti

Ya ben nedense 37-38 de doguracak gibi hissediyorum 😍1882 gr canım boyu da 44 cm. Geçen hafta doktor kilosunu az bulduğu için beslenmene dikkat et haftaya gel dedi 1 hafta içinde 100 gr aldığı için galiba daha çok alması lazım haftaya tekrar görecegim dedi.
Yok kız inşallah 39. Haftayı buluruz😍 Bence kilosu boyu gayet ideal canım ya az değilki. 32+5 de benimkide 1881 gr / 43 cm di. Senin bir önceki haftalarda kilosu önde mi gidiyordu acaba yavaşladı diye mi haftada 1 çağırıyor, çünkü diğer türlü haftasıyla uyumlu boyu/kilosu.

Son düzenleme:
Ya kızlar benim de o kadar cok carpıntım var ki bayılcak gibi oluyorum göğsüm çok ağrıyor elim ayağım titriyor nefesim kesiliyor ve bunu durduramıyorummmmm dr en son tiroit ilacını mg yükseltti ama yine de faydası yok böyle olan var mı hic? :KK43:
Bende tiroit hastasıyım genelde ilaç dozum yükseltilip fazla geldiğinde çarpıntı sorunu yaşıyorum. Sizin de probleminiz dozun fazla gelmesi olabilir. İlaç dozunuz ne zamandan beri yükseltildi? üç dört hafta olduysa tekrar kontrole gidin.

Teşekkürler bilgi için. Hizmet hakkında başka bilgi aldınız mı acaba
Doğum paketinin çıktısını aldım. Bebeğe hastane çıkışı var ama bez vermiyorlar. Anne ve babaya bir kere özel yemek varmış. Lohusa şerbeti hediye ediyorlar.

Batı deyince en batı mı yoksa 😁
Şimdi evde 2 tane karyola olması mantıksız e ben yazın yazlik kışın ev taşıyacağım aldığımda en azından yazlikta da katlar götürür kullanırım. Kızın zaten karyolasi büyük 80×130 6 yaşa kadar kullanılabilinir. E ikinciye büyük almaya gerek yok o yüzden diye düşündüm 😶 siz nerden ne kadara
Keşke en batı olsa ağzından bal damliyor hahahs suan doğudayiz 1 seneye tayini çıkaçak 😄 ben de senin gibi izinlerde arabanin bagaja atar kendimle her yere götürürüm diye düşündüm mobilya olsa götürmem imkansizdi ve anne yani olmasi tercih sebebimdi. Ben aldigimda 2400dü indirime girdi 2000 oldu iade edip yeniden siparis ettim 🤣🤣🤣 hepsiburada da kanz sleep side yazinca cıkıyor

Yok kız inşallah 39. Haftayı buluruz😍 Bence kilosu boyu gayet ideal canım ya az değilki. 32+5 de benimkide 1881 gr / 43 cm di. Senin bir önceki haftalarda kilosu önde mi gidiyordu acaba yavaşladı diye mi haftada 1 çağırıyor, çünkü diğer türlü haftasıyla uyumlu boyu/kilosu.
Yok canım ben hiç öne gecmedim😂 ama belirli bir haftadan sonra haftalık alması gereken daha fazla galiba 100 gr dan ondan az buldu bakalım haftaya ne olacak🤔

kızlar sleepy ve baby turcoda indirim var alan var mı veya kullanan. ben prima ve molfix pure soft aldım hep ama iyiyse indirimde sleepy alsam mı

Kizlar bugun bebek taa vajinamda atiyor. Atinca da ara ara sizi gibi agri da giriyor. ayaga kalktigimda karnim taş kesiliyor. Annemler bugun tasindilar bana geldiler sabah erken kalktim. Aksama kadar ayaktaydim yemek yap hazirla vs hic durmadim. Baya tedirgin oldum ya şuan uzandim da ayaga kalkmaya korkuyorum.Soluma yattim ama sirt ustu mu yatsam bilemedim sirt ustu bu aylarda normalde zararli ya

kızlar sleepy ve baby turcoda indirim var alan var mı veya kullanan. ben prima ve molfix pure soft aldım hep ama iyiyse indirimde sleepy alsam mı
Bence alma baska marka yani bazi bebekler farkli farkli bez kullaninca pisik oluyorlar. Ben.oglumda slepyy aldim da o zaman kaka cok daha.sivik diye mi bilmiyorum da tasiyordu yoksa genel.anlamda sleepy seviyordum

Kizlar bugun bebek taa vajinamda atiyor. Atinca da ara ara sizi gibi agri da giriyor. ayaga kalktigimda karnim taş kesiliyor. Annemler bugun tasindilar bana geldiler sabah erken kalktim. Aksama kadar ayaktaydim yemek yap hazirla vs hic durmadim. Baya tedirgin oldum ya şuan uzandim da ayaga kalkmaya korkuyorum.Soluma yattim ama sirt ustu mu yatsam bilemedim sirt ustu bu aylarda normalde zararli ya

Benim hep bu şekilde canım 🤷🏻‍♀️ soluna yat bol su iç. Rahat hissedersen ayaklarının altına bir şey al, dinlenirsen rahatlarsın inşallah

aynısı bana da oluyordu tüm gün ayakta kalınca. doktora sorduğumda hiç yürüyüş yapmıyorsun galiba günde 15-20 dk normal tempoda yürüyüş yapmaya başla dedi

maşallah çok tatlı kaç haftalık. benim ki ne zaman gitsem elleriyle yüzünü kapatıyor doğru düzgün hiç göremedim :KK70:
35 haftalık canım, hep yan durduğu için yüzünübir şekilde görebiliyoruz 😊 yalnız bizimki de hic yer değiştirmiyor. Haftalardır sağda stabil 😀

Back