2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Doğrudur canım o yüzdende olmuş olabilir. Geçsinde şu ağrılar

Allah affetsin de şu doğum şekli bi bana mi tiksinc geliyor ya Plastik bir kabın içinde durağan suda doğum yapmak hiç steril gelmiyor

Zaten çoğu kişi yapamıyor tekrar doğum masasına alınıyor. Benim tanıdığım biri de ilk doğumunu suda yaptı, doğumdan beri geçmeyen bel ağrısı kaldı. Ben yer çekimi taraftarıyım

Ay beklesin benim bebis ya doğuma birkaç gün kala agdaya kas biyik vs halledeceğim, jilet cekilcek çile değil egilemiyorum göremiyorum

Ay ben bile sinir oldum gerçekten. İnsanların halden anlamaz tavırları beni benden alıyor resmen

Zaten çoğu kişi yapamıyor tekrar doğum masasına alınıyor. Benim tanıdığım biri de ilk doğumunu suda yaptı, doğumdan beri geçmeyen bel ağrısı kaldı. Ben yer çekimi taraftarıyım
Aslında en güzel doğum pozisyonu çömelerekmiş yatiriyorlar ya aslında kolay olan yöntem oymuş yerçekimi bence de önemli

Ay bilemedim ya ne desem, mesela bizi takip eden ebe dün kızıma ilac yazdırırken gördü beni ayak ustu konustuk bak haftaya mutlaka gel dedi bir şikayetin var mı diye sordu olmadığını söyledim olsun biz yine rutin testlerimizi yapalım unutma sakın diye tembih üstüne tembih etti.

Ben de her aklıma takılanı kağan Kocatepe videosu izliyorum, dediğin gibi her sorunun cevabı var kesin ve net tam istediğim şekilde
Gel hamiştaşım el ele tutuşup 1-2 hafta sıkalım dişimizi
Leedong ya da senden bekliyorum grubun 2. Bebişini. Ama lütfen doğum hikâyesi istiyorum

Her yerde farklı bir uygulama var demek ki. Ben de anlamadım. Benim etrafımdaki tüm sağlık çalışanları çok rahat neyse. Çok teşekkür ederim bilgiler için.

Bizim doğum tarihlerimiz seninle çok yakın, peşpeşe doğururuz belkide neden kontrole haftada 1 gidiyorsun canım? Kaç kg-kaç cm miş senin oğlan.
Ya ben nedense 37-38 de doguracak gibi hissediyorum 1882 gr canım boyu da 44 cm. Geçen hafta doktor kilosunu az bulduğu için beslenmene dikkat et haftaya gel dedi 1 hafta içinde 100 gr aldığı için galiba daha çok alması lazım haftaya tekrar görecegim dedi.

Leedong ya da senden bekliyorum grubun 2. Bebişini. Ama lütfen doğum hikâyesi istiyorum
Hahaha bizimkiler erken gelebilir diyoruz ama hiç beklemediğimiz bir bebek aceleci davranabilir kısmet, ne kadar icerde dursalar o kadar iyi tabi.
Benim bebis 3.5 hafta önden gidiyor ya, şuanda 34+5 im zaten , bebek 38.5 ta. Doktor 39. Haftayı bekleriz dedi bebek 43 haftalık oluyor eşimde diyor ki doğar doğmaz okula yazdıralım

Senin ki maşallah yardıra yardıra geliyor haftalarını

Senin ki maşallah yardıra yardıra geliyor haftalarını
Ya sormaya canım ya 2 hafta önce 2.500 grm di kontrolde. Kontrolden sonra zaten benim kzi birkac gün sonra beta oldu, ben onla uğraşmaktan ne yemek yiyebildim nede adam akıllı beslendim ona rağmen bugün 3.100 çıktı, ben şok neyseki.300 grm sapma payı olduğunu sayalım dedi ya sapma payı yoksa bu çocuk 5 kilo mu doğacak diye düşünüyorum, öyle doğarsa ben hastaneye hiç yenidogan almayayım direk 6.ay takim alıp gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…