İnşallah geçer hayatımDut evde var ama sekerden dolayi icebilir miyim bilemedimbenim de hic sikayetim yoktu aslinda nedense monurolu kullandiktan sonra basladi.
Ya cok tatli,masallah barekallah
Tek seferlik kullaniliyor,umarim gecer gezmezse doktora gidecegim.
Doğrudur canım o yüzdende olmuş olabilir. Geçsinde şu ağrılarBende de enfeksiyon çıkmadı ama yanmam oluyordu belkş de sancılardan dolayı olmuştur. Çünkü ondan önce yoktu hiç ne zaman sancım arttı yanmam oldu. Yoğun bşr yanma yoktu günde 2 defa oluyordu canım.
Allah affetsin de şu doğum şekli bi bana mi tiksinc geliyor yaPlastik bir kabın içinde durağan suda doğum yapmak hiç steril gelmiyor
Teşekkürler bilgi için. Hizmet hakkında başka bilgi aldınız mı acabaejce dün hastaneye gittim odalara baktım. Su ısıtıcısı yoktu odada. Sadece mini dolap varmış.
Ay beklesin benim bebis ya doğuma birkaç gün kala agdaya kas biyik vs halledeceğim, jilet cekilcek çile değil egilemiyorum göremiyorumDiyorum hayır hazırlıklı olmam lazım daha ipek kirpik randevum var pazartesiye. Kaş bıyık almadım doğuma 10 gün kala aldırayım diyekızım az daha sabret annen süslensin kardeşim diyor kş geceleri makyaj yapıp öyle yat şunu gelirse uğraşma diyor
Ay ben bile sinir oldum gerçekten. İnsanların halden anlamaz tavırları beni benden alıyor resmenÖğrendiğim iyi oldu supriz olmaz en azından..ya bende banyo yapacaktım su bitmiş kazana su basmak gerekiyor eşim cumaya geç kaldım dedi anahtarı ver dedim onuda vermedi arabaya kadar gittim anahtarı ver diye vermedi gitti cumadan çıkınca da gelmez annesigile gider bende çocuk okuldayken banyo işini halledecektim şu an bı ağlama.krizine grdim sinirden eşimin gittigi cuma da ona sevap olarak mı yazilcak şimdi
O parayla yurtdisinda güzel bir tatil yapar insan bu ne yaYok hayır canım yine kontrol muayenesi. Teşekkür ederiz buarada
Bursa/Jimer Hastanesi
Suya doğum seçeneği 32 bin
Aslında en güzel doğum pozisyonu çömelerekmiş yatiriyorlar ya aslında kolay olan yöntem oymuş yerçekimi bence de önemliZaten çoğu kişi yapamıyor tekrar doğum masasına alınıyor. Benim tanıdığım biri de ilk doğumunu suda yaptı, doğumdan beri geçmeyen bel ağrısı kaldı. Ben yer çekimi taraftarıyım
Ay bilemedim ya ne desem, mesela bizi takip eden ebe dün kızıma ilac yazdırırken gördü beni ayak ustu konustuk bak haftaya mutlaka gel dedi bir şikayetin var mı diye sordu olmadığını söyledim olsun biz yine rutin testlerimizi yapalım unutma sakın diye tembih üstüne tembih etti.Evet haberleri var. Ebe arayıp genel bilgi alıyor benden. Her şeyi özel hastanede hallettiğim için herhalde gel kan alalım demiyorlar. Ya da benim sağlık ocağında da sorun var.
Aile hekimine sordum hiç bakılmıyor değerlerime diye. İlaç yazdırmaya gidiyorum çünkü ona. Dedi ki zaten sıkıntın şikayetin olsa bir sorun var demektir. Doktorunun Şikayetin yok diye gerek görmemiş olması normal. Ama kendin istersen burada da yaparız diyor. Ben bir dahaki muayenemde doktoruma sorarım artık
Bazen ay birazdan çatlayacaggggımmmmm diye kendimi ordan oraya atıyorum resmenahahah hadi inşallah sıkarlar biraz kendilerini biliyorum yerleri çok daraldı çıkmak istiyorlar ama bizimki de can
Ben de her aklıma takılanı kağan Kocatepe videosu izliyorum, dediğin gibi her sorunun cevabı var kesin ve net tam istediğim şekildeSağol canım. Ben böyle bilmediğim durumlarda hep kağan kocatepenin videolarını izliyorum o doktora çok güveniyorum nedense rahatlatıyor beni. Kısa, öz ve net konuştuğundan sanırım. O da videosunda bu kasılmaların sıklığının doğum yaklaştıkça arttığını söylüyordu. Bu kasılmalar bizi gerçek doğum sancılarına hazırlıyormuş
Gel hamiştaşım el ele tutuşup 1-2 hafta sıkalım dişimizi
Ay bilemedim ya ne desem, mesela bizi takip eden ebe dün kızıma ilac yazdırırken gördü beni ayak ustu konustuk bak haftaya mutlaka gel dedi bir şikayetin var mı diye sordu olmadığını söyledim olsun biz yine rutin testlerimizi yapalım unutma sakın diye tembih üstüne tembih etti.
Ya ben nedense 37-38 de doguracak gibi hissediyorumBizim doğum tarihlerimiz seninle çok yakın, peşpeşe doğururuz belkideneden kontrole haftada 1 gidiyorsun canım? Kaç kg-kaç cm miş senin oğlan.
Hahaha bizimkiler erken gelebilir diyoruz ama hiç beklemediğimiz bir bebek aceleci davranabilir
Ahaha ben de öyle diyorum ya pazartesi randevum var komple bi bakıma gireyim ondan sonra varsın gelsinAy beklesin benim bebis ya doğuma birkaç gün kala agdaya kas biyik vs halledeceğim, jilet cekilcek çile değil egilemiyorum göremiyorum
Ben de onu yaşıyroım işte nefes darlığı da üzerine ekleniyor derin derin nefes alıyorum yetmiyor givi nefesim.Bazen ay birazdan çatlayacaggggımmmmm diye kendimi ordan oraya atıyorum resmen
Senin ki maşallah yardıra yardıra geliyor haftalarınıHahaha bizimkiler erken gelebilir diyoruz ama hiç beklemediğimiz bir bebek aceleci davranabilirkısmet, ne kadar icerde dursalar o kadar iyi tabi.
Benim bebis 3.5 hafta önden gidiyor ya, şuanda 34+5 im zaten , bebek 38.5 ta. Doktor 39. Haftayı bekleriz dedi bebek 43 haftalık oluyor eşimde diyor ki doğar doğmaz okula yazdıralım
Ben 1 hafta sonraya düşünüyorumAhaha ben de öyle diyorum ya pazartesi randevum var komple bi bakıma gireyim ondan sonra varsın gelsin
Ya sormaya canım ya 2 hafta önce 2.500 grm di kontrolde. Kontrolden sonra zaten benim kzi birkac gün sonra beta oldu, ben onla uğraşmaktan ne yemek yiyebildim nede adam akıllı beslendim ona rağmen bugün 3.100 çıktı, ben şokSenin ki maşallah yardıra yardıra geliyor haftalarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?