- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Gecmis olsun canım.. ama o kasılmalar böyle uzun sürer miymiş ki.. Neyse doktora gidecekmissin zaten, anlaşılır. Eh zamanlar da baya yaklaşıyor. Ben bile 33 oldum her an her şey olabilir diyorum Sizlerin baya ilerledi.. Sağlıkla gelsin kuzular inşallah Az daha bekleyebilirler tabi :)Kasılmalar devam ediyor canım.. Ama eşlik eden bir ağrı sızı vs yok. O gerginlik hissi aşırı rahatsız edici ama :/ yani araşırdığım kadarıyla braxton hicks kasılması. Bu haftalarda normalmiş o yüzden çok paniklemedim. Aynısını yaşayan arkadaşlarımız var. Pazartesi kontrolüm var bakalım nstyi merak ediyorum ben de
Pozisyon degistirdi herhalde senin minik canım.. Keyfini cikar simdi rahat uyumanın MaşallahKızlar bi hafta öncesine kadar bel ve sırt ağrılarından mahvoluyordum asla uyuyamıyodum eşime masaj yaptırıyodum hep. Ağrıdan ağladığım olmuştu yani. 1 haftadır hiç bişey yok wcye kalkmak dışında mışıl mışıl uyuyorum gün içinde de hiç ağrım falan yok. Karnım mı düştü acaba nasıl anlıyosunuz karnınızın düştüğünü?
Her kontrolde kan idrar bakıyor canım. Sanırım bu 3 oldu, 32'de gitmiştim, geçen hafta. 37. haftada bir daha çağırdı.Saglik ocaginda rutin kontrollerde kan tahlili yaptilar mi size? Benim sadece kilo tansiyon bakip gonderiyor onun icin niye gidiyorum anlam veremedim hic :) hastanede de bakiyorlar zaten.
Son düzenleme: