Gecmis olsun canım.. ama o kasılmalar böyle uzun sürer miymiş ki.. Neyse doktora gidecekmissin zaten, anlaşılır. Eh zamanlar da baya yaklaşıyor. Ben bile 33 oldum her an her şey olabilir diyorumKasılmalar devam ediyor canım.. Ama eşlik eden bir ağrı sızı vs yok. O gerginlik hissi aşırı rahatsız edici ama :/ yani araşırdığım kadarıyla braxton hicks kasılması. Bu haftalarda normalmiş o yüzden çok paniklemedim. Aynısını yaşayan arkadaşlarımız var. Pazartesi kontrolüm var bakalım nstyi merak ediyorum ben de
Pozisyon degistirdi herhalde senin minik canım.. Keyfini cikar simdi rahat uyumanınKızlar bi hafta öncesine kadar bel ve sırt ağrılarından mahvoluyordum asla uyuyamıyodum eşime masaj yaptırıyodum hep. Ağrıdan ağladığım olmuştu yani. 1 haftadır hiç bişey yok wcye kalkmak dışında mışıl mışıl uyuyorum gün içinde de hiç ağrım falan yok. Karnım mı düştü acabanasıl anlıyosunuz karnınızın düştüğünü?
Her kontrolde kan idrar bakıyor canım. Sanırım bu 3 oldu, 32'de gitmiştim, geçen hafta. 37. haftada bir daha çağırdı.Saglik ocaginda rutin kontrollerde kan tahlili yaptilar mi size? Benim sadece kilo tansiyon bakip gonderiyor onun icin niye gidiyorum anlam veremedim hic :) hastanede de bakiyorlar zaten.
Sağol canım. Ben böyle bilmediğim durumlarda hep kağan kocatepenin videolarını izliyorum o doktora çok güveniyorum nedense rahatlatıyor beni. Kısa, öz ve net konuştuğundan sanırım. O da videosunda bu kasılmaların sıklığının doğum yaklaştıkça arttığını söylüyordu. Bu kasılmalar bizi gerçek doğum sancılarına hazırlıyormuşGecmis olsun canım.. ama o kasılmalar böyle uzun sürer miymiş ki.. Neyse doktora gidecekmissin zaten, anlaşılır. Eh zamanlar da baya yaklaşıyor. Ben bile 33 oldum her an her şey olabilir diyorumSizlerin baya ilerledi.. Sağlıkla gelsin kuzular inşallah Az daha bekleyebilirler tabi :)
Pozisyon degistirdi herhalde senin minik canım.. Keyfini cikar simdi rahat uyumanınMaşallah
Her kontrolde kan idrar bakıyor canım. Sanırım bu 3 oldu, 32'de gitmiştim, geçen hafta. 37. haftada bir daha çağırdı.
Gel hamiştaşım el ele tutuşup 1-2 hafta sıkalım dişimiziBana da bu hafta bişey yapma yat dediler. 1 hafta dayanayım kızzzzzsen de dayan sıkalım dişimizi
Maşallah canımSelam kızlar ben geldim doktordançok şükür bir sıkıntısı yok bebeğimin, 2750 gr 46 cm olmuş. Doğum pozisyonunu almış. Nst de evde yaşadığım gibi 1 kere kasılma oldu ama sancı değilmiş bu. 10 gün sonrası için sözleştik. Doğum yapmayı planladığım hastane 22 bin miş ne yapalım sağlık olsun da gerisi önemli değil Allahın izniyle.
Hepinize güzel haberler alacağınız bir gün diliyorum
Bende sırt üstü yatarken ebe sola dön demişti bana.Kızlar dün nst de ebeye sola dönüp yatsam olur mu dedim hiç farketmez dedi sola döndüm ona göre ayarladı sırt üstü yatmak zorunda değilmişiz yani haberiniz olsun
Benim oğlan asla yüzünü göstermiyor kiDoktora giden kızlar hiç bebis fotosu yok mu ya keyfimiz az yerine gelsin
Oy oy senin eli kulağında. İnşallah istediğin tarihte gelir, annesi bi bakıma girsin, kendini daha rahat hissetsin öyle gelsin bakalımValla suyum gelmeden gideyim ben yoksa anestezi almış gibi olur yığılırım kalırımmagnezyum sanki daha iyi geldi 2 ye çıkartınca yine de sancım oluyor canım. 2 gün boyunca saatte 2 defa oldu şimdş saatte 1 oluyor inşallah böyle devam eder 1 hafta daha dayanırım.
Ya ben seni yerimmmmm tipe bakkkkAhahahahhabenimki daha küçükken de hep elleriyle yüzünü kapatıyordu şimdi de öyle doktor dürtüyor dürtüyor ama yok şimdi zaten kilo da aldığı icin iyice zorlaştı hele bir ayrıntılı ultrason fotosu var atiyim buraya resmen çocuğumun hayata karşı duruşu doğunca bol bol bakıp mest oluruz artık
Utangaç birisiBende sırt üstü yatarken ebe sola dön demişti bana.
Benim oğlan asla yüzünü göstermiyor ki
Ya ben seni yerimmmmm tipe bakkkkmaşallahh
Doktor öyle söyledi eltimin doktoruda aynı aeyi söylemis onaÇarpıntınin tiroid le ilgisi ne ki . Başka sebep yada psikolojik olabilir mi. Ben de daha önceden kendimi psikolojik olarak etkiler hep çarpıntı yaşardım Dr a giderdim bişey çıkmazdı.
Belki daha inmemistir sizinkiMoralini bozmak istemem ama hiç uyuyamıyorsun artık son raddeler uyutmuyor. Sağıma dönsem bebiş sağa toplanıyor kaıslıyor sola dönsem solda toplanıyor o kasılmadan asla uyuyamıyorum gece bölük bölük oluyor hep wc de bu ara daha çok çıkıyorum zaten
Yat dinlen canım zaten artık son zamanlar şubata girdik ne kaldı ki
Çok güzel olacak her şey güzel düşünelim güzel olsun
Beni bir ay önce aramıştı kan değerimi sormak için bende bu hafta yaptıracagım döneyim size dedim ama unuttum gitti daha da ne aradı ne sordu
Oh süper haber maşallah bebişeeeOn gün sonra doğum mu yaniiiii
Masallahh kocaman olmuş bilehangi hastane canım bu hangi şehir cok yüksekmis fiyat
Kac cikti bakteri,benim 50 cikmisti bana da monurol vermisti doktorum.Banada verdi sağlık ocağı dün tahlil yapmıştı az bakteri çıktı önlem amaçlı monurol verdi gece içeceğim canım temizlensin inşallah
Oda olabilir canım haklısınBelki daha inmemistir sizinkiumutla yasamak guzel
Değer aralığı 0-25 benim bakteri 31 çıkmış canımKac cikti bakteri,benim 50 cikmisti bana da monurol vermisti doktorum.
Benimkinde deger araligi uazmiyor sadece deger 50 yaziyor,doktor monurol verdi,oncesinde hic sikayetim yokken monurolden sonra enfeksiyon olmusum gibi alt karin agrim varDeğer aralığı 0-25 benim bakteri 31 çıkmış canım
Benimde şikayetim yoktu canım zaten doktor da değer az dedi önlem amaçlı verelim dedi içeceğim bu gece inşallah iyi gelir temizlenir. Belkide enfeksiyon yeni yeni belli ediyordur kendini ağrıların ondandır canım. Ben suyu zaten çok içiyordum bugün daha çok içmeye başladım sende bolca iç canım.Benimkinde deger araligi uazmiyor sadece deger 50 yaziyor,doktor monurol verdi,oncesinde hic sikayetim yokken monurolden sonra enfeksiyon olmusum gibi alt karin agrim varneden oyle oldu anlamadim,bakalim bol su iciyorum devam ederse doktora soracagim.
Ay tamam şimdi olduYok hayır canım yine kontrol muayenesi. Teşekkür ederiz buarada
Bursa/Jimer Hastanesi
Suya doğum seçeneği 32 bin
Bakla o kadar büyükdüki sığmıyor 2900 kg 50 cm olmuş dün. Artık yüzünü göstermiyor zaten pek gösteren bir bebek olmadı hiç doğru düzgün 1 kere gördük o da detaylıda
KaderdaşlarımAyy masallah ama evet benimki bile göstermiyor artık neresi kolu neresi bacağı onu bile zor anlıyorumdoğunca görürüz artık yapacak bir şey yok
Değer aralığı 0-25 benim bakteri 31 çıkmış canım
İdrar yolu enfeksiyonu için beyaz kuru dut suyu iyi geliyor diye okumuştum ama biz içebilir miyiz bilmiyorum. Benim de asla geçmeyen sorunum bu ama şikayet yok ben deBenimkinde deger araligi uazmiyor sadece deger 50 yaziyor,doktor monurol verdi,oncesinde hic sikayetim yokken monurolden sonra enfeksiyon olmusum gibi alt karin agrim varneden oyle oldu anlamadim,bakalim bol su iciyorum devam ederse doktora soracagim.
Ben hamileliğin ortalarında olmuştu yine monurol kullanmıştım. Bide şimdi sonunda çıktı onada monurol verdi. Bazıları hamilelikte hep yaşıyormuş canım. İnşallah seninde geçer tez zamandaİdrar yolu enfeksiyonu için beyaz kuru dut suyu iyi geliyor diye okumuştum ama biz içebilir miyiz bilmiyorum. Benim de asla geçmeyen sorunum bu ama şikayet yok ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?