2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Gecmis olsun canım.. ama o kasılmalar böyle uzun sürer miymiş ki.. Neyse doktora gidecekmissin zaten, anlaşılır. Eh zamanlar da baya yaklaşıyor. Ben bile 33 oldum her an her şey olabilir diyorum Sizlerin baya ilerledi.. Sağlıkla gelsin kuzular inşallah Az daha bekleyebilirler tabi :)

Pozisyon degistirdi herhalde senin minik canım.. Keyfini cikar simdi rahat uyumanın Maşallah

Saglik ocaginda rutin kontrollerde kan tahlili yaptilar mi size? Benim sadece kilo tansiyon bakip gonderiyor onun icin niye gidiyorum anlam veremedim hic :) hastanede de bakiyorlar zaten.
Her kontrolde kan idrar bakıyor canım. Sanırım bu 3 oldu, 32'de gitmiştim, geçen hafta. 37. haftada bir daha çağırdı.

Son düzenleme:
Sağol canım. Ben böyle bilmediğim durumlarda hep kağan kocatepenin videolarını izliyorum o doktora çok güveniyorum nedense rahatlatıyor beni. Kısa, öz ve net konuştuğundan sanırım. O da videosunda bu kasılmaların sıklığının doğum yaklaştıkça arttığını söylüyordu. Bu kasılmalar bizi gerçek doğum sancılarına hazırlıyormuş

Maşallah canım Sağlıkla gelsin

Benim doğum da 17bin Sağlık olsun artık ne diyelim..

Kızlar dün nst de ebeye sola dönüp yatsam olur mu dedim hiç farketmez dedi sola döndüm ona göre ayarladı sırt üstü yatmak zorunda değilmişiz yani haberiniz olsun
Bende sırt üstü yatarken ebe sola dön demişti bana.
Doktora giden kızlar hiç bebis fotosu yok mu ya keyfimiz az yerine gelsin
Benim oğlan asla yüzünü göstermiyor ki

Oy oy senin eli kulağında. İnşallah istediğin tarihte gelir, annesi bi bakıma girsin, kendini daha rahat hissetsin öyle gelsin bakalım

Ya ben seni yerimmmmm tipe bakkkk maşallahh

Çarpıntınin tiroid le ilgisi ne ki . Başka sebep yada psikolojik olabilir mi. Ben de daha önceden kendimi psikolojik olarak etkiler hep çarpıntı yaşardım Dr a giderdim bişey çıkmazdı.
Doktor öyle söyledi eltimin doktoruda aynı aeyi söylemis ona

Belki daha inmemistir sizinki umutla yasamak guzel

Yok hayır canım yine kontrol muayenesi. Teşekkür ederiz buarada

Masallahh kocaman olmuş bile hangi hastane canım bu hangi şehir cok yüksekmis fiyat

Bursa/Jimer Hastanesi
Suya doğum seçeneği 32 bin

Değer aralığı 0-25 benim bakteri 31 çıkmış canım
Benimkinde deger araligi uazmiyor sadece deger 50 yaziyor,doktor monurol verdi,oncesinde hic sikayetim yokken monurolden sonra enfeksiyon olmusum gibi alt karin agrim var neden oyle oldu anlamadim,bakalim bol su iciyorum devam ederse doktora soracagim.

Benimde şikayetim yoktu canım zaten doktor da değer az dedi önlem amaçlı verelim dedi içeceğim bu gece inşallah iyi gelir temizlenir. Belkide enfeksiyon yeni yeni belli ediyordur kendini ağrıların ondandır canım. Ben suyu zaten çok içiyordum bugün daha çok içmeye başladım sende bolca iç canım.

Bakla o kadar büyükdüki sığmıyor 2900 kg 50 cm olmuş dün. Artık yüzünü göstermiyor zaten pek gösteren bir bebek olmadı hiç doğru düzgün 1 kere gördük o da detaylıda

Ayy masallah ama evet benimki bile göstermiyor artık neresi kolu neresi bacağı onu bile zor anlıyorum doğunca görürüz artık yapacak bir şey yok
Kaderdaşlarım #bebeğinidoğuncagörecekolanlarkulubü

Değer aralığı 0-25 benim bakteri 31 çıkmış canım

İdrar yolu enfeksiyonu için beyaz kuru dut suyu iyi geliyor diye okumuştum ama biz içebilir miyiz bilmiyorum. Benim de asla geçmeyen sorunum bu ama şikayet yok ben de

İdrar yolu enfeksiyonu için beyaz kuru dut suyu iyi geliyor diye okumuştum ama biz içebilir miyiz bilmiyorum. Benim de asla geçmeyen sorunum bu ama şikayet yok ben de
Ben hamileliğin ortalarında olmuştu yine monurol kullanmıştım. Bide şimdi sonunda çıktı onada monurol verdi. Bazıları hamilelikte hep yaşıyormuş canım. İnşallah seninde geçer tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…