Aa o senin aldığın kilomuydu minseo bende bebeğin aldığı kilo sandımHe güzel ya onu da bebek almıştır. Ben 2 haftada 3,5 kg almış birisiyim imreniyorummmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa o senin aldığın kilomuydu minseo bende bebeğin aldığı kilo sandımHe güzel ya onu da bebek almıştır. Ben 2 haftada 3,5 kg almış birisiyim imreniyorummmmmmm
Hamileyken kilo almayanlar kimlerdi kızlar?
Bu düşünceler beni de heyecanlandırıyor, bazen kendi kendime sırıtıyorum iş yerinde İyice gel -git akıllı oldumSürekli hayal ediyorum onu ilk göreceğim anı, doğum anını, eşimin oğlumuzu ilk gördüğündeki yüz ifadesini, odada heyecanla bizi bekleyen ailelerimizi Hep pozitif şeyler düşünmeye çalışıyorum
Bebek kilo alıyorsa, bence senin için çok güzel haber
Saglikli beslendiysen,bebisinde kilo aldiysa senin kilo alip almaman cokta onemli degil,ben iki ayda bir kilo aldim.Gerci ben kilolu hamile kaldim biraz da onun etkisiyle belki cok almiyorum ama bence senin icin de nornaldir.
He güzel ya onu da bebek almıştır. Ben 2 haftada 3,5 kg almış birisiyim imreniyorummmmmmm
Bebek ne kadar aldı bilmiyorum ki haftaya görcez onu inşallah bebek almıştırAa o senin aldığın kilomuydu minseo bende bebeğin aldığı kilo sandım
İyi yapmışsın canım ben daha alamadim bakicamCanım uzun araştırmalar sonucu bunu sipariş ettim minseo o ahşap olanlar müzik kutusuyla falan 600-700 tlye geliyordu.
Canım birde çocuğun kaç yaşındaydı. ? Enfluvirin bazı yan etkileri var. Onları prospektüsten oku mutlaka. Nadir olmakla birlikte halusinasyon gibi etkileri olabiliyormus. Mesela gece uyurken yoğun kabus görmesi aglayarak uyanmasi , korkma olayının çok artmasında hemen kesip doktorunuza haber verin. Olası yan etkileri mutlaka okuyunAteşi ilk 3gun çok dirençliydi aynen dediğin gibi sık sık Ateşi düşürücü verdik dünden beri ateş aralıkları uzadı çok şükür. Enfluvir i ilk kez kullanıyoruz söylediğin çok iyi oldu ona göre doktorumuza danışalim.
Doktoruma da bi mesaj atayım bakalım ne diyecek, şu an yoğun öksürük yok ama belli ilerleyebilir tedbir almak lazım, cook teşekkür ederim canım Allah tüm hastalara acil sifalar versin
Kuzum söyle demek istedim içeriğinde silmeye gerek yoktur yazsa da ben yine bazen sildim bazen yıkadım ama silinmeli diyorsa güzelce sabunlaya sabunlaya yıkadım hepTamam canım kimisi yıkayın diyor ya emzirmeden önce onunla kim uğraşacak o lohusa sürecinde inşallah silinmelidir :)
Hatirlatmasaydin keşke şuan çok mutsuz oldum. Şekerli ürünler meyve de olsa çok gaz yapıyor bebekte. Ve ilk zamanlar canı çok tatlı istiyor insanınBestlak, galactogo, solgar ve malt içecekleri sütü artırıyor kızlar, malt içecekleri bazen güzel indirime giriyordu denk gelen olursa yazsin bizde faydalanalim. Birde gaz yapan ve çok sevdiğiniz gidalar varsa şimdi bol bol yiyin bebisler doğduktan sonra baya bi yiyemeyecegiz aynı şekilde pişik yapan gıdalara da bakıp onlar için de önlem almak gerekiyor
Doğru emzirmeyle yara olmuyor canım. Ben yara nasıl yapılır, nasıl meme ucu yarılır, nasıl alerji yapılır hepsini kızımda öğrendiğimden acı tecrübelerim ilk günkü gibi aklımda. O yüzden ek hicbri şey almadım, gerek duyarsam hemen eşime aldırırım.Tamam canım emzirirken takacağım sadece inşallah canım çok yanmaz bu sefer gerek duymam buna
Kızlar merhaba
Biliyorsunuz ben 34+0da doğum yaptım ki son 3 4 hafta ne kafam iyiydi ne de fiziksel olarak iyiydim bazı şeyleri almayı akıl edememişim bu sebeple
En önemlisi bu süt işi kızlar ben o konuda hatalı davrandım hiç düşünmedim o konuyu kızım da hemen geldiği için ama bu sefer 2 gün hiç gelmedi 4. Güne kadar da damla damla geldi bende hippin emziren anne çayını içtim bol bol, bir de anne gazlı olmazsa bir tarif vercem o da şakır şakır süt getiriyor anne gaz olursa soğuk içecekler sancı yapıyor tavsiye etmem sıcak içecek daha mantıklı anneyi de üzmemek lazım Tarif kuru kayisi hoşafı: gün kurusu ve normal kayısı alın paketli de olur ben indirimde almıştım. 1 sise suyun (1ltlik sise var bende) içine eğer kayısı idiyse 4 tane gün kurusu 4 tane normal kuru kayısı koyup kaynayabilirsiniz benimkiler biraz ufak ufaldı biz ondan göz kararı 7ser koyduk koyu oldu olmadi köyü olursa siz de su eklersiniz şeker koymak yok kayısılar yumuşacık olana kadar kaynatın, sonra altını kapatın böyle içmek de faydalı ama lifli hale gelmesi daha iyi diyorlar bizde ondan blenderin corba yaparken kullanılan başlığıyla bir güzel kayısılar parcalanincaya kadar blenderdan geçirin sonra demir değdiği için bizde yeniden kaynatılır kaynadıktan sonra altını kapatın bu tarif inanılmaz süt yapar hatta doğumu belli olanlara 1 gün önceden yapılır hastaneye de götürülür bizde
Benim sutum şuan için iyi ama çocuk sayısı fazla olduğu için yine yetmiyor ben de bu sebeple solgarin takviyesini alcam sipariş verdim bugün gelecek onu da kullandıktan sonra durumu size yazarım
Bugünlük benden bu kadar erken doğdukları için bazı şeyleri erken kullanıp size bilgilendirme yaparım elimden geldiğince
Bu arada bebekler benim kuvezde ben her seferinde soruyorum pişik oluyorlar mı diye soruyorum çünkü ben hastanedeyken bez hediye getiren çok oldu hepsini verdik hastaneye değişik marka kullandılar insan pişik olur gibi düşünüyor baby turco, bebem natural, sleepy bez ve sleepy, bebedor marka ıslak mendil verdik gelenlerden ama hiçbiri pişik yapmamış neden yapsın ki sık değişince pisik olmaz çocuklar şimdi zaten sürekli değiştirdiğimiz için bir durum olmuyor dediler azıcık umutlanıyorum inşallah bez ayirmazlar zaten bir yerden yardım da çıkmıyor mama ve bezde en uygun olanlar bizim çocuklara uysa çok iyi olacak 8 günde üçü toplam 1 paket prematüre mama yemişler anne sütünü tercih ediyorlar diye her gün süt var mı diye arıyorlar bizi inşallah süt artsın da bebeklerime hem en sağlıklısı hem de en uygunu
Bu arada dua ediyorum sizlere inşallah zamanlı ve bir avazda doğumlarınız olur
Ay canım bende kilo almayı takıyorum valla isteyene tüm kiloları verebilirim yani eşim diyor ki akşam , evlendiğimde 45 kiloydum şimdi 75, güzel beslemisim valaa dedim o kilo içinde 2 cocuk var resmen ama gözyaşım pıt yani. Doğumdan sonra eski kiloma dönmek istiyorum böyle citipiti olayım,. Bu tospik gibi olmaz herhalde ama ben kilo almamayı çok takıyorum ya. Yani şekere dikkat edeyim derken ne yicem diye düşünüp fazla bişey yemiyorum. Normal yesem karbonhidrat Tan kesin alırım kiloyu. Yani diyette gibiyim. Yanaklarım dolar az tombul hayat yaşarım diyodum ama yok
Bebislerin iyi olmasına çok ama çok sevindim canım pişik olmaması bez ayırmamaları cook avantajlı olmuş sizin için darısı başımızaKızlar merhaba
Biliyorsunuz ben 34+0da doğum yaptım ki son 3 4 hafta ne kafam iyiydi ne de fiziksel olarak iyiydim bazı şeyleri almayı akıl edememişim bu sebeple
En önemlisi bu süt işi kızlar ben o konuda hatalı davrandım hiç düşünmedim o konuyu kızım da hemen geldiği için ama bu sefer 2 gün hiç gelmedi 4. Güne kadar da damla damla geldi bende hippin emziren anne çayını içtim bol bol, bir de anne gazlı olmazsa bir tarif vercem o da şakır şakır süt getiriyor anne gaz olursa soğuk içecekler sancı yapıyor tavsiye etmem sıcak içecek daha mantıklı anneyi de üzmemek lazım Tarif kuru kayisi hoşafı: gün kurusu ve normal kayısı alın paketli de olur ben indirimde almıştım. 1 sise suyun (1ltlik sise var bende) içine eğer kayısı idiyse 4 tane gün kurusu 4 tane normal kuru kayısı koyup kaynayabilirsiniz benimkiler biraz ufak ufaldı biz ondan göz kararı 7ser koyduk koyu oldu olmadi köyü olursa siz de su eklersiniz şeker koymak yok kayısılar yumuşacık olana kadar kaynatın, sonra altını kapatın böyle içmek de faydalı ama lifli hale gelmesi daha iyi diyorlar bizde ondan blenderin corba yaparken kullanılan başlığıyla bir güzel kayısılar parcalanincaya kadar blenderdan geçirin sonra demir değdiği için bizde yeniden kaynatılır kaynadıktan sonra altını kapatın bu tarif inanılmaz süt yapar hatta doğumu belli olanlara 1 gün önceden yapılır hastaneye de götürülür bizde
Benim sutum şuan için iyi ama çocuk sayısı fazla olduğu için yine yetmiyor ben de bu sebeple solgarin takviyesini alcam sipariş verdim bugün gelecek onu da kullandıktan sonra durumu size yazarım
Bugünlük benden bu kadar erken doğdukları için bazı şeyleri erken kullanıp size bilgilendirme yaparım elimden geldiğince
Bu arada bebekler benim kuvezde ben her seferinde soruyorum pişik oluyorlar mı diye soruyorum çünkü ben hastanedeyken bez hediye getiren çok oldu hepsini verdik hastaneye değişik marka kullandılar insan pişik olur gibi düşünüyor baby turco, bebem natural, sleepy bez ve sleepy, bebedor marka ıslak mendil verdik gelenlerden ama hiçbiri pişik yapmamış neden yapsın ki sık değişince pisik olmaz çocuklar şimdi zaten sürekli değiştirdiğimiz için bir durum olmuyor dediler azıcık umutlanıyorum inşallah bez ayirmazlar zaten bir yerden yardım da çıkmıyor mama ve bezde en uygun olanlar bizim çocuklara uysa çok iyi olacak 8 günde üçü toplam 1 paket prematüre mama yemişler anne sütünü tercih ediyorlar diye her gün süt var mı diye arıyorlar bizi inşallah süt artsın da bebeklerime hem en sağlıklısı hem de en uygunu
5.5 yaşında, tamam canim teşekkür ederim dikkat edelim bunlaraCanım birde çocuğun kaç yaşındaydı. ? Enfluvirin bazı yan etkileri var. Onları prospektüsten oku mutlaka. Nadir olmakla birlikte halusinasyon gibi etkileri olabiliyormus. Mesela gece uyurken yoğun kabus görmesi aglayarak uyanmasi , korkma olayının çok artmasında hemen kesip doktorunuza haber verin. Olası yan etkileri mutlaka okuyun
Şekerli ürünlerin gaz yaptığını bilmiyordum desem ben daha çok baklagiller ve sebzeleri düşünerek söylemiştim, bazı meyveler gaz yapıyor evet haklısınHatirlatmasaydin keşke şuan çok mutsuz oldum. Şekerli ürünler meyve de olsa çok gaz yapıyor bebekte. Ve ilk zamanlar canı çok tatlı istiyor insanın
Kızim ağustosta doğdu, şu sevimli yaz meyveleri var ya hani tatlı olanların hepsi, içinde seker olan hepsi gaz yapıyor o yüzden doktor onları kaynatıp hoşaf gibi iç dedi de yani olacak gibi mi simdi? Bakliyat çok gaz yapıyor rafine şeker giren yiyecekler gaz yapıyor, tatlılar pastalar vs brokoli lahana karnabahar mantar gibi sebzeler de aynen öyle. Ben ne yiyeceğimi şaşırmıştım kziim çok gazliydı gazman gibi çocuk doğurdum diyordum5.5 yaşında, tamam canim teşekkür ederim dikkat edelim bunlara
Şekerli ürünlerin gaz yaptığını bilmiyordum desem ben daha çok baklagiller ve sebzeleri düşünerek söylemiştim, bazı meyveler gaz yapıyor evet haklısın
Ben ilk doğumumda yanıma aldım hastanede başladım içmeye o zaman humana almıştım ama humana bana şekerli geldi, şimdi hipp aldım yorumlarında daha şekersiz diyorduBen de hipp çay aldım humananın stoğu yoktu. Acaba doğumdan önce içilir mi bu çaylar
O kilo almayı bende çok güzel yapıyorum ama bu kontrolde 1 kilo almışım şaşırdım resmenHe güzel ya onu da bebek almıştır. Ben 2 haftada 3,5 kg almış birisiyim imreniyorummmmmmm
Canım çok geçmiş olsun inşallah en kisa zamanda bebeklerine de kavuşursun, süt için bestlak damla da çok öneriliyor. Solgar ı ben de duydum yorumları çok iyi. Kayısılı tarif için acaba önceden yapıp kavanozlasam vakum gibi uzun süre dayanır mı, benim günüm belli değil sanırım bu tarif doğum sonrası gaz ve tuvalet içinde iyi gelirKızlar merhaba
İnşallah zamanla artacak canim sütun, ilk zamanlar gelmemesi ya da az gelmesi çok normal. Sen uykunu alıp dinlenmeye bak bir de moralini yüksek tut olacak diye düşün. Malt içecekleri almış miydin onları da deneyebilirsin. Tahin, un helvası artırır diyorlar bir de bol yesillikler tuketebilirsin onlar da artırıyor genelde. Kuzucuklar en azından mama yiyorlar, sut oldukça da takviye verirsin, sağlıkla mutlulukla kavuşun inşallah bidiklaraKızlar merhaba
Çok güzel, aldığınız satıcıyı yazar mısınız ? Sabah baktım daha benzer bir ürüne, akşamı bekliyordum renge kafa sakinliğiyle karar vermek için :)Magnetlerim geldi içim kıpır kıpır
Ağrı sızı gözyaşı çok kötüyüm ben ya herkes böyle mi geçiriyordoğuma az kaldı kızlar ne hissediyorsunuz