Kızım için doktora gittik canim sali gece 40lara çıktı fakülte acile gittik grip diyip gönderdiler dün tekrar cocuk doktoruna götürdük o sinüzit, bronşit ve bademcik iltihabı teşhisi koydu iğne, enfulivir, ventolin ve öksürük şurubu verdi. Dün kusma çok yoğun değildi bugün ne yese kusuyor her gün bir başka problem baska bir hastalık daha eklenerek ilerliyoruz bende çok yoruldum.Insallah kuzum ya gecsin gitsin gercekten herkes hasta, gribinde vs degilim ama ates bambaska gerçekten hele hele düşmeyen dirençli ateş çok yoruyor insanı. Ay kimse hasta olmasın bazen diyorum iyiki bu surec doğumdan sonra olmadı o zaman bebekte hasta olabilirdi
Bestlak damla olabilir mi? Süt artmasını sağlayan takviye.
Canım dirençli ateş çok kötü. Biz 4 gündüz çekiyoruz. Yıkılmadım ama ayakta da değilim modundayim, gittim gidicem yorgunluktan resmen. Dirençli ateşte malesef evde doğal takviyeler pek işe yaramıyor. Bir doktora gidin mutlaka. Gebelikte de kullanilabilinen öksürük suruplari var. .
Göğüs sızlamaları bu haftalarda oluyor cnm zamanla artıyor. Göğüs damarları süt üretimine hazırlanıyor. Daha da artıyor o ağrılar.
Doktorumu bir arayıp sorayım öksürük için ne verecek, gebelikte kullanılacak ilaç olduğunu bilmiyordum, birde riskli gebelik olduğu için öksürmekten de çok korkuyorum