2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benimki 7 mart o zaman ☹️ da, Ben yillik izinleri de sut izni bitince kullanacagim...
Soyle planladim: dogum izni, sonra 6 aylik yarim gun sut iznini birlestirerek 2.5 gun izin 2.5 gun is (1.5 gunu online), 6 ay bitince 2022 yillik izni ve rapor, sonra 2023 yillik izni ve rapor, sonra da 2024 yillik izni ve rapor... Tum bunlar ile oglum baya buyumus oluyor insallah 🙏
Canım sizde ne güzel yıllık izin haklarını biriktirme varmış, ben özel sektör çalışanı olduğum için (tabi bu bizim şirketlik bir durum) şirket sadece gebelik durumum var diye 2022 yıllık izni 2023te kullanmama müsade etti.
Süt iznini de birleştirmiyor onun yerine günlük 1.5 saat erken mesai bitimi yaptırıyor. İnşallah planladığın gibi olur; insan daha süt emen yavrusunu bırakıp çalışmayı hiç istemiyor. Belki seçimden sonra yeni yasa falan çıkar da bir şeyler değişir. Bizler de oğluşlarımızın yanında gönül rahatlığıyla vakit geçirebiliriz tek umudum o şu an için :KK70:

ka
Evet 🫣 kafamda sarki çalıyor sürekli uykusuz her geecccceeeee 🥴 dün -akşam çok güzel ilerledi süreç. Ateşi yukselmese de 4 saat arayla donusumlu ateş düşürücü verdik o baskıladı. Ama gece 3 te bir anda kusunca işin rengi değişti. Sonra ateş bir anda yükseldi😮‍💨 şuan yine düştü. Ama ilaç arası 4 saati geçince aniden 36.4 ten 38.5+ lara yükseliyor. 😔
Kardeşim anaokulunda öğretmen inan bütün çocuklar hasta diyor. İnşallah en güzel şekilde atlatın bu süreci hayatım💜
Günaydın Kızlar dün 32+0 da doktoruma gittim ve çalışabilir raporumu aldım . Bebeğim 2150 gr 44 cm olmuş :anneadayı: Herşey çok güzel ilerliyor çok şükür. Valiz içi hurç almıştım hastane için dün onlar geldi artık yıkayıp ütülemeye başlayabilirim...
Doğum ücretini sordum ilaçlar ve tahliller hariç 9 bin lira dediler..
Dün ilk defa Nst ye girdim çok sıkıcıymış gerçekten 20 dakika tavanı izledim tek başıma sancım çıkmadı hiç. 2 hafta sonra tekrar çağırdı ondan sonrada her hafta dedi. Bakalım zaman geçmez oldu sanki ...

Dün gece baldırlarımın ağrısından uyuyamadım gece zaten 4-5 defa tuvalete kalkmaktan bi hal oldum yeter dedim oturdum ağladım sonrada dedim Allah'ım yanlış anlama sen içimi biliyorsun valla isyan etmiyorum sadece çok canım yanıyor diye daha çok ağladım.. Aşırı duygusalım bu aralar..

Zaman geçmez oldu sanki sizde de oluyor mu hiç görmedim henüz kucağıma almadım emzirmedim ama çok özlüyorum kızımı:KK42:
Kendimi bu ara anlatsam söyliceklerimin hepsi bu olurdu gerçekten😀

Günaydın Kızlar dün 32+0 da doktoruma gittim ve çalışabilir raporumu aldım . Bebeğim 2150 gr 44 cm olmuş :anneadayı: Herşey çok güzel ilerliyor çok şükür. Valiz içi hurç almıştım hastane için dün onlar geldi artık yıkayıp ütülemeye başlayabilirim...
Dün ilk defa Nst ye girdim çok sıkıcıymış gerçekten 20 dakika tavanı izledim tek başıma sancım çıkmadı hiç. 2 hafta sonra tekrar çağırdı ondan sonrada her hafta dedi. Bakalım zaman geçmez oldu sanki ...

Dün gece baldırlarımın ağrısından uyuyamadım gece zaten 4-5 defa tuvalete kalkmaktan bi hal oldum yeter dedim oturdum ağladım sonrada dedim Allah'ım yanlış anlama sen içimi biliyorsun valla isyan etmiyorum sadece çok canım yanıyor diye daha çok ağladım.. Aşırı duygusalım bu aralar..

Zaman geçmez oldu sanki sizde de oluyor mu hiç görmedim henüz kucağıma almadım emzirmedim ama çok özlüyorum kızımı:KK42:
Az kaldı canım sabır 🙏🙏🙏 Bana da çok hızlı geçiyor gibi geliyor nedense 🙈 Duygusallık konusunda ben de çok hassaslastim ama hayvanlara yönelik benim instagramda videolara falan ağlıyorum sokakta yavru kedi görüyorum ağlıyorum onun dışında her şey sinirimi bozuyor 😅 Özellikle işyerinde gıcık olduğum biri var onu boğasım geliyor ona taktım🤣

Kızlar selam
Ne güzel sohbet ediyorsunuz bi türlü yakalayamıyorum 🤭 umarım herkes iyidir. Bizde çocuklarin hastalık kervanına katıldık. Kızımda dirençli ateş ile başlayan hastalık sinüzit bronşit ve bademcik iltihabı ile devam ediyor malesef🤧
Kac gündür perişan haldeyiz bende hasta oldum üşüttüm sanırım öksürük başladı.
Sizlere 2 sorum var
Öksürük olunca hangi ilaç, takviye ve bitki çaylarından alıyorsunuz
Sol mememde dünden beri sızlama oluyor, 34. Haftadayim normal mi sizlerde de var mi

Yalnız değilsin canım dün gece ben de dayanamadım ağladım artık😄
Sol tarafıma yatmaktan sol kalça kemiğim, bacağım, kulağım bile ağrıdı artık gerinmek istiyorum gerinemiyorum, yatağın için de dönmek şuan işkence gibi geliyo zaten.
Eşim de az kaldı az daha dayan diyince dayanamadım ne az kaldı her akşam aynı şeyi söylüyosun az falan kalmadı diyip ağlamaya başladım🤣🤣🤣 o güldü ben daha çok ağladım😂
Doğumdan sonrada 2 saatte bir emzirmekten uyuyamıyoruz diye ağlarız artık😂

Kızlar selam
Ne güzel sohbet ediyorsunuz bi türlü yakalayamıyorum 🤭 umarım herkes iyidir. Bizde çocuklarin hastalık kervanına katıldık. Kızımda dirençli ateş ile başlayan hastalık sinüzit bronşit ve bademcik iltihabı ile devam ediyor malesef🤧
Sizlere 2 sorum var
Sol mememde dünden beri sızlama oluyor, 34. Haftadayim normal mi sizlerde de var mi

Geçmiş olsun, öksürük için normal zamanlarda çözümlerim var ama gebelikte nasıl olur bilmiyorum. Zencefil, limon, ihlamur en garantileri sanırım.

Benim de sağ göğsüm çok sızlıyor, hatta ikidir atletimde sarı sarı lekeler farkediyorum 🥲

Geçmiş olsun, öksürük için normal zamanlarda çözümlerim var ama gebelikte nasıl olur bilmiyorum. Zencefil, limon, ihlamur en garantileri sanırım.

Benim de sağ göğsüm çok sızlıyor, hatta ikidir atletimde sarı sarı lekeler farkediyorum 🥲
Teşekkürler canım evdede ıhlamur kalmadı kuşburnu yapsam aynı etkiyi gösterir mi ki 🤔

Süt iniyor diye iyiye yormak istiyorum inşallah öyledir

Doğum anıyla ilgili bir kaygı yaşamıyorum çok şükür ama sonra ne yapacağız diye düşünüyorum 😌 çocukları ihmal etmemek, eşimi ihmal etmemek, kendimi ihmal etmemek.. hayat eskisi gibi olmuyor tabiki ama güzelliklerle geleceğine inanıyorum ☺️
Bir ah çektim mesajını görünce:) aynılarını düşünüp endişeleniyorum. Ilk zamanlar zor ama inşallah zamanla toparlayacagiz güzel olacak

Ben izne ayrılmadan bir şey hissedemeyeceğim galiba, her sabah kalkıp işe gelmek akşam eve zor düşmek heyecanımı baskılıyor. Daha hazırlamadım elbiseleri, hala hamileliğim hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor. İşyerinde , evde herkes benden daha heyecanlı bense kanı çekilmiş gibiyim. :110: Şafak sayıyorum neyse ki son 6 iş günü :anneadayı:
Evet dışarıdan bakanlara cok heyecanlı görünüyor ama biz karışık duygular yaşıyoruz. Çalışan anneler için gerçekten bu süreci yürütmek cok daha zor, kafam okadar cok şeyle dolu ki unutkanlıklar basladi.

Kardeşim anaokulunda öğretmen inan bütün çocuklar hasta diyor. İnşallah en güzel şekilde atlatın bu süreci hayatım💜
😀
Insallah kuzum ya gecsin gitsin 🎈 gercekten herkes hasta, gribinde vs degilim ama ates bambaska gerçekten hele hele düşmeyen dirençli ateş çok yoruyor insanı. Ay kimse hasta olmasın 😐 bazen diyorum iyiki bu surec doğumdan sonra olmadı o zaman bebekte hasta olabilirdi ☹️
kızlar dün biri süt için bi takviye atmıştı bulamadım şuan hangisiydi
Bestlak damla olabilir mi? Süt artmasını sağlayan takviye.
Kızlar selam
Sizlere 2 sorum var
Canım dirençli ateş çok kötü. Biz 4 gündüz çekiyoruz. Yıkılmadım ama ayakta da değilim modundayim, gittim gidicem yorgunluktan resmen. Dirençli ateşte malesef evde doğal takviyeler pek işe yaramıyor. Bir doktora gidin mutlaka. Gebelikte de kullanilabilinen öksürük suruplari var. .
Göğüs sızlamaları bu haftalarda oluyor cnm zamanla artıyor. Göğüs damarları süt üretimine hazırlanıyor. Daha da artıyor o ağrılar.

X