2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
çok üzüldüm o anne için. ilk zamanlar anne bebek teması cok önemli ya, haberi varmıymıs peki bu durumdan dogum öncesi? çok mantıksız geldi bana bu uygulama, tamam ziyaretçiyi kısıtlarsın onu anlarım da anne ile bebegin birarada olmasını, annenin bebegini emzirmesini engellemek, çok sinirlenirdim ben herhalde
Bence mantıklı olan ziyaretçi kısıtlaması gelmeli, ben niye çocuğumdan ayrı kalayım. Bana en ihtiyacı olan zamanda

çok üzüldüm o anne için. ilk zamanlar anne bebek teması cok önemli ya, haberi varmıymıs peki bu durumdan dogum öncesi? çok mantıksız geldi bana bu uygulama, tamam ziyaretçiyi kısıtlarsın onu anlarım da anne ile bebegin birarada olmasını, annenin bebegini emzirmesini engellemek, çok sinirlenirdim ben herhalde

Keşke onun yerine ziyaretçi yasaklansa hastanelerde ve maske zorunlu olsa. Şahsen ben ziyaretçi hiç istemiyorum

Bence mantıklı olan ziyaretçi kısıtlaması gelmeli, ben niye çocuğumdan ayrı kalayım. Bana en ihtiyacı olan zamanda
Haberi de yokmuş tabi çok saçma bi yöntem izlemişler anne babadan ayıracaklarına ziyaretçi yasağı getirsinler.
O ilk anı ilk emzirmeyi hevesle beklerken böyle bi uygulamayla karşılaşsam çok sinirlenirdim ben de.
Umarım doğum yaptığımız vakitlerde bu salgınlarda azalmış olur gerekirse gelenlere biz zorla maske taktırıcaz.

Kızlar başka çocuğu olanlar, çocukları hastaneye götürecek misin doğum zamanı? Ben götürmek istiyorum açıkcası, çok heyecanla bekliyorlar. Evde beklemelerindense hastaneye gelsinler diyordum ama aynı zamanda okullarda açık olacak o zaman, ne yapsak ki :/

Haberi de yokmuş tabi çok saçma bi yöntem izlemişler anne babadan ayıracaklarına ziyaretçi yasağı getirsinler.
O ilk anı ilk emzirmeyi hevesle beklerken böyle bi uygulamayla karşılaşsam çok sinirlenirdim ben de.
Umarım doğum yaptığımız vakitlerde bu salgınlarda azalmış olur gerekirse gelenlere biz zorla maske taktırıcaz.
Bence ciddi ciddi varsa bu salgın olmasın ziyaretçi ve eski usul maske zorunlu olsun hastane ve hastane ziyaretlerinde

Kızlar başka çocuğu olanlar, çocukları hastaneye götürecek misin doğum zamanı? Ben götürmek istiyorum açıkcası, çok heyecanla bekliyorlar. Evde beklemelerindense hastaneye gelsinler diyordum ama aynı zamanda okullarda açık olacak o zaman, ne yapsak ki :/
Ben götüreceğim canım bir kaç gün gitmese bir şey olmaz.
Götürmezsem kendini dışlanmış hissedebilir, bir de kardeşi ile her anı paylaşmasını istiyorum. İlk gördüğünde vereceği tepkiyi görmek istiyorum

Uc cikmazsa silikon uc yardimiyla emziriyirsunuz ya da yara olursa ... Benim hic ihtiyacim olmadi. Avent gogus kalkani almistim. Bir hafta ilk zaman kullandim, yara olmayi engelliyor. Emzirdikten sonra onu koyuyorsunuz memeye, nemli tutuyor memeyi yara olmuyor...
Göğüs kalkanı alayım diğerini duruma göre alayım canım o zaman

Ben götüreceğim canım bir kaç gün gitmese bir şey olmaz.
Götürmezsem kendini dışlanmış hissedebilir, bir de kardeşi ile her anı paylaşmasını istiyorum. İlk gördüğünde vereceği tepkiyi görmek istiyorum

Ben de çocuklar doya doya yaşasınlar istiyorum. Okul sorun değil de bu salgın olayının okullardan yayılmasından endişe ediyorum. Evde başkaları ile beklesinler de istemiyorum. Dün bir arkadaşlarına gittiler akşama kadar gelmediler. Yokluklarını öyle hissedeyim ki, her şeyi onlarla yapmak istiyorum sanırım 😌 gündüz olursa götürürüm inşallah

canım cocugun yaşına, karakterine baglı biraz bence. benim oglum yakında 5 yasında olacak ve cok duygusal, beni sezaryene hazırlarken götürürlerken filan görürse biz kesin salya sümük ağlak modda oluruz oyuzden o anları yaşamasını istemem. muhtemelen annemle evde kalır, eşim yanımda olur diye dusunuyorum. dogumdan sonra hemen getiririz, bir hafta filan da kreşe göndermem kardeşine alışma süreci olsun diye. seninkiler daha büyük bildigim kadarıyla, durumlarına göre karar verirsin canım. bir yandan normal dogum olacaksa seni öyle sancılı filan görürlerse panik olurlar korkarlar mı vs. okula birkaç gün gitmeseler birşey olmaz, idare edebilirsen neden olmasın

Kızlar kuzenimin bi yakını doğum yapmıştı yakın zaman da. Şimdi öğrendim ki normal doğum olmasına rağmen ve bebekte de hiç bi sıkıntı yokken bebeği hiç odaya vermemişler. Malum çocuk salgını var diye ziyarete gelenlerden dolayı riske atmak istemiyomuş hastane, sütünü bile sağarak göndermiş sadece annesiyle babasına göstermişker bebeği.
Çoğu hastane böyle mi yapar acaba kafama takıldı🤔
Böyle bir şeyi asla kabul etmem ne hakla ? Herhangi bir sağlık sorunu olmadığı sürece kimse kimsenin çocuğunu zaptedemez ya böyle saçmalık mı olur 🙄

canım cocugun yaşına, karakterine baglı biraz bence. benim oglum yakında 5 yasında olacak ve cok duygusal, beni sezaryene hazırlarken götürürlerken filan görürse biz kesin salya sümük ağlak modda oluruz oyuzden o anları yaşamasını istemem. muhtemelen annemle evde kalır, eşim yanımda olur diye dusunuyorum. dogumdan sonra hemen getiririz, bir hafta filan da kreşe göndermem kardeşine alışma süreci olsun diye. seninkiler daha büyük bildigim kadarıyla, durumlarına göre karar verirsin canım. bir yandan normal dogum olacaksa seni öyle sancılı filan görürlerse panik olurlar korkarlar mı vs. okula birkaç gün gitmeseler birşey olmaz, idare edebilirsen neden olmasın

Aynen canım, onlar benim daha zor hallerimi de gördüler. Hep beraber sabrettik bekledik. Ben de onların hakkı olduğunu düşünüyorum. Allahtan sancı çekerken ağlayan bağıran biri değilim 😅 şimdi bile dönmem kalkmam zor, alıştılar biraz da ☺️

Benim kizim iki bucuk yasinda,bir saatte olsa gelsin istiyorum,hem hastanede bir kac hatira fotografi cekeriz hem kardesiyle tanismis olur.Gerci durumdan cokta memnun olacagini dusunmuyorum ama bakalim 😀

Ziyaretci konusunda tamam da anneden babadan sakinmak nedir onu anlamadim🤔 erken dogum mu? Bir tanidigimiz Almanya da dogum yapti yakin zamanda 32 haftalik,hastane haftasini doldurana kadar vermeyecegiz salgindan dolayi demis.Ama anne baba kucagina aliyor,anne emziriyor ve ten temasi oluyor,sonucta bebeklere en iyi gelecek olan sey ten temasi.

Kuzum söyle demek istedim içeriğinde silmeye gerek yoktur yazsa da ben yine bazen sildim bazen yıkadım ama silinmeli diyorsa güzelce sabunlaya sabunlaya yıkadım hep 🫣
Okudum canım silmeye gerek yoktur tat koku katkı maddesi yoktır yazıyor ben de sadece emzirmeden önce silerim

Doğru emzirmeyle yara olmuyor canım. Ben yara nasıl yapılır, nasıl meme ucu yarılır, nasıl alerji yapılır hepsini kızımda öğrendiğimden acı tecrübelerim ilk günkü gibi aklımda. O yüzden ek hicbri şey almadım, gerek duyarsam hemen eşime aldırırım.
Ben de emzirmem mi yanlış diue doktora gittim doktor doğru emziriyorsun dedi ya göğsün hassas ya da bebeğin damlaları çok güçlü dedi. İnan sadece sağ taraf öyleydi. Zaten sap tarafında göğüs ucu diğerine göre daha düzdü emdikçe çıkıyordu sadece diğerinden sıkımtı yaşamadım ama sağdan çok çektim. O yüzden bütün önlemlerimi aldım bu sefer

Kızlar kuzenimin bi yakını doğum yapmıştı yakın zaman da. Şimdi öğrendim ki normal doğum olmasına rağmen ve bebekte de hiç bi sıkıntı yokken bebeği hiç odaya vermemişler. Malum çocuk salgını var diye ziyarete gelenlerden dolayı riske atmak istemiyomuş hastane, sütünü bile sağarak göndermiş sadece annesiyle babasına göstermişker bebeği.
Çoğu hastane böyle mi yapar acaba kafama takıldı🤔
Onlari ne ilgilendirir de cocugu kendi cocuklari gibi anneye babaya vermezler! Ay cok sinir oldum! Cok sacma bir uygulama. Ya baska bir is var ya da devlet hastanesi ise salagin biri boyle bir uygulama cikarmis ama bence cikaramaz! Ben de sorayim bi sali kontrolum. Boyle bir seyi kabul etmem ben. Zaten guvenemiyorum, hastanelerde neler oluyor... Ben esime kizimda beni bosver, sen kizimizin pesinden git takip et demistim kizimdayken... Simdi de oyle...

Ben ilk doğumumda yanıma aldım hastanede başladım içmeye o zaman humana almıştım ama humana bana şekerli geldi, şimdi hipp aldım yorumlarında daha şekersiz diyordu

O kilo almayı bende çok güzel yapıyorum ama bu kontrolde 1 kilo almışım şaşırdım resmen 😀
Yardıra yardıra gidiyorum ben resmen 😂🤣

Ben goturecegim, gece annemle evde kalacak gunduz yanimda... Hastane kabul etmiyor kalmasini... Zaten dogumhanedeki olumsuz durumlara sahit olmicak, sonrasinda da bence sakincali bir sey yok ... Ben oteki turlu tedirgin olacagini dusunuyorum kizimin. Ve surece dahil etmek daima kardes kiskancligini azaltan bir sey, uygun kosullari saglayarak tabii ki...

Selam kızlar ben evimmis hatırlıyanınız olucaktır bu sayfadaydım sonra bebeğimi kaybettim. Şimdi eylül anneleri grubundan geliyorum ☺️ inşallah hepimiz sağlıcakla bebeğimize kavuşuruz🙏 aklıma geldiniz doğum yaklaştı sayfanıza gelip bir selam vermek istedim dualarım sizinle umarım ağrısız sıkıntısız bir doğum gerçekleştirerek yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Bana da dua edin olur mu 💕 hepiniz Allah'a emanet olun
Merhaba canım hatırladım. Rabbim bu sefer sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin canım. Gönlünü ferah tut her şey iyi olacaktır inşallah 🙏 💐

X