2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar benim de bugün kontrolum vardı cok iyi geldi minigimi görmek :) 34+3 deyiz 2.5 kg 47 cm görünüyor cok sukur hersey yolunda, eli hep agzindaydi yüzünü tam göremedik. Doktorum nst ye 36 dan itibaren başlayacağız suan gerek görmüyorum dedi ağrı sanci vs olmadığı için. 37 ye kadar çalışacağım için tahmini sezaryen ne zaman olur diye konustum sonuna kadar bekleme taraftariyim 39 u bekleriz dedi cok mutlu oldum. 36 ve 38 haftalik olunca tekrar gideceğim 38de son duruma göre doğum tarihi belirleyeceğiz. Son zamanlarda kasiklarimda baskı hissettiğimi soyledim sezaryen dikisime doğru kafası geldiği için normal dedi. Buarada son 2 haftada kilo almamışım ona da çok sevindim :)

Eklentiler

• 20230128_144900.jpg
    20230128_144900.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar benim de bugün kontrolum vardı cok iyi geldi minigimi görmek :) 34+3 deyiz 2.5 kg 47 cm görünüyor cok sukur hersey yolunda, eli hep agzindaydi yüzünü tam göremedik. Doktorum nst ye 36 dan itibaren başlayacağız suan gerek görmüyorum dedi ağrı sanci vs olmadığı için. 37 ye kadar çalışacağım için tahmini sezaryen ne zaman olur diye konustum sonuna kadar bekleme taraftariyim 39 u bekleriz dedi cok mutlu oldum. 36 ve 38 haftalik olunca tekrar gideceğim 38de son duruma göre doğum tarihi belirleyeceğiz. Son zamanlarda kasiklarimda baskı hissettiğimi soyledim sezaryen dikisime doğru kafası geldiği için normal dedi. Buarada son 2 haftada kilo almamışım ona da çok sevindim :)
Maşallah canım çok tatlı duruyor, kesin parmağını emiyordur. Benimkide son gittiğimde eliyle gözlerini kapatıyordu😅

Kızlar merhaba

Biliyorsunuz ben 34+0da doğum yaptım ki son 3 4 hafta ne kafam iyiydi ne de fiziksel olarak iyiydim bazı şeyleri almayı akıl edememişim bu sebeple

En önemlisi bu süt işi kızlar 🙈 ben o konuda hatalı davrandım hiç düşünmedim o konuyu kızım da hemen geldiği için ama bu sefer 2 gün hiç gelmedi 4. Güne kadar da damla damla geldi 😑 bende hippin emziren anne çayını içtim bol bol, bir de anne gazlı olmazsa bir tarif vercem o da şakır şakır süt getiriyor 👍 anne gaz olursa soğuk içecekler sancı yapıyor tavsiye etmem sıcak içecek daha mantıklı anneyi de üzmemek lazım 👍 Tarif kuru kayisi hoşafı: gün kurusu ve normal kayısı alın paketli de olur ben indirimde almıştım. 1 sise suyun (1ltlik sise var bende) içine eğer kayısı idiyse 4 tane gün kurusu 4 tane normal kuru kayısı koyup kaynayabilirsiniz benimkiler biraz ufak ufaldı biz ondan göz kararı 7ser koyduk koyu oldu olmadi köyü olursa siz de su eklersiniz 👍 şeker koymak yok kayısılar yumuşacık olana kadar kaynatın, sonra altını kapatın böyle içmek de faydalı ama lifli hale gelmesi daha iyi diyorlar bizde ondan blenderin corba yaparken kullanılan başlığıyla bir güzel kayısılar parcalanincaya kadar blenderdan geçirin 😊 sonra demir değdiği için bizde yeniden kaynatılır kaynadıktan sonra altını kapatın bu tarif inanılmaz süt yapar hatta doğumu belli olanlara 1 gün önceden yapılır hastaneye de götürülür bizde 😊👍

Benim sutum şuan için iyi ama çocuk sayısı fazla olduğu için yine yetmiyor ben de bu sebeple solgarin takviyesini alcam sipariş verdim bugün gelecek onu da kullandıktan sonra durumu size yazarım 😊

Bugünlük benden bu kadar erken doğdukları için bazı şeyleri erken kullanıp size bilgilendirme yaparım elimden geldiğince 😊

Bu arada bebekler benim kuvezde ben her seferinde soruyorum pişik oluyorlar mı diye soruyorum çünkü ben hastanedeyken bez hediye getiren çok oldu hepsini verdik hastaneye değişik marka kullandılar insan pişik olur gibi düşünüyor baby turco, bebem natural, sleepy bez ve sleepy, bebedor marka ıslak mendil verdik gelenlerden ama hiçbiri pişik yapmamış neden yapsın ki sık değişince pisik olmaz çocuklar şimdi zaten sürekli değiştirdiğimiz için bir durum olmuyor dediler azıcık umutlanıyorum 🤣 inşallah bez ayirmazlar 🤣🤣🤣 zaten bir yerden yardım da çıkmıyor mama ve bezde en uygun olanlar bizim çocuklara uysa çok iyi olacak 🙈🤣🤣🤣 8 günde üçü toplam 1 paket prematüre mama yemişler anne sütünü tercih ediyorlar diye her gün süt var mı diye arıyorlar bizi inşallah süt artsın da bebeklerime hem en sağlıklısı hem de en uygunu 😊👍🌸

Bu arada dua ediyorum sizlere inşallah zamanlı ve bir avazda doğumlarınız olur 😊🌸🤲
Sağlıcakla kavuşun inşallah 😍 ne güzel bizi de düşünmen teşekkür ederiz. Kizlar yazmıştı süt arttiran takviyeleri yine onlara da göz at kombo olsun 😄

5.5 yaşında, tamam canim teşekkür ederim dikkat edelim bunlara

Şekerli ürünlerin gaz yaptığını bilmiyordum desem 😅 ben daha çok baklagiller ve sebzeleri düşünerek söylemiştim, bazı meyveler gaz yapıyor evet haklısın 🥺
Gazli bebek yesen de yemsen de gazli oluyor çokta yeme içmeyle alakali olmuyor.

Masallah bebisine😍Ne guzel sezeryanli olup 39 u bekleten doktor.cok az ben de 39 dan önce alsin istemiyorum. Bu gidisim de soracagim.

Kızim ağustosta doğdu, şu sevimli yaz meyveleri var ya hani tatlı olanların hepsi, içinde seker olan hepsi gaz yapıyor 🙈 o yüzden doktor onları kaynatıp hoşaf gibi iç dedi de yani olacak gibi mi simdi? Bakliyat çok gaz yapıyor rafine şeker giren yiyecekler gaz yapıyor, tatlılar pastalar vs 😌 brokoli lahana karnabahar mantar gibi sebzeler de aynen öyle. Ben ne yiyeceğimi şaşırmıştım kziim çok gazliydı gazman gibi çocuk doğurdum diyordum 🤧🤧
O sevimli yaz meyvelerine bayılırım neysek onlar çıkana kadar biraz büyüyecekler de inşallah o zamana rahatlayacagiz karnabahar brokoli çok severim graten yapıyorduk şimdiden beni rahatsız etmeye başladığı için yemiyorum, gazlı bebek çok zor bizimki de kolikti
Gazli bebek yesen de yemsen de gazli oluyor çokta yeme içmeyle alakali olmuyor.
İlla ki öyledir ama yiyince gözle görülür fark ediyordu benim kizimda tecrübeyle sabit

Selam kızlar ben evimmis hatırlıyanınız olucaktır bu sayfadaydım sonra bebeğimi kaybettim. Şimdi eylül anneleri grubundan geliyorum ☺️ inşallah hepimiz sağlıcakla bebeğimize kavuşuruz🙏 aklıma geldiniz doğum yaklaştı sayfanıza gelip bir selam vermek istedim dualarım sizinle umarım ağrısız sıkıntısız bir doğum gerçekleştirerek yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Bana da dua edin olur mu 💕 hepiniz Allah'a emanet olun

Selam kızlar ben evimmis hatırlıyanınız olucaktır bu sayfadaydım sonra bebeğimi kaybettim. Şimdi eylül anneleri grubundan geliyorum ☺️ inşallah hepimiz sağlıcakla bebeğimize kavuşuruz🙏 aklıma geldiniz doğum yaklaştı sayfanıza gelip bir selam vermek istedim dualarım sizinle umarım ağrısız sıkıntısız bir doğum gerçekleştirerek yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Bana da dua edin olur mu 💕 hepiniz Allah'a emanet olun
Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah tüm güzel dileklerim sizinle,bizimle 🥰🙏🏻

Yaa hatırlamaz mıyım😍 Çoookk sevindim ne güzel bir haber bu🥰 Allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi canım 🌸❤️

Çok sevindim yaaa😍😍 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏

Kızlar göğüs kalkanıyla silikon göğüs ucu farklı şeyler degil mi? İkisi de gerekli mi ben ikisini de almamışım
Uc cikmazsa silikon uc yardimiyla emziriyirsunuz ya da yara olursa ... Benim hic ihtiyacim olmadi. Avent gogus kalkani almistim. Bir hafta ilk zaman kullandim, yara olmayi engelliyor. Emzirdikten sonra onu koyuyorsunuz memeye, nemli tutuyor memeyi yara olmuyor...

Masallah bebisine😍Ne guzel sezeryanli olup 39 u bekleten doktor.cok az ben de 39 dan önce alsin istemiyorum. Bu gidisim de soracagim.
sagol canım :) aynen cok azdır, bu doktor ssvd de destekliyor, hep normal dogumlara teşvik ediyor oyuzden de begeniyordum. inşallah gönlüne göre olsun canım senin de.

maşallah çok sevindim canım, Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin :KK200:

Kızlar kuzenimin bi yakını doğum yapmıştı yakın zaman da. Şimdi öğrendim ki normal doğum olmasına rağmen ve bebekte de hiç bi sıkıntı yokken bebeği hiç odaya vermemişler. Malum çocuk salgını var diye ziyarete gelenlerden dolayı riske atmak istemiyomuş hastane, sütünü bile sağarak göndermiş sadece annesiyle babasına göstermişker bebeği.
Çoğu hastane böyle mi yapar acaba kafama takıldı🤔

Kızlar kuzenimin bi yakını doğum yapmıştı yakın zaman da. Şimdi öğrendim ki normal doğum olmasına rağmen ve bebekte de hiç bi sıkıntı yokken bebeği hiç odaya vermemişler. Malum çocuk salgını var diye ziyarete gelenlerden dolayı riske atmak istemiyomuş hastane, sütünü bile sağarak göndermiş sadece annesiyle babasına göstermişker bebeği.
çok üzüldüm o anne için. ilk zamanlar anne bebek teması cok önemli ya, haberi varmıymıs peki bu durumdan dogum öncesi? çok mantıksız geldi bana bu uygulama, tamam ziyaretçiyi kısıtlarsın onu anlarım da anne ile bebegin birarada olmasını, annenin bebegini emzirmesini engellemek, çok sinirlenirdim ben herhalde

Ah canım senin adına cok sevindim 🧿
İnşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına, ama bu gruptanda ayrılma 🤭 özlemişim seni
Kızlar göğüs kalkanıyla silikon göğüs ucu farklı şeyler degil mi? İkisi de gerekli mi ben ikisini de almamışım
Kalkan ve göğüs ucu aynı diye biliyorum, benim ihtiyacım olmadı emdikçe göğüs ucu çıkıyor zaten
Keşke onun yerine ziyaretçi yasaklansa hastanelerde ve maske zorunlu olsa. Şahsen ben ziyaretçi hiç istemiyorum

X