2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
ben de gebelikten önce inofolic kullandım şimdi de folidoce verdi doktorum. ekstra olarak b12 de var içinde.

Boğazını sürekli nemli tut canım kendine zencefil falan karışımlar yap buhar al arada atlatırsın inşallah ılık çaylar
Sıkıntı da burda bulantılarım var ilaçlarımı zor içiyorum moralim çok bozuldu herşey güzel giderken hep bir sıkıntı yaşıyorum 3 senedir olmadım şimdi okuyorum

maşallah mart ayının ilk üçüzlerisiniz , Allah sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin.

Sıkıntı da burda bulantılarım var ilaçlarımı zor içiyorum moralim çok bozuldu herşey güzel giderken hep bir sıkıntı yaşıyorum 3 senedir olmadım şimdi okuyorum
Bulantı benimde var ara ara geliyo bazen gidiyo bı gün olmuyo ertesi gün tüm oluyo sen az ama sık sık su iç en iyisi boğazın kurumasın hiç ben haplarida içmiyorum

geçmiş olsun inşallah bir şey çıkmaz ama ben gebe değilken olmuştum korona ve o zaman da ilaç vermediler bana. size de ağır semptom olmadıktan sonra vermezler.

doktorum gebelikte ıhlamur ve nane limon içebilirsin diğer bitki çaylarını tüketme demişti. ıhlamur boğazını yumuşatacaktır. bir de içebiliyorsan sade kefir iç, vücut direncini yükseltir.

Bulantı benimde var ara ara geliyo bazen gidiyo bı gün olmuyo ertesi gün tüm oluyo sen az ama sık sık su iç en iyisi boğazın kurumasın hiç ben haplarida içmiyorum
İlaçlarımı içiyorum işte bebim bulantılarım günaşırı gelmiyor hergün var sadece uyurken rahat ediyorum.

ben hamile olmadığım zaman eşimden bulaşmıştı. ilk birkaç gün hiçbir şeyim yoktu. gülüyordum benim kolay geçecek galiba diye. sonra birden üşümeye başladım çok fazla. her tarafım ağrıyordu, anlatamam dayak yemişsin gibi heryerin ağrıyor. hergün parol içiyordum ve güzel besleniyordum. sürekli meyve, limonlu su, kırmızı et yemeği daha çok haşlama yapıyordum. 2 aşıyı da olmuştum biontech ve evde hastaneye gitmeden atlattık. başka hiçbir ilaç vermediler zaten. güzelce beslenmemizi ve parol içmemizi söylediler. inşallah kısa sürede atlatırsın. bana kalırsa hemen test ol pozitif çıkarsan direkt seni arayacaklar, hamile olduğunu söylersen sana daha doğru yardımı telefon üzerinden vereceklerdir. çok geçmiş olsun inşallah sana geçmemiştir.

Arkadaşlar, bir şey soracağım… Bende bulantı yoktu ama 2 gündür bulantı var. Kusmuyorum ama her an kusmak ister gibi bir his, bıkkınlık ve yorgunluk. Bu şekilde olan var mı başka? İştahım da birazcık kapandı.

Bende öyle kusamiyorum ama gıcık eden sinirler bozan pis bı bulantı var bide koltuktan koltuğa yatıyorum tüm gun

Çok geçmiş olsun Ben de geçirmiştim ama gebe değildim. Umarım aşılarınız vardır. Vitamin mutlaka alın. Test yaptırın çok kolay sonra Kadın doğumcunuzu arayıp Bilgi alın. Temaslısınız ve belirtiler var covid ihtimali yüksek

Evet canım. Son adetin ilk gününden saymaya başlıyorsun. Benimde sat 5 Haziran. Aramızda 1 gün var

Test yaptırın, k.dogum doktorunuza bilgi verip ek takviye alabilirsiniz. Doktorlar süreci bizlerden daha iyi biliyor. Genel süreç hakkında bilgimiz var ama gebelik süreci hakkında çok muallak bilgiler var.

Boğazın için ıhlamur limon iç öksürük için de bal limon karabiber daha yeni covid atalttim eğer ateşin olursa parol alabilirsin bir de test yaptır pozitif çıkarsa coraspirin alırsın doktoruna danış tabi ama kan sulandırıcı çevremdeki tüm hamilelere verdi doktorlar covid esnasında çok geçmiş olsun

Şu anda benimde aynı 7+4 olmam gerekirken 6+4 ve kalp atışı yoktu bugun bekleyecegim iki Dr gitim hem devlet hem özel devlet sonraki salı gel dedi 10 gün sonra özel kesin kürtaj büyümez atmaz olmuş falan dedi hiç inanmadım bekliycem

Benim de hic bulantım yoktu ama 2 gündür yediklerim sanki mideme inmiyor bogazimda kalıyor her an geri cikacak gibi ama kusmuyorumda. Bir tek meyve yiyince hatta koklayinca kusuyorum. İnsanlar erik karpuz falan aşerir benim yazarken midem bulandi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…