• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben
Ben de bir şey sorayım. Folik asit ne alıyorsunuz? Daha doktora gitmediğim için net bir bilgim yok. Hamilelik öncesi Inofolic vermişti. Onda 0,2 mg folik asit varmış. Folbiol almaya başladım, eski tecrübelerden, ama onun da tanesinde 5mg folik asit varmış, çok mu? Unutmuşum valla.
Ben ocean folat alıyorum folat formunun daha etkili olduğunu duymuştum doktorum da onaylamıştı ❤️

Maşallah bebeğinize 🧿😊 Ben Bursa'dayım muayene 190tl ödüyorum şimdiye kadar sadece kan testi istedi o da 134dü sanırım ultrasonlardan para almadı hatta yarın yine gidicem onu da geçen haftaki randevumdan 15 gün geçmediği için yine ücretsiz yapıcak.
.

Kızlar kese görüldü 😍 kalp atışını henüz duyamadık 10 gün sonra gideceğiz
Çok sevindim adınıza🥰🥰🥰 Ayşe duman isimli bir doktor var dün bir videosunu izlemiştim kalp atışını duymak icin rahme ses dalgası yollanıyormuş bu da bebek için zararlıymış kalbin attığını görmeniz yeterli dinlemek için üçüncü ayın dolmasını bekleyelim dedi kendisi. Sizi de bilgilendirmek istedim💖🥰

Selam kızlar benimde dün kan testim 822 çıktı inşallah Mart annesi olacağım :). Aralık annesi olacaktım kimyasal çıktı Ocak annesi olacaktım düşük oldu kısmet marta bakalım :) bol düşüklü bi hikayem olduğu için erkenden sevinmiyorum. Salı günü doktora gideceğim bakalım ne diyecek

Ben kullanmadım bol.ayva, yeşillik yedim.kan değerim de güzeldi

Canım inofolic combi kullanıyorum ben

Merhaba. Ben Fobmix vitamin ilacı alıyorum hepsi bi arada folik asidi de yüksek. Saç dökülmemi tamamen kestiği için çookkkk mutluyummmm

Ben

Ben ocean folat alıyorum folat formunun daha etkili olduğunu duymuştum doktorum da onaylamıştı ❤️

Ben folidoce kullanıyorum 400luk
Teşekkür ederim hepinize :KK68: Folbiol da çok varmış folic asit o zaman ya.. Ben de doktora gidene kadar o zaman elimdeki inofolici bitireyim önce, sonra 200 ya da 400 mcg'liklerden alayım. Sizinkiler genelde öyle. Sonra da doktor söyler zaten. Çok saolun.

Teşekkür ederim hepinize :KK68: Folbiol da çok varmış folic asit o zaman ya.. Ben de doktora gidene kadar o zaman elimdeki inofolici bitireyim önce, sonra 200 ya da 400 mcg'liklerden alayım. Sizinkiler genelde öyle. Sonra da doktor söyler zaten. Çok saolun.
Kızımda günde yarım folbiol vermişti doktorum :)

Yok merak ettim az mi fok mu anlamıyorum fikir sahibi olmak icin sordum :)
:) 2 gün içinde 2 katına çıkması önemli. Onu biliyorum. Onun dışında değerler farklılık gösterebiliyor. Aralıklar çok geniş.

Ben kendimce bir kaç yeri araştırdım 5. 000- 5.500 civarı yurtdışına gidenler 6. 000- 6.500-7.000 fiyatlarda degişkenlik gösteriyor
Teşekkürler.. Az da değilmiş tabi.. Neyse artık. Bu fiyatlara da razıyım, napalım. Her şey o kadar ateş pahası ki.. Hangisi anormal bir fiyat anlayamıyorum artık..

Merhaba herkese,
Biraz yorgun geçen bir hamileliğim olduğu için buraya pek uğrayamadım hepiniz nasılsınız iyisiniz umarım 🥰 yeni gelen hamileleri tebrik ediyorum her şey yolunda gider bebeklerimizi heyecanla bekleriz hep beraber inşallah 🤲😊🌸

Kızlar çoğul kese gören var mı ?
Varsa beta değerleriniz test gününüzde kaç idi

Ben şuan üçüzlere gebeyim 🥰🥰 ama kan testlerini erken yaptırdım 4+0da 309 cıktı 4+2de 871 cıktı. Sonra da istemedi doktorum test bende yaptırmadım 🌸 7+0da görmeye gittik 3 ayrı kese ve 3 kalp atışı duydum 🥰🌸

Ben de bir şey sorayım. Folik asit ne alıyorsunuz? Daha doktora gitmediğim için net bir bilgim yok. Hamilelik öncesi Inofolic vermişti. Onda 0,2 mg folik asit varmış. Folbiol almaya başladım, eski tecrübelerden, ama onun da tanesinde 5mg folik asit varmış, çok mu? Unutmuşum valla.

Ben folidoce alıyorum ama folbiol mu ne öyle bir folik asit de kullanmıştım doktorum farketmez istediğini kullan dediği için şuan eczacıya soruyorum hep o da folidoce diyor onu alıyorum 😂😂

Kızlar kese görüldü 😍 kalp atışını henüz duyamadık 10 gün sonra gideceğiz

Hayırlı olsun 😍🥰

Merhaba herkese,
Biraz yorgun geçen bir hamileliğim olduğu için buraya pek uğrayamadım hepiniz nasılsınız iyisiniz umarım 🥰 yeni gelen hamileleri tebrik ediyorum her şey yolunda gider bebeklerimizi heyecanla bekleriz hep beraber inşallah 🤲😊🌸

Ben şuan üçüzlere gebeyim 🥰🥰 ama kan testlerini erken yaptırdım 4+0da 309 cıktı 4+2de 871 cıktı. Sonra da istemedi doktorum test bende yaptırmadım 🌸 7+0da görmeye gittik 3 ayrı kese ve 3 kalp atışı duydum 🥰🌸

Ben folidoce alıyorum ama folbiol mu ne öyle bir folik asit de kullanmıştım doktorum farketmez istediğini kullan dediği için şuan eczacıya soruyorum hep o da folidoce diyor onu alıyorum 😂😂

Hayırlı olsun 😍🥰
Yaşa maşallah ucuz muuuu ❤️❤️❤️❤️🧿🧿🧿🧿

Merhaba herkese,

Hayırlı olsun 😍🥰
Ay masallah ya ne güzel 🥰❤️❤️ Benim 4+0 da 479 çıktı acaba dördüz falan mi diye düşünmeden edemedim su an 🤣🤣🤣

Yani sonuçta bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. Önemli olan o zaten. Benim kastettiğim isyanım ulaşılamama durumu. Ulaşabileceğiniz bir ebe var o zaten önemli gördüğü bir durumu doktorunuza iletir ve size yönlendirme yapar. Ben hiç ulaşamadıniz olarak düşünüp, ufak bir sitemde bulundum. Birde bir sorun yasandiginda takibinizdeki doktor dışında digerleri pek müdahale etsin istemiyor.
Evet o şekilde yapan hastane çok fazla doktor bile bulunmuyor acillerde biz çok şükür 24 saat kadın doğum doktoruna görünebiliyoruz

Merhaba herkese,

Hayırlı olsun 😍🥰
Yaaa üçüz müüü :rolleyes: Ay maşallaahhh maşallahh yaa:nazar::nazar: :nazar: İnşallah kolay geçer hamileliğiniz :KK68::dua: Çoğul gebelik zordur çünkü.. Allah en rahatını nasip etsin.. İnşallah da şöyle 38-40 haftalarda sağlıkla gelsinler :KK200::KK200::KK200:

Teşekkür ederim :) Folidoce'da 0,4 mg folik asit varmış, folbiol'da 5 mg. Çok fazla. Araştıra araştıra anladım ki :) 0,2-0,4 mg yeterliymiş, fazlası da iyi olmuyormuş. Ben de ordan devam ederim :)

Kızlar çok şükür bebişimi gördüm 1.70 mm😂😂4-5 Ağustos kalp atışı için çağırdı kahverengi leke ne kadar çok gelirse gelsin kırmızaya dönemezse korkma dedi pazar gününden bugüne kesemizde büyümüş herşey yolunda çarşamba gününe kadar daha dinlen eğer geçmezse raporu uzatırız dedi

Kızlar çok şükür bebişimi gördüm 1.70 mm😂😂4-5 Ağustos kalp atışı için çağırdı kahverengi leke ne kadar çok gelirse gelsin kırmızaya dönemezse korkma dedi pazar gününden bugüne kesemizde büyümüş herşey yolunda çarşamba gününe kadar daha dinlen eğer geçmezse raporu uzatırız dedi
Çok sevindim :)) Hadi maşallah :nazar: Sağlıkla büyüsün inşallah :KK68:

Kızlar merhaba herkese.birazdan doktora gidicem keseyi görmek için inşallah 🙏 diş ağrısından beter haldeyim tuzlu su ksranfil parol doktora danisicam acaba ilk aylar antibiyotik almakta sakinca varmı diye çok kötüyüm baska onerisi olan varmı ki 😑

Back