- 12 Haziran 2024
- 477
- 300
- 18
Hep birlikte inşallah güzel haberlerle gelirizEvet canım o göğüs hassasiyeti bi var bi yok, gün gün değişebiliyor. Çok şükür, inşaallah canım güzel haberlerini bekliyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep birlikte inşallah güzel haberlerle gelirizEvet canım o göğüs hassasiyeti bi var bi yok, gün gün değişebiliyor. Çok şükür, inşaallah canım güzel haberlerini bekliyoruz![]()
ekledim :)
Bende perşembe gideceğim hecanlanıyorum yeniden görmek mutlu ediyorCumartesi kontrolümüz var. aklıma geldikçe seviniyorum![]()
evet yaaaBende perşembe gideceğim hecanlanıyorum yeniden görmek mutlu ediyor
Ayy annen ilk aylardami yedi acaba9+6 dan herkese selam :) annem bana hamileyken ciğer yemiş ve eliyle sırtını kaşımış, tam o kaşıdığı yerde benim de doğum lekem varben inanıyorum o sebeple.
doktor bana 3 hafta sonra gel cinsiyeti görürüz dedi kızlar. cinsiyet hemen belli oluyor mu ya anlayamadım. Bir de fetal dna ya da ikili test yaptırmayı düşünen var mı? fetal dna için 12 bin tl civarı istiyorlarmış, ikili test sigortam olduğu için hastane karşılıyor. ama karar veremedim
12. Haftada net gösterirse belli oluyor genelde ben de haftaya gideceğim9+6 dan herkese selam :) annem bana hamileyken ciğer yemiş ve eliyle sırtını kaşımış, tam o kaşıdığı yerde benim de doğum lekem varben inanıyorum o sebeple.
doktor bana 3 hafta sonra gel cinsiyeti görürüz dedi kızlar. cinsiyet hemen belli oluyor mu ya anlayamadım. Bir de fetal dna ya da ikili test yaptırmayı düşünen var mı? fetal dna için 12 bin tl civarı istiyorlarmış, ikili test sigortam olduğu için hastane karşılıyor. ama karar veremedim
Yenir ama vücuduna değirme hemen ellerini temizle ciğer de öyle yemek sıkıntı değil vücuta dokunmasınAyy annen ilk aylardami yedi acababebişimde leke olmaz inşallah bilmeden yedik iyi halt ettik
![]()
Ben de pazartesiyi iple çekiyorum heyecanla bekliyorumBende perşembe gideceğim hecanlanıyorum yeniden görmek mutlu ediyor
Anladim en iyisi yememekYenir ama vücuduna değirme hemen ellerini temizle ciğer de öyle yemek sıkıntı değil vücuta dokunmasınben galiba elimi karnıma silmişim bebeğimin karnında çilek şekilli kızarıklık var
![]()
ben 6+1 de duydumKizlar 6+2de kalp atişi duyan varmi persembe guni gidicem ama inşallah duyarim![]()
Ciğer yemek iyi deyil önerilmiyor bütün sakatatlar yasak ciğer A vitanemini içeriyor buda fetal gelişim için önerilmiyor Google da da aynısı yazıyorYenir ama vücuduna değirme hemen ellerini temizle ciğer de öyle yemek sıkıntı değil vücuta dokunmasınben galiba elimi karnıma silmişim bebeğimin karnında çilek şekilli kızarıklık var
![]()
Karindanmi duymustun canimben 6+1 de duydum
inşallah duyarsın![]()
Tamamdır. İlk bebeğimde de sat 29 aralikti ve 29 Eylülde Doğum yapmistimekledim. tahmini doğum tarihi 29/09/25 yazdım ?
ben 6+1 de normal ultrasonla duydummm <3 inşallah duyarsınız siz deKizlar 6+2de kalp atişi duyan varmi persembe guni gidicem ama inşallah duyarim![]()
Karindanmi duymuştun cnm karindan gec duyuluyor diyorlar ama maşallahben 6+1 de normal ultrasonla duydummm <3 inşallah duyarsınız siz de
evet karından duydum. bence ultrason makinesiyle alakalı bir durum. cihazın özellikleri iyiyse daha erken duyulabilirKarindanmi duymuştun cnm karindan gec duyuluyor diyorlar ama maşallah![]()
Hmm ben zaten normaldede yemiyorum araştırmamıştım o yüzden:))Ciğer yemek iyi deyil önerilmiyor bütün sakatatlar yasak ciğer A vitanemini içeriyor buda fetal gelişim için önerilmiyor Google da da aynısı yazıyor