- 31 Ocak 2020
- 5.219
- 11.740
- 198
Ben ilk gebeligimde kanama geçmiş olsada kullanmıştım uzun süre.Kizlar bu progestanı kahverengi akıntı geçince de kullanmaya devam edicez mi datçadayım ben kadın doğum uzmanı yok kendi doktoruma da ulaşamıyorum :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilk gebeligimde kanama geçmiş olsada kullanmıştım uzun süre.Kizlar bu progestanı kahverengi akıntı geçince de kullanmaya devam edicez mi datçadayım ben kadın doğum uzmanı yok kendi doktoruma da ulaşamıyorum :d
Evet canım kullandım ben kanal tedavisi deoldum disndontorunada danisabilirsin eğer tedavi olacak bı disse hemen anesteiyle halldiyolar bazı antibiyotikler gebelikte kullaniliyorAntibiyotik yazdi Dr um bugün ama baska doktor fikride aldim ilk aylar onermiyor ama dayanamıyorum alcam dediginiz gibi daha kotu daha stres olcam bebek icinde zarar.tesekkur ederim kullandiniz antibiyotik demi gebelikte siz
Canım geçmiş olsun cevabınızı zaten siz vermişsiniz ki doktorunuz yine olursa acile dogumhaneye gel ebe baksın demiş, eğer içiniz rahat etmeyecekse gidin. Siz kendinizi nasıl daha rahat hissedecekseniz en doğrusu oKizlar peceteye gelen az bı kan var tam kırmızı değil pembeden de koyu ama dünde yine bu saatlerde olmuştu bugün ignede oldum ama ne yapsam acile mı gitsen doktorum olursa yine acile dogumhaneye gel ebe baksın dedi
Tüpteki korpus luteumu ( yumurta atıldıktan sonra onu besleyen dış kabuğu ) keseye benzetip beni hastane hastane dolandırdılar. Biri %100 dış gebeliksin dedi biri değilsin dedi. Biri kapalı ameliyat dedi biri bekle dedi biri kürtaj dedi. Sonuç olarak ben kendim kürtaj olmaya karar verdim. Hcg değerim sürekli artıyor ama %50 şeklinde. En mantıklısı dedim kürtaj olup bakmak gebelik devam ediyorsa kesin tüptedir çocuk. Beklemek de istemedim ya tüpteyse ve büyür patlarsa diye. Sonuç olarak kendi rızamla kürtaj oldum ve hcg değerim düştü. Yani normal gebelikmiş ama sağlıksız kese oluşamamıştı. Bir ay mahvoldum ama git gel biri bişey biri başka şey.Yaa seninki daha iyi olmuş tam sürpriz kesinlikle o iki kat artışı beklemek kadar beni Kasan birşey olmuyor istediğim gibi çıkmadığında artık ne olursa olsun pozitif olamıyordum en iyisi takip etmemek. Dış gebeliği nasıl yanlış anladılar sizde. Bendede aynısı oldu
TeşekkürlerAramiza yeni katılan arkadaşlar var galiba
Mesajlasmalari ancak şimdi parca parça okuyabildim kaçırdığım varsa affola
Bilgemsi A anatomim E Eslem Huma aramiza hosgeldiniz
Bende ee aynı durum var. Embriyoyu göremedik henüz. Kaç mm idi kesen ?Merhaba kizlar bende insallah bebisim olusursa mart annesi olacm. Son adet tarihim 7 haziran. Ben bu ay femera kullanmistm doktora ilac bittikten sonra gittim yumurtalarin istenilen kadar buyumemis dedi bende uzuldm daha gitmedim kontrole.pcos oldgm icinde hic umudum yoktu sonra test yaptm pozitif cikti.doktora gittim doktor kese olusmus ama bebek yok icinde 1 hafta bekleyecez dedi.insallah bebegim hayirlisiyla olusur. Strese girmek istemiyirm ama aklimadan da cikmiyorkurtaj olmaktanda korkuyorm
Merak etme bu haftalarda herşey oluyor benim bebek var kalp atışı yok senden bir hafta ondeyim 30 Mayıs olacak olacak içini ferah tutMerhaba kizlar bende insallah bebisim olusursa mart annesi olacm. Son adet tarihim 7 haziran. Ben bu ay femera kullanmistm doktora ilac bittikten sonra gittim yumurtalarin istenilen kadar buyumemis dedi bende uzuldm daha gitmedim kontrole.pcos oldgm icinde hic umudum yoktu sonra test yaptm pozitif cikti.doktora gittim doktor kese olusmus ama bebek yok icinde 1 hafta bekleyecez dedi.insallah bebegim hayirlisiyla olusur. Strese girmek istemiyirm ama aklimadan da cikmiyorkurtaj olmaktanda korkuyorm
Çok zor birşey ya, keseyle o sıvı ayrı şeyler değil mi aynı görüntüyü mü veriyormuş öyle. Bu gebelikte ultrasonda herşeyin ihtimal dahilinde olması insanı huzursuz ediyorTüpteki korpus luteumu ( yumurta atıldıktan sonra onu besleyen dış kabuğu ) keseye benzetip beni hastane hastane dolandırdılar. Biri %100 dış gebeliksin dedi biri değilsin dedi. Biri kapalı ameliyat dedi biri bekle dedi biri kürtaj dedi. Sonuç olarak ben kendim kürtaj olmaya karar verdim. Hcg değerim sürekli artıyor ama %50 şeklinde. En mantıklısı dedim kürtaj olup bakmak gebelik devam ediyorsa kesin tüptedir çocuk. Beklemek de istemedim ya tüpteyse ve büyür patlarsa diye. Sonuç olarak kendi rızamla kürtaj oldum ve hcg değerim düştü. Yani normal gebelikmiş ama sağlıksız kese oluşamamıştı. Bir ay mahvoldum ama git gel biri bişey biri başka şey.
HoşbuldumAramiza yeni katılan arkadaşlar var galiba
Mesajlasmalari ancak şimdi parca parça okuyabildim kaçırdığım varsa affola
Bilgemsi A anatomim E Eslem Huma aramiza hosgeldiniz
Apseli once iyielsmeli sulcid 375 mg yazmis alcam mecbur dayanamıyorum çok teşekkür ederim cnmmEvet canım kullandım ben kanal tedavisi deoldum disndontorunada danisabilirsin eğer tedavi olacak bı disse hemen anesteiyle halldiyolar bazı antibiyotikler gebelikte kullaniliyor
Nolur nolmaz gidin isterseniz ama yapilacak her sey yapılmış. Kese etrafına bakarlar kanama alanı var mi diye bakarlar. ama buradaki arkadaşlarımız da var şakır şakır kanayıp sağlıklı doğum yapan. Forum sitelerinde de çok okudum kanama olup hamileliği normal seyreden. Benim de kahve akıntılarım geliyor ara ara panik yapmayın.Kizlar peceteye gelen az bı kan var tam kırmızı değil pembeden de koyu ama dünde yine bu saatlerde olmuştu bugün ignede oldum ama ne yapsam acile mı gitsen doktorum olursa yine acile dogumhaneye gel ebe baksın dedi
Ankarada bildigim yer yok canım ama araştırırken ankarada vardı sanki öle hatırlıyorum canımNeresi canım Ankara’da var mı bildiğin bir yer ?
Normalde leke geçene kadar kullanılır progesteron başka bı tedavide değilseniz tabi sadece leke üzerine verildiyse doktorun derdi aslında geçince bırak diyeKizlar bu progestanı kahverengi akıntı geçince de kullanmaya devam edicez mi datçadayım ben kadın doğum uzmanı yok kendi doktoruma da ulaşamıyorum :d
Sen yine de ümidini kesme beklenecek en son zamana kadar bekle inşallah duyarsın yakında kalp atışınıŞu anda benimde aynı 7+4 olmam gerekirken 6+4 ve kalp atışı yoktu bugun bekleyecegim iki Dr gitim hem devlet hem özel devlet sonraki salı gel dedi 10 gün sonra özel kesin kürtaj büyümez atmaz olmuş falan dedi hiç inanmadım bekliycem
Dr bana yazmadı bile ben eczacıya danist oda folicode tavsiye etti onu aldımben de gebelikten önce inofolic kullandım şimdi de folidoce verdi doktorum. ekstra olarak b12 de var içinde.
Bilmiyorum canm 6+4 mu 5 mi ne dedi ama ultrasonda 6+2 yazıyor ben mi yanlış anladım bilmiyorumAcaba kese mm leri cihaza göre değişiyor mu beni. 14 mm Ken doktor 5+2 uyumlu demişti 18 Ken 5+6-6 gibi demişti o yüzden 6+4 olmam gerekirken geri çıkıyordu hatta
Ay sevindim canım temiz çıkmasına sonuçların umarım tekrarı olmazKızlar hastaneden yeni geldim kesede bir sorun yok kanama alanı da yok kan ve idrar tahlili temiz çıktı sadece hafif idrar yolu enfeksiyonu var ama müdahale gerek yok dediler parol serum ve bu tanede vücudun su gereksinimi için ayrı serum aldım rahim ağzı açılmasını önleyecek bir iğne oldum siyah lekelenmeye döndü şuan ağrım yok bakalım neler olacak ne yasayacam inşallah düşükle sonuçlanmaz sağlıkla ilerler kendime de sizlere de dua ediyorum
Merhaba durumunuz nedir bende bugün 6+1 oldum evde biraz iş yaptım gezindim kahverengi leke geldi silince korktum yarın bende doktra gdicem bı muayne olucam inşallah kötü birşey yokturKızlar çok üzgünüm biraz önce WC gittim pembe kan geldi kırmızı değil ama çok korkuyorum ağrım da yok ne yapayım acile mı gitsem hemen