- 1 Mart 2021
- 1.504
- 1.384
- 83
- 31
Acaba kese mm leri cihaza göre değişiyor mu beni. 14 mm Ken doktor 5+2 uyumlu demişti 18 Ken 5+6-6 gibi demişti o yüzden 6+4 olmam gerekirken geri çıkıyordu hattaDoktordan geldim kızlar kahverengi lekelenme dönmüştü oda kesildi şuan şükür progesteron iğne oldum hapı da günde 3 alabilirsin istersen dedi kese iyi durumdaymis 14 mm olmuş 6+5 keseye göre dedi haftamla uyumlu yani içinde parlaklık vardı oluşum başlamış kese içinde kalp atışı duyamadik henüz titreşim gibidir bir hafta 10 gün sonra gel bir sorun olmazsa dedi
Evet değişir. İlk bebeğimde doktorum cihazlar üretildikleri ülkelerin standartlarına göre ölçümler belirleniyor demişti. Devlette genelde Çin modeli kullanıyormuş toshiba falan ama özeldeki doktorum benim ki Alman modeli demişti. Kimi cihazda küçük kimi cihazda büyük çıkabiliyormuşAcaba kese mm leri cihaza göre değişiyor mu beni. 14 mm Ken doktor 5+2 uyumlu demişti 18 Ken 5+6-6 gibi demişti o yüzden 6+4 olmam gerekirken geri çıkıyordu hatta
O kadar doğru ki yazıp başucumuza asmalıkValla ben o akıntı günlerimde dahil olmak üzere hamileliği öğrendiğim günden bu güne tek bi gün bile uzanıp dinlenmedim. Korkarak üzerine titreyerek yaptığım işlerin sonunun iyi olmadığını düşünüyorum. Moral motivasyonu yüksek tut Allah’a ve kendine güven. Zaten kalacak olan sen ne yaparsan yap seninle kalır, ve maalesef ki gidecek olan gider. Ben böyle düşündüm içimi teskin ettim. Siz de böyle düşünün
Aa bilmiyordum. O zaman haftalara çokta takılmamak gerekiyor sanki. Doktorum da kese ölçümü çok yanıltıcı olur demişti ama insan bi gerilik mi var acaba gibisinden tedirgin oluyorEvet değişir. İlk bebeğimde doktorum cihazlar üretildikleri ülkelerin standartlarına göre ölçümler belirleniyor demişti. Devlette genelde Çin modeli kullanıyormuş toshiba falan ama özeldeki doktorum benim ki Alman modeli demişti. Kimi cihazda küçük kimi cihazda büyük çıkabiliyormuş
Aşınız var mıydı ? Varsa hangi aşı kaç doz ne zaman ? Geçmiş olsunBakacağım yarına düzelirsem eğer gerek kalmayacak ama düzelmezsem doktoruma gideceğim hemen
Kan sulandırıcı kullanıyor muydunuz, eğer kullanmıyorsanız test yaptırmanız iyi olur. Genelde gebelere parol ve 10 günlük kan sulandırıcı veriyorlarBakacağım yarına düzelirsem eğer gerek kalmayacak ama düzelmezsem doktoruma gideceğim hemen
evet ölçümlere takılmamak lazım. En doğru ölçüm doğduğu zaman oluyorAa bilmiyordum. O zaman haftalara çokta takılmamak gerekiyor sanki. Doktorum da kese ölçümü çok yanıltıcı olur demişti ama insan bi gerilik mi var acaba gibisinden tedirgin oluyor
Mutlaka bekle canım erken donem Daha rabbim inşallah sağlıkla sana kavustursunŞu anda benimde aynı 7+4 olmam gerekirken 6+4 ve kalp atışı yoktu bugun bekleyecegim iki Dr gitim hem devlet hem özel devlet sonraki salı gel dedi 10 gün sonra özel kesin kürtaj büyümez atmaz olmuş falan dedi hiç inanmadım bekliycem
Maalesef öyleAmin gerçekten çok doğru. Ama bizi böyle yapanda doktorlar. Bazen o kadar olumlu şeyi bırakıp olumsuz şeylerden bahsediyorlar ki pozitif kalacağız diye göbeğimiz çatlıyor
Bende öyle. Çok kaybım oldu dediğiniz gibi Rabbim bi sakinlik verdi. Kağan Kocatepe dinliyorum bazen. Bir sözü çok hoşuma gitmişti. Arkadaşlar gebelik bu kadar kolay kaybedilecek birşey mi. Daha doğrusu hamilelik bu kadar zor bir şey mi bir çocuk doğmaya karar verirse ne yaparsanız yapın doğar dedi. Böyle düşünüp bırakmak lazım. Ben beta bile takip etmedim artık. Testte pozitif gördüm ve kese görebileceğim tarihe kadar bekledim sadeceMaalesef öyleama ben bi çok kayıp yaşadıktan sonra sakin kalmayı öğrendim. Bhcg Değerim çok güzel geldi ama hamileyim bile diyemiyorum. Kucağıma alana kadar da sevinemeyeceğim ama kendime söz verdim. Hiç bir değere söze hastalığa bişeye üzülmeyeceğim. Rabbim ne verirse en güzelini verir
Aminn inşallah tesekur ederim evet bekleyecem inşallah gorecem kalp atisiniaka bekle canım erken donem Daha rabbim inşallah sağlıkla sana kavustursun
Çok güzel söylemiş valla :) ben triod tahlili için gitmiştim hamile olduğumu öğrendim geri geldimBende öyle. Çok kaybım oldu dediğiniz gibi Rabbim bi sakinlik verdi. Kağan Kocatepe dinliyorum bazen. Bir sözü çok hoşuma gitmişti. Arkadaşlar gebelik bu kadar kolay kaybedilecek birşey mi. Daha doğrusu hamilelik bu kadar zor bir şey mi bir çocuk doğmaya karar verirse ne yaparsanız yapın doğar dedi. Böyle düşünüp bırakmak lazım. Ben beta bile takip etmedim artık. Testte pozitif gördüm ve kese görebileceğim tarihe kadar bekledim sadece
Yaa seninki daha iyi olmuş tam sürprizÇok güzel söylemiş valla :) ben triod tahlili için gitmiştim hamile olduğumu öğrendim geri geldimtamamen tesadüf yani ama iki günde bir tahlil vereyim bilmem ne yapayım yapmıyorum. Çünkü haziranda bi dış gebelik ( aslında değilmişim ) tanısıyla bir ay bazen günde iki kere kan vermek zorunda kaldım. Bıktım salı günü keseyi görmek umuduyla bekliyorum şimdilik
Antibiyotik yazdi Dr um bugün ama baska doktor fikride aldim ilk aylar onermiyor ama dayanamıyorum alcam dediginiz gibi daha kotu daha stres olcam bebek icinde zarar.tesekkur ederimDisinde eğer çürük tarzı bişey varsa hemen tedavi ol eğer iltihap apse durumu varsa mutlaka antibiyotik kullan dontor yazar yoksa bebek içinde senin içinde ilerisi sorun olabilir benim de dişler hep problem ama gebe olsan bile tedavi ediyolar sorun yok
Riskli değilse ben de yaptırmak isterim. Bana da bilgi aldığınızda haber verir misiniz?İhtiyaç halinde haberleşelim bende 35 yaşındayım yaptırmak istiyorum isterseniz İstanbul Pendik'te yim ilgili firmanın numarası nı atarım görüşür bi ön bilgi alırsın canım
Neresi canım Ankara’da var mı bildiğin bir yer ?Ben kendimce bir kaç yeri araştırdım 5. 000- 5.500 civarı yurtdışına gidenler 6. 000- 6.500-7.000 fiyatlarda degişkenlik gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?