• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    27
Kızlar ben dün dışarda pide yedim bütün gece karnım ağrıdı şişti halzsizlik mide bulantısı hiç iyi değildim. Şimdi daha iyiyim ama sol tarafımda bir sızı var. Acili aradım kanama yoksa gelme sorun yoktur dedi. Ama acaba zehirlendim de bebeğime bir şey mi oldu? Sizce doktora gideyim mi onları dinlemeyip siz olsanız ne yapardınız
Emin olmadiginiz bir yerden bişey yemeyin özellikle et ürünlerinde çok dikkatli olun az pişmiş et ürünleri yasak sucuk salam bunlar yasak. Zehirlenseniz bilirsiniz ayağa kalktığınızda yere düşürür duramazsınız miğdenize dokunmuş rahatsız etmiş sizi muhtemelen. Aman kızlar dikkatli olalım ilk 3-4 ay çok önemli. Sakatat da yemeyin lütfen ciğer vs de yasak b

Oğlumda çok çilek yedimm gerçekten göbeğinin üstünde çilek gibi kızarıklık bir iz var 😍 ciğer yemedim dokunmadım şükür yoksa ciğer deneyenlerin de et beni gibi izler çıkıyormuş bence dikkatli olun risk almayın
Ben hiç ihtimal vermemiştim kaynanamın var böyle tuhaf batıl inançları gene onlardan bişey sandım oda tuttu oğlum doğdu sırtının arkasında leke şok oldum🫣😂 ufacık kaldı şimdi kendi kendime çok kızmıştım niye dokundum diye bide lohusa psikolojisi o dokundurdu bana böyle bişe söylemese ben dokunmazdim diye kaynanamı suçladım içten içten hâlbuki kadın dokunma dedi 🤣şimdi belli belirsiz ufacık bir leke olarak kaldı

Emin olmadiginiz bir yerden bişey yemeyin özellikle et ürünlerinde çok dikkatli olun az pişmiş et ürünleri yasak sucuk salam bunlar yasak. Zehirlenseniz bilirsiniz ayağa kalktığınızda yere düşürür duramazsınız miğdenize dokunmuş rahatsız etmiş sizi muhtemelen. Aman kızlar dikkatli olalım ilk 3-4 ay çok önemli. Sakatat da yemeyin lütfen ciğer vs de yasak b
Evet bir daha yemeyeceğim dışardan. Evde kokudan midem bulanıyor diye çıktık daha kötü oldum

Kızlar catlıycam ben ya evimin hemen üstünde e bebek var gidip biseyler almamak için zor tutuyorum kendimi ilk cocugumda kendi annemler kaynanamlar falan aldılar hep kıyafet dolmuştu o yüzden kendim gidip hiç bişe almamıştım hevesim kalmıştı şu riskli dönem geçse cinsiyetleri öğrensek de alışveriş başlasa😃

Ben hiç ihtimal vermemiştim kaynanamın var böyle tuhaf batıl inançları gene onlardan bişey sandım oda tuttu oğlum doğdu sırtının arkasında leke şok oldum🫣😂 ufacık kaldı şimdi kendi kendime çok kızmıştım niye dokundum diye bide lohusa psikolojisi o dokundurdu bana böyle bişe söylemese ben dokunmazdim diye kaynanamı suçladım içten içten hâlbuki kadın dokunma dedi 🤣şimdi belli belirsiz ufacık bir leke olarak kaldı
😂😂 iyiki küçülmüş 🙏

Kızlar catlıycam ben ya evimin hemen üstünde e bebek var gidip biseyler almamak için zor tutuyorum kendimi ilk cocugumda kendi annemler kaynanamlar falan aldılar hep kıyafet dolmuştu o yüzden kendim gidip hiç bişe almamıştım hevesim kalmıştı şu riskli dönem geçse cinsiyetleri öğrensek de alışveriş başlasa😃
Beyaz alabilirsin çok canın çekiyorsa 😍😍😍 beyaz takımlar her cinsiyet giyer

Beyaz alabilirsin çok canın çekiyorsa 😍😍😍 beyaz takımlar her cinsiyet giyer
Ama Allah korusun bişey olursa diye korkuyorum içimdeki kötü sesi durduramiyorum sonra onlara bakıp kahrolurum en azından 4ay olmam lazım bu 2aylik süreçte pek iç açıcı geçmedi benim için o yüzden kötü senaryolar aklımın bir köşesinde duruyor her ihtimale karşı kendimi hazırladım o yüzden şimdi almayacagim 4cü ayda gidip alacağım Rabbim nasip kısmet ederse inşallah

Ama Allah korusun bişey olursa diye korkuyorum içimdeki kötü sesi durduramiyorum sonra onlara bakıp kahrolurum en azından 4ay olmam lazım bu 2aylik süreçte pek iç açıcı geçmedi benim için o yüzden kötü senaryolar aklımın bir köşesinde duruyor her ihtimale karşı kendimi hazırladım o yüzden şimdi almayacagim 4cü ayda gidip alacağım Rabbim nasip kısmet ederse inşallah
insan heveslenmekten bile korkuyor dimi :(
bizimde bi önceki düşükle sonuçlanmıştı. şimdi konuşurken eşim, beşiği şöyle koyalım, böyle koyalım diye düşünme olur mu diyor. insan sanıyor ki heveslenirse kötü bi şey olacak

insan heveslenmekten bile korkuyor dimi :(
bizimde bi önceki düşükle sonuçlanmıştı. şimdi konuşurken eşim, beşiği şöyle koyalım, böyle koyalım diye düşünme olur mu diyor. insan sanıyor ki heveslenirse kötü bi şey olacak
Aynen öyle. Dilerim hepimiz için bu süreç çok güzel sonuclansin ♥️

9+6 dan herkese selam :) annem bana hamileyken ciğer yemiş ve eliyle sırtını kaşımış, tam o kaşıdığı yerde benim de doğum lekem var :D ben inanıyorum o sebeple.

doktor bana 3 hafta sonra gel cinsiyeti görürüz dedi kızlar. cinsiyet hemen belli oluyor mu ya anlayamadım. Bir de fetal dna ya da ikili test yaptırmayı düşünen var mı? fetal dna için 12 bin tl civarı istiyorlarmış, ikili test sigortam olduğu için hastane karşılıyor. ama karar veremedim

Selammm Eylül Anneleri:KK200:

İmzaniza gebeliginizi ekleyerek takip etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-08-2025

Eki Görüntüle 3542416

ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATTAHMİNİ DOĞUM TARİHİCİNSİYETİSİM
@seklla31101/09/25
@gixmooo1032327/11/2403/09/25
Kiiraz Kiiraz 27103/09/25
@karadag0626126/11/2404/09/25
Reginaphalange2 Reginaphalange2 26105/09/25
julettae julettae 29329/11/2405/09/25
@fatmaa_26106/09/25
@ftkz36106/09/25
@Hamile Akademisyen34107/12/2413/09/25
@cetty23108/12/2414/09/25
@saedgr26208/12/2414/09/25
@Aylaqq115/09/25
@Niqu36203/12/2417/09/25
@gozdehanim233517/09/25
Tmd2020 Tmd2020 34207/12/2420/09/25
H halefem 34215/12/2421/09/25
Z zeyyy123 28115/12/2421/09/25
@Mevsimm3429224/09/25
@Sehrazatogretmen36218/12/2424/09/25
@Woodys33317/12/2424/09/25
@Ozlenenhanim121/12/2427/09/25
@aysesm23229/12/2429/09/25
eylulesma eylulesma 30130/12/2430/09/25
@fufucum34101/01/2508/10/25
Bu arada beni de ekleyebilir misin?
ilk çocuk
sat: 07.12.2024
tahmini doğum: 14.09.2025

Çok sevindim maşallah 🧿 biz de iyiyiz çok şükür göğüs hassasiyetim bitti bı korktum gibi ama internette kötü bir şey olmadığı yazıyordu Çarşamba kontrolumuz var inşallah iyi geçer 😍
Evet canım o göğüs hassasiyeti bi var bi yok, gün gün değişebiliyor. Çok şükür, inşaallah canım güzel haberlerini bekliyoruz😍❤️

Bi arkadaşımın ablasıda denemiş. iz çıkmış :D
bunun bi bilimsel açıklaması da var hatta şimdi bulamadım :D
banada çilek yerken söylemişlerdi. elini sürme diye , sanırım yanlışlıkla sürdüm. kızımın belinde kırmızı leke çıktı şimdi geçti tabi :)

hamileyken denemeyin :D
Neee çilektede izmi çıkıyor gerçekmii? Kaç gündür çilekle uğraşıyorum nerelere dokundum bilmiyorum🥺

Back
X