2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bana doktorum omepa wm verdi içinde folikasit tüm vitaminler omega3 var

Ayyy çok güzel maşallah üçüz demek
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Insan kavga da edemez öyle ki bende balığım ama is kavgaya geldi mi sanırsın Osmanlı Bizans savaşı ben sinirimi alamadığımda sinirden ağlarım genelde. Oda böyle hüngür hüngür değil. Sadece yaş dökülür o kadar. Acaba ben yanlış burçta mi doğdum ne

Yükselen burcun ile ilgili olabilir, benim yükselen burcum da balık

Disinde eğer çürük tarzı bişey varsa hemen tedavi ol eğer iltihap apse durumu varsa mutlaka antibiyotik kullan dontor yazar yoksa bebek içinde senin içinde ilerisi sorun olabilir benim de dişler hep problem ama gebe olsan bile tedavi ediyolar sorun yok

Çok şükür canm evet bende öyle duydum fasulye gibi olan keseler için erkek bebek diyorlardi

Folbiol gebelik öncesi kullanıyordum ben doktorum değiştirdi hemen. İsmi farklı birsey. Şuan sahildeyim eve geçince bakıp yazarım

çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim. benim de adetim 1-2 gün oynardı ama sanırım bu kadarı fazla önemli değil. en son haziranın 4ünde regl olmuştum o zaman ben o tarihe göre 6 hafta 5 gün falan oluyor doğru değil mi? ben de 1 aylık falan sanıyorum daha

Kızlar ablamın korona testi pozitif çıktı. 2 gün önce o da anneme geldi beraberdik kahvaltı falan yaptık. Bugün sabahtan beri bebim boğazım gıcıklanıyordu kuru öksürük yapıyor sanırım hasta oluyorum aslında pek umursamadım ama ablam pozitif çıkınca panik yaptım daha önce hiç covit olmadım ben. Napıyım belliyim mi boğazımın geçmesini geçmezse mi doktora gideyim. Zaten gebelere ilaç vermiyorlar sanırım sadece parol alıyor herkes ateşim falan yok sadece boğazım gıcıklanıyor kurumuş gibi yutkunurken hafif ağrıyor öksürük yapıyor offf gerçekten durdum durdum şimdi mi covit oldum ben ya

Test yaptır bence canım gecmis olsun, pozitifsen de takviye gıda vs verebilir toparlaman için

Boğazını sürekli nemli tut canım kendine zencefil falan karışımlar yap buhar al arada atlatırsın inşallah ılık çaylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…