Bana doktorum omepa wm verdi içinde folikasit tüm vitaminler omega3 varBen de bir şey sorayım. Folik asit ne alıyorsunuz? Daha doktora gitmediğim için net bir bilgim yok. Hamilelik öncesi Inofolic vermişti. Onda 0,2 mg folik asit varmış. Folbiol almaya başladım, eski tecrübelerden, ama onun da tanesinde 5mg folik asit varmış, çok mu? Unutmuşum valla.
Ayyy çok güzel maşallah üçüz demekMerhaba herkese,
Biraz yorgun geçen bir hamileliğim olduğu için buraya pek uğrayamadım hepiniz nasılsınız iyisiniz umarımyeni gelen hamileleri tebrik ediyorum her şey yolunda gider bebeklerimizi heyecanla bekleriz hep beraber inşallah
Ben şuan üçüzlere gebeyimama kan testlerini erken yaptırdım 4+0da 309 cıktı 4+2de 871 cıktı. Sonra da istemedi doktorum test bende yaptırmadım 7+0da görmeye gittik 3 ayrı kese ve 3 kalp atışı duydum
Ben folidoce alıyorum ama folbiol mu ne öyle bir folik asit de kullanmıştım doktorum farketmez istediğini kullan dediği için şuan eczacıya soruyorum hep o da folidoce diyor onu alıyorum
Hayırlı olsun❤
Insan kavga da edemez öyle kiEstağfurullah canım burada herkes birbirine destek oluyor
Niye öyle dedin canım yaben de balık burcuyum . Evet bazen kendim bile sinirimi bozuyor. Hararetli bir tartışmadayım hemen sesim titremeye başlıyor, gel de kavgaya devam et
Sakıncalı bişey değil o zaman tamamCanım bende günde 3 kere duphaston kullanıyorum bebeğin tutunmasını sağlıyor ilaç
Yükselen burcun ile ilgili olabilir, benim yükselen burcum da balıkInsan kavga da edemez öyle kibende balığım ama is kavgaya geldi mi sanırsın Osmanlı Bizans savaşı ben sinirimi alamadığımda sinirden ağlarım genelde. Oda böyle hüngür hüngür değil. Sadece yaş dökülür o kadar. Acaba ben yanlış burçta mi doğdum ne
Yok canım doktor sakıncalı birşey verirmi hiçSakıncalı bişey değil o zaman tamam
Disinde eğer çürük tarzı bişey varsa hemen tedavi ol eğer iltihap apse durumu varsa mutlaka antibiyotik kullan dontor yazar yoksa bebek içinde senin içinde ilerisi sorun olabilir benim de dişler hep problem ama gebe olsan bile tedavi ediyolar sorun yokKızlar merhaba herkese.birazdan doktora gidicem keseyi görmek için inşallahdiş ağrısından beter haldeyim tuzlu su ksranfil parol doktora danisicam acaba ilk aylar antibiyotik almakta sakinca varmı diye çok kötüyüm baska onerisi olan varmı ki
Çok şükür canm evet bende öyle duydum fasulye gibi olan keseler için erkek bebek diyorlardiKese büyümüş içinde oluşum var dedi canım bir sorun yokmuş progesteron iğne oldum hapı da günde 3 çıkardı kese de fasulye gibi şekil almış buradan birinin daha öyleydi sanırım aklıma geldi şükür iyiyim
Tecrübesiz olunca her şeyin altında bir şey arıyorumYok canım doktor sakıncalı birşey verirmi hiç
Yerinde durmayan surekli hoplayan ziplayan tırmanan gözümün içine baka baka tehlikeli hareketler yapan bir çocuk işteKarnına sigmamis cikicM demiş demek ki0 3 yaş nasıl.gecti merak ettim .
Folbiol gebelik öncesi kullanıyordum ben doktorum değiştirdi hemen. İsmi farklı birsey. Şuan sahildeyim eve geçince bakıp yazarımBen de bir şey sorayım. Folik asit ne alıyorsunuz? Daha doktora gitmediğim için net bir bilgim yok. Hamilelik öncesi Inofolic vermişti. Onda 0,2 mg folik asit varmış. Folbiol almaya başladım, eski tecrübelerden, ama onun da tanesinde 5mg folik asit varmış, çok mu? Unutmuşum valla.
Ben 2 🖐2. Hamilelik oldgndan mi nedir. Öyle gidip kan aldirayim değerim nedir diye bakaym diye aklımdan geçmedi. Bana kalsa kalp atışına kadar beklerim gibi geliyor ama
Benimki de yüksek dedi değiştirdiFolbiol gebelik öncesi kullanıyordum ben doktorum mg yüksek zarar verebilir deyip değiştirdi hemen.
Doğrudur canım. Siz düzenli kullanın ilacınızı faydası olur inşallahTecrübesiz olunca her şeyin altında bir şey arıyorum
çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim. benim de adetim 1-2 gün oynardı ama sanırım bu kadarı fazla önemli değil. en son haziranın 4ünde regl olmuştum o zaman ben o tarihe göre 6 hafta 5 gün falan oluyor doğru değil mi? ben de 1 aylık falan sanıyorum dahaEvet canım doğru. Düzenli adet görenlerde son adet tarihi baz alınıyor. Sebep olarakta şu şekilde düşünüyorlar sanırım, tam yumurtlama günü saati bilinmediği için ve gebelik takip prosedürü herkeste bir olmasi gerektiği için 40 hafta üzerinden süreç değerlendiriliyor. Adetiniz düzenli değilse de doktor zaten sat ı şu tarih olarak alacağız diye güncelleme yapıyor.
Ayrıca, ben bir yerde soyle bir açıklama duymuştum yada okumuştum ne kadar doğru tartisilir tabi...
Son adette yumurta atılıyor ya rahimden, adetin ilk günü yeni yumurtanın sirasi geliyor ve yolculuk için hazırlanıyor ,işte o yumurta döllenip rahime yerleşiyor. Aslında yumurtanın fetuse gelişim yolculuğu son adet tarihinin ilk günü belli oluyor diye. Bana gayet mantıklı bir aciklama gelmişti
Test yaptır bence canım gecmis olsun, pozitifsen de takviye gıda vs verebilir toparlaman içinKızlar ablamın korona testi pozitif çıktı. 2 gün önce o da anneme geldi beraberdik kahvaltı falan yaptık. Bugün sabahtan beri bebim boğazım gıcıklanıyordu kuru öksürük yapıyor sanırım hasta oluyorum aslında pek umursamadım ama ablam pozitif çıkınca panik yaptım daha önce hiç covit olmadım ben. Napıyım belliyim mi boğazımın geçmesini geçmezse mi doktora gideyim. Zaten gebelere ilaç vermiyorlar sanırım sadece parol alıyor herkes ateşim falan yok sadece boğazım gıcıklanıyor kurumuş gibi yutkunurken hafif ağrıyor öksürük yapıyor offf gerçekten durdum durdum şimdi mi covit oldum ben ya
İnşallahDoğrudur canım. Siz düzenli kullanın ilacınızı faydası olur inşallah
Boğazını sürekli nemli tut canım kendine zencefil falan karışımlar yap buhar al arada atlatırsın inşallah ılık çaylarKızlar ablamın korona testi pozitif çıktı. 2 gün önce o da anneme geldi beraberdik kahvaltı falan yaptık. Bugün sabahtan beri bebim boğazım gıcıklanıyordu kuru öksürük yapıyor sanırım hasta oluyorum aslında pek umursamadım ama ablam pozitif çıkınca panik yaptım daha önce hiç covit olmadım ben. Napıyım belliyim mi boğazımın geçmesini geçmezse mi doktora gideyim. Zaten gebelere ilaç vermiyorlar sanırım sadece parol alıyor herkes ateşim falan yok sadece boğazım gıcıklanıyor kurumuş gibi yutkunurken hafif ağrıyor öksürük yapıyor offf gerçekten durdum durdum şimdi mi covit oldum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?