Benim de adet düzensizliğim var o yüzden böyle o zamanCanım benim de öyle. Sat 19 Mayıs ultrasona göre cumartesi günü 6 haftalık demişti. Benim adet düzensizliğim vardı.
Ben ocean folat alıyorum folat formunun daha etkili olduğunu duymuştum doktorum da onaylamıştıBen de bir şey sorayım. Folik asit ne alıyorsunuz? Daha doktora gitmediğim için net bir bilgim yok. Hamilelik öncesi Inofolic vermişti. Onda 0,2 mg folik asit varmış. Folbiol almaya başladım, eski tecrübelerden, ama onun da tanesinde 5mg folik asit varmış, çok mu? Unutmuşum valla.
.Maşallah bebeğinizeBen Bursa'dayım muayene 190tl ödüyorum şimdiye kadar sadece kan testi istedi o da 134dü sanırım ultrasonlardan para almadı hatta yarın yine gidicem onu da geçen haftaki randevumdan 15 gün geçmediği için yine ücretsiz yapıcak.
Çok sevindim adınızaKızlar kese görüldükalp atışını henüz duyamadık 10 gün sonra gideceğiz
Ben kullanmadım bol.ayva, yeşillik yedim.kan değerim de güzeldi
Canım inofolic combi kullanıyorum ben
Merhaba. Ben Fobmix vitamin ilacı alıyorum hepsi bi arada folik asidi de yüksek. Saç dökülmemi tamamen kestiği için çookkkk mutluyummmm
Ben
Ben ocean folat alıyorum folat formunun daha etkili olduğunu duymuştum doktorum da onaylamıştı
Teşekkür ederim hepinizeBen folidoce kullanıyorum 400luk
Kızımda günde yarım folbiol vermişti doktorum :)Teşekkür ederim hepinizeFolbiol da çok varmış folic asit o zaman ya.. Ben de doktora gidene kadar o zaman elimdeki inofolici bitireyim önce, sonra 200 ya da 400 mcg'liklerden alayım. Sizinkiler genelde öyle. Sonra da doktor söyler zaten. Çok saolun.
:) 2 gün içinde 2 katına çıkması önemli. Onu biliyorum. Onun dışında değerler farklılık gösterebiliyor. Aralıklar çok geniş.Yok merak ettim az mi fok mu anlamıyorum fikir sahibi olmak icin sordum :)
Teşekkürler.. Az da değilmiş tabi.. Neyse artık. Bu fiyatlara da razıyım, napalım. Her şey o kadar ateş pahası ki.. Hangisi anormal bir fiyat anlayamıyorum artık..Ben kendimce bir kaç yeri araştırdım 5. 000- 5.500 civarı yurtdışına gidenler 6. 000- 6.500-7.000 fiyatlarda degişkenlik gösteriyor
Kızlar çoğul kese gören var mı ?
Varsa beta değerleriniz test gününüzde kaç idi
Ben de bir şey sorayım. Folik asit ne alıyorsunuz? Daha doktora gitmediğim için net bir bilgim yok. Hamilelik öncesi Inofolic vermişti. Onda 0,2 mg folik asit varmış. Folbiol almaya başladım, eski tecrübelerden, ama onun da tanesinde 5mg folik asit varmış, çok mu? Unutmuşum valla.
Kızlar kese görüldükalp atışını henüz duyamadık 10 gün sonra gideceğiz
Ay unutmuşum ben yaKızımda günde yarım folbiol vermişti doktorum :)
Yaşa maşallah ucuz muuuuMerhaba herkese,
Biraz yorgun geçen bir hamileliğim olduğu için buraya pek uğrayamadım hepiniz nasılsınız iyisiniz umarımyeni gelen hamileleri tebrik ediyorum her şey yolunda gider bebeklerimizi heyecanla bekleriz hep beraber inşallah
Ben şuan üçüzlere gebeyimama kan testlerini erken yaptırdım 4+0da 309 cıktı 4+2de 871 cıktı. Sonra da istemedi doktorum test bende yaptırmadım 7+0da görmeye gittik 3 ayrı kese ve 3 kalp atışı duydum
Ben folidoce alıyorum ama folbiol mu ne öyle bir folik asit de kullanmıştım doktorum farketmez istediğini kullan dediği için şuan eczacıya soruyorum hep o da folidoce diyor onu alıyorum
Hayırlı olsun❤
Ay masallah ya ne güzelMerhaba herkese,
Biraz yorgun geçen bir hamileliğim olduğu için buraya pek uğrayamadım hepiniz nasılsınız iyisiniz umarımyeni gelen hamileleri tebrik ediyorum her şey yolunda gider bebeklerimizi heyecanla bekleriz hep beraber inşallah
Ben şuan üçüzlere gebeyimama kan testlerini erken yaptırdım 4+0da 309 cıktı 4+2de 871 cıktı. Sonra da istemedi doktorum test bende yaptırmadım 7+0da görmeye gittik 3 ayrı kese ve 3 kalp atışı duydum
Ben folidoce alıyorum ama folbiol mu ne öyle bir folik asit de kullanmıştım doktorum farketmez istediğini kullan dediği için şuan eczacıya soruyorum hep o da folidoce diyor onu alıyorum
Hayırlı olsun❤
Evet o şekilde yapan hastane çok fazla doktor bile bulunmuyor acillerde biz çok şükür 24 saat kadın doğum doktoruna görünebiliyoruzYani sonuçta bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. Önemli olan o zaten. Benim kastettiğim isyanım ulaşılamama durumu. Ulaşabileceğiniz bir ebe var o zaten önemli gördüğü bir durumu doktorunuza iletir ve size yönlendirme yapar. Ben hiç ulaşamadıniz olarak düşünüp, ufak bir sitemde bulundum. Birde bir sorun yasandiginda takibinizdeki doktor dışında digerleri pek müdahale etsin istemiyor.
Yaaa üçüz müüüMerhaba herkese,
Hayırlı olsun❤
Çok sevindim :)) Hadi maşallahKızlar çok şükür bebişimi gördüm 1.70 mm4-5 Ağustos kalp atışı için çağırdı kahverengi leke ne kadar çok gelirse gelsin kırmızaya dönemezse korkma dedi pazar gününden bugüne kesemizde büyümüş herşey yolunda çarşamba gününe kadar daha dinlen eğer geçmezse raporu uzatırız dedi
Ayyy benim 4+0 da 955 le öğrendim ama tek görünüyor şimdilikk kese tek en azındanAy masallah ya ne güzelBenim 4+0 da 479 çıktı acaba dördüz falan mi diye düşünmeden edemedim su an
Ya demek ki kişiden kişiye çok değişiyor panige gerek yok o zamanAyyy benim 4+0 da 955 le öğrendim ama tek görünüyor şimdilikk kese tek en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?