• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kaç gün gecikti canm
Dün 3. gündü. Oğlumda geciktiği 2. gün 1800'lerde çıkmıştı. Ona da çok yüksek diyorlardı ama.. Gerçi o doğuma kadar hep 3-4 hafta önden gitmişti :)) Bu da bana düşük geldi biraz. Ama haftasıyla uyumlu görünüyor şükür. Az mı ki? Bakalım yarın anlarım.

Ay iyi bari.. 2015te falan bile böyle 2000-3000 fiyatlar konuşuluyordu. O zaman pek yüzüne bakamamıştık. Çok fazla geliyordu. İnşallah ben de bulurum bu fiyatlara şimdi.
İhtiyaç halinde haberleşelim bende 35 yaşındayım yaptırmak istiyorum isterseniz İstanbul Pendik'te yim ilgili firmanın numarası nı atarım görüşür bi ön bilgi alırsın canım

Benim kızım çok hareketliydi aman allahim yani doktor günde 2 saat içinde 10 hareket/ tekme yeterli derdi ben dakikada 20 felan sayardım o derece.hatta ilerleyen aylarda zıpırım ayaklarını omurgama doğru yaslar kendini arkaya iterdi, tamam birazdan göbekten fırlayacak derdim, çok zıplar takla atardi. Hatta yani nasıl diyim, ayaklarını mideme doğru, kaburgalara yaslar iterdi kendini adım atar gibi bir sağ ayak bir sol ayak tekme atardı çok ta kuvvetliydi hani. Ve son aylarda benim mide bölgem civarı morarmaya başlamıştı tekmelerden, etim çürüdü resmen. Doktorum bu nasıl bi kız felen derdi . Kızımın kemik yapısı baya kuvvetlidir halen. Vurdu mu acıtır🙄
Karnına sigmamis cikicM demiş demek ki ❤️ 0 3 yaş nasıl.gecti merak ettim 🤭.

İhtiyaç halinde haberleşelim bende 35 yaşındayım yaptırmak istiyorum isterseniz İstanbul Pendik'te yim ilgili firmanın numarası nı atarım görüşür bi ön bilgi alırsın canım
Çok teşekkür ederiimm :)) Tamam olur. Bir doktora da sorayım. Fiyatları da karşılaştırırım olmazsa. İnşallah sağlıkla o günlere gelelim :KK68:

Kese şekli konusunda bir bilgim yok hiç benim... plesanta konumuna göre Ramzi teorisi yüksek oranda doğru çıkıyor diyorlar. Ben içimden geçeni söyledim sadece 🌺
Taman cnm teşekkür ederim. bakalım 1 ay sonra belli olur hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsun yeterki💐

Estağfurullah canım burada herkes birbirine destek oluyor 🤗

Niye öyle dedin canım ya 😔 ben de balık burcuyum . Evet bazen kendim bile sinirimi bozuyor. Hararetli bir tartışmadayım hemen sesim titremeye başlıyor, gel de kavgaya devam et 😃
Ya takiliyrm üzülme hemen ❤️ ( işte bundan ötürü 🤭) aşırı hassas eşim var da evde, 2. Bünyem kaldırmaz 😅😅😅

Ben de bir şey sorayım. Folik asit ne alıyorsunuz? Daha doktora gitmediğim için net bir bilgim yok. Hamilelik öncesi Inofolic vermişti. Onda 0,2 mg folik asit varmış. Folbiol almaya başladım, eski tecrübelerden, ama onun da tanesinde 5mg folik asit varmış, çok mu? Unutmuşum valla.

2. Hamilelik oldgndan mi nedir. Öyle gidip kan aldirayim değerim nedir diye bakaym diye aklımdan geçmedi. Bana kalsa kalp atışına kadar beklerim gibi geliyor ama 🤭

Kızlar kese görüldü 😍 kalp atışını henüz duyamadık 10 gün sonra gideceğiz

Eklentiler

• CCE9FCB0-601B-4FFF-9E97-DF3B2E32B474.jpeg
    CCE9FCB0-601B-4FFF-9E97-DF3B2E32B474.jpeg
    132,8 KB · Görüntüleme: 68
Ben de bir şey sorayım. Folik asit ne alıyorsunuz? Daha doktora gitmediğim için net bir bilgim yok. Hamilelik öncesi Inofolic vermişti. Onda 0,2 mg folik asit varmış. Folbiol almaya başladım, eski tecrübelerden, ama onun da tanesinde 5mg folik asit varmış, çok mu? Unutmuşum valla.
Ben kullanmadım bol.ayva, yeşillik yedim.kan değerim de güzeldi

Canım inofolic combi kullanıyorum ben

Canım benim dikkatimi çekti acaba ilgisi olabilir mi oğlum var 9 yaşında onun ilk ultrason görüntüsünde kese soldaydı, bu hamilelikte de solda. İlgisi var mı bilmiyorum. Saçma da olabilir
Hayırlı diyorum artık canım. Çok ayrıntıya girince kafa çok karışıyor stres oluyor insan. Çok şükür 3 yaşında bi kızım var, rabbim bu bebişide tüm bebişlerimizi de sağlıkla kavuştursun inşallah yakında güzel haberler alalım inşallah♥️

Dün 3. gündü. Oğlumda geciktiği 2. gün 1800'lerde çıkmıştı. Ona da çok yüksek diyorlardı ama.. Gerçi o doğuma kadar hep 3-4 hafta önden gitmişti :)) Bu da bana düşük geldi biraz. Ama haftasıyla uyumlu görünüyor şükür. Az mı ki? Bakalım yarın anlarım.
Yok merak ettim az mi fok mu anlamıyorum fikir sahibi olmak icin sordum :)

Hayırlı diyorum artık canım. Çok ayrıntıya girince kafa çok karışıyor stres oluyor insan. Çok şükür 3 yaşında bi kızım var, rabbim bu bebişide tüm bebişlerimizi de sağlıkla kavuştursun inşallah yakında güzel haberler alalım inşallah♥️
Aminnn

Merhaba. Ben Fobmix vitamin ilacı alıyorum hepsi bi arada folik asidi de yüksek. Saç dökülmemi tamamen kestiği için çookkkk mutluyummmm

Ben folidoce kullanıyorum 400luk

Ay iyi bari.. 2015te falan bile böyle 2000-3000 fiyatlar konuşuluyordu. O zaman pek yüzüne bakamamıştık. Çok fazla geliyordu. İnşallah ben de bulurum bu fiyatlara şimdi.
Ben kendimce bir kaç yeri araştırdım 5. 000- 5.500 civarı yurtdışına gidenler 6. 000- 6.500-7.000 fiyatlarda degişkenlik gösteriyor

Back