Üzerime alınıyorum yalnız bir balık burcu olarak21 Mart burcu Balık mi olacak acabaa. Çok sulu gözlü olur baliklar
Ee bende uzun zamandır yokcanım gayet normal. Kiminde surekli sancı oluyor kiminde ara ara oluyor kiminde hiç olmuyor. Bünyede bünyeye değişkenlik gösteriyor.
Genel olarak sancı bebek tutunduktan sonra rahim büyüdükçe karın kasları geriliyor ya, o kasların gerilmesinden kaynaklı kaşık ağrısı sancısı gibi hissediyoruz. Ara ara çok olacak özellikle 6. Aydan sonra bebek bir anda büyüyor o dönem daha yoğun hissediliyor birde üzerine 8.ay itibariyle yalancı doğum sancıları da eklenecek zaten. O yüzden ağrım yok diye endişe etme keyfini çıkartben öyle yapıyorum
Evet dün doktorda 12 haftalık bir bayan vardı, doktor bir şeyler ye gel cinsiyeti göremiyorum demiş
Benim de bir gün oluyor bir gün olmuyor sorun yapma canım
Yaaa maşallah ne güzel. Benim eşimde yengeç burcu aşırı hassas ve romantik.ben onun yanında biraz odun kalyrmoglum balık burcu, cok duygusal hassas ve kendini cok iyi ifade edebilen bir cocuk, espri yapmayı cok sever.
her cocuk aynı olmaz tabi ama ben balık burcunu sevdim :)
Yaaaa işin şakası yoksa dedgnz gibi herkes bir değil ama ortak yönünüz aşırı hassas bir ruha sahip olmanız sanırım.Üzerime alınıyorum yalnız bir balık burcu olarakher balık birbirine benzemez. Evet biraz duygusal olduğumuz doğrudur, hayal kurmayı çok severiz ama sulugöz vs kabul etmiyorum şahsen. Ama yabana atmayın çok hisli insanlarızdir. Sanatsal yonumuz iyidir . Ya balık ya kova olacaklar ama bakalım yulselenleri ne olacak o da çok etkili sonuçta
Canım aklıma gelmişken söyleyeyim. Sabah aç karnına kayısı yeyin kabızlık için. Ve kabızlık artıyorsa muhakkak doktorunuza söyleyin ilaç versin. Çünkü demir ilacı kullanmaya başladığımızda bir anda çok artacak. Doktorunuza mutlaka belirtin o a göre kabız yapmayan demir verir ilerleyen dönemde ve kabızlığı engelleyen gebelikte kullanılan suruplar var. Ben ilk gebeligimde çok ama çok acı tecrübelerle öğrendim. Sakın canınızın acımasına musade etmeyin doktordan ilac surup isteyin çünkü çok kötü bir durum gerçekten. Ben ilk hamileligimde demir ilacına bağlı gelişti ve 2. Gün çok sayıda ve çok derin çatlaklar oluştu. Genel cerrahiye zor gittim resmen. Hamile olduğun için hiçbir şey yapamayız dediler. Kaç gün gece gündüz ağrıdan açıdan ağladım kim bilir... bu duruma gelmeden önleminizi alınŞu hamileliği ağır geçiren bir tek ben miyim ya. Bulantı hapı bile zor tutuyor. Halsizlik kabızlık gaz çıldırıcam
Benim hiç sancım olmadı desemEe bende uzun zamandır yokcanım gayet normal. Kiminde surekli sancı oluyor kiminde ara ara oluyor kiminde hiç olmuyor. Bünyede bünyeye değişkenlik gösteriyor.
Genel olarak sancı bebek tutunduktan sonra rahim büyüdükçe karın kasları geriliyor ya, o kasların gerilmesinden kaynaklı kaşık ağrısı sancısı gibi hissediyoruz. Ara ara çok olacak özellikle 6. Aydan sonra bebek bir anda büyüyor o dönem daha yoğun hissediliyor birde üzerine 8.ay itibariyle yalancı doğum sancıları da eklenecek zaten. O yüzden ağrım yok diye endişe etme keyfini çıkartben öyle yapıyorum
Kız ben balık burcuyum, romantizm yanımdan geçmez şöyle ki, nişanlıyken eşim yemek hazırlamış. Odanın yer yerine mum ışiklari felan koymuş özenmiş etmiş neyse. Elektrik faturası yüksek gelecek diye ışık açmıyorsun pes yani pinti adam demiştim en sonundaYaaa maşallah ne güzel. Benim eşimde yengeç burcu aşırı hassas ve romantik.ben onun yanında biraz odun kalyrmevde 2 hassas nasıl olur bilemedim.( Oğlumla ben aslan burcuyuz)
Su içmek de çok önemli sanırım. TeşekkürlerCanım aklıma gelmişken söyleyeyim. Sabah aç karnına kayısı yeyin kabızlık için. Ve kabızlık artıyorsa muhakkak doktorunuza söyleyin ilaç versin. Çünkü demir ilacı kullanmaya başladığımızda bir anda çok artacak. Doktorunuza mutlaka belirtin o a göre kabız yapmayan demir verir ilerleyen dönemde ve kabızlığı engelleyen gebelikte kullanılan suruplar var. Ben ilk gebeligimde çok ama çok acı tecrübelerle öğrendim. Sakın canınızın acımasına musade etmeyin doktordan ilac surup isteyin çünkü çok kötü bir durum gerçekten. Ben ilk hamileligimde demir ilacına bağlı gelişti ve 2. Gün çok sayıda ve çok derin çatlaklar oluştu. Genel cerrahiye zor gittim resmen. Hamile olduğun için hiçbir şey yapamayız dediler. Kaç gün gece gündüz ağrıdan açıdan ağladım kim bilir... bu duruma gelmeden önleminizi alın
7. Aydan sonra hic olmadı mı sizde doğuma doğru.Benim hiç sancım olmadı desemanneme soruyrdm sancı nasıl bir şey onun da hiç sancısı olmamış
Hayır hiç hatirlamyrum 9 ay boyunca kusmaktan helak oldgm için başka da bir şey hatirlamyrm ama olsa mutlaka hatırlardm. Aşırı hareketli de değildi karnımda sakın olur sandım amaaaaa amaaaa7. Aydan sonra hic olmadı mı sizde doğuma doğru.
Subat 19 a kadar 19 öncesi kova 19 sonrası balıkYaaaa işin şakası yoksa dedgnz gibi herkes bir değil ama ortak yönünüz aşırı hassas bir ruha sahip olmanız sanırım.
Oğlum aslan burcu olsn diye yaz hamilelgni göze almstm ama bir daha tobeee derken balık burcu muuu aaa dedim içimdenkova hangi gune kadar acabaa
Evde harcama dikkat eden kişi benimKız ben balık burcuyum, romantizm yanımdan geçmez şöyle ki, nişanlıyken eşim yemek hazırlamış. Odanın yer yerine mum ışiklari felan koymuş özenmiş etmiş neyse. Elektrik faturası yüksek gelecek diye ışık açmıyorsun pes yani pinti adam demiştim en sonundaharcamalarına çok dikkat eder, nişanlı donemindeyken de baya dikkatliydi harcama konusunda ondan. Yani burçlara çok takılma derim
Canm benimde son adet tarihim 6 hazirandi ovulasyon testi yapıyordum test 28 haziranda pozitif çıktı o yüzden. Her kadının yumurtalaması saati saatine aynı gerçekleşmiyor. Yumurtlama geç okuduysa döllenmede Geç olmusturKızlar günaydın şimdi doktordan çıktım, pazartesi betam 621di bugün vajinalden 4mm'lik bir kese gördü çok şükür.Duphaston ve takviye omega falan yazdı ama kalp atışı duyana kadar bekliycez çünkü 2 hafta geriden geliyosun dedi SAT 9 haziran şu an tam 6+0 olmam gerekirken 4 haftalıkmış kese. Geç döllenmede bu kadar büyük bir fark olur mu?
Olur mu öyle şey ne affı... endişelerimizi, korkularımızı, mutluluğu , heyecanı ,üzüntüyü, bilgiyi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz burdaah içimi nasıl rahatlattınız Allah razı olsuntecrübesizlik korkuyla birleşince işte, affınıza sığınıyorum artık
Benim kızım çok hareketliydi aman allahim yani doktor günde 2 saat içinde 10 hareket/ tekme yeterli derdi ben dakikada 20 felan sayardım o derece.hatta ilerleyen aylarda zıpırım ayaklarını omurgama doğru yaslar kendini arkaya iterdi, tamam birazdan göbekten fırlayacak derdim, çok zıplar takla atardi. Hatta yani nasıl diyim, ayaklarını mideme doğru, kaburgalara yaslar iterdi kendini adım atar gibi bir sağ ayak bir sol ayak tekme atardı çok ta kuvvetliydi hani. Ve son aylarda benim mide bölgem civarı morarmaya başlamıştı tekmelerden, etim çürüdü resmen. Doktorum bu nasıl bi kız felen derdi . Kızımın kemik yapısı baya kuvvetlidir halen. Vurdu mu acıtırHayır hiç hatirlamyrum 9 ay boyunca kusmaktan helak oldgm için başka da bir şey hatirlamyrm ama olsa mutlaka hatırlardm. Aşırı hareketli de değildi karnımda sakın olur sandım amaaaaa amaaaa
Canım plesantanin konumuna göre erken dönemde tahmin yürütüyorlar. Doktor size plasentanin konumunu söyledi mi?Kızlar 7+5 günlüğüz sizce keseye göre cinsiyet nedir kimse bi tahminde bulunmadı varmı anlayan acaba
Yok cnm sordum plesantayı şu an küçük olduğu için göremediği için bişey diyemedi. Kesenin şeklinin nasıl acaba tam anlayamadımCanım plesantanin konumuna göre erken dönemde tahmin yürütüyorlar. Doktor size plasentanin konumunu söyledi mi?
Canım benim de öyle. Sat 19 Mayıs ultrasona göre cumartesi günü 6 haftalık demişti. Benim adet düzensizliğim vardı.Kızlar günaydın şimdi doktordan çıktım, pazartesi betam 621di bugün vajinalden 4mm'lik bir kese gördü çok şükür.Duphaston ve takviye omega falan yazdı ama kalp atışı duyana kadar bekliycez çünkü 2 hafta geriden geliyosun dedi SAT 9 haziran şu an tam 6+0 olmam gerekirken 4 haftalıkmış kese. Geç döllenmede bu kadar büyük bir fark olur mu?
Bizim günlerimiz yakınmış bayaGeç yumurtlamissinizdir belki. Benim sat 23 mayıs. ama doktor 1 haziran diceksin dedi. Kese beta ve embriyo ona uyumlu. Benim gittiğim hicbir doktor kalp atışı duyulmadan embriyo oluşup ölçüm yapılmadan tam tarih vermedi. Ve okadar hızlı büyüyorlar ki bu dönemde canınızı sıkmayın lütfen. Iki farklı doktora gidiyorum biri 6+3 biri 6+6 diyor aynı günde birkaç gün de öyle oynuyor. Canınızı sıkmayın lütfen hamileliğinizin tadını çıkartın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?