• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Şu hamileliği ağır geçiren bir tek ben miyim ya. Bulantı hapı bile zor tutuyor. Halsizlik kabızlık gaz çıldırıcam
Bende seninle aynıyım canım merak etme sadece gece uyurken rahat ediyorum uyanır uyanmaz başlıyor baş ağrısı yapıyor bende hasta gibi yataklarda yatıyorum. Kayısı diyorum 5 Gün lavaboya çıkamadım daha bugün işte kayısı yiyince faydasını görüyorum ama kuru değil normal kayısı şuan mevsimi zaten o çok iyi geldi.

İnşllah sağlık promlermeri yoktur sağlıklı sıhhatli bebeklerdir canım şimdide kafayı buna yaptım sende de oluyor mu? Sürekli sağlıklı mı bşr engeli varmı zekası gelişiyor mu acaba diye soruyorum kendime
İnşallah canım saglıklı sıhhatli bebekler olsunlar Rabbim hiçbir anneyi babayı evlat acısıyla yaşatmasın hep aklımızda benim ve eşimin ya bir durum varsa ya birşey olursa en azından bir netlik çıkıcak ortaya artık herşey Allahtan

Canım bende günde 3 kere duphaston kullanıyorum bebeğin tutunmasını sağlıyor ilaç
Duphaston ilacını ne için kullanıyorsunuz? Tüp bebek mi sizinki o yüzden mi yoksa düşük ihtimali var diye fl mı? Bana ilaç yazılmadı hiç sanki bir şeyleri atlamıştım gibi hissediyorum

Yok cnm sordum plesantayı şu an küçük olduğu için göremediği için bişey diyemedi. Kesenin şeklinin nasıl acaba tam anlayamadım
Kese şekli konusunda bir bilgim yok hiç benim... plesanta konumuna göre Ramzi teorisi yüksek oranda doğru çıkıyor diyorlar. Ben içimden geçeni söyledim sadece 🌺

Duphaston ilacını ne için kullanıyorsunuz? Tüp bebek mi sizinki o yüzden mi yoksa düşük ihtimali var diye fl mı? Bana ilaç yazılmadı hiç sanki bir şeyleri atlamıştım gibi hissediyorum
Düşük olmasın diye doktorum verdi. Daha önce kimyasal gebelik yaşadığımı söylemiştim. Bi kaç tane daha ilaç verdi hatta kullanıyorum

arkadaşlar benim bugüne kadar hep sancım oldu kasıklarımda ufaklı tefekli. ama bugün sancım yok yani bu saat oldu daha hiç olmadı normal mi bu durum ? oturup kalkarken bile hissederdim yatakta dönerken falan. 5+2 bu arada bugün.

takmaya yer mi arıyorum :KK61:
SAncı olmaması daha iyi değil mi :) Benim 2. çocuğum olacak nasipse.. Rahmimsert biraz sanrım öksürürken falan kas ağrısı gibi ağrıyor bazen ama onun dışında maşallah ağrı sancı yok :nazar: Bence sevinmelisin :KK37: :)) Sağlıkla devam edecek inşallah dönlünü ferah tut :dua::KK15:

Bende Avrupa yakasındayım haftaya doktorum iyi bir yere yönlendirecek o zaman söylerim sana benimde yaş 35 o yüzden yapmam gerekiyor canım.
Ben haftaya gebelikten sonra ilk defa doktora gideceğim. Bakalım her ey yolunda gider de inşallah :dua: Ben de sorayım o zaman. Senden de bilgi alırım. Teşekkür ederim canım :KK15:

Senle aynı degilmiydik kalp atışını duydun mu sen ben bugün devlette duyamadım malesef ilk defa kadın doğumda devlete gittim ve pişmanlık yaşıyorum şimdi özele geldim 😔
canım benim sata göre 3 gün ileride doktorum öyle söyledi 6+2 de gitmiştim doktorum 6+5 ile uyumlu dedi. Kalp atışını o zaman duydum çok şükür geçen hafta perşembe gitmiştim. Önümüzdeki haftaya çağırdı o zamanda Allah izin verirse 8+5 olacağım. Ama kalp atışında sıkıntı yaşamadım hem de çok net duydum. Ama herkese eşit olmuyor keselim 7.haftanın içinde duymuştu. Genelde de hep 7.haftanın içinde duyuyorlar.

İstanbula bildigim yer yok ama yaptıracağım yer nipt plus bildigim her şehirde bir temsilcisi varmış anlaşmalı hastaneden kanı alıyorlar İstanbulda incelemelerini yapıyorlarmış canım bunuda bana doktorum yaptırmak isterseniz demişti ve bize mantıklı geldi
Çok teşekkürler :KK68: Doktoruma soracağım o zaman.

ah içimi nasıl rahatlattınız Allah razı olsun 🥰🥰🥰 tecrübesizlik korkuyla birleşince işte, affınıza sığınıyorum artık 🫣
Estağfurullah canım burada herkes birbirine destek oluyor 🤗
Yaaaa işin şakası yoksa dedgnz gibi herkes bir değil ama ortak yönünüz aşırı hassas bir ruha sahip olmanız sanırım.
Oğlum aslan burcu olsn diye yaz hamilelgni göze almstm ama bir daha tobeee derken balık burcu muuu aaa dedim içimden 🤭🤭🥰🥰 kova hangi gune kadar acabaa 😂😂
Niye öyle dedin canım ya 😔 ben de balık burcuyum . Evet bazen kendim bile sinirimi bozuyor. Hararetli bir tartışmadayım hemen sesim titremeye başlıyor, gel de kavgaya devam et 😃

Fetal DNA hamilelik öncesinde mi yaptırılıyor ?
Evet canım. Arkadaşlar da cevap vermiş. İlk bebeğimde yaptırmamıştım. Yaş 33tü. Onda bile 2li 3lü testlerde sırf yaştan dolayı risk 30 yaş altındakilere göre yüksek çıkıyordu. Şimdi 40 oldum. 2li 3lü testler sadece yüzde olarak risk söylüyor; %1 %5 neyse.. Burada belli bir hesaplama yöntemi var. Yaş sanıyorum mesela 35'ten yüksekse, direk o risk puanı daha yüksek sayılarla çarpılıyor ve belki de %20 falan çıkıyor rahatsızlık ihtimali. Bu normalde çok yüksek bir oran. Doktor çocuğu net şekilde görüp sağlıklı diyene kadar insanın içi içini yer. Bu testler %99,9 güvenilir. Her şeyi direk net söylüyorlar. 30-35 altı olanlar aslında daha rahat olabilirler bence... ben yaş itibariyle yaptırmak istiyorum. Her şey Allah'tan elbette.. Bazısı bilmek istemiyor. İnşallah güzel haberlerle içim rahat olsun isterim.. Fiyatlar da uçmuştur eminim. Yurt dışına gönderiliyordu eskiden şimdi nasıl bilmiyorum ama... Euro dolar kurundan etkilenmiştir illa ki. Şartları zorlayacağım sanırım.

Benim beta da 2 günde 168'den 576'ya çıkmış, şükürler olsun :KK68: :nazar: Dün akşam yaptırmıştım. Doktorum cuma yaptır demişti aslında ama dayanamadım. O yüzden yarın bir daha yaptıracağım. İnşallah sonrasında da güzelce devam eder :dua::anneadayı: Yarın sonucu doktora bildirip randevu alacağım bakalım :)

Evet canım. Arkadaşlar da cevap vermiş. İlk bebeğimde yaptırmamıştım. Yaş 33tü. Onda bile 2li 3lü testlerde sırf yaştan dolayı risk 30 yaş altındakilere göre yüksek çıkıyordu. Şimdi 40 oldum. 2li 3lü testler sadece yüzde olarak risk söylüyor; %1 %5 neyse.. Burada belli bir hesaplama yöntemi var. Yaş sanıyorum mesela 35'ten yüksekse, direk o risk puanı daha yüksek sayılarla çarpılıyor ve belki de %20 falan çıkıyor rahatsızlık ihtimali. Bu normalde çok yüksek bir oran. Doktor çocuğu net şekilde görüp sağlıklı diyene kadar insanın içi içini yer. Bu testler %99,9 güvenilir. Her şeyi direk net söylüyorlar. 30-35 altı olanlar aslında daha rahat olabilirler bence... ben yaş itibariyle yaptırmak istiyorum. Her şey Allah'tan elbette.. Bazısı bilmek istemiyor. İnşallah güzel haberlerle içim rahat olsun isterim.. Fiyatlar da uçmuştur eminim. Yurt dışına gönderiliyordu eskiden şimdi nasıl bilmiyorum ama... Euro dolar kurundan etkilenmiştir illa ki. Şartları zorlayacağım sanırım.
Geçen yıl yurtdışına gönderiyordu bizim hastanede ama bu yıl türkiyede açılmış bunun firması örnek veriyorum test yurtdışında 3000 ken türkiyede maliyet düştüğü için 2000 falan

Benim beta da 2 günde 168'den 576'ya çıkmış, şükürler olsun :KK68: :nazar: Dün akşam yaptırmıştım. Doktorum cuma yaptır demişti aslında ama dayanamadım. O yüzden yarın bir daha yaptıracağım. İnşallah sonrasında da güzelce devam eder :dua::anneadayı: Yarın sonucu doktora bildirip randevu alacağım bakalım :)
Kaç gün gecikti canm

Kızlar 7+5 günlüğüz sizce keseye göre cinsiyet nedir kimse bi tahminde bulunmadı varmı anlayan acaba

Canım benim dikkatimi çekti acaba ilgisi olabilir mi oğlum var 9 yaşında onun ilk ultrason görüntüsünde kese soldaydı, bu hamilelikte de solda. İlgisi var mı bilmiyorum. Saçma da olabilir

Geçen yıl yurtdışına gönderiyordu bizim hastanede ama bu yıl türkiyede açılmış bunun firması örnek veriyorum test yurtdışında 3000 ken türkiyede maliyet düştüğü için 2000 falan
Ay iyi bari.. 2015te falan bile böyle 2000-3000 fiyatlar konuşuluyordu. O zaman pek yüzüne bakamamıştık. Çok fazla geliyordu. İnşallah ben de bulurum bu fiyatlara şimdi.

Back