Ayy ben de direkt burcuna bakmıştım ve aynı şeyleri düşündüm21 Mart burcu Balık mi olacak acabaa. Çok sulu gözlü olur baliklar
canım bende de oluyor ama progestan kullanıyorum vajinal sabahları oluyor özellikle akıntı hamilelikte artar diye biliyorum ama dr una danış istersen :)Kızlar beyaz pütürlü gibi olan akıntı normal mi bu dönemde??
Çoy kaybınız olmuş.. Çok üzüldüm.. Allah kimseye yaşatmasın inşallah.. Allah gönlünüze göre versin. Her şey rahat kolay geçsin.. Rahatlıkla sağlıkla kavuşun inşallahBende öyleyim kızımdan sonra 6 kaybımız oldu ailelerden başka kimseye söylemedik. 1 aşılama 2 tüp bebek bak sende tedaviye başlarken gebe kalmışsın bende öyleyim 40 yaşıma kadar deneyeceğim dedim kısmet oldu. Sağlıkla gelsin inşallah şimdi 7+3 teyim çoo şükür bir sıkıntı yaşamadım lekelenmem kanamam olmadı siper düşüklerimde belirtilerim ya yoktu hiç ya da olanlar aniden kesilirdi birde 5. Haftamda lekelenme kanama vs başlardı.ya kede düzensiz olurdu. Şimdi yine korkuyorum doktorum sağlıklı gözüküyor kese çok düzgün dedi ama insan tedirgin oluyot yinede canım. Bizim yaşadıklarımızı yaşayanlar daha iyi biliyor durumu. Hep elim tetikte düştümü düşecekmiş sevinsem mi bebeğimi sevemiyorum bile şuan bağ kurmak istemiyorum ya düşerse diye. Ne eşim ne de ben bağlanmak istemiyoruz. Bi engeli olacak mı diye korkuyorum şimdi de. Rabbim hepimize sabır versin inşallahgüzellerini nasip etsin inşalalh
Ben şuan 7+2 yim. Ama merkezde baktirdigim doktora göre 6+6 belki de o arada fazla gelişmiştir bilmiyorumBizim günlerimiz yakınmış bayadoktor net bir sat güncellemesi yapmadı ama uygulamaya 4 Haziran girdim kendimce hesaplayıp. Cumartesi günü 6 hafta demişti
Canım bende günde 3 kere duphaston kullanıyorum bebeğin tutunmasını sağlıyor ilaçTeşekkür ederim yumurtlamam ve son ilişkim 25 hazirandı o yüzden bence 4 haftalık olması normal ama yine de stres oluyorum işteBir de bu duphastonu günde 3 kere içicekmişim ama her yerde adet söktürücü falan yazıyor anlamadım ben kullanan var mı acaba?
Canım öyleymiş evet şimdi baktım da progestandan olurmus herhalde kalp atışını görene kadar böyle hop oturup hop kalkıcam ben olsun bu bile çok güzelcanım bende de oluyor ama progestan kullanıyorum vajinal sabahları oluyor özellikle akıntı hamilelikte artar diye biliyorum ama dr una danış istersen :)
Ben içimde haftaya perşembe randevum var o zaman Allah izin verirse 8+5 olacağım doktor o zaman nerede ne yaptırmam gerekeni söyleyebilir canım .Bana doktorum Nipt plus adında bir braşür verdi 10 haftada gitmek istersen gidebilirsin dedi yarın Arıcam konuşucam bazı yerler 8 haftada da yapıyormuş ama genellikle 10 hafta olunca bu test yapılıyormuş
Benim de sürekli ağrım oluyordu adet olacakmışım gibi artık neredeyse hiç olmuyorum ben de 5+4 üm gerçi doktora göre daha geri. O yüzden bence normal herkeste bu belirtiler vararkadaşlar benim bugüne kadar hep sancım oldu kasıklarımda ufaklı tefekli. ama bugün sancım yok yani bu saat oldu daha hiç olmadı normal mi bu durum ? oturup kalkarken bile hissederdim yatakta dönerken falan. 5+2 bu arada bugün.
takmaya yer mi arıyorum
Senle aynı degilmiydik kalp atışını duydun mu sen ben bugün devlette duyamadım malesef ilk defa kadın doğumda devlete gittim ve pişmanlık yaşıyorum şimdi özele geldimBen içimde haftaya perşembe randevum var o zaman Allah izin verirse 8+5 olacağım doktor o zaman nerede ne yaptırmam gerekeni söyleyebilir canım .
İnşallah hepimizBen şuan 7+2 yim. Ama merkezde baktirdigim doktora göre 6+6 belki de o arada fazla gelişmiştir bilmiyorum
Inşallah ard arda bir avazda doğururuz
Aynen canım doktor açıklama yapıp braşür veriyor seni yönlendiriyor banada 8 agustosa gün verdiler tam 10 haftalık oldugum zaman bebegin dnaları o zaman anne kanında net oluyormuşBen içimde haftaya perşembe randevum var o zaman Allah izin verirse 8+5 olacağım doktor o zaman nerede ne yaptırmam gerekeni söyleyebilir canım .
Ben de yaptırmak istiyorum. Yaştan dolayı riskler daha fazla oluyor maalesef.. İstanbul Avrupa yakası bildiğiniz bir yer var mı?Arkadaşlar merhabaFetal DNA testi yaptıracak arkadaşlar var mı ben kocaelinde oturuyorum ve yaptırmak istiyorum İstanbul civarıda olabilir bildiginiz önerdiginz yer var MI?
Evet danıştım Zofer hap kullanabilirsin sabahları aç karınla dedi ama başka bşr doktor arkadaşıma danıştım evdesin zaten içme zararı yok ama çok ağır ilaç biz kemoterapi hastalarına veriyoruz bulantıları azalsın diye. Çok ağır dedi o yğzeen almadım bende doktorun verdikleri prilam a ve dramamine devam ediyorum yapacak bişey yok gidebildiği yere kadar gideceğiz artık canım sağlıklı olsunlarda yeter bizeaynı şeyler bende de vardı canım dr 12. haftayı bulabilir dedi bana mide bulantısı hapı verdi bayağı fayda etti bana uyku hep var iş yerinde sürekli uyukluyorum resmen :)) ağzımın içindeki acılık da devam ama midem bulantımı kesti sende danış istersen belki sana da verir çünkü mide bulantısı hayat kalitesini çok düşürüyor malesef :))
İnşllah sağlık promlermeri yoktur sağlıklı sıhhatli bebeklerdir canım şimdide kafayı buna yaptım sende de oluyor mu? Sürekli sağlıklı mı bşr engeli varmı zekası gelişiyor mu acaba diye soruyorum kendimeAynen canım doktor açıklama yapıp braşür veriyor seni yönlendiriyor banada 8 agustosa gün verdiler tam 10 haftalık oldugum zaman bebegin dnaları o zaman anne kanında net oluyormuş
Evet 5 +5te duydum şükür.İnşallah hepimizKalp atışını duymuş muydun ?
Bende Avrupa yakasındayım haftaya doktorum iyi bir yere yönlendirecek o zaman söylerim sana benimde yaş 35 o yüzden yapmam gerekiyor canım.Ben de yaptırmak istiyorum. Yaştan dolayı riskler daha fazla oluyor maalesef.. İstanbul Avrupa yakası bildiğiniz bir yer var mı?
İstanbula bildigim yer yok ama yaptıracağım yer nipt plus bildigim her şehirde bir temsilcisi varmış anlaşmalı hastaneden kanı alıyorlar İstanbulda incelemelerini yapıyorlarmış canım bunuda bana doktorum yaptırmak isterseniz demişti ve bize mantıklı geldiBen de yaptırmak istiyorum. Yaştan dolayı riskler daha fazla oluyor maalesef.. İstanbul Avrupa yakası bildiğiniz bir yer var mı?
Ben doktorum Progestanı fitil olarak kullanırsan daha iyi faydasını görürsün hap olarak içme pek faydasını göremezsin dedi o yüzden fitil olarak kullanıyorum ben canım yatmadan önceCanım benim çok teşekkür ederim dün gece olmamış lekelenme şükürler olsun ben progestanı ağızdan alıyorum ama sıkıntı olur mu acaba? Aşağıdan zorlanıyorum çünküçok teşekkür ederim tekrardan iyi dileklerin için bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?