- 12 Kasım 2018
- 851
- 2.883
- 63
Arkadaşım ben kayıt yaptırdım nipty plus diye doktorum önermişti hastane ile anlaşması oldugu için 5.500 TL dedi ama %99.9 kesin sonuç dedi benimde ikinci gebeligim boş gebelik olunca yaptırma zorunluluğu hissettim çünkü bu durum kromozom bozukluğundan sebeb bakalım hayırlısı artıkBölge hastanesi, 2,5-3 gibi bir şeydi sanırım. Ama dediğim gibi 8-9 ay önce bu
Nasıl bir şey olduğunu hiç bilmiyorum canım. Çünkü hiçbiri bende yok , hiç yaşamadım . Ama 12.haftadan sonra azalacak diye biliyorum. Umarım bir an önce düzene girer sosyal hayatınızı etkilemeyecek şekilde düzelir bulantı.Şu hamileliği ağır geçiren bir tek ben miyim ya. Bulantı hapı bile zor tutuyor. Halsizlik kabızlık gaz çıldırıcam
Canım bu test yapılarak bebekte olan herhangi hastalık bu down sendromu Edwards sendromu cinsiyet kromozom bozukluğu her ne hastalıksa bebekte varsa herhangi bir hastalık hepsi DNA ve kromozomların araştırılması sonucu erkenden ortaya çıkıyor ikili üçlü dörtlü testler sadece olabilir kesinlik içermezken bu DNA testinde kesinlik içeriyorBu ne testi ne için yapiliyor
Çok sevindim. Benim de iğneden sonra kesinmişti bir hafta gelmedi bir iki gün yine geldi. Şimdi bayadır gelmiyor ama geledebilirm vücudumuzda inanılmaz değişiklikler oluyor hak vermek lazimDoktordan geldim kızlar kahverengi lekelenme dönmüştü oda kesildi şuan şükür progesteron iğne oldum hapı da günde 3 alabilirsin istersen dedi kese iyi durumdaymis 14 mm olmuş 6+5 keseye göre dedi haftamla uyumlu yani içinde parlaklık vardı oluşum başlamış kese içinde kalp atışı duyamadik henüz titreşim gibidir bir hafta 10 gün sonra gel bir sorun olmazsa dedi
Canım umarım 12 haftada geçer benim 5 ay sürmüştü bulantılarım yüzünden hamileligimi nasıl yaşadıgımı bilememiştimNasıl bir şey olduğunu hiç bilmiyorum canım. Çünkü hiçbiri bende yok , hiç yaşamadım . Ama 12.haftadan sonra azalacak diye biliyorum. Umarım bir an önce düzene girer sosyal hayatınızı etkilemeyecek şekilde düzelir bulantı.
Geç yumurtlamissinizdir belki. Benim sat 23 mayıs. ama doktor 1 haziran diceksin dedi. Kese beta ve embriyo ona uyumlu. Benim gittiğim hicbir doktor kalp atışı duyulmadan embriyo oluşup ölçüm yapılmadan tam tarih vermedi. Ve okadar hızlı büyüyorlar ki bu dönemde canınızı sıkmayın lütfen. Iki farklı doktora gidiyorum biri 6+3 biri 6+6 diyor aynı günde birkaç gün de öyle oynuyor. Canınızı sıkmayın lütfen hamileliğinizin tadını çıkartın.Kızlar günaydın şimdi doktordan çıktım, pazartesi betam 621di bugün vajinalden 4mm'lik bir kese gördü çok şükür.Duphaston ve takviye omega falan yazdı ama kalp atışı duyana kadar bekliycez çünkü 2 hafta geriden geliyosun dedi SAT 9 haziran şu an tam 6+0 olmam gerekirken 4 haftalıkmış kese. Geç döllenmede bu kadar büyük bir fark olur mu?
Merhaba beni de ekler misiniz? Dün öğrendim 14 Haziran son regl tarihimMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADAYI ANNENİN YAŞI SON ADET BAŞLANGICI ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK İLK KİLO CİNSIYET İSİM GERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ @SEV_tap 30 4 Haziran İzmir 1 80 @qizemli 31 25 Mayıs İstanbul 2 94 @sunpineapple 25 31 Mayıs Yurt Dışı 1 95 @Konepone 28 27 Mayıs İstanbul 1 69 @Cotto 33 7 Haziran Antalya 1 55 @Leedong 35 30 Mayıs İstanbul 2 54 Rheaa 32 5 Haziran Edirne 2 59 @feslegenhanim @Lastmoon06 33 28 Mayıs Ankara 2 56 @skt587 35 25 Mayıs İzmir 1 120 @beyzosh 27 20 Mayıs İstanbul 1 60 @Birtutamdiyet @Betus1905 30 28 Mayıs Bursa 1 55 @Pembegokyuzu 32 28 Mayıs İstanbul 1 57 @Irmaxxx @mayaaaa 33 25 Mayıs Ankara 3 57 Melikeben 29 23 Mayıs İzmir 1 62 @ebemmmmnry 27 27 Mayıs Çorum 1 @meinfika @khilall214 @Rande 37 25 Mayıs Bursa 3 66 @mysteryhrn 28 24 Mayıs Iğdır 1 47 @Maviesil2837 30 2 Haziran İstanbul 1 46 @biyomelina 29 28 Nisan İstanbul 1 53 @askk3 22 6 Haziran Eskişehir 1 56 marshmallow 30 26 Mayıs Kocaeli 2 57 @Sunrseee 29 31 Mayıs İstanbul 1 57 @Cmz 34 29 Mayıs Tekirdağ 1 Helenk 35 1 Haziran İstanbul @MaviFlorra 30 7 Haziran Fransa 81 @Gezenlady 27 7 Haziran Osmaniye 1 65 sss35 29 30 Mayıs İzmir 2 72 @Uykucupandaa 23 3 Haziran Konya 1 94 @Cezosshaaa 38 27 Mayıs Adana 2 57 @ikizlerkadini96 26 10 Haziran İstanbul 1 55 @ozguss 27 19 Mayıs Konya 1 58 @Evimmis 35 1 Haziran İstanbul 2 52 Aycoregi1 31 8 Haziran İstanbul 2 59 @kadinca1234 25 7 Haziran Edirne 1 55 @lavantaa 32 29 Mayıs Londra 1 53 @MYE 29 1 Haziran Ankara 1 82 @Vmd_rubby 31 4 Haziran Antalya 59 @ZzHHrR 33 4 Haziran İstanbul 2 90 @Fh2512 24 1 Haziran İstanbul 1 45 @salsa84 30 Mayıs Muğla 3 98 @Merve1410 27 8 Haziran Eskişehir 68 @fatmameltem 34 11 Haziran İstanbul 1 58 @mavi-hayal 36 10 Haziran Trabzon 2 53.5 @Tuba111 38 8 Haziran İstanbul 1 80 @Azelya21 24 8 Haziran Adana 1 82 @Rabbi Hebli Mines Salihin 27 9 Haziran Malatya 1 55 @Umayumayy 29 7 Haziran Antalya 1 67 @altnkz @Nazelifim 32 8 Haziran Erzincan 2 65 @zeytinduasi 28 13 Haziran İstanbul 1 61 @Dark Morningstar 32 6 Haziran Kayseri 1 54 @Louder 28 15 Haziran 1 @Diyetmidedibiri 30 18 Haziran Manisa 1 57 @oblomowka1 34 15 Haziran Düzce 2 80 @nivenn 31 1 Haziran Ankara 1 75 W wish2401 26 9 Haziran Bursa 1 57 @Flykd 31 7 Haziran Burdur 1 74 @Blue21 35 9 Haziran Antalya 1 52 @Sitaremay 22 20 Haziran Konya 1 52 @beyazkelebeksiyahlale 30 12 Haziran Ankara 1 53 @Nefesim157 39 16 Haziran İzmir 1 66 @Random3 36 24 Haziran Mersin 2 70 @minok 36 13 Haziran İstanbul 2 82 @Kalpim @HEYECANLIYIM 32 30 Mayıs Ankara 2 64 @olmadibe 27 2 Haziran Samsun 1 64 @maviespumante 36 14 Haziran Balıkesir 60 @Bulut5870 27 2 Haziran İstanbul 1 61 @melo29 29 8 Haziran İstanbul 1 54 5 Daydream_ 38 1 Haziran İstanbul 2 58 @Limonmiski lavenderbrown @iremgns 28 16 Haziran İstanbul 1 57 @CRASRP 32 17 Haziran Hatay 1 70 @Cerkezpsase 31 20 Haziran İzmir 1 60 @dely 39 20 Haziran İstanbul 2 71 @annewith
Teşekkür ederim yumurtlamam ve son ilişkim 25 hazirandı o yüzden bence 4 haftalık olması normal ama yine de stres oluyorum işteGeç yumurtlamissinizdir belki. Benim sat 23 mayıs. ama doktor 1 haziran diceksin dedi. Kese beta ve embriyo ona uyumlu. Benim gittiğim hicbir doktor kalp atışı duyulmadan embriyo oluşup ölçüm yapılmadan tam tarih vermedi. Ve okadar hızlı büyüyorlar ki bu dönemde canınızı sıkmayın lütfen. Iki farklı doktora gidiyorum biri 6+3 biri 6+6 diyor aynı günde birkaç gün de öyle oynuyor. Canınızı sıkmayın lütfen hamileliğinizin tadını çıkartın.
Bana da söylemiyodu ben sordum ısrarla o zaman söyledi ama iyi düşünelim iyi olsun inşallahBenimki de geriden gidiyorsun dedi ne kadar geri olduğunu söylemedi :/
Ben de birebir aynıyım kafamı kaldıramıyorum yüzüm, gözümün içi hep sapsarı hasta gibiyimŞu hamileliği ağır geçiren bir tek ben miyim ya. Bulantı hapı bile zor tutuyor. Halsizlik kabızlık gaz çıldırıcam
Bazen bana da oluyor canım, bir gün cok az oluyor ertesi gün cok yogun agrı oluyor. bebiş ve kese büyüdükçe rahim genişliyor, bazı günler daha az hissediyor olmamız normal bencearkadaşlar benim bugüne kadar hep sancım oldu kasıklarımda ufaklı tefekli. ama bugün sancım yok yani bu saat oldu daha hiç olmadı normal mi bu durum ? oturup kalkarken bile hissederdim yatakta dönerken falan. 5+2 bu arada bugün.
takmaya yer mi arıyorum
ben de cok kotuyum valla bulantı konusunda, sürekli midem bulanıyor, yemeklerden sonra da midem agrıyor. en hafif kokuları bile duyuyorum midem kalkıyor. calısıyorum bir yandan cidden cok zorlanıyorum halsizim. kabızlık icin taze kayısı yiyorum iyi geliyorŞu hamileliği ağır geçiren bir tek ben miyim ya. Bulantı hapı bile zor tutuyor. Halsizlik kabızlık gaz çıldırıcam
oglum balık burcu, cok duygusal hassas ve kendini cok iyi ifade edebilen bir cocuk, espri yapmayı cok sever.21 Mart burcu Balık mi olacak acabaa. Çok sulu gözlü olur baliklar
İnşallah kuzum güzel haberlerini bekliyorumAkşam pembeydi canım iki kere oldu lekelenmeden fazlaydı sonrasında kahverengi döndü ama yinede doktora gidiyorum içim rahat değil umarım kalp atışı duyarım iyi haberler alırım
Hayırlısı olsun, yaşadığınız sehir ve kilo bilginizi de paylaşmak isterseniz onları da listeye ekleyelimMerhaba beni de ekler misiniz? Dün öğrendim 14 Haziran son regl tarihim36 yaşındayım şuan. ağustos 8de 3 yaşında olacak bir oğlum var. Allah'ın verdiği hediyenin hepsine şükrediyorum. İçimden keşke kizimm olsa diye de geçmiyor değil hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah
Ee bende uzun zamandır yokarkadaşlar benim bugüne kadar hep sancım oldu kasıklarımda ufaklı tefekli. ama bugün sancım yok yani bu saat oldu daha hiç olmadı normal mi bu durum ? oturup kalkarken bile hissederdim yatakta dönerken falan. 5+2 bu arada bugün.
takmaya yer mi arıyorum
12 gibi çağırıyorlar
Benim de bir gün oluyor bir gün olmuyor sorun yapma canımarkadaşlar benim bugüne kadar hep sancım oldu kasıklarımda ufaklı tefekli. ama bugün sancım yok yani bu saat oldu daha hiç olmadı normal mi bu durum ? oturup kalkarken bile hissederdim yatakta dönerken falan. 5+2 bu arada bugün.
takmaya yer mi arıyorum
ay Allah razı olsun ya , internette dolanıyorum öyle sancı normal diyorlar sancı olmamasına bi şey dememişler. içim içimi yedi. bi de ilk gebeliğim tecrübesizim , ailelere de söylemedik daha soracağım kimse yok.Bazen bana da oluyor canım, bir gün cok az oluyor ertesi gün cok yogun agrı oluyor. bebiş ve kese büyüdükçe rahim genişliyor, bazı günler daha az hissediyor olmamız normal bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?