2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bölge hastanesi, 2,5-3 gibi bir şeydi sanırım. Ama dediğim gibi 8-9 ay önce bu
Arkadaşım ben kayıt yaptırdım nipty plus diye doktorum önermişti hastane ile anlaşması oldugu için 5.500 TL dedi ama %99.9 kesin sonuç dedi benimde ikinci gebeligim boş gebelik olunca yaptırma zorunluluğu hissettim çünkü bu durum kromozom bozukluğundan sebeb bakalım hayırlısı artık

Şu hamileliği ağır geçiren bir tek ben miyim ya. Bulantı hapı bile zor tutuyor. Halsizlik kabızlık gaz çıldırıcam
Nasıl bir şey olduğunu hiç bilmiyorum canım. Çünkü hiçbiri bende yok , hiç yaşamadım . Ama 12.haftadan sonra azalacak diye biliyorum. Umarım bir an önce düzene girer sosyal hayatınızı etkilemeyecek şekilde düzelir bulantı.

Bu ne testi ne için yapiliyor
Canım bu test yapılarak bebekte olan herhangi hastalık bu down sendromu Edwards sendromu cinsiyet kromozom bozukluğu her ne hastalıksa bebekte varsa herhangi bir hastalık hepsi DNA ve kromozomların araştırılması sonucu erkenden ortaya çıkıyor ikili üçlü dörtlü testler sadece olabilir kesinlik içermezken bu DNA testinde kesinlik içeriyor

Çok sevindim. Benim de iğneden sonra kesinmişti bir hafta gelmedi bir iki gün yine geldi. Şimdi bayadır gelmiyor ama geledebilirm vücudumuzda inanılmaz değişiklikler oluyor hak vermek lazim
kendinizi yormayin canınızı sıkmayın

Canım umarım 12 haftada geçer benim 5 ay sürmüştü bulantılarım yüzünden hamileligimi nasıl yaşadıgımı bilememiştim

Geç yumurtlamissinizdir belki. Benim sat 23 mayıs. ama doktor 1 haziran diceksin dedi. Kese beta ve embriyo ona uyumlu. Benim gittiğim hicbir doktor kalp atışı duyulmadan embriyo oluşup ölçüm yapılmadan tam tarih vermedi. Ve okadar hızlı büyüyorlar ki bu dönemde canınızı sıkmayın lütfen. Iki farklı doktora gidiyorum biri 6+3 biri 6+6 diyor aynı günde birkaç gün de öyle oynuyor. Canınızı sıkmayın lütfen hamileliğinizin tadını çıkartın.

Merhaba beni de ekler misiniz? Dün öğrendim 14 Haziran son regl tarihim 36 yaşındayım şuan. ağustos 8de 3 yaşında olacak bir oğlum var. Allah'ın verdiği hediyenin hepsine şükrediyorum. İçimden keşke kizimm olsa diye de geçmiyor değil hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah

Teşekkür ederim yumurtlamam ve son ilişkim 25 hazirandı o yüzden bence 4 haftalık olması normal ama yine de stres oluyorum işte Bir de bu duphastonu günde 3 kere içicekmişim ama her yerde adet söktürücü falan yazıyor anlamadım ben kullanan var mı acaba?

arkadaşlar benim bugüne kadar hep sancım oldu kasıklarımda ufaklı tefekli. ama bugün sancım yok yani bu saat oldu daha hiç olmadı normal mi bu durum ? oturup kalkarken bile hissederdim yatakta dönerken falan. 5+2 bu arada bugün.

takmaya yer mi arıyorum

Bazen bana da oluyor canım, bir gün cok az oluyor ertesi gün cok yogun agrı oluyor. bebiş ve kese büyüdükçe rahim genişliyor, bazı günler daha az hissediyor olmamız normal bence

Şu hamileliği ağır geçiren bir tek ben miyim ya. Bulantı hapı bile zor tutuyor. Halsizlik kabızlık gaz çıldırıcam
ben de cok kotuyum valla bulantı konusunda, sürekli midem bulanıyor, yemeklerden sonra da midem agrıyor. en hafif kokuları bile duyuyorum midem kalkıyor. calısıyorum bir yandan cidden cok zorlanıyorum halsizim. kabızlık icin taze kayısı yiyorum iyi geliyor

Akşam pembeydi canım iki kere oldu lekelenmeden fazlaydı sonrasında kahverengi döndü ama yinede doktora gidiyorum içim rahat değil umarım kalp atışı duyarım iyi haberler alırım
İnşallah kuzum güzel haberlerini bekliyorum

Hayırlısı olsun, yaşadığınız sehir ve kilo bilginizi de paylaşmak isterseniz onları da listeye ekleyelim sağlıkla büyüsün minnoslar

Ee bende uzun zamandır yok canım gayet normal. Kiminde surekli sancı oluyor kiminde ara ara oluyor kiminde hiç olmuyor. Bünyede bünyeye değişkenlik gösteriyor.
Genel olarak sancı bebek tutunduktan sonra rahim büyüdükçe karın kasları geriliyor ya, o kasların gerilmesinden kaynaklı kaşık ağrısı sancısı gibi hissediyoruz. Ara ara çok olacak özellikle 6. Aydan sonra bebek bir anda büyüyor o dönem daha yoğun hissediliyor birde üzerine 8.ay itibariyle yalancı doğum sancıları da eklenecek zaten. O yüzden ağrım yok diye endişe etme keyfini çıkart ben öyle yapıyorum

12 gibi çağırıyorlar

Evet dün doktorda 12 haftalık bir bayan vardı, doktor bir şeyler ye gel cinsiyeti göremiyorum demiş

Benim de bir gün oluyor bir gün olmuyor sorun yapma canım

Bazen bana da oluyor canım, bir gün cok az oluyor ertesi gün cok yogun agrı oluyor. bebiş ve kese büyüdükçe rahim genişliyor, bazı günler daha az hissediyor olmamız normal bence
ay Allah razı olsun ya , internette dolanıyorum öyle sancı normal diyorlar sancı olmamasına bi şey dememişler. içim içimi yedi. bi de ilk gebeliğim tecrübesizim , ailelere de söylemedik daha soracağım kimse yok.
bi beş dakika öncesinde adet ağrısı gibi bel ve kasıkta ağrım başladı bacağıma vuruyor şu an. inşallah olumsuz bi şey değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…