- 1 Mayıs 2022
- 734
- 1.094
- 33
- 37
Canım hafif pembe ve kahverengi lekeler den korkma çok ve devamlı degilse6+2 bugün canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hafif pembe ve kahverengi lekeler den korkma çok ve devamlı degilse6+2 bugün canm
Doktorum 12 yaşımdan bu zamana kadar benimle ilgilenen doktor hastanenin diğer kadın doğumcuları da vermiyor numaralarını ama herhangi bir sorun olduğu zaman 24 saat ulaşacağımız bir ebemiz var onunla görüşüyoruz acil bir durum olursa diye de hastanemizde 24 saat kadın doğum doktoru mevcut numara vermemesi bende sorun yaratmıyor yani ilk lekelenme günü ebe çağırdı o şekilde gitmiştimYaa çok affınıza sığınarak ufak bir isyanda bulunacağım.
Pardon da doktor numarasını vermiyor nedir yaa.. keyfi olarak arayıp nabiyorsunz diye soru soruyoruz sanki. Yani çocuğumu ve kendimi emanet edeceğim adama üstüne para vererek hizmet alacağım birine ihtiyacım olduğunda ulasamıyorsam ne anlamı var benim onu takibinde olmamın? Aynı durumu ben çocuk doktorunda yaşamıştım. Kızım gecenin yarısı ateslendi doktoruna ulaşamıyoruz, neden çünkü hastalarına ofisin telefonunu verdi. Tepem attı mesajı dayadım dosedim. Size ihtiyacım olduğunda ulaşamıyorsam takibinizde olmamın ne anlamı var dedim yani.
İmkanınız varsa doktorunuzu değiştirin derim. Ben dakika düşünmem. Allah korusun daha kötü bir durumla karşılaştığımda ulasamayacakmiyim yani. İhtiyacım olduğunda ulaşamadığım kişiye kendimi emanet edemem şahsen.
Akşam pembeydi canım iki kere oldu lekelenmeden fazlaydı sonrasında kahverengi döndü ama yinede doktora gidiyorum içim rahat değil umarım kalp atışı duyarım iyi haberler alırımCanım hafif pembe ve kahverengi lekeler den korkma çok ve devamlı degilse
canım hayırlı olsun benim sat 30 mayıs 24 haziranda lekelenmem başladı bazen açık pembe bazen kahve 2-3 gün oldu kesildi sonra tekrar başladı 2-3 temmuz a kadar devam etti kese rahme yerleşirken kılcal damarlarda kanama olabiliyormuş ama miktarı ve rengi çok önemli ben 4+3 de riske atmamak için gittim dr a progestan fitil başladı beta ve progesteron değerlerime baktı korkma ama takip et sağlıkla miniğine kavuşursun inşallah :)) güzel haberlerini bekliyorum canım :))Kızlar günaydınn insallah ben de Mart annesi olacagım öyle gibi gözüküyor son adet tarihim 22 haziran dünkü kan sonucum 479 yarın yine kan vericem umarım yükselmis olur yarından sonra listeye ben de girmek istiyorum insallah dualarınıza talibim. Hafif lekelenmem ve kasık ağrım var bu durumu yaşayan var mi? Progesteron kullanıyorum su an tek duam lekelenmenin kesilmesi
canım ben medicana da ayşe kırbaş a gidiyorum memnunum ama dr olayı kişiden kişiye değişir :) birde korudan ayrılan özel muayenesi olan zahide küçük var doğum paketi alabilirsin koru ila anlaşmalı onunda seveni beğeneni çok instagramdan bakabilirsin dr lara :)Kızlar Ankara’da doktor önerisi olan var mı ?
güzel haberlerle gel canım dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsun :)Akşam pembeydi canım iki kere oldu lekelenmeden fazlaydı sonrasında kahverengi döndü ama yinede doktora gidiyorum içim rahat değil umarım kalp atışı duyarım iyi haberler alırım
Canım benim çok teşekkür ederim dün gece olmamış lekelenme şükürler olsun ben progestanı ağızdan alıyorum ama sıkıntı olur mu acaba? Aşağıdan zorlanıyorum çünkü çok teşekkür ederim tekrardan iyi dileklerin için bebegimcan
canım hayırlı olsun benim sat 30 mayıs 24 haziranda lekelenmem başladı bazen açık pembe bazen kahve 2-3 gün oldu kesildi sonra tekrar başladı 2-3 temmuz a kadar devam etti kese rahme yerleşirken kılcal damarlarda kanama olabiliyormuş ama miktarı ve rengi çok önemli ben 4+3 de riske atmamak için gittim dr a progestan fitil başladı beta ve progesteron değerlerime baktı korkma ama takip et sağlıkla miniğine kavuşursun inşallah :)) güzel haberlerini bekliyorum canım :))
Doğum paketimi aldın ayşe kırbasta fiyat nedir acaba ? Zahide hanımı duydum ama acaba çok mu yoğundur diye düşündüm hani ilgisi azalır mı bole olunca dıye tereddüt ettım Ayşe hanım nasıl yoğun mucanım ben medicana da ayşe kırbaş a gidiyorum memnunum ama dr olayı kişiden kişiye değişir :) birde korudan ayrılan özel muayenesi olan zahide küçük var doğum paketi alabilirsin koru ila anlaşmalı onunda seveni beğeneni çok instagramdan bakabilirsin dr lara :)
Yani sonuçta bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. Önemli olan o zaten. Benim kastettiğim isyanım ulaşılamama durumu. Ulaşabileceğiniz bir ebe var o zaten önemli gördüğü bir durumu doktorunuza iletir ve size yönlendirme yapar. Ben hiç ulaşamadıniz olarak düşünüp, ufak bir sitemde bulundum. Birde bir sorun yasandiginda takibinizdeki doktor dışında digerleri pek müdahale etsin istemiyor.Doktorum 12 yaşımdan bu zamana kadar benimle ilgilenen doktor hastanenin diğer kadın doğumcuları da vermiyor numaralarını ama herhangi bir sorun olduğu zaman 24 saat ulaşacağımız bir ebemiz var onunla görüşüyoruz acil bir durum olursa diye de hastanemizde 24 saat kadın doğum doktoru mevcut numara vermemesi bende sorun yaratmıyor yani ilk lekelenme günü ebe çağırdı o şekilde gitmiştim
Geçmiş olsun canım, progestani bildiğim kadarıyla hem vajinal hemde ağızdan alimi olabiliyor ama vajinal daha etkili diye biliyorum. Kanama durumlarında direk fitil olarak veriyorlar daha etkili olsun diye.Canım benim çok teşekkür ederim dün gece olmamış lekelenme şükürler olsun ben progestanı ağızdan alıyorum ama sıkıntı olur mu acaba? Aşağıdan zorlanıyorum çünkü çok teşekkür ederim tekrardan iyi dileklerin için bebegim
O zaman ben de fitil olarak alayım bugünden itibaren canım yapacak bir şey yok çok teşekkür ediyorumGeçmiş olsun canım, progestani bildiğim kadarıyla hem vajinal hemde ağızdan alimi olabiliyor ama vajinal daha etkili diye biliyorum. Kanama durumlarında direk fitil olarak veriyorlar daha etkili olsun diye.
Allah razı olsun hepinizden çok korkmuştum ama şükür şimdilik bir sorun yok rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin sagsalim kucagimiza alalım inşallahgüzel haberlerle gel canım dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsun :)
1.Şkran çkmak 2.deniz ulaş 3.güzin başcı 4.Gamze Sinem YücelKızlar Ankara’da doktor önerisi olan var mı ?
ben vajinal alıyorum canım daha etkili diye biliyorum hatta doktorum iğne ile del sonra kullan daha hızlı emilim sağlar dedi :) ne demek canım burada birbirimizi en iyi biz anlıyoruz çünkü hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz.:)Canım benim çok teşekkür ederim dün gece olmamış lekelenme şükürler olsun ben progestanı ağızdan alıyorum ama sıkıntı olur mu acaba? Aşağıdan zorlanıyorum çünkü çok teşekkür ederim tekrardan iyi dileklerin için bebegim
yok canım ben hamilelik öncesi anadolu sigortanın doğum paketini de içeren sigortasını yaptırmıştım. bir çok hastanede geçerli medicana bana yakın geldiği için ve büyük bir hastane olduğu için tercih ediyorum. malesef yoğunluk hepsinde var ama ben dr olarak memnunum şubat ayında hamileydim yine ayşe hanıma gidiyordum mart ayında kürtaj olmak zorunda kaldım gayet ilgili ve güleryüzlü birisi. o yüzden şu anda yine onunla devam ediyorum.Doğum paketimi aldın ayşe kırbasta fiyat nedir acaba ? Zahide hanımı duydum ama acaba çok mu yoğundur diye düşündüm hani ilgisi azalır mı bole olunca dıye tereddüt ettım Ayşe hanım nasıl yoğun mu
valla canım şu anda 7+3 üm ama başından bu yana sıkıntılıyım başta sancı şişkinlik lekelenme, sonrasında uyku yorgunluk, şimdilerde kabızlık şişkinlik bulantı ama dayanacağız geçecek bu günlerde inşallah dr una danış yine de iyi gelecek birşeyler önerecektir.Şu hamileliği ağır geçiren bir tek ben miyim ya. Bulantı hapı bile zor tutuyor. Halsizlik kabızlık gaz çıldırıcam
Bölge hastanesi, 2,5-3 gibi bir şeydi sanırım. Ama dediğim gibi 8-9 ay önce buÜcreti neydi arkadaşım hangi hastane
Benimki de geriden gidiyorsun dedi ne kadar geri olduğunu söylemedi :/Kızlar günaydın şimdi doktordan çıktım, pazartesi betam 621di bugün vajinalden 4mm'lik bir kese gördü çok şükür.Duphaston ve takviye omega falan yazdı ama kalp atışı duyana kadar bekliycez çünkü 2 hafta geriden geliyosun dedi SAT 9 haziran şu an tam 6+0 olmam gerekirken 4 haftalıkmış kese. Geç döllenmede bu kadar büyük bir fark olur mu?
Benim ilk gebeligimde kanamamda doktor sabah aksam fitil olarak verdi direk. Vajinal fitilin etkisi daha yüksek demisti, rahme daha çabuk ve daha yüksek miktarda direk ulaşıyor diye öyle söylediğini dusunuyorum. Doktorunuz nasıl verdiyse öyle kullanmak en doğrusu amaO zaman ben de fitil olarak alayım bugünden itibaren canım yapacak bir şey yok çok teşekkür ediyorum