• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bölge hastanesi, 2,5-3 gibi bir şeydi sanırım. Ama dediğim gibi 8-9 ay önce bu
Arkadaşım ben kayıt yaptırdım nipty plus diye doktorum önermişti hastane ile anlaşması oldugu için 5.500 TL dedi ama %99.9 kesin sonuç dedi benimde ikinci gebeligim boş gebelik olunca yaptırma zorunluluğu hissettim çünkü bu durum kromozom bozukluğundan sebeb bakalım hayırlısı artık

Şu hamileliği ağır geçiren bir tek ben miyim ya. Bulantı hapı bile zor tutuyor. Halsizlik kabızlık gaz çıldırıcam
Nasıl bir şey olduğunu hiç bilmiyorum canım. Çünkü hiçbiri bende yok , hiç yaşamadım . Ama 12.haftadan sonra azalacak diye biliyorum. Umarım bir an önce düzene girer sosyal hayatınızı etkilemeyecek şekilde düzelir bulantı. 😑

Bu ne testi ne için yapiliyor
Canım bu test yapılarak bebekte olan herhangi hastalık bu down sendromu Edwards sendromu cinsiyet kromozom bozukluğu her ne hastalıksa bebekte varsa herhangi bir hastalık hepsi DNA ve kromozomların araştırılması sonucu erkenden ortaya çıkıyor ikili üçlü dörtlü testler sadece olabilir kesinlik içermezken bu DNA testinde kesinlik içeriyor

Doktordan geldim kızlar kahverengi lekelenme dönmüştü oda kesildi şuan şükür progesteron iğne oldum hapı da günde 3 alabilirsin istersen dedi kese iyi durumdaymis 14 mm olmuş 6+5 keseye göre dedi haftamla uyumlu yani içinde parlaklık vardı oluşum başlamış kese içinde kalp atışı duyamadik henüz titreşim gibidir bir hafta 10 gün sonra gel bir sorun olmazsa dedi
Çok sevindim. Benim de iğneden sonra kesinmişti bir hafta gelmedi bir iki gün yine geldi. Şimdi bayadır gelmiyor ama geledebilirm vücudumuzda inanılmaz değişiklikler oluyor hak vermek lazim 🤗
kendinizi yormayin canınızı sıkmayın♥️

Nasıl bir şey olduğunu hiç bilmiyorum canım. Çünkü hiçbiri bende yok , hiç yaşamadım . Ama 12.haftadan sonra azalacak diye biliyorum. Umarım bir an önce düzene girer sosyal hayatınızı etkilemeyecek şekilde düzelir bulantı. 😑
Canım umarım 12 haftada geçer benim 5 ay sürmüştü bulantılarım yüzünden hamileligimi nasıl yaşadıgımı bilememiştim🥺

Kızlar günaydın şimdi doktordan çıktım, pazartesi betam 621di bugün vajinalden 4mm'lik bir kese gördü çok şükür.Duphaston ve takviye omega falan yazdı ama kalp atışı duyana kadar bekliycez çünkü 2 hafta geriden geliyosun dedi SAT 9 haziran şu an tam 6+0 olmam gerekirken 4 haftalıkmış kese. Geç döllenmede bu kadar büyük bir fark olur mu?
Geç yumurtlamissinizdir belki. Benim sat 23 mayıs. ama doktor 1 haziran diceksin dedi. Kese beta ve embriyo ona uyumlu. Benim gittiğim hicbir doktor kalp atışı duyulmadan embriyo oluşup ölçüm yapılmadan tam tarih vermedi. Ve okadar hızlı büyüyorlar ki bu dönemde canınızı sıkmayın lütfen. Iki farklı doktora gidiyorum biri 6+3 biri 6+6 diyor aynı günde birkaç gün de öyle oynuyor. Canınızı sıkmayın lütfen hamileliğinizin tadını çıkartın. ♥️

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADAYIANNENİN YAŞISON ADET BAŞLANGICIŞEHİRKAÇINCI ÇOCUKİLK KİLOCİNSIYETİSİMGERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ
@SEV_tap304 Haziranİzmir180
@qizemli3125 Mayısİstanbul294
@sunpineapple2531 MayısYurt Dışı195
@Konepone2827 Mayısİstanbul169
@Cotto337 HaziranAntalya155
@Leedong3530 Mayısİstanbul254
Rheaa Rheaa 325 HaziranEdirne259
@feslegenhanim
@Lastmoon063328 MayısAnkara256
@skt5873525 Mayısİzmir1120
@beyzosh2720 Mayısİstanbul160
@Birtutamdiyet
@Betus19053028 MayısBursa155
@Pembegokyuzu3228 Mayısİstanbul157
@Irmaxxx
@mayaaaa3325 MayısAnkara357
Melikeben Melikeben 2923 Mayısİzmir162
@ebemmmmnry2727 MayısÇorum1
@meinfika
@khilall214
@Rande3725 MayısBursa366
@mysteryhrn2824 MayısIğdır147
@Maviesil2837302 Haziranİstanbul146
@biyomelina2928 Nisanİstanbul153
@askk3226 HaziranEskişehir156
marshmallow marshmallow 3026 MayısKocaeli257
@Sunrseee2931 Mayısİstanbul157
@Cmz3429 MayısTekirdağ1
Helenk Helenk 351 Haziranİstanbul
@MaviFlorra307 HaziranFransa81
@Gezenlady277 HaziranOsmaniye165
sss35 sss35 2930 Mayısİzmir272
@Uykucupandaa233 HaziranKonya194
@Cezosshaaa3827 MayısAdana257
@ikizlerkadini962610 Haziranİstanbul155
@ozguss2719 MayısKonya158
@Evimmis351 Haziranİstanbul252
Aycoregi1 Aycoregi1 318 Haziranİstanbul259
@kadinca1234257 HaziranEdirne155
@lavantaa3229 MayısLondra153
@MYE291 HaziranAnkara182
@Vmd_rubby314 HaziranAntalya59
@ZzHHrR334 Haziranİstanbul290
@Fh2512241 Haziranİstanbul145
@salsa8430 MayısMuğla398
@Merve1410278 HaziranEskişehir68
@fatmameltem3411 Haziranİstanbul158
@mavi-hayal3610 HaziranTrabzon253.5
@Tuba111388 Haziranİstanbul180
@Azelya21248 HaziranAdana182
@Rabbi Hebli Mines Salihin279 HaziranMalatya155
@Umayumayy297 HaziranAntalya167
@altnkz
@Nazelifim328 HaziranErzincan265
@zeytinduasi2813 Haziranİstanbul161
@Dark Morningstar326 HaziranKayseri154
@Louder2815 Haziran1
@Diyetmidedibiri3018 HaziranManisa157
@oblomowka13415 HaziranDüzce280
@nivenn311 HaziranAnkara175
W wish2401 269 HaziranBursa157
@Flykd317 HaziranBurdur174
@Blue21359 HaziranAntalya152
@Sitaremay2220 HaziranKonya152
@beyazkelebeksiyahlale3012 HaziranAnkara153
@Nefesim1573916 Haziranİzmir166
@Random33624 HaziranMersin270
@minok3613 Haziranİstanbul282
@Kalpim
@HEYECANLIYIM3230 MayısAnkara264
@olmadibe272 HaziranSamsun164
@maviespumante3614 HaziranBalıkesir60
@Bulut5870272 Haziranİstanbul161
@melo29298 Haziranİstanbul154 5
Daydream_ Daydream_ 381 Haziranİstanbul258
@Limonmiski
lavenderbrown lavenderbrown
@iremgns2816 Haziranİstanbul157
@CRASRP3217 HaziranHatay170
@Cerkezpsase3120 Haziranİzmir160
@dely3920 Haziranİstanbul271
@annewith
Merhaba beni de ekler misiniz? Dün öğrendim 14 Haziran son regl tarihim ❤️ 36 yaşındayım şuan. ağustos 8de 3 yaşında olacak bir oğlum var. Allah'ın verdiği hediyenin hepsine şükrediyorum. İçimden keşke kizimm olsa diye de geçmiyor değil 🥰 hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah

Geç yumurtlamissinizdir belki. Benim sat 23 mayıs. ama doktor 1 haziran diceksin dedi. Kese beta ve embriyo ona uyumlu. Benim gittiğim hicbir doktor kalp atışı duyulmadan embriyo oluşup ölçüm yapılmadan tam tarih vermedi. Ve okadar hızlı büyüyorlar ki bu dönemde canınızı sıkmayın lütfen. Iki farklı doktora gidiyorum biri 6+3 biri 6+6 diyor aynı günde birkaç gün de öyle oynuyor. Canınızı sıkmayın lütfen hamileliğinizin tadını çıkartın. ♥️
Teşekkür ederim yumurtlamam ve son ilişkim 25 hazirandı o yüzden bence 4 haftalık olması normal ama yine de stres oluyorum işte 😞 Bir de bu duphastonu günde 3 kere içicekmişim ama her yerde adet söktürücü falan yazıyor anlamadım ben kullanan var mı acaba?

arkadaşlar benim bugüne kadar hep sancım oldu kasıklarımda ufaklı tefekli. ama bugün sancım yok yani bu saat oldu daha hiç olmadı normal mi bu durum ? oturup kalkarken bile hissederdim yatakta dönerken falan. 5+2 bu arada bugün.

takmaya yer mi arıyorum :KK61:

arkadaşlar benim bugüne kadar hep sancım oldu kasıklarımda ufaklı tefekli. ama bugün sancım yok yani bu saat oldu daha hiç olmadı normal mi bu durum ? oturup kalkarken bile hissederdim yatakta dönerken falan. 5+2 bu arada bugün.

Bazen bana da oluyor canım, bir gün cok az oluyor ertesi gün cok yogun agrı oluyor. bebiş ve kese büyüdükçe rahim genişliyor, bazı günler daha az hissediyor olmamız normal bence

Şu hamileliği ağır geçiren bir tek ben miyim ya. Bulantı hapı bile zor tutuyor. Halsizlik kabızlık gaz çıldırıcam
ben de cok kotuyum valla bulantı konusunda, sürekli midem bulanıyor, yemeklerden sonra da midem agrıyor. en hafif kokuları bile duyuyorum midem kalkıyor. calısıyorum bir yandan cidden cok zorlanıyorum halsizim. kabızlık icin taze kayısı yiyorum iyi geliyor

Akşam pembeydi canım iki kere oldu lekelenmeden fazlaydı sonrasında kahverengi döndü ama yinede doktora gidiyorum içim rahat değil umarım kalp atışı duyarım iyi haberler alırım
İnşallah kuzum güzel haberlerini bekliyorum ❤️

Merhaba beni de ekler misiniz? Dün öğrendim 14 Haziran son regl tarihim ❤️ 36 yaşındayım şuan. ağustos 8de 3 yaşında olacak bir oğlum var. Allah'ın verdiği hediyenin hepsine şükrediyorum. İçimden keşke kizimm olsa diye de geçmiyor değil 🥰 hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah
Hayırlısı olsun, yaşadığınız sehir ve kilo bilginizi de paylaşmak isterseniz onları da listeye ekleyelim 💕🌺sağlıkla büyüsün minnoslar

Ee bende uzun zamandır yok 🙂 canım gayet normal. Kiminde surekli sancı oluyor kiminde ara ara oluyor kiminde hiç olmuyor. Bünyede bünyeye değişkenlik gösteriyor.
Genel olarak sancı bebek tutunduktan sonra rahim büyüdükçe karın kasları geriliyor ya, o kasların gerilmesinden kaynaklı kaşık ağrısı sancısı gibi hissediyoruz. Ara ara çok olacak özellikle 6. Aydan sonra bebek bir anda büyüyor o dönem daha yoğun hissediliyor birde üzerine 8.ay itibariyle yalancı doğum sancıları da eklenecek zaten. O yüzden ağrım yok diye endişe etme keyfini çıkart 💕🙂 ben öyle yapıyorum

12 gibi çağırıyorlar

Evet dün doktorda 12 haftalık bir bayan vardı, doktor bir şeyler ye gel cinsiyeti göremiyorum demiş

Benim de bir gün oluyor bir gün olmuyor sorun yapma canım 🤗

Bazen bana da oluyor canım, bir gün cok az oluyor ertesi gün cok yogun agrı oluyor. bebiş ve kese büyüdükçe rahim genişliyor, bazı günler daha az hissediyor olmamız normal bence
ay Allah razı olsun ya , internette dolanıyorum öyle sancı normal diyorlar sancı olmamasına bi şey dememişler. içim içimi yedi. bi de ilk gebeliğim tecrübesizim , ailelere de söylemedik daha soracağım kimse yok.
bi beş dakika öncesinde adet ağrısı gibi bel ve kasıkta ağrım başladı bacağıma vuruyor şu an. inşallah olumsuz bi şey değildir.

Back