2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Pilates beni rahatlatıyor , yatmadan önce yapıyorum gece de faydasını görüyorum canım. 2 gün öncesine kadar bel/ sırt ağrısı bende de oluyordu. 2 gündür rahatım. Kaliteli bi uyku için ben de etrafımı yastıklarla sardım, yatağın 4/3 ü bana ait şuan :KK70:
Evet egzersiz çooook etkili canım. Ben de yaptığım zamanlar çok daha rahat uyuyorum ama bazen yapamadan uyuyup kalıyorum 🥲

Kesinlikle acil bir tedaviye ihtiyacı var o çocuğun, acaba okulda nasıl. Burada böyleyse okulda da her seyi, herkesi kıskanır ki

Ben de soluma yatınca, kalçadan bacağa ağrım oluyor

Bebeği duyunca hırçınlasmıs , önceden cok normaldi sanki
Okulda herkesin ilgisini kazanmak icin maddi seyler uzerinden iliski kuruyordur. Vardir ya gereksiz pahali seyler falan alir bazilari arkadaslarina ...

Okulda herkesin ilgisini kazanmak icin maddi seyler uzerinden iliski kuruyordur. Vardir ya gereksiz pahali seyler falan alir bazilari arkadaslarina ...
Valla okulda arkadaşlarının da pek sevdiği söylenemez. Sevenlerde aynı ona benziyor. Zengin ve şımarık bebeler. Bu yaşta kulaklık markası konuşuyorlar gözlük markası yok çakması bilmem nesi. Senin babanın maaşı ne benimkisi şu kadar. Falan konuşmalar böyle

kızlar selamlar. bir süre giremedim şirkette yılsonu kapanışı yogunlugu var, birkaç gün daha ben iptal durumdayım. haftasonu kırklareli ne anneme ziyarete gittik geldik bir yandan bebek alışverişlerine başladım eksikleri tamamlamaya calısıyorum haftaya kıyafetleri yıkayıp ütüleyip kaldırıcam. oğlumu okula bırakırken aşırı zorlanmaya başladım yokuşu nefes nefese cıkıyorum, bazen kasık agrılarım oluyor, mide yanması da eklendi bu dönem, bebiş dönerken canım acıyor karnım cok gerildi. 2 ay kaldı hem oğluşum acele etmesin istiyorum ama biryandan da kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum. haftaya kan tahlillerimi tekrar yaptırıp 32 haftalıkken doktoruma gidip calışır raporu alıcam, umarım calışabilirim 37ye kadar.
sizde nasıl keyifler, inşallah herşey yolundadır hepinizde. giremezsem şimdiden herkese ailenizle birlikte mutlu, sağlıklı, huzurlu, bebişlerinizle birlikte neşe dolu bir yıl dilerim :)

kızlar selamlar. bir süre giremedim şirkette yılsonu kapanışı yogunlugu var, birkaç gün daha ben iptal durumdayım. haftasonu kırklareli ne anneme ziyarete gittik geldik bir yandan bebek alışverişlerine başladım eksikleri tamamlamaya calısıyorum haftaya kıyafetleri yıkayıp ütüleyip kaldırıcam. oğlumu okula bırakırken aşırı zorlanmaya başladım yokuşu nefes nefese cıkıyorum, bazen kasık agrılarım oluyor, mide yanması da eklendi bu dönem, bebiş dönerken canım acıyor karnım cok gerildi. 2 ay kaldı hem oğluşum acele etmesin istiyorum ama biryandan da kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum. haftaya kan tahlillerimi tekrar yaptırıp 32 haftalıkken doktoruma gidip calışır raporu alıcam, umarım calışabilirim 37ye kadar.
sizde nasıl keyifler, inşallah herşey yolundadır hepinizde. giremezsem şimdiden herkese ailenizle birlikte mutlu, sağlıklı, huzurlu, bebişlerinizle birlikte neşe dolu bir yıl dilerim :)
Kolay gelsin... Ağrılar hepimizde aynı doğuma kadar böyle gider artık :kahve: Az kaldı su gibi geçer inşallah bu süre de :dua:

Çok teşekkür ederim 🌺
Evet ben de riskli diye biliyorum, o yüzden kabul etmedim hemen. Sormasam ne riskleri ne de uygulamayı anlatmıcaklardı. Devletteki doktor da garanti veremeyiz hiçbişey için dedi. Ama beni çok rahatlattı, inşallah birşey olmadan geçer
Farklı doktora danışmak iyidir. İnşallah birşey olmaz Allahın izniyle canım bol bol istirahat et ilaçlarını kullan inşallah güzelce atlatırsın bu sürecide 🙏💕🌸

Şuan kayısı ve erik taze bulamam kuzum ama kuru kayisidan yapabilirim

Duş aklımda olsun canım sıcak iyi geliyor demek ki

Sanmıyorum canım verse de içmem muhtemelen içinde ne olduğunu bilmediğim için.

Tarifin alırsan mutlaka paylaş canım biz de yapalım 🙏

Dut kurusunu görmüştüm kuzum o da aklımda 💞

Şuan taze bulamam anca gün kurusu ile yapabilirim canım nasıl yapmıştın tarif yazsana ☺️
Aa evet canım kuru kayısıda olabilir az şekerli kaynatıp kavanozlarsın canım 😘😘

Kızlar günaydın bugün iyiyim eve geldim gece de yükselmedi benim bünye hastane istiyormuş galiba 😂
çok geçmiş olsun canım dinlen iyice :dua:
amin canım benim minnoşlarla beraber keyifli bir yıl geçirelim inşallah :dua: bu anlattıklarının hepsi bende de mevcut canım karnım geriliyor sürekli dönüp duruyor birde aniden mide yanması başlıyor aniden geçiyor anlayamadım :KK43:çalışan anneler olarak izini aktarmak en mantıklısı canım 5 haftayı bebişlerle geçirmek sonrasında zaman çok hızlı geçiyor bende 32 de çalışabilir alacağım 9 una randevum var bakalım :halay:

Kızlar kızamık salgını varmış dikkat edin, özellikle çocuğu olup okula gidenler aşısız çocuklarda görülüyormuş özellikle
Dikkat et diyorum ona her şeyde şuan sınıfımda Covit olan öğrenciler de varmış dün 9 kişi gitmemiş okula bugün de 3 kişi daha eklendi. Tam da sınav haftası .maskeni çıkartma bol bol ellerini yıka dikkatli ol dedim.

Zaten o bikere annesine sen sakın kardeş yapma yaparsan onu balkondan aşağıya atarım demişti. Gülmüştü bunlsrda. O saatten sonra kızım dediki bana anne ben asla kardeşimi onunla yalnız bırakmam dedi. Bişey yapar kardeşime dedi. Ben de zaten bende bırakmam dedim merak etme dedim
Şok içinde okudum Allah yardımcın olsun canım evlerden ırak valla böyleleri

30. Haftadan sonra bırakalım dedi hala kullanıyorum sabah aksam gunde 2 defa canım ve cok sukur 19. Haftadan sonra hiç lekem gelmedi normal ilerliyoruz inşallah boyle devam eder 🙏🙏sen nasılsın
Benim de lekem kesildi ama bir ara kucuk kan pihtisi vardi diye devam ettik.Gun de 2 kullaniyordum bayadir 1 kullaniyorum. En son kontrole gittigim de kanama alani falan yoktu. Bir an da birakmayalim gun de 2 iken 1 e dusurup birakalim demisti.5 ocakta kontrolum var o zaman karar verip biraktirir.Çok sukur bugunlere geldik.

Valla evden irak olamiyor. Benim kizim ilkokulda. O manyaklar basimiza dert oluyor. Topluma zarar bu tarz insanlar. Tedaviye de yanasmazlar ki!
Tedaviye ihtiyacı olduğunu düşünmüyor ki gayet normal görüyor.evlerden ırak derken herkesin evinden Allah hepimizi böylelerinden korusun 🙏 böylelerini de ıslah etsin.

X