2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet canim ben yaptik dogdu. Ama kayisidan yapmalisin. Organik leziz tatli kayisiyi sekersiz yapmalisin. Ben bir kavonoz hastaneye goturmustum. Hepsini yemistim ordan. Sutu artiriyor. Normal dogumdan sonra tuvalete cikmak cok zor bi şey, onu da kolaylastiriyor. Gene yapacagim Ben de. Bir de bulgur corbasi. Ilk 3 gun baharatsiz az salca Ile az turlu olmali ...
Kayisinin tanesini de yiyor musun. Ben korkuyorum yemege bebegin karnini cok agritir mi diye

Canım arkadaşım şuan yaşamla mücadele ediyor durumu çok kritik. O yüzden umursamıyorum kim gelmiş gitmiş. Sadece iyileşmeye odaklanıyor. Rabbim inşallah yüzüne güzel.

Kızımın kuzenine gelince de kızım zaten huyunu sevmiyor. Mesela babannem beni daha çok seviyor diyormuş. Umurunda değil asla kıskanmaz da öyle huyları da yok çünkü. Annesi babası çok şımartıyor zaten. Birisi hakkında saygısızca konuştuklarında gülüyorlar. Sürekli aile içinde de didişiyorlae. Çocuğun her şeyi özel evde o ne derse ne isterse onu yapıyorlar. Gelmesinler diyemiyorum. Annesi buraya geldğinde geliyorlar mutlaka. Geldği zamanda kadına hesap soruyor küçücük aklıyla. Buraya be zaman geldin niye kakıyorsun bize gel annem de senin çocuğun. Annem de hasta ona da bak. Bir de ağlama krizlerine giriyor kadınla küsüyor trip atıyor. Hayır normalde de kadın bana gelse kıyameti koparıyordu. İlla onlara gidecek bize gelmeyecek. Şimdi de bahane bulmuşlar bebek doğacak ilgi bebekte olacak diye hırçınlaştı kıskanmaya başladı. Bebeğe bişey alamadım izin vermiyor. Notları düştü. Hayır kıskanması gereken benim kızım ona ne oluyor. Kızımla görüşmesine istemiyorum. Eşim bile yeğeni oldupu halde fazla görüşmesinler diyor.Aralarında uçurum var o ne kadar hırçın ağlar kıskanç olduysa benim kız da o kadar sessiz sakin uysal. Vallahi artık yoruldum onun kıskançlıklarından sürekli bunu bize yansıtmalarından da yoruldum. Eşime de söyledim. Buraya zaten normalde çok gelmiyorlar kv geldğinde hemen geliyorlar. Beni de ilgilendirmiyor ileride kendileri çekecekler umurumda da olmaz bu saatten sonra.
Evlerden Irak boyle cocukta ilk defa duydum. Kendi cocuklarimizin.psikolojisini dusunecegiz bir de onun bununkini mi dusunecegiz. Gorumcen dr yapsin bir.cocuk asil kiskanclik nedir anlasin😂😂

Epey bi süre giremedim buralara ne de çok sayfa birikmişşşş🥺
Herkes iyidir umarım🥰
Bebişimde ben de iyiyiz çok şükür canım bu aralar çok stresli zamanlar geçiriyorum.
Ev sahibi evden hemen çıkmamızı istiyor o yüzden yüksek bi borca girip ev almıştık ama aldığımız evde ki kiracı hala evden çıkmadı, ev stresi sardı beni. Bi yandan ev sahibi naptınız diye arıyor, biz de kiracımızı ev buldun mu diye arıyoruz tam bi kısır döngünün içindeyiz. Şu hamilelik döneminde doğuma az kalmışken ev sahibinin bizi bu duruma sokmasına çok sinirleniyorum. Bu stresten dolayı sancılarım erken başladı bi kere acillik oldum çok şükür sıkıntı çıkmadı. Kızıma ne oda takımı alabildim ne alışverişlerini doğru düzgün yapabildim napıcamı şaşırdım o yüzden biraz köşeme çekilmiştim.

Ama herşeye rağmen kızım gayet formunda hiç durmuyorrr sürekli tekmeleme derdinde. Ne gecem ne gündüzüm kaldı😄 bu bebe hangi ara uyuyo aklım almıyo geçen gece yalvardım kıza hadi nolur uyu artık uyumak istiyorum diye😂

Epey bi süre giremedim buralara ne de çok sayfa birikmişşşş🥺
Herkes iyidir umarım🥰
Bebişimde ben de iyiyiz çok şükür canım bu aralar çok stresli zamanlar geçiriyorum.
Ev sahibi evden hemen çıkmamızı istiyor o yüzden yüksek bi borca girip ev almıştık ama aldığımız evde ki kiracı hala evden çıkmadı, ev stresi sardı beni. Bi yandan ev sahibi naptınız diye arıyor, biz de kiracımızı ev buldun mu diye arıyoruz tam bi kısır döngünün içindeyiz. Şu hamilelik döneminde doğuma az kalmışken ev sahibinin bizi bu duruma sokmasına çok sinirleniyorum. Bu stresten dolayı sancılarım erken başladı bi kere acillik oldum çok şükür sıkıntı çıkmadı. Kızıma ne oda takımı alabildim ne alışverişlerini doğru düzgün yapabildim napıcamı şaşırdım o yüzden biraz köşeme çekilmiştim.

Ama herşeye rağmen kızım gayet formunda hiç durmuyorrr sürekli tekmeleme derdinde. Ne gecem ne gündüzüm kaldı😄 bu bebe hangi ara uyuyo aklım almıyo geçen gece yalvardım kıza hadi nolur uyu artık uyumak istiyorum diye😂
şu süreçte çok zor olmuştur ya :KK43: ev sahipleri yüksekten kiraya vermek için canla başla çalışıyorlar resmen. Evi aldığın için artık kiracının eski ev sahibi ile olan sözleşmesi geçerli olmuyor biliyorsun di mi ? Yani eğer zorluk çıkarıyorsa noterden ihtar çekip boşaltmasını isteyebilirsiniz. Senin de taşınman son haftalarına denk gelecek sonuçta nasıl yetişeceksin bi an önce çıksalar keşke

Bilmiyorum ki rahatsız olmaya başladım sadece. Babaannesine seni kıskanıyor kimseyle paylaşmak istemiyor sana çok düşkün falan diyor. Sanki zaten normalde de kıskanç çocuk değilmiş gibi. Kardeşime anlattım o da seninle aynı şeyi söylüyor. Senin görümcen sorunlu bilerek kızı da aynı anasına çekmiş diyor. Sessiz gözüküyor ama sessizden korkacaksın diyor. İstiyorlar ki kv ve kp sürekli onun ailesine destek çıksın onunla ilgilensin bilmem ne zaten kp ona her ay 3000 TL yolluyor o da çalışmadığı için destek oluyor. Eşim kızıyor yollama şunlara diye lüks yaşıyorlar diyor ama o da çalışmıyor kocasına mahçup olmasın diye yolluyorum diyor. Yoksa bana ailem destek çıkmıyor demesin diye. Hayır ben yollamıyorum koleje özel bale durdu tekvando piyano kurslarına da yollamıhrlım hepsine yolluyor. Ben sadece etüte yolluyorum o da ücretsiz zaten. Yani artık sıkılmaya başladım bu durumdan. Tamam önceden he deyip geçiyordum ama şimdi bebek bekliyorum. Niye böyle konuşuyorsun anlamıyorum.
Yazdıklarını şaşkınla okudum canım Allah sabır versin sana iyi sabrediyosun gerçekten😒
Bence olay görümcen de bitiyor. Benim eşimin yeğenide 11 yaşında çok kıskançtı hatta tanışma aşamalarında beni istemezdi amcamla kimse evlenemez benden başka kimseyi sevemez çocuğu olmucak vs diye ağlardı. Nişanımızda düğünümüzde hep hastanelik oldu kız. Düğünden sonra da annesiyle ben çok güzel alıştırdık onu onunla konuştum ilgilendim, eltim hep konuştu anlattı güzel güzel ve şimdi beni çok sever kimseye ezdirmez hatta. Bebeğimizin olucanı öğrenince hem sevinip hem üzüldü çünkü tek torun ve tüp bebekle yıllar sonra olmuş o yüzden el bebek gül bebek yetiştirilmiş. Hatta kız olmasını istemiyodu evin tek prensesi ben olmalıyım erkek olsun o da prens olur diyodu. Sonra kız olucanı öğrendi bozuldu biraz ama eltim onunla çok güzel konuşup rahatlattı, şimdi bebeğe hep hediyeler almak istiyor. Yani demem o ki iş anne de bitiyor. Senin görümcende alıp karşısına adam gibi konuşsa bu kadar olmaz ama bence görümcende de bi kıskançlık mevcut ve kızınıda arkasına alıp bahanelerle hep biz hep biz durumundalar.

şu süreçte çok zor olmuştur ya :KK43: ev sahipleri yüksekten kiraya vermek için canla başla çalışıyorlar resmen. Evi aldığın için artık kiracının eski ev sahibi ile olan sözleşmesi geçerli olmuyor biliyorsun di mi ? Yani eğer zorluk çıkarıyorsa noterden ihtar çekip boşaltmasını isteyebilirsiniz. Senin de taşınman son haftalarına denk gelecek sonuçta nasıl yetişeceksin bi an önce çıksalar keşke
Evi alırken konuşmuştuk taşınıcam diyodu o yüzden ihtar çekmemiştik ev arıyo ama bulamıyo çünkü kiralar yüksek geliyo.
Bu eve 1500₺ veriyomuş şimdiki kiralar 6dan 6500den başlıyo bu ücretlerde ona pahalı geliyo 5000e ev bakıyo😒 o fiyta bulamazsın diyoruz sen bekledikce evler daha çok zamlanıcak diyoruz.
Ben bile hergün sahibindene girip ev bakıyorum kiracıya atıyoruz ev nasıl olur mu bu diye bu duruma geldik artık.
En son eşim ayın 15ine kadar müsade edicem dedi. 2 aydır kirada almadık adamdan taşınıcak masrafı olucak, iyilik yapalım dedik sonuçta biz de kiracıyız halden anlıyoruz, birbirimize anlayışlı olalım dedik ama böyle de olmuyo süistimal etmeye başladı artık.
Bizim ev sahibide klasik oğlumu oturtucam o da ev sahibiyle sorun yaşıyo diyip sürekli arıyo hatta bize oğlumun eşyalarını sizin bi odaya koysak olur mu oğlum siz çıkana kadar bana yerleşicek dedi😡😡😡 ne insanlar var dedim ya böyle bişeyi nasıl teklif edebilir aklım almıyo. Allah kirada oturanlara sabır, böyle ev sahiplerinede akıl fikir versin inşaAllah

Evi alırken konuşmuştuk taşınıcam diyodu o yüzden ihtar çekmemiştik ev arıyo ama bulamıyo çünkü kiralar yüksek geliyo.
Bu eve 1500₺ veriyomuş şimdiki kiralar 6dan 6500den başlıyo bu ücretlerde ona pahalı geliyo 5000e ev bakıyo😒 o fiyta bulamazsın diyoruz sen bekledikce evler daha çok zamlanıcak diyoruz.
Ben bile hergün sahibindene girip ev bakıyorum kiracıya atıyoruz ev nasıl olur mu bu diye bu duruma geldik artık.
En son eşim ayın 15ine kadar müsade edicem dedi. 2 aydır kirada almadık adamdan taşınıcak masrafı olucak, iyilik yapalım dedik sonuçta biz de kiracıyız halden anlıyoruz, birbirimize anlayışlı olalım dedik ama böyle de olmuyo süistimal etmeye başladı artık.
Bizim ev sahibide klasik oğlumu oturtucam o da ev sahibiyle sorun yaşıyo diyip sürekli arıyo hatta bize oğlumun eşyalarını sizin bi odaya koysak olur mu oğlum siz çıkana kadar bana yerleşicek dedi😡😡😡 ne insanlar var dedim ya böyle bişeyi nasıl teklif edebilir aklım almıyo. Allah kirada oturanlara sabır, böyle ev sahiplerinede akıl fikir versin inşaAllah
Valla canım haklısınız ama fazla iyilikten de maraz doğuyor işte. Bu sefer de sen mağdur oluyorsun. Kendi ev sahibin ile ters düşüyorsun. E bunun taşınması yerleşmesi gelmişsin kaçıncı haftaya. Valla zor işler cidden. Allah kirada oturan herkesin yardımcısı olsun 😥 Ev sahipleri iyice yamyama bağladılar. Ülkenin hali içler acısı yani.

Benim de lekem kesildi ama bir ara kucuk kan pihtisi vardi diye devam ettik.Gun de 2 kullaniyordum bayadir 1 kullaniyorum. En son kontrole gittigim de kanama alani falan yoktu. Bir an da birakmayalim gun de 2 iken 1 e dusurup birakalim demisti.5 ocakta kontrolum var o zaman karar verip biraktirir.Çok sukur bugunlere geldik.
Ayy cok şükür canım ne kötü günlerdi cok sukur bugünlerimize güzel haberlerini almak cok guzel 🤍❤️

Valla evden irak olamiyor. Benim kizim ilkokulda. O manyaklar basimiza dert oluyor. Topluma zarar bu tarz insanlar. Tedaviye de yanasmazlar ki!
Evet istesen de uzak kalamıyorsun mecbur kalıyorsun. Heleki görümcem eşime de yansıtmamaya çalışıyorum ama kendisi de görüyor. Bilmiyorum en son patlarsa birgün bilemem artık o zaman da önüne geçmem..

Evlerden Irak boyle cocukta ilk defa duydum. Kendi cocuklarimizin.psikolojisini dusunecegiz bir de onun bununkini mi dusunecegiz. Gorumcen dr yapsin bir.cocuk asil kiskanclik nedir anlasin😂😂
Yapamıyor işte onun korkusundan zaten bu saatten sonra da yapmam diyor tüplerini bağlattı. Bana bile laf söylüyor annesi yapsa düşünemiyorum kıskançlık seviyesini. Büyüdüğünde ne yapacak çok merak ediyorum hatta.

Valla canım haklısınız ama fazla iyilikten de maraz doğuyor işte. Bu sefer de sen mağdur oluyorsun. Kendi ev sahibin ile ters düşüyorsun. E bunun taşınması yerleşmesi gelmişsin kaçıncı haftaya. Valla zor işler cidden. Allah kirada oturan herkesin yardımcısı olsun 😥 Ev sahipleri iyice yamyama bağladılar. Ülkenin hali içler acısı yani.
Aynen öyle canım çok haklısın👍🏼
Sen nasılsın canım minnoşlarımız aynı gidiyo seninle 1 gün aramız var galiba🥰 ben de en son 2 hafta önce gittim 1265gr olmuş kilolarda aynı gibi gidiyo🥰 13 ocakta randevum var bakalım miniğim ne durumda. En son gittiğimde yüzünü göstermedi cimcime naz yaptı bize 2 hafta sonra görürüz inşaAllah🥰

Yapamıyor işte onun korkusundan zaten bu saatten sonra da yapmam diyor tüplerini bağlattı. Bana bile laf söylüyor annesi yapsa düşünemiyorum kıskançlık seviyesini. Büyüdüğünde ne yapacak çok merak ediyorum hatta.
Olaya bakar misiniz? Kizi kadinin ureme sistemini bile kontrol ediyor! Cidden patolojik durum bu! Kendinizi koruyun caninizi sikmayim. Onlar zaten kendi kendilerini hayatini mahvediyor, icinize de atip dert etmeyin. Uygun dille duygu dusuncelerinizi paylasin bence.

Aynen öyle canım çok haklısın👍🏼
Sen nasılsın canım minnoşlarımız aynı gidiyo seninle 1 gün aramız var galiba🥰 ben de en son 2 hafta önce gittim 1265gr olmuş kilolarda aynı gibi gidiyo🥰 13 ocakta randevum var bakalım miniğim ne durumda. En son gittiğimde yüzünü göstermedi cimcime naz yaptı bize 2 hafta sonra görürüz inşaAllah🥰
evet kuzum ben de 28 de gittim 1230 gramdı aynı gidiyoruz :) Bu arada benimki de göstermedi yüzünü :KK14: Bakalım 14 ünde gidicez inşallah nazlanmaz bu defa :KK70:

Herkese iyi akşamlar 🌸 umarım iyisinizdir hepiniz. Bugün çok kötü bir gün geçirdim, paylaşmak istedim. 27+1 olduk, geçen hafta rahim ağzı 32 ölçülmüştü. Bugün özeldeki doktorum 30 ölçtü. Öksür, ıkın dedi o zaman 25 e kadar düşüyo, Serklaj yapılması lazım hemen dedi. Prof da baktı yapalım dedi. Ne olduğunu bile açıklamadılar apar topar yatış yapacaklardı.
Kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldu. Akciğer geliştirici iğne verdi 2 tanesini bugün oldum 2 tanesi de yarın. Ordan oraya ne olduğunu anlamadım. Çok gerildim, ben gerildikçe bebek de gerildi. Kasılma da gördüler ama ben hissetmiyorum hiç bi ağrı.
Doktorla tekrar konuştum dedim ben devletteki doktoruma da danışmak istiyorum. Sabah söylememişti, ikinci görüşmede bu uygulama da çok riskli dedi, neler yapılacağını anlattı. Genel anesteziymiş bide. Çok yoruldum, gerildim. Ordan çıktım devlete gittim riskli gebelik bölümdeki profa. Sağolsun iyice baktılar, bebeğin herşeyi gayet iyi, evet kısalık var ama şu an yapılmasına gerek yok, haftaya tekrar bakalım dedi. Yat dinlen, ilaçlarını kullan deyip gönderdi. Uzun yazdım kusura bakmayın, şimdi dinleniyorum, dua edin inşallah düzelir haftaya
Çok geçmiş olsun canım, yat dinlen inşallah düzelir her şey dualarım seninle🌸
Kızlar selam, gece uykuları artık bende de yok dön sağa dön sola🥺 ve sol tarafıma yattığımda kalçam uzun süre yatmış ağrısı olur ya öyle ağrıyo kalkıp bi süre hareket edince geçiyo var mı sizde de böyle bi durum?
Tabikiii😀 Artık iyice büyüdüler yana yatarken zorluyor hatta geçen gece sola yattım yine baktım tık tık bir şeyler oluyor tekmeliyor yatamadım kalktım aslında banu çiftçi de izledim o zaman mutluymuş bir sıkıntı olmaz yatmaya devam edin bebek mutlu o anda sıkışmadı aslında diyordu😀
Canım arkadaşım şuan yaşamla mücadele ediyor durumu çok kritik. O yüzden umursamıyorum kim gelmiş gitmiş. Sadece iyileşmeye odaklanıyor. Rabbim inşallah yüzüne güzel.

Kızımın kuzenine gelince de kızım zaten huyunu sevmiyor. Mesela babannem beni daha çok seviyor diyormuş. Umurunda değil asla kıskanmaz da öyle huyları da yok çünkü. Annesi babası çok şımartıyor zaten. Birisi hakkında saygısızca konuştuklarında gülüyorlar. Sürekli aile içinde de didişiyorlae. Çocuğun her şeyi özel evde o ne derse ne isterse onu yapıyorlar. Gelmesinler diyemiyorum. Annesi buraya geldğinde geliyorlar mutlaka. Geldği zamanda kadına hesap soruyor küçücük aklıyla. Buraya be zaman geldin niye kakıyorsun bize gel annem de senin çocuğun. Annem de hasta ona da bak. Bir de ağlama krizlerine giriyor kadınla küsüyor trip atıyor. Hayır normalde de kadın bana gelse kıyameti koparıyordu. İlla onlara gidecek bize gelmeyecek. Şimdi de bahane bulmuşlar bebek doğacak ilgi bebekte olacak diye hırçınlaştı kıskanmaya başladı. Bebeğe bişey alamadım izin vermiyor. Notları düştü. Hayır kıskanması gereken benim kızım ona ne oluyor. Kızımla görüşmesine istemiyorum. Eşim bile yeğeni oldupu halde fazla görüşmesinler diyor.Aralarında uçurum var o ne kadar hırçın ağlar kıskanç olduysa benim kız da o kadar sessiz sakin uysal. Vallahi artık yoruldum onun kıskançlıklarından sürekli bunu bize yansıtmalarından da yoruldum. Eşime de söyledim. Buraya zaten normalde çok gelmiyorlar kv geldğinde hemen geliyorlar. Beni de ilgilendirmiyor ileride kendileri çekecekler umurumda da olmaz bu saatten sonra.
Arkadaşım için çok üzüldüm Allah şifa versin,diğer konuda da herkese katılıyorum kesinlikle görümcen sıkıntılı olan. Önce onun sonra da çocugun acilen psikolojik desteğe ihtiyacı var, böylesi kıskanclık böylesi cümleler (aşağı atarım bebeği) gibi normal değil aman diyim siz uzak durun.
30 haftadır sadece bir kere yüzünü gösteren, beyefendi var bende de. 😢

Süt artırmak için değil ama, doğumdan sonra büyük tuvalet ve gaz için, biz evde kayısı kompostosu yapmıştık. Şimdi inşallah unutmam gene yapacağım. Kuru kayısı, kuru incir, ve hurma da almalı tabi yanımıza.
Süt için ilkte işe yarayan bestlak damla, hipp anne sütü arttırıcı Çay aldım hastaneye götüreceğim onları
Bizimkide göstermiyor sadece perinatologda çekilmiş bir resmi var söyledim Lale hanıma benim çocuğumunda hiç olmadı boş ver üzülme keyfi yerinde olsun dedi😀 Siz de doğumu orada yapacaksınız değil mi?
Yazdıklarını şaşkınla okudum canım Allah sabır versin sana iyi sabrediyosun gerçekten😒
Bence olay görümcen de bitiyor. Benim eşimin yeğenide 11 yaşında çok kıskançtı hatta tanışma aşamalarında beni istemezdi amcamla kimse evlenemez benden başka kimseyi sevemez çocuğu olmucak vs diye ağlardı. Nişanımızda düğünümüzde hep hastanelik oldu kız. Düğünden sonra da annesiyle ben çok güzel alıştırdık onu onunla konuştum ilgilendim, eltim hep konuştu anlattı güzel güzel ve şimdi beni çok sever kimseye ezdirmez hatta. Bebeğimizin olucanı öğrenince hem sevinip hem üzüldü çünkü tek torun ve tüp bebekle yıllar sonra olmuş o yüzden el bebek gül bebek yetiştirilmiş. Hatta kız olmasını istemiyodu evin tek prensesi ben olmalıyım erkek olsun o da prens olur diyodu. Sonra kız olucanı öğrendi bozuldu biraz ama eltim onunla çok güzel konuşup rahatlattı, şimdi bebeğe hep hediyeler almak istiyor. Yani demem o ki iş anne de bitiyor. Senin görümcende alıp karşısına adam gibi konuşsa bu kadar olmaz ama bence görümcende de bi kıskançlık mevcut ve kızınıda arkasına alıp bahanelerle hep biz hep biz durumundalar.
Böyle atlatmanıza cok sevindim tabi cocuklarda böyle şeyler olmaz değil tabiki olacak böyle kıskanclıklar önemli olan ebeveynlerinin tepkisi helal olsun eltinize valla😀👍🏻

Bence Allah sonlarını hayır etsin hep görmezden gel idare et nereye kadar, herkes bunu böyle çekmez ki bir gün elbet sert kayaya rastlayacak

Evet onun lafıyla hareket ediyor onun sözü geçiyor o ne istese o oluyor. Mesela beraber dışarıya çıkacağız nereye gidelim sen söyle diyor kızına .bana sormadan önce ona soruyor. Kv nin geldiğini ona söylüyor. Kv me diyor ya bebek geliyor diye hırçınlaştı kıskanç oldu ne yapacağım bilmiyorum notları da düştü psikolojisi bozuldu. Hani kv me resmen bebeğin fazka üzerine düşme onu kızım yanında fazla sevme. Buraya gelmeni bile kıskanıyor. Alışverişe gideceğiz kv ile kızı duymasın diye pazara gidiyoruz diyor. Bebeğe bişey aldığımızı duymasın diyor. Kaç defa dedim çocuğun lafına göre neden hareket ediyorsunuz. Siz yalan söyledikçe o da yalan söylemeyi öğrenecek diyorum. Bu davranışlarının üzerine bir de yalancılık eklenecek. İleridede arkadaş ortamına yansıtacak bu yüzden belkş de arkadaşsız kalacak sebebi de siz olacaksınız. Ağlasın zırlasın ama koca insanlar yalan söylemesin dedim. Yazdan beni bu kıskançlık devam ediyor hadi annemde kalıyordum ben ama okullar açıldı evime geldim kv bana gelmeye başladı. Görümcem ee başladı ne zaman geldin kaç gğn kalacaksın aaa kızım duydu konuşmaları ben söylemedim meğer konuşmamı dinliyormuş diyor. O yokken ara o zaman. Çocuğunun psikolojisini katarak annesine söylüyor. Kendi kızıyla ilgilensin diye. Gerçekten bıktım artık dedim zaten stresliyim aktif çalışan insanken eve kapandım bunalıma giriyorum size anlatamam son zamanlarda da çekilmeyecek kadar etkiledi beni

X